hej då

vet inte när jag kan blogga igen, om det finns internet i lägenheten eller vad.
jag o becca har ätit sushi och druckit bubbel.
jag säger hej då till piss sverige, det har regnat från och till hela dagen.
nu åker jag till kreta till min bästa resväska cecilia.
jag kommer hinna fylla 23, och jag citerar brorsan...KÄrRING!

hejdå


fredag

hej. satc 2 var bra. inte jättebra, men bra. jag vill inte säga så mycket mer än så, ni får bilda eran egen uppfattning.



sådär såg jag ut igår när jag gick på bio

såhär såg min dag ut:
gick upp 8. åkte till skomakaren och lämnade in mina skor, åkte till e-ljus och hämtade lampor, lysrör mm. sen pane där jag knep sista tårtan!... tillbaka till stan och hämtade omklackade fina skor. sen raka vägen till jobbet.

jag bjöd på tårta på jobbet eftersom jag inte kommer att närvara på min födelsedag. de blev black and white från pane italiano dååå, jocke och sofi sa att namnet påminde dem om köttet man beställer på restaurang black and white, jag sa att de påminde mig om mig och becca



efter jobbet åkte jag till nykvarn där grillen igång. ruben var också med, han skulle ha några lampor från mig som olearys ska ha till nyöppningen av "lillbaren" elle mattes bar som vi också kallar den. 4 st lampetta från PULZ, tror de kommer bli snyggt! får pallra mig dit imorgonkväll och se hur resultatet blev.
nog om det, tillbaka till maten ...
jasssååå vad blev det idag då? jo fläskkotletter med fetaostsallad. potatismos toppar som blir sådär härligt brända (säger man så?) i ugnen. grillade morötter och potatis. nina hade svängt ihop nån go sås också.
efterrätt, ja TÅRTA såklart, blev 3/4 över från jobbet.
efter middagen svidade jag om till träningskläder och crossade 30 min tills svetten brann i mina ögon. gick ut och hängde i uterummet och kollade på talang innan jag begav mig.




nu sitter jag i brunnsäng och ska ta ut en tvätt, sen HEM och börja packa. har ej börjat, jag känner mig stressad. lite smått panikslagen. hmm...
hur ska detta gå?


snälla lyssna den är JÄTTEKUL!


torsdag

min lediga dag... å vad jag har gjort grejer.

jag tog en riktig sovmorgon, gick upp kvart över elva. gjorde mig klar och åkte och hämtade upp ruben. sen åkte vi till järna (hansen o co) där jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen + plock. ruben satt ute i solen och väntade på mig. de blev mycket bra, så nu kanske jag inte skäms lika mycket att gå runt på kreta utan makeup. ögonbrynen blev ganska så mörka, men solen tar ju så mycket...
när jag var klar så åkte vi till kallfors och åt en underbar lunch. det är så mysigt därborta, jättetrevlig personal och inredningen är smakfull, upplägget av maten var också fin, för vad säger man? man äter även med ögat...

sen åkte vi till nykvarn, jag tog på mig träningskläder och begav mig ut i spåret 30 min. sprang + powerwalk. det kändes bra.

resten av dagen har jag, tilde och ceasar uträttat massa ärenden. ica maxi, cecilia önskade sig choklad och smågodis OCH godis blev det..MASSOR! vi var på mcdonadls och köpte lite mellis till tilde... vi har tvättat i brunnsäng, åkt fram och tillbaka. vi har köpt linsvätska och solskyddsfakotr och massa annat på apotket. vi har varit ute och gått med ceasar. vi träffade på en jättepytteliten jack russel valp- som hette wilma. oooo hon var så lik MIN wilma när hon var liten valpis. saknar henne.

nu snart kommer jonas och hämtar tilde och ceasar, jag ska ta mitt pick och pack och åka hem till täppis. ska hämta upp min resväska från källaren och börja packa.

oh just det, BIO ikväll Sex and the City 2.

hejdå

söta

nina och tilde när de var i spanien förra veckan... så fina


onsdag - CHECK

min dag:

