en bra dag!

igår var jag ledig.
jag tog en efterlängtad sovmorgon, sen åkte jag och hämtade upp becca vid astra för att luncha på minako. sushi och massa skvaller. en bra början på dagen :)
vid 13-tiden åkte jag hem och mötte Kim som kom hem från jobbet.
vi uträttade lite olika saker, sen begav vi oss ut på mälarn med jonn och sandra. det blev vattenskoter till en trevlig klippa där vi solade och badade. pratade massa om framtiden, sandra hade med sig en frysväska full med cola och nötchilimixblandning. så där låg vi och glassade i solen till kl 19. det var riktigt skönt att åka skoter för det var inga vågor.
jonn och sandra åkte vidare för att möta upp hennes föräldrar. o jag o kim åkte hem, bestämde oss för att äta på barolo med jelena, tobbe, linda och martin. jag var sååå hungrig, så det blev en oxfilépasta. och såklart efterrätt!

29 juni - jag kommer minnas den dagen föralltid.

vill tacka min familj och vänner som ställer upp, lyssnar och peppar. det betyder mest! jag är så tacksam.
nä, nu blir det jobb, hej svejs!


åhh vad jag är glad

ja... ikväll blev jag överraskad av Kim. jag fick 3 st försenade födelsedagspresenter. jag är så himla glad... det var exakt det jag hade önskat mig!!!!!!!

ett halsband i guld som det står emelie på i skrivstil, ett presentkort på klipp och behandling och en grej till som var den bästa bäääästa, men det får ni reda på sen!!! kan inte fatta att han kom ihåg allt jag snackade om för typ 1 månad sen.

nu ska jag göra mig klar, imorgon är jag ledig...big day.

hejsvejs


nya bilder från kalymnos


antar att det är midsommarlunch...


söta tilde


lucas... också jättesöööt. min lilla mongis.


vet inte riktigt vad mamma pysslar med här...


nina & jonas <3


mysbild


bror, lucas, pappa o jag i vlihadia
aaaah, vem är brunast???!! YES!


lördag

jag var helt död i lördags. låg i sängen till kl 15.00. sen bestämde jag mig för att gå upp och göra någonting roligt. sagt och gjort, jag, kim, gurra, jelena och tobbe drog till sthlm och gick på grönan. helt lagom med folk, eftersom sommarkrysset sändes så var det mest folk vid scenen. vi brydde oss mer om karusellerna och chokladhjulen.
men jag o gurra var tvungna att gå och titta när eric saade uppträdde. ooo vad jag gillar eric.
så åt vi middag vid vattnet, tacopizza som var så goood!
vi åkte de mesta...eller jag säger såhär: gurra och tobbe åkte ALLT, fattar inte hur det pallade...
när klockan började närma sig midnatt bagav vi oss hem. mätta och belåtna på alla plan. somnade direkt när vi kom hem. hade verkligen en toppendag! man känner sig verkligen som ett litet barn när man är på grönalund. sådär lycklig i hela kroppen =)

tyvärr hade jag inte min kamera med mig...  så ni får nöja er med dessa två.




midsommar

hej hååå... nu ska vi se om jag kommer ihåg allt från midsommar. vi skulle iaf samlas vid 11... men jag och kim är mästare på att försova/tro att vi har mer tid/tappa bort nycklar, byxor u name it, så vi blev en aning sena. tror vi landade på Ki vid 12.45
då v ar det dags för lunchbuffé. fanns allt och lite till.

efter lunchen blev det vattenlek, vattenskoter, ring efter båt. det var mest killarna som stod för den sortens lek. det var inte tillräckligt varmt för att jag skulle ligga i och plaska...
vi tjejer koncentrerade oss på att göra midsommarkransar istället.
sen hjälptes killarna åt och resa midsommarstången. mycket fin och präktig må jag säga =)

sen blev vi indelade i lag. jag och daniel blev hellbud och vi vann tipspromenaden... YES vi är smartast! (patrik var också i vårt lag, men han kom senare)
efter det blev det 5 kamp, vi kanske inte var så vassa på grenar man behövde använda kroppen, men vi vann även klurighetstestet...eller vad man ska säga. mer än nöjd =)
sen blev det lite pause med jordgubbar, glass och sockerkaka som sarah hade gjort. kvällen fortsatte med lek, dans, massa prat. middag vid 22 om jag inte minns helt fel. grillspett, halloumi o sånt gott.
kvällens klant: JONN som tappade Gurras egengjorda gudomliga sallad i asfalten.

