2020 👊🏼

(null)


Längesedan

Vi har det fullt upp på jobbet nu, det är kul fast man tänker och andas jobb 24/7. Men nu har jag faktiskt några dagar ledigt, Junia har höstlov och jag har lovat henne att hon ska få hänga med mig istället för fritids. 
Imorgon åker vi och jobbar lite, men sen har vi även planerat grönan en dag med hela familjen för att få halloweenfeeling innan helgen. 
Junia ska på halloweenfest på fredag och Alicia på lördag. Vi ska även till kyrkogården på lördag och så blir det middag hos Lasse o Åsa. Ja, vad mer? Sen sist jag tittade in här så har vi varit på Henkes 30års fest med ca 45 andra festglada people och ja, det blev fest! Tog taxi hem 03.20 och nästa dag var definitivt en soffdag med huvudvärk. Och pizzaoline. 
Hann även med att fira Cecilia på lördagen med sushi och bubbel. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Allt man behöver när man pudrar näsan i badrummet. Laddare o shot. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kvällens värdpar 😍
(null)

(null)
Några av oss hade samlat ihop till en golfresa 😊. 


Annat som hänt denna vecka är att jag o Kim spelade (troligtvis) sista golfrundan för i år. Inget resultat jag kommer minnas men det var mysigt att komma iväg. Lunchade även på Styret tillsammns och där är det alltid gott. 
(null)

Denna helg har varit lugn. I fredags så blev vi bjudna hem till familjen Budai på löjromspizza och vin. Satt mest o snackade om Sri Lanka. 🌴🌞🌺

I lördags jobbade jag, mycket folk och bra kassa. Gick ut med ett utskick i torsdags så bra respons. Jag kom hem vid 18 tiden och då serverades tapas, vi tittade på så mycket bättre (älskaaaaar) och sen en film. Kidsen sov i soffan å det är de bästa dem vet. 

Idag bara varit hemma o laddat batterierna. Veckan som kommer blir nog lugn men sen stormar det fram till jul. Vi är inte fulltaliga i personalstyrkan så det är bara att bita ihop nu! Får tänka att det skulle ju vara sjukt trist om det INTE var mycket nu. Inga kunder, inga pengar. Så nu kör vi! 👊🏼
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mamma och pappa har fortfarande gött väder på Kaly. Vi längtar dit och tänkte först åka ner nu på lovet men finns inga flyg som passar.
Hur som helst, det ser inte ut som hösten har kommit dit! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Oktober

Man kan väl säga att jag är inne i min jobbperiod just nu. Julen är påväg upp. Vi har haft en FANTASTISK helg i butiken 4-6 oktober då vi hade 20-70% i hela butiken. Vi ökade bra från förra året och det var riktigt kul! 

Förra veckan kom min far hem från Grekland o  samma kväll som han landade firade vi Tilde 18 år. 
Dagen efter fyllde Nina 50 och vi överraskade med frukost på Park, sedan promenad i Järna med en vegetarisk buffé å sedan massage å så gjorde vi oss klara å åkte mot sthlm o mötte upp fler firande vänner på Haymarket för att sedan äta middag på Spanjorskan och vidare för att dansa. Jag var inte stöddig på fredagen😅 
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
Tilde mini. 😇

(null)

Hade så himla kul och vet att Nina uppskattade sin födelsedagstorsdag väldigt mycket! 

På fredagens när min huvudvärk värkt färdigt åkte vi till familjen Wåhlstedt för tacos å spel. Väldans trevligt. 
På lördagen jobbade jag och sedan var det dags för födelsedagsmiddag Nr 3 för veckan för att fira Lasse. Som vanligt urgod middag och sedan chicago. 

Andra guldkorn är att vi varit i enhörna med släkten och firat min farmors 93års dag. 

Annars tidiga morgnar och seeeena kvällar. 

Jag ser fram emot helgen då jag är LEDIG och vi ska på Baronens 30års fest 🎈 
(null)

Kommer bli grymt! 👊🏼

(null)

Märker mer och mer att Alicia är lagd åt det praktiska hållet o vill jobba med händerna. Hon utrycker sig mycket i att  rita, måla ,klippa o klistra, bygger saker. Vill göra så mycket med sina idéer. Sminkar allt o alla. Kommer på uppfinningar osv. Helt olik Junia. Så häftigt endå att de är så olika.  På bilden ovanför har hon ritat sjöjungfruar som gammelfarmor Ulla fick i present. 

Ledig onsdag

Med stjärnan Tora. 👩‍👧
Vi hade sovmorgon. Sen åkte vi och åt sushi till lunch. Värsta lyxen sa hon 👇🏼
(null)


Sen åkte vi och handlade, hämtade Junia från skolan å så vidare till Alicias fsk där vi hämtade Elin. 
Lekstuga hemma tills vi åkte till gymnastiken. Junia till sin och Alicia och Elin till sin. 

(null)Det kapitel 2

Igår kväll var jag på bio med Cecilia på heron. Vi såg DET kapitel 2. Den var inte så bra. Jag hade höga förväntningar för jag tyckte faktiskt första filmen var bra. 
Men kvällen började rätt roligt för att vi gick in i fel biosalong. Det var mycket folk, mörkt, jag sneglade mot duken samtidigt som jag letade efter rad 11 , filmen såg ut att vara en action och som pågått säkert en timme. 
Letar efter våra platser. Jag tyckter filmen verkar vara lite mycket action för att vara en skräckfilm. 
Då inser jag att vi är i fel salong. 
Undrar vad folk tänkte när vi kommer in med händerna fulla ned snacks och letar efter våra platser när typ halva filmen redan rullat...
Vi började såklart nervöst asgarva när vi skamset lämnade salongen. 

(null)RSS 2.0