07.00. klockan ringde
08.15 gick upp och drack juice
09.00 ekonomiljus
10.10 jobbet
18.15 slutade jobbet
19.00 nykvarn, ut i spåret, sprang 2x9 min
19.30 mat - kära bror grillade köttfärsbiffar, till det blev det tzatziki, potatisklyftor och sallad. efterrätten blev gräddglass med äpple&kanel smak. konstig smak. jag blev påmind av julen... av en bulle av något slag. något kändes inte helt 100... näe inge mer äpple kanel smak på glass för min del. men det var ju tanken som räknades. snällt på lill-lördag och få efterrätt.
21.00 åkte hem till täppis.

i morgon är jag ledig. ska göra massa saker! berättar om det då!
sov gott allesammans.


wilmis


wilma solade extra mycket på sin namnsdag =) min gulliplutt


Avatar


ikväll gjorde jag slag i saken och såg avatar.
alla har pratat om den, jag har längtat och sett fram emot över att se denna spektakulära film.
men jag blev liksom inte helt såld. den var bra, helt klart, men inte SÅ bra som alla påstår.
kanske borde ha sett den på bio med 3D och allt... då skulle den kanske ha varit grym.
aja den får 4/5 E:n.


wilma

idag har min älskling namnsdag. namnet wilma är en blandning av vilja och hjälm. haha ganska kul för wilma har verkligen sin egen vilja och ibland behöver man faktiskt ha en hjälm på sig när hon väl sätter igång och busar runt. (pappa skulle nog behöva en ansiktshjälm när han retar henne)


saknar dig


önske tänkade

jag sätter alltid alarmet på 07.00. då har jag 2 timmar på mig att göra mig klar, dricka min blåbärsjuice... OCH tanken är ju att jag ska hinna med att gå ut och gå en sväng på 30 min. tror ni att jag någonsin har gjort det?
näää samma sak varje morgon. jag somnar om och vaknar 08.20 typ. STRESSAR igenom morgonen...o blir lika jäkla irriterad på mig själv.
hmm...undrar hur det går i morgonbitti?




vi sticker 14 juli



nu ska ANDY PAAAANDY också följa med till kalymnos. kul.

jag ska gå och lägga mig

jag har ingen tid över för att göra ingenting. det känns som jag måste planera varje minut.
idag har jag jobbat. jag åt en banan, en melonmix från ica maxi, en nutrilett och en havre smoothie (äpple + grönt té NOT MY STYLE) till lunch.
efter jobbet åkte jag ------------------ yeppps till nykvarn. tröstade ceasar lite för att han hade fått mjällshampo i ögat (ett misstag...ibland går det snett med barn + hund vid ett obevakat tillfälle) men nu mår han iaf bättre.
jonas grillade som vanligt ... även fast det regnar och är 8 grader ute. (fy fan vilken dag)
de blev entrecote, med en härlig sallad och sås. nina och tilde kom hem från spain i natt så de hade med sig små presenter till oss. jag fick en fin silverring med små stenar i.
när maten lagt sig, så crosstrainade jag 30 min. det var jobbigare... jobbigare än väntat. men jag tycker ju...eller blir förvånad varje gång jag börjar träna eller anstränga mig hur jävla jobbigt det är. jag är verkligen en lat person.
sen blev det raka vägen hem till täppis. duschade och missade halva eurovision song contest. men jag hann med att se greklands bidrag. jag tycker den var ganska bra. typiskt grekisk. OOOPA, kommer spelas flitigt på barerna i sommar...kanske redan på söndag???