det var en mycket trevlig kväll, och alla hade fixat och trixat så mycket!!! superkväll!


haha jätteeeeeglad!






torsdag

det var ganska så jobbigt att sitta och vänta på kos i 5½h h. jag försökte hålla mig vaken och sysselsatt så gott jag kunde. 02.20 fick jag iaf kliva på planet. det var jättemånga platser lediga så jag kunde ta en hel rad så jag fick sova. tur det, för jag var så djävulskt trött!
åh tusan va skönt det var att se kim igen. han stod vid bilen när jag kom ut. ååå vad jag hade längtat. vi kom hem vid halv 7. somnade direkt och sov till kl 12.
sen åkte vi till skärholmen och handlade massa saker och kläder inför midsommar. på kvällen åt vi pizza och chillade framför tv:n.


min midsommar outfit. fast stövlarna behövdes inte, för inget regn kom!


onsdag - sista dagen

jag har aldrig vari här så kort tid som 5 dagar. det har gått snabbt och långsamt på en och samma gång. det händer ju saker hela tiden och då går tiden fort...men känns endå som jag har hunnit med en massa!

idag så åkte vi ut på tripp igen, stannade tilli arginonda och checka läget innan vi åkte vidare till exotic ambelli. min favoritplats. sköna solstolar,skön musik, skönste personalen och man känner bara allmänt att det är bästa platsen på hela jorden.
vi kom precis hem, nu ska jag börja packa...(blir nog en ganska lätt väska eftersom jag lämnar en hel del här) sen ska jag duscha och göra mig klar. båten över till kos går 20.30. innan dess blir det middag också. mamma har gjort nån fläskfilévariant.
jepp... så imorgon är jag hemma igen... tillbaka i skitsverige, MEN tillbaka i min killes famn i min mjuka kalla(?) säng. 
om 3 veckor åker jag tillbaka hit. det känns konstigt.

aja, jag har iaf fått en underbar minisemester med familjen. å vad jag har haft det bra!
hej svejs. 


gårdagen

var intensiv, började med att vi fick besök av maiko kl 09 vid frukosten. (ägaren av restaurangen där vi åt i söndagskväll) han gjorde oss sällskap och snackade på som bara den.
han gillar jonas, de kommer bra överens. maikos fru befinner sig i slovakia(hon kommer ursprungligen därifrån) och ska föda deras tvillingflickor vilken dag som helst nu, snacka om att han är nervös!

jaja, efter det tog vi en tripp till vlihadia. jag o jonas på en moppe, nina och lucas på en annan och mamma, pappa klämde in tilde emellan sig på motorcykeln. vi stannade där nån timma, solade, badade och tog lite dryck innan vi begav oss på andra sidan ön, till vathi. vi åkte längt ut vid stenpiren, åt lunch och hoppade från berget ner i det kristallklara vattnet. jag o lucas spelade lite tavli också.
sen blev det hemfärd eftersom wilma var ensam hemma.

hemma vilade jag nån timma innan vi tog taxi till båten som tog oss över till telendos. michalis och hans familj blir alltid lika glad när vi kommer och käkar hos honom. vi satt där ett bra tag och tog 23 båten hem om jag inte minns helt fel...
när vi kom hem satt vi oss på terassen och kollade på världensbästa hotell. skön avslutning på kvällen.
eftersom jag alltid har svårt att somna på kvällen så låg jag uppe ett ganska bra tag och kollade på how i met your mother.

så... det var tisdagen.

tisdag

vi ska ta båten över till teledos nu, så jag bloggar om dagen när jag kommer hem ikväll...om jag orkar.
sista kvällen nu...känns tråkigt, men jag längtar hem till min man!