YOU ARE MY ENEMY

SATC 2

sådär, nu har jag köpt 2st biljetter till sex and the city 2 som har premiär på torsdag.
kl21.30 på heroncity.
 tanken var ju att jag skulle gå med min vapendragare becca (vi hade lovat varandra en hel-tjejkväll) men eftersom min spontanresa dök upp och becca befinner sig i norge så blir det så att jag tar med mig ruben. haha kanske lite konstigt eftersom satc är värsta tjejfilmen, men jag vet att han kommer att älska den. han har ju kollat på alla avsnitt av serien... och jag vet att han gillade första filmen.
jag längtar jättemycket!


ah memories

rhodos 09 med apolloteam

what a night. o jag saknar att vara sådär brun, och jag saknar dig cecilia!


tufft


hahha jag ska välja ut 7 klänningar. och typ 3 skor. det kommer ju aldrig hända...beslutångest redan..men den här får följa med iaf!

wihooo måndag

det är kul att det är måndag. för det betyder att det snart är söndag. och jag ser fram emot söndag!

idag har jag jobbat, jonas på aneta har varit i butiken hela dagen och gjort om sina ställ. disney lampor m.m.
becca kom förbi innan hon åkte vidare till norge. vi åkte till slagstaglass och sa hej till rasmus.

efter jobbet åkte jag hem till bror, sen sprang jag i spåret. ingen pool idag. jag orkade inte. åkte hem och lagade lite mat istället.





rebecca åt kladdkaka med glass o grädde, det var hennes frukost, lunch och middag .


min helg

fredag:
hämtade sanna vid tåget. sen blev det ica maxi och systemet. sen köpte vi med oss middag hem, jag tog en sushi och sanna tog en kebabrulle. vi satt bara hemma resten av kvällen, vi hade ganska mycket att prata om. vi kollade på tv och hade en riktig myskväll. somnade runt 1 tiden...

lördag:
vaknade 10, gjorde oss klara sen gick vi på stan i några timmar. kollade runt och njöt av solen. köpte med oss mat och åkte till nykvarn. syrran var också där... vi badade, solade och umgicks. jag slängde i både wille och lucas i poolen. hahah ja är bääääst på sånt! de kan aldrig klå mig. de var en sån härlig dag med massa sol.
jag o sanna var hemma igen vid halv 5. öppnade bubbel och satt på balkongen. lyssnade på musik och bara chillade innan vi började göra oss klara.
sen blev det middag på barolo. det var jättemycket folk, men vi fick ett bord direkt. det blev fläckfilé med mozzarella för min del. + vin :)
efter maten mötte vi upp becca och gick hem till mig. där fortsatte vi kvällen... tills det var dags att dra vidare. det blev flamingo. om jag ska vara ärlig så minns jag inte så mycket. jag vaknade i söndags med klänning, smink och linser på. hahah men kull hade vi!

söndag:
död. penguin pizza. sanna + becca. film. mys. säng.

helgen var grym!

minnen kalymnos 2006


jag älskar den här bilden. för de första är de 3 puckon som försöker lösa korsord. jonas har en hatt? maria blundar och bäst är ju pappa... haha minen är ju helt awesome!















my day

efter tvfixandet så åkte jag till ellbe och handlade en smoothie gjord på havre, jordgubbar och skogsbär. o så köpte jag varsin sommarbakelse med jordgubbar till sofi, jocke och praktikant jennika.
värmeslag på jobbet. sjukt hett.

efter jobbet åkte jag till brunnsäng. la in en tvätt och sedan begav jag mig ut på en löprunda.
gå 2 min, spring 7, vänd och gör samma sak tillbaka. jag fattar inte hur jag kan bli så död efter 14 min löpning? kan någon förklara det här för mig? i uppförsbacken från weda till cecilias hus höll jag bokstalvligt på att stupa.
väl tillbaka i villan rann svetten som aldrig förr... härlig info va?
nu sitter jag och softar framför datan och har käkat en halv honungsmelon. gott, men inte i närheten av alla underbara middagar jag har fått i nykvarn de senaste kvällarna. aaa hungrig!

jepp, nu ha jag bara en tvätt kvar, sen blir det raka vägen hem till tv:n. i morgon är jag ledig, men känns som jag har 100 saker att ta itu med innan helgen börjar på riktigt. hämta färdig torkad tvätt, städa hela lägenheten och byta sängkläder, åka till nykvarn och ta en simtur (imorgon har jag en ledig dag från träningsprogrammet), sen ska jag möta upp jocke i strängnäs för att leverera lampor som en kund ska ha (MÅSTE HA), kl 17.01 kommer sanna med tåget.
SEN blir det väl ica maxi där vi ska handla allt vi behöver till helgen... systemet är också ett måste.
efter detta kan helgen börja. =)



ÄNTLIGEN

har jag köpt en tv. det blev en 42" (damn you becca..hon hade rätt IGEN 50" blev förstor) den är jättefin och står hemma på täppis nu och väntar på att bli tittad på.


jag är jätteglad och nöjd. nu är mitt liv normalt igen.


får man bli kär i en 12 åring?



sakta men säkert....

går resorna ner i pris..... grekland here I come!




jag pratar med becca





vi har lika kul som när vi brukar ligga i min säng på bakissöndagar


grillkväll

hej hej.
nu har jag varit utan tv i 3 dagar. det är ganska jobbigt. (jag har ifs lilla tvn i sovrummet med den är kass, de kan du intyga becca...hahha) så nu äntligen ska jag få en tv imorgon. eller få och få. köpa en tv ska jag göra. ska möta min bror och ruben på gunnars i morgon kl 10. de ska hjälpa mig och välja och bära upp den till lägenheten. great ... skönt att få allt gjort. jag vill ha en 50" ... det är de enda jag vet.

yes men även denna kväll har jag spenderat i nykvarn. ruben kom också förbi :)
de bjöd på en riktig god middag. jonas grillade oxfilé ,fläskfilé, majskolvar och salladslök. till det blev det tzatziki, rödvinssås och en sallad med fetaost, pinjenötter, gurka och ruccola.
vi satt o pratade och hade mysigt. just det..imorgon åker nina och tilde till spanien. o shit ja är bara lite avis, skulle vara härligt att åka till alicante nu...
en stund efter middagen så sprang jag och lucas ut i spåret. dagens träningsprogram var inte så jobbigt. gå raskt 5 min, spring 7 min vänd och GÅ tillbaka. hehe helt lagom. sen mötte vi upp jonas, nina, tilde, ruben och ceasar och gick tillsammans en runda. det är verkligen skönt att de har spåret precis vid huset.
när vi kom hem så badade jag och tilde. jag simmade i 10 min.
sen satt vi i uterummet, kollade på anna anka-finalen på tv och drack smoothies.

ja... nu börjar jag bli van med det här lyxlivet. aaahh...

men imorgon ska jag hinna med en runda powerwalk innan jobbet. så jag har de avklarat, i morgon kväll måste jag hem till brunnsäng och tvätta...städa lägenheten lite också, OM jag orkar. på fredag kommer min vän sanna som ska spendera helgen hos mig!


den här bilden var inte från idag...men typ såhär bra hade vi det :)

åska

det känns ju sådär att vara i butiken när det åskar. jag tycker det är ganska mysigt med åska, men nu är ja faktiskt lite rädd. för en stund sen blev det helt svart i butiken. allt la av. sen är det ju så läckert varmt här också... ännu värre nu än vanliga fall...



tisdag

ännu en dag avklarad.
efter jobbet åkte jag till nykvarn (jaaa idag igen) jonas har skrivit ut ett träningsprogram till mig som jag ska följa i 12 veckor. haha lycka till säger jag bara, men jag ska försöka iaf.
idag gjorde jag alltså vecka 1 dag 2, gå 2 min lugnt tempo. spring 7 min. ta en kort pause. vänd tillbaka och upprepa på vägen hem. kanske låter löjligt enkelt, men jag var heeelt slut. tilde följde med mig hela vägen i spåret. haha kul att hon orkar mer än jag... fy tusan va jag är otränad. min kondition är USEL!
efter våran lilla runda slängde vi oss i poolen och busade runt. sen simmade jag tills jag inte orkade mer.
till middag blev det chiliconcarne. så himla länge sedan man åt det! så gott! efterrätt, vanlig smoothie a la nina.

nu är jag nyduschad och ska lägga mig i sängen hemma på täppis.