kram


wilma ny badad :)


måndag

hellooo... lättare sagt än gjort att hinna med det här kan jag säga. det är mycket att göra här nere. igår så var vi på kantouni hela förmiddagen. mamma, jag, jonas, tilde o lucas. pappa å nina var och fixade massa grejer, som att betala försäkringen på jonas&ninas moppe, va hos snickarn och beställde byrå osv.
vid lunch möttes vi hemma som vanligt.
sen la jag mig faktiskt och vilade några timmar. såg en rulle, blood out...tror jag den hette. ganska bra action.
vid 18.30 tog jag o mamma taxi in till stan och shoppade lite. det blev ringar, halsband, örhängen, babykläder och söta små babytofflor som emilia ska få av mig när jag kommer hem. man blir helt till sig när man går in i babybutiker, man vill känna och ha allt! grekiska små dock-klänningar...hahha med mycket rysch-pysch finns det något sötare?
jag hittade även en klänning jag ska ha på midsommar. en vit virkad spets. håller tummarna att det blår någolunda bra väder för att den är lite kort.
sen häslade vi på min vän Giorgio som är frisör. alltid lika snäll!
efter shopping turen mötte vi upp övriga i familjen på pizzaporto. äntligen!!! jag tog som vanligt min mexicana, utan bacon men med oliver. han känner igen mig, så han behöver knappt fråga. vi åt, drack, kollade på människor, pratade och hade en trevlig kväll.
jag avslutade med 3 parti backgammon med lucas innan jag gick och la mig.

så det var måndagen i korta drag!

hej så länge

söndag

jag är trött så jag ska fatta mig kort. dagen såg ut såhär:
frukost 09.00
gick till stranden med pappa, jonas, nina och tilde. spelade tavli, löste korsord, köpte en badring. badade.
14.00 lunch.
15.30 poolen. glass, tavli, pingis, bad och PRESS i solen
17.00 dusch, vila
18.30-19.00 jobb...beställde deadline varor
20. lämnade hemmet för att bli utbjuden på restaurang.
kvällen var helt fantastisk, är så glad att jag har min kära familj.
jag ska berätta mer imorgon om vad som hände, men nu stupar jag i säng!

natti.


19 juni

jag känner mig lite eeehh...okej jag känner mig kass för att jag saknar min kille.
det har gått 2 dagar sedan jag såg honom sist och jag längtar redan efter honom. är inte det lite patetiskt?
jag hade lovat mig själv att aldrig bli sådan som ödslar viktig rolighetstid på att tänka på en kille. 
nu kanske jag förstår er lite bättre (men fan inte hela vägen ibland), men det känns väldigt bra att ha något att se fram emot. jag ser fram emot arlanda 05.30 på torsdag. för då ses vi igen (och så är det ju alltid, förr eller senare så ses man ju igen) och då får vi ta igen alla timmar vi har varit ifrån varandra.



godnatt

nu orkar jag inte mer, kl är halv 12 och jag kastar in handduken på en lördag. inte likt mig, men jag är inne i en har-ingen-ork-period eller nått. jag vet också att det är bilder ni vill ha. inte nån jävla info vad vi äter om dagarna. men kameran ligger i min strandväska på baksidan och jag oooooorkar inte gå ner och hämta den.
så nu får ni veta vad jag åt ikväll vare sig ni vill eller inte!

ehhh... var var jag? jo jag vilade på rummet. sen så gjorde jag mig klar inför kvällen. vi invigde nya uteplatsen eller sittgruppen under valvet. vi skålade i champagne och åt tilltugg med laxröra och nån annan variant...tonfisk ja!
jonas o pappa grillade hela fläskfilér, och till det blev det klyftpotatis , tzatziki (ALLTID TZATZIKI) och portvinssås. mumsss... stackars lucas lämnde bordet ganska tidigt för att han brände sig idag. han fick gå upp på rummet och svalka ner ryggen med kall yogurt. jag och tilde tog en prommis med wilma. lekte namnleken. det gäller att ta till alla möjliga knep för att annars blir allt lätt lite tråkigt för fröken. så vi gick en sväng...kolsvart var det ute. sen hittade tilde en kattunge hon tyckte så synd om så hon gick hem och hämtade lite kött... och sen ville hon ta hem katten. jag som inte gillar katter tycke att situationen blev lite jobbig. aja ...det gick bra tillslut. kattungen hittade ain mamma och slutade skrika.

sen blev det chokladmoussetårta (mamma igen) och ett parti yatzy. jag kom sist.

så nu är jag redo för sömn! imorgon ska pappa, wilma och nina ut och powergå. tror de ska upp 07.30. jag blev tillfrågad men tackade vänligt men bestämt nej. inget för mig.
frukost som vanligt kl 09. den vill jag ej missa!

godnatt =)

17 och 18 juni

hejhej!
resan gick jättebra, flyget gick i tid. hann med och shoppa på arlanda. bla ett par glasögon, mascara och ett chanel nagellack.
jag sov första timman på flyget. på kos stod 2 taxi bilar och väntade på oss (som mamma planerare hade beställt) båten till kalymnos gick 24.00.
när vi kom fram hade mamma å pappa fixat till det. facklorna var tända på gången till huset. ljus var tänt överallt, och så hade mamma gjort lite kvällsmat. varma mackor, greksallad, vin och läsk. satt uppe till 02 och njöt bara av att vara här.
huset har blivit så fint nu!!! jag är verkligen supernöjd med hela tomten. + det nya rummet.
jag somnade i mitt älskade rum till ett avsnitt av sex and the city.

idag vaknade jag runt 09, frukosten var serverad. mamma pressade apelsiner så vi fick godaste jucien ever. till de åt jag 2 nutella mackor ;) hehe...äre semester så är det.
efter frullen gick jag, lucas, tilde och pappa till kantounibeach och badade. vattnet var klart och fint, länge sedan stranden var i sånt bra skick.
vid 14 var vi hemma igen, då lunchen var klar.
mamma hade gjort domades(fila,vindolmar), tzatziki, greklsallad, octopussalad (fast den hade nog pappa kirrat) med tillhörande ouzo, fetaostdipp och pasta med köttfärssås. något för alla helt enkelt.
vi satt där en bra stund och pratade om allt möjligt. sen blev det en sväng till poolen vi brukar hänga vid. jag o nina lirade tavli (backgammon) och jonas o lucas spelade pingis...å så klart blev det bad.
nu är jag helt slut, har precis tagit en dusch och ligger på rummet med ac:n på 16 grader. ska vila upp mig lite... så jag pallar med kvällen.

hej så länge

jag åker

 nu ska jag upp ur sängen, ner till ljus i södertälje, hämta och lämna lampor. sen ska jag till etuna och lämna lampor. fort hem och börja packa. tror vi åker härifrån vid 14 tiden.
jag är stressad.men det känns bra, ska försöka blogga en hel del därnere eftersom pappa har fixat trådlöst. så nu kan jag vara på mitt rum och fixa med det!
hej så länge, vi hörs säkert imorgon!

att åka eller inte åka...det är frågan

hej. jag har beslutsångest. som fan.
jag skulle kunna åka till grekland i morgon med min bror och hans familj. det skulle känns bra att blir lite ompysslad, sova ut och träffa mamma, pappa o wilma.
det funkar med jobbet. sofi, sofia och alex kan byta av, o jobba istället för mig.
minus:
jag missar midsommar med några timmar! landar på lördagsmorgonen 02,15, någon som vill hämta?!
jag får inte fira midsommar med min kille och vänner.
jag får åka hem själv, inte för att jag har några problem med båt från kaly till kos, flygplatstimmar och flyresan. jag har problem med att vara själv på arlanda och ta mig till bussen eftersom jag tänkte stå på långtidsparkeringen. eller ta taxi, så står jag säkert där på midsommarnatten och inte får en enda taxi. eller nån som e SKIT dyr.
what to do?

men vad känner jag?
så jäkla fjuttigt problem jag har va?

HJÄLP MIG NÅGON!


15 juni

hej onsdag!
känns som veckorna flyyyger fram... nu är det bara 1 pytte månad kvar tills jag åker till kalymnos. jag längtar efter allt så mycket. å så är det bara en månad kvar till bf för emilia. jisses, 15 juli är snaaaart!

idag har det varit en helt vanlig dag på jobbet.

ikväll ska vi veckohandla, lämna tillbaka en försenad film (hyra en ny?)... vad mer? laga mat. nej det händer inte mycket mer.

vi kanske hörs senare.




bilder från trosa


















amandas student

hej, kom hem för en stund sedan. hade en jättetrevlig kväll. vi var i en jättefin lägenhet från 1700-talet(kakelugnar i varje rum, gamla knakande trägolv, lågt i tak o allt som hör där till) mitt emot grönalund i sthlm.  utsikten var otrolig över vattnet och hela staden. så himla fint. synd bara att regnet kom...
det var mycket folk, vi åt en god buffé som moster Helen hade fixat. sen blev det tårta och presentöppning.
tiden bara flög iväg och rätt som det var var klockan dax att åka hem. några kort blev det, men orkar inte lägga upp ikväll.