såhär snygga va vi i spåret (ceasar är jättesöt i bakrunden)








min älskade familj <3


måndag

min helg var toppen.



idag efter jobbet åkte jag till nykvarn. slängde mig i poolen och simmade 30min. jag orkade inte mer. det är jobbigt att simma. jonas bara garvade och sa att jag var dålig. men vadå...liksom jag är inte van med att träna. bara för att han springer 1 mil om dagen...
men vi kom iaf fram till att jag ska försöka komma flera kvällar i veckan och simma runt. (om nu vädret tillåter)
efter simturen så åt vi middag. jonas grillade biffar, med senapssås och sallad. nyttigt och gott. till efterrätt blev det fryst smoothie och färska jordgubbar. sen gick jag, nina och ceasar ut i spåret 1 h.  en liten träningskväll helt enkelt. avslutade med hollywood fruar. nu är jag hemma och ska sova. ska upp en timme tidigare imorgon. ska på webbmöte kl9 i etuna.


rolig

hahah mamma är jätterolig


och jättebrun!

hej

igår var jag bakis och idag har jag jobbat. klockan är 00.10 och jag sitter med hårfärg i håret.
jag ska sova snart... imorgon är det lördag vilket betyder party.

så nu orkar jag inte mer.
kolla in gårdagens avsnitt av bella&tyra show när kissie var med. de var faktiskt kul. go kissie. haha hon är fan rolig.

godnatt

jag o becca på sturekompaniet

sämst

hej. jag vet att jag har varit kass med min uppdatering. men mycket har hänt. lördagen var sjuk. jag måste berätta allt i detalj sedan. men jag kan nämna svit på sheraton hotell, champagne i överflöd, limousine till lady gaga i globen. party all night long på hells kitchen och sturekompaniet.

på söndagen hade jag mys.

i måndags jobbade jag, sen bjöd markslöjd ut oss från jobbet på en helkväll på håpes. där blev det middag o goda drinkar.
jag var rätt sliten igår, så jag la mig ganska tidigt.

ikväll blir det fest. vad annars? det är ju ledigt i morgon. jag har handlat en ny klänning från bikbok. en puderrosa dröm. jättesöt. får se om den åker på ikväll, bubbel rose är också inhandlat o ligger på kylning.

hörs när jag har tid och då ska jag berätta ALLT om min galna helg!


här är klänningen, tror att jag skippar skärpet.


brunch

på hotell skogshöjd. jag åt 6 mackor med div. pålägg, 2 våfflor med grädde och sylt. melon och 2 glas äppeljuice. jag kan inte gå, måste lägga mig ner. rebecca ligger redan ner.





fredagen

efter jobbet åkte jag hem till min bror och hans family i nykvarn. de bjöd på mat. sen provade nina massa kläder och jag var smakråd. imorgon ska hon och jonas äta middag på le rouge. men det vet inte jonas om för det är en liten suprise än så länge...sen blev det talang och chips.

vid halv 10 åkte jag hem. fixade lite med min eld. haha..moderna eldar is the shit =)

sen kom becca med packning och CANDYYYY. gott. nu har vi moffat i oss en hel del, och målat naglarna. pratat om morgondagen, och vi bestämde oss för att gå till hotelskogshöjd (som är min granne) och äta så mycket frukost vi vill för 95 spänn. helt ok deal. vi ska nog hänga där tills det är dax att börja göra sig klar.... kl 15 blir vi upphämtade.

godnatt säger vi nu!

första pool-hänget

just det, mamma å pappa var och hälsade på manolis på kantounibeachhotell i veckan. han har nu öppnat för säsongen och de firade med grekkaffe och mamma fick sitt vita vin :) wilma fick stanna hemma.