nu ska jag sova, jobbdag imorgon!
imorgon är en specialday för oss. ett steg närmare... =)

godnatt på er!

en kväll förra veckan





hahah stackars kim blev helt blurrig


utvilad!

jag somnade 21.30 igår, och sov hela natten och vaknade för 1½h sedan. så sköööönt! så nu kanske jag pallar av denna dag.

ang. lägenheten var den ju fin och allt. men det krävs att den renoveras. GANSKA mycket. känns ju sådär att lägga 1,8 milj på en lya som ska renoveras så pass mycket. men men... sånt ät livet. bara å leta vidare. Kim ska på en annan visning idag.

själv ska jag pallra mig upp ur sängen och fixa lite. vad tusan ska jag ha på mig? vid fyratiden kommer jonas, nina och barnen o hämtar upp mig, sen ska vi till sthlm och gå på min kusins student. ska bli roligt att träffa alla, moster, kusiner och mormor såklart =)

bjuder på lite bilder från helgen... hejsvejs!


trodde jag ja, men tydligen kan jag inte ladda upp bilder för BLOGGEN strular som vanligt. pisstråkigt!

trött

när man gör saker hela tiden hinner man inte känna efter vad kroppen vill. jag är så oerhört trött. känner mig som en zombie på mornarna och jag får verkligen tvinga mig upp ur sängen och in i duschen.
motorvägen till etuna är ju så trist. svårt att hålla ögonen öppna. usch...
imorgon ska jag försöka ta igen lite sömn, jag är ledig och har inga planer förens kl 16.

jag lyckades ialla fall med kristallkronorna i morse. de var inte så värst tunga... eller så är det jag som har blivit ovanligt stark. kunden kom och hämtade dem på förmiddagen så det blev en trevlig peng i kassan. han skulle ha dem i ett gigantiskt partytält. blev säkert jättensyggt =) nu ska jag åka till john h och köpa lite nödvändigheter, ska även banka pengar.

just det, jag lämnar jobbet redan halv sex idag. jag o kim ska på visning på lägenheten mittemot min nuvarande. hoppas den faller oss i smaken.
jag berättar mer ikväll!

ha en skön dag, själv har jag det ganska bra, bara 27 grader i butiken idag.


min lördag

gick upp kl 09.00. duschade och gjorde mig klar. åkte till ljuspunkten i tälje när de öppnade, och lämnade lite lampor, sen åkte jag o ruben till andra lagret för att hämta 3 kristaller som en kund ska ha imorgon. (hmm...undrar hur jag ska klara av att få in dem i bilen imorgonbitti, de är ganska tunga)
 
när det var fixat åkte jag och hämtade upp kim och jonn. vid statoil mötte vi upp becca och jonas. köpte med oss lite färdkost och begav oss till trosa.
strålande väder, 28 grader varmt! stannade vid ica och köpte engångsgrillar (varav en användes för att vi glömde de andra i bilen =), korv och allt som hör där till.
sedan blev det en tripp med vattenskotrarna till kråmö där vi la oss på en klippa. där var vi hela dagen, solade, badade, hoppade från klipporna, drack vin, åt nappar. vid 3 tiden åkte jonn och hämtade sandra vid trosa, vi startade grillen så när de kom tillbaka blev det lunch. mycket gott! hade verkligen en fin dag.
vid halv 6 var vi tillbaka i trosa och sa hej då till jonas,becca, jonn o sandra som skulle hem till tälje.
jag o kim åkte och tankade skotern och bestämde oss för att vara kvar o äta middag i trosa. åkte och sa hej till kims mamma och per som hade lagt till deras båt precis i närheten. linda, linda, martin o hampus var också där på båten så vi blev kvar där. köpte lite mat och sen åt vi vid båten. efter ett tag kom gurra, becca och josephine. vi satt där och festade till det... vissa mer än andra hahha... sedan begav vi oss till fyren, tog lite o dricka, vidare till fina fisken, chillade i sofforna, kims chef var en hejare på att snacka. vid 01 ville alla till tullen... där det var väldigt mycket folk... jag gurra gick tillbaka till båten o hämtde grejerna, o min bil som stod parkerad en bit bort. sen åkte vi och hämtade kim, becca och josephine och åkte hem.
blev såklart mcdonalds när vi kom hem kl 03.00. den burgaren satt fint! speciellt när vi fick 2 extra cheeseburgare som becca fixade (neeeej inte du kim)
somnade som en stock direkt när vi kom hem. såååå trött! men vilken toppendag!!!

idag vaknade jag vid 11. jag kände mig så himla bakis fast jag inte hade druckit något. ont i hela kroppen eftersom jag spänner mig så mycket på skotern. sen har jag fått så ont i ryggslutet. vet inte vad jag har gjort, gör mest ont när jag sitter o kör bilen. aja, vi åkte ut till trosa igen och hämtade kims bil + skoter. sen förbi elgiganten i moraberg och köpte studentpresent till amanda som tar studenten på tisdag. vidare till garaget och lämnade skotern. när vi kom hem var vi så trötta så vi gick o la oss. vaknade kl 21, jag lagade middag. nu är det dax att sova igen, godnatt.

tack alla för en primaballerina helg! top notch. 5 av 5 toasters.



freeeedag

oh härliga fredag! jobb-dagen gick ganska snabbt. fast det var lite rörigt att hålla på och leta på fakturor hit och dit som jag skulle skicka iväg till IF pga inbrottet. men det gick bra tillslut.

efter jobbet åkte jag och hämtade upp becka och sandra. vi begav oss till trosa och satt oss på ett ställe och tog lite o dricka medan vi väntade på kim och jonn.
kvällen var jättehärlig och det var så varmt o skönt ute. när killarna äntligen blev klara begav vi oss till restaurangen fina fisken. vi tog lite drinkar vid baren innan vi satte oss till bords. det blev räklåda, med olika såser + bröd som jag delade med sandra till förrätt. så smaskens. det är sommar det!
varmrätt blev det fisk. vi satt där en bra stund och pratade om allt. min första svenska sommarkväll för i år. ingen filt behövdes.

vid 12 var vi tillbaka i tälje igen.

imorgon ska vi upp tidigt för att åka till trosa igen. då blir det bad, solning, vattenskoter och marknad.

eftersom jag glömde kameran i bilen så får jag vänta tills sandra lägger upp bilder så jag kan sno några av henne.
nu säääängen!!!

natti.


godnatt

nu hann jag inte lägga upp bilderna från igår i alla fall... ååå. jag blev helt inne i filmen easy a. helt ok, highschoolfilm. men inte i klass som she´s all that, mean girls, american pie 1, 10 orsaker att hata dig ...ja ni fattar vinken.




å vad jag längtar efter helg nu! skulle behöva ta igen lite sömn. (jag måste också erkänna att jag inte har packat ur min resväska) det kommer jag hinna i helgen :)

så nu blir det lite 2½ men, godnatt!




kaaaaaaatching

vilket trevligt tillskott på kontot som kom in idag! lyckaaaa... en hel månadslön fick jag tillbaka. greeeejt. men jag ska spara det mesta, det ska inte shoppas alls. ska betala flygresan till kalymnos och midsommarfirandet. resten ska in på framtidskontot. på tal om kalymnos så åker jag den 13 juli. min vän theo åker också då. fick även reda på att min systerson andreas med vän hänger på det datumet. känns kul att bo tillsammans med två 17 åringar. kommer att sakna emilia, hon kommer att vara hemma den här sommaren och få en bebbe istället. det är inte så pjåkit det heller =) 


från förra året , andreas och hannes.


emilia och dj jannis



liiiiite skillnad <3

ikväll händer det inget speciellt, ska åka och handla mat nu. 

hörs sen kanske!

känns tomt

hej. äntligen en svalare dag på jobbet. det är mulet ute och regnar. skööönt!
hade lika svårt att ta mig upp ur sängen idag som alla andra dagar. tur att jag har en som ringer och väcker mig, och ger inte upp förens jag svarar.
imorse innan jobbet lämnade jag in majmånads alla papper för bokföring.
sen handlade jag lite lunch, det blev skaldjurslasagne. slog till på en strawberrycheesecake chokladkaka också. det behövs.
Kim ska lämna in våra ringar för gravering idag eftersom vi inte visste vilken dag förlovningen skulle äga rum så är inget skrivet i dem än. datumet blev i alla fall 5 juni (klockan var över 24,00 på lördagen den 4 juni).
hoppas allt går snabbt så vi får tillbaka dem snart!