ÄNTLIGEN FREDAG

visst är det härligt när veckans tråkiga dagar är över och helgen är här?
solen lyser och livet känns härligt. (och det är fan inte ofta solen lyser hehe)

idag blir det jobb som vanligt, tror att jonas från aneta belysning ska titta förbi senare och planera vart han ska bygga upp nya stället med lampor.

ikväll kommer becca hem från norge också, vi kanske ska ses. antingen blir det en snabb visit på the strip, eller en lugn hemmakväll, vi får helt enkelt se hur mycket klockan blir. imorgon måste vi vara fitforfight!

hej så länge. jag är jättehungrig!


6 maj

hejhej!
idag har jag hunnit med massa praktiska saker. tvättat massa handdukar och lakan, varit på stan, lämnade lite grejer på ljuspunkten. köpt nagellack och strumpbyxor. såklart blev det min o beccas favvo dryck också... RONAR CHECK! tankat bilen full så jag är redo för work imorgon. åå skönt att det redan är fredag imorgon, må jag säga. och på lördag är jag ledig. 

mamma å pappa skickade en bild, nu är grillen helt färdig, längtar efter alla goa grillkvällar vi har därnere. grillspett, oxfilé, grillade jätteräkor, o grillad ost. ååå va hungrig jag blev nu!

näe nu är jag klar här i brunnsäng och ska åka hem till täppis.

hejsvejs.




rimstuga


jag o rebecca talar om helgen....

emelie-livet är en fest, och du är bjuden. på lördag börjar livet, oj jag menar festen.

becca- på lördag blir det ingen slim shady utan en riktig lady, våra naglar vi lackar och på fötterna har vi klackar, nu ska det festas som aldrig förr, klockan 12 kommer jag och knackar på din dörr ♥

emelie- lady gaga är en hit för hon har ingen pit(t)

becca- bara vi slipper få en varsin dusch för det är ush....eeeh aah...

becca- på fredag är jag äntligen på väg hem, det tar nog ett par timmar kanske fem? om du inte har några planer vi kanske kan ha hyggis så får jag äntligen se dig igen min..snyggis? vi får hoppas sofi kommer hem i tid så du på lördagen får lite frid, för då ska vi in i vår vanliga dimma...åh va roligt de är att rimma!

emelie- åh min vän vad du är klok, har du lärt dig allt från en bok? du är kanske bäst på rim, men jag klår dig på att sniffa lim. det gör mig hög som ett hus! kanske du kan joina mig på lite bus? vad vore livet utan dig min friend, we´ll stick together into the end.

becca- du är inte så dålig du heller, du kan när det väl gäller! nu måste jag försöka sova, men en sak får du mig lova.. du och jag alfred som emil en gång sa, och du är verkligen en sån vän man vill ha! festa och lev livet med mig så länge de går, roligare än vad vi har tror jag inte man får!

and the winner is.... muuuuusen


becca o emelie OH!



borås/viared

jag tycker att alla hotell borde ha trådlöst bredband. annars är de fan dåliga. vi lever ju på 2010-talet hallå. irriterande.

idag har jag suttit i möte hela dagen, gått igenom förhandlingar. sen blev det utbildning i affärsekonomi.
nu börjar jag äntligen fatta de här med bokslut, och det är faktiskt kul! de så kallade nyckeltalen räknade vi ut, såsom bruttovinstmarginal och nettomarginal. personalkostnader, kassalikviditet och soliditet. varulager, bruttovinst per anställd och sist men inte minst avkastning på eget kapital. allt det här är från 2009 års resultat, och jag längtar redan efter år2010 så jag kan få räka ut de nyckeltalen och jämföra. de var verkligen kul med resultat!
efter butiksekonomin så kollade vi in minimässan, med massa olika lampor.
VI SKA FÅ  TA IN KARTELL(italienska designlampor)! jag är såååå glad, vi har inte fått handla av dem förut, för att de har varit för "fina" för att hamna i ickedesignbutiker osv, men nu har vi fått till ett bra avtal och får in deras lampsortiment (åååå jag älskar deras möbler också) om några månader. den guldiga Bourgie kommer hamna hemma hos mig direkt! jag älskar den lampan!!!! (fast den silvriga kanske matchar bättre, men jag ÄR en guld)





I LOVE THEM!