annars har jag inte så mycket mer att tillägga. Ha en bra dag!


min fina ring <3

godkväll

oh sånna här kvällar behövs det fler av!

det blev presentöppning, fick precis vad jag hade önskat mig, sen fick vi en jättefin förlovningspresent. visar bild i morgon, den ska hänga i vår nya lägenhet (när vi nu hittar den) ska på visning på måndag, håller tummarna.

jonas grillade oxfilé. såklart! super gott, med parmasallad, potatis och tzatziki. nästan lagom till middagen plingade det på dörren, det var vin leveransen som kom förbi och lämnade 7 flarror. ganska passande.
efter maten blev det lakritsglass, med hallon/lakrits gobitar i.
kl 22 hoppade vi i poolen. hade simtävling (lag tilde+kim vann), hoppade, jag blev dränkt fast jag förbjöd dem att inte blöta ner mitt hår, vi badade en bra stund så det blev lite kallt på slutet fast det var 25 grader. så vi värmde oss ett litet tag i bubbelpoolen.
vi tog massa undervattenskort, men jag orkar inte fippla med kameran nu. jag är så trött!

godnatt!


onsdag

hej på er, idag är jag lite trött. kunde inte sova så bra inatt, det var så varmt i sovrummet + att jag hade druckit 3 glas vatten innan jag gick o la mig så det blev några toalettbesök under natten.
kl 07 ringde det på dörren, jag flög upp ur sängen, kastade på mig det snyggaste jag kunde hitta och gick och öppnade. där stod min granne och 2 målare som skulle inspektera fönstren. så det var bara att se glad ut och hänga med i diskussionerna. när de hade gått så somnade jag självklart om och vaknade halv 9. lite panik, snabbdusch och snabbfrulle. sen raka vägen till eljus och jobbet.

idag har jag och sofi ätit god sushi till lunch. vi bestämde även att vi ska skaffa en soffa till lunchrummet. så den ska inhandlas på lördag då jag är ledig.

ikväll ska jag och kim på middag i nykvarn. jonas har säkert förberett något väldigt speciellt eftersom vi ska fira lite födelsedag och lite annat. jag ska ta en svalkande dopp i poolen också, idag har vi 30 garader inne på jobbet...mysigt!

hej så länge



sofi o jag, oojoj vilken kväll! =)

ligger och funderar

massa tankar trängs i mitt huvud. jag har tänkt så mycket de senaste 3 dagarna att jag går omkring med huvudvärk. jag kan inte förstå. jag vill inte förstå. det bästa är att bara stänga ute allt och koncentrera sig på dem som vill en väl. för om man inte får känna lycka nu, när ska man då få känna det?

jag längtar....



3 juni


min födelsedag


7 juni

hej hallååå det är tisdag. skööönt att det är en kort vecka denna vecka. pingstafton på lördag betyder att vi har stängt! =)

idag har jag jobbat på som vanligt. så sjukt varmt på jobbet så man nästan tuppar av. det gäller att dricka massa vatten. imorgon ska jag ta in en fläkt eller 2 på kontoret så det blir lite bättre...

när jag kom hem hittade jag inte mina nycklar, virrig som aldrig förr. såklart att jag hade glömt dem på jobbet så det vara bara å sätta sig på en bänk utanför huset och invänta extra nycklar. skickade ett tyck-synd-om-mig mess till sofi. hon ringde upp direkt och berättade att hon hade lagt mina nycklar i ekonomiljuslådan som jag har i bilen. hon tänker på allt den där tjejen. bra..så jag kom in tillslut! härligt.

jag är så sjukt sugen på tomatsoppa nu. SÅ de får det bli!


en fin dag

min dag har varit bra. jag åkte och hälsade på min mormor i hägersten. vi gick ut och åt lunch på ett trevligt ställe. Hans följde också med. vi satt i solen och pratade om allt möjligt. min mormor är rolig och hon tycker själv de mesta är roligt. hon gillar när saker och ting går undan. typ som förlovningen. "snabba puckar" som hon uttryckte sig.
-det är bra för då hinner jag få uppleva ditt bröllop innan jag trillar av pinn, sa hon.
jag sa att hon säkert skulle finnas kvar långt tid framöver. snart blir det 5 generationer också. det gillar mormor. emilia blir mamma i mitten av juli. det betyder att min snygga syster blir mormor. att min unga mamma blir gammelmormor och att min mormor blir mormorsmor. ja.. guuud vad jag längtar tills jag får se lillbebben.

efter lunchen promenerade vi omkring i området. mormor berättade massa saker vi hade hittat på i krokarna när jag var liten. jag skulle gå balansgång på allt som kom i min väg. och den gamla nedlagda utomhusteatern med massa träbänkar var min favorit plats. jag hoppade mellan bänkarna, fram och tillbaka.
det är mysigt att höra alla berättelse och saker man hittade på när man var mindre.
tillbaka hemma hos mormor blev det kladdkaka med grädde, sen åkte jag hem, blev så himla trött, så det blev sängen för mig.

natti.






godmorgon

anledningen till att jag började blogga var ju för att mina föräldrar bor och lever i grekland stor del av året. jag ville att de skulle få läsa vad jag hittar på, och se bilder eftersom det ibland kan gå flera månader emellan gångerna vi ses. flera månader går utan att jag får krama om min mamma o pappa. visst, vi pratar ofta på skype, men det är inte samma sak.

sen så har jag ju min vän cecilia, som arbetar för apollo, som byter land varje säsong. jag vill att hon ska få veta vad som händer här hemma. nu bloggar jag ju inte varje dag, och så. jag försöker skriva så fort jag har tid över, men på sista tiden har det hänt så himla mycket. ibland önskar jag att jag hade min familj närmare så jag verkligen fick prata av mig, gråta, skratta, planera... men det går inte.

jag vill bara försöka förklara varför vissa saker dyker upp här innan jag hunnit säga/visa berätta/förklara det till mina vänner här hemma.  
jag blir väl bara för exalterad.

man räknar helt enkelt med vissa personer. man VET att de kommer vara där oavsett vad. ni andra, som inte tänker så, som tycker allt är fel. var bara tyst. det räcker längre än att kasta ut massa strunt som egentligen inte har med saken att göra. man blir ledsen. jag blir ledsen. jag behöver ingen bekräftelse, inga lyckönskningar hit och dit MEN vänner ställer upp oavsett. ibland kommer det val i livet, man vet varken in eller ut. och det är då ni behövs som mest. när allt nytt läskit händer och man inte vet vart man ska ta vägen, man kanske är virrig, gör konstiga saker men det är inget ont menat.

jag tänker på cecilia när jag skriver det här. när hon miste halva sin släkt i tsunamin. tänk... var snäll och bry er om varandra innan det är försent. jag lovar, jag har inte förändrats innerst inne. det har bara varit 3 intensiva månader som har tagit mycket kraft, skratt och tårar. det har inte varit lätt, men vi har kommit fram till ett beslut. och beslutet är VI.

nä nu ska jag ringa till mormor och säga att jag älskar henne.  ha en bra nationaldag!


grytvantar

fy tusan vilken trevlig kväll. satt på barolo i 4 h och bara skrattade åt allt och alla så jag har värk i hela magen och käkarna.
inte lika varmt som på halki men det var ok med filt.

just nu känner jag bara sådan ångest jag alltid får när jag kommer hem från en semester. TUR att jag är ledig imorgon. det känns som jag har 1000 grejer att göra på jobbet. jag vet att det inte är så farligt, men det känns bara så. tur att jag har sofi och alex =)

å jag saknar dig CECILIA! tack för världens bästa födelsedagsgift! vi fick bo i en svit på 2 våningar på ett hyperfint 5 stjärnigt hotell. kände mig verkligen som en prinsessa. guuud vad jag har fina vänner runt omkring mig.! tack igen cilla, kan alltid räkna med dig ;) vi ses igen i slutet av juli! då har vi semester tillsammans!

nu ska jag gå och lägga mig, funderar på att åka till sthlm imorgon. hälsa på syrran i hammarbyhöjden kanske.

hej så länge!




hemma i sverige igen!

numera är jag 24 år och förlovad. när det känns rätt så är det rätt. så är det bara!
det blir aldrig som man tänkt sig!



RSS 2.0