jönköping

hallå där. nu ligger jag och nina nerbäddade i dubbelsängen på ett hotell i jönköping. vi har det bra...laddat upp med choklad, zero, godis och ben&jerrys. MYYYYYS!
jag kom iväg halv 5 från jobbet, skönt. åkte och hämtade upp nina i södertälje sen blev det lady gaga och massa prat i bilen hela vägen :)
vi stannade i norrköping och åt middag. till förrätt blev det grillade italienska lantbröd med olivröra och vitlöksdipp. sen tog jag fläskfilé med pepparsås till varmrätt. smaskens.

jepp imorgon ringer klockan 06.30. hotellfrukosten ska ätas 7. sen har vi en timma biltur till borås.



en tripp på havet




mamma o pappa,ses om 50 dagar!


Inglourious Basterds

det blev rätt sent igår, jag fastnade framför tv.n. jag började kolla på en film vid 23-tiden. sen var det svårt att avbryta. den var så bra, inglourious basterds av Quentin Tarantino. love him. hans filmer är störtsköna! och jag som älskar filmer, dokumentärer å sånt om 2.a världskriget. Brad Pitt är en hit i filmen också, han spelar Aldo så bra! men vid halv 2 var jag tvungen att pausa och gå och lägga mig, får se resten när jag kommer hem från mötet.


wilma åker moppe

finns ingen bättre än wilmis. (okej pappas hjälm är också rätt awesome)



3 maj

3 maj idag, vilket betyder att om EN liten pytte månad fyller jag år. 23 bast! ojoj...

jaa då var det måndag igen, vilket betyder att arbetsveckan är igång. det var jättejobbigt att stiga upp imorse, jag var så trött. men tillslut gick det. 

och nu tvättar jag. mina 2 nya klänningar fick ta mycket stryk i helgen, TACK VANISH för att du finns. jag hade liksom läppstift på de vita på ena klänningen, och brunpuder + drink på den andra. haha, men nu är de som nya igen.

imorgon blir det jobb som vanligt, sen drar jag och hämtar nina i nykvarn och då bär det av till borås (ska försöka komma ifrån lite tidigare från jobbet så det inte blir så fasligt sent när vi kommer fram). på onsdag är det möte med ljusexperten som gäller. 08.30 börjar det, dagen kommer att bli intensiv. avslutar också med minimässa.  får se när vi kommer hem till södertälje igen, men jobb i etuna som vanligt blir det på fredag iaf.

OCH PÅ LÖRDAG! jaaaa.... LADY GAGA! Kaaaaaaatchiiiiiiiiing!


becca o jag utanför GLOBEN förra lördagen, vi ses på lördag igen. å då blir det partyyyy all night long!



vilken helg

fredagen blev inte så lugn som planerat. jag å becca var hemma hos mig och gjorde oss klara och sippade mousserande med världens bästa lady gaga på i bakrunden. sen blev vi skjutsade hem till anders o josse. där var annat gott folk och vi fortsatte festandet där.
vid halv ett drog vi till the strip. det blev dans, och mycket hatt. (hahah becca)

till frukost åt jag å becca en halv tårta. nathalie dök upp vid 11-12? (tror jag) vi planerade dagen.

sen vid halv ett så drog jag hem till mormor i hägersten. vi åt en jättegod lunch. älskar mormors hemmagjorda köttullar, med potatis, massa sås, sommar-gurka och lingonsylt. till efterätt blev det rabarberpaj med vanlijsås.
vi pratade om livet, sommaren och allt annat smått o gott.
vid 3 tackade jag för mig och åkte hem till täppis igen. tog en powernap innan det var dax att göra sig partyredo...IGEN.

kl 18 kom becca, och nathalie. vi hjälptes åt att bära ner all packning o dryck. sen RAKA VÄGEN TILL KVICKSUND, till daniels hem.
där tog vi en fördrink vid vattnet, underbar utsikt och fint väder.
sen grillade vi, drack bubbel och pratade... efter ett tag gick vi över till drinkar och shots. spelade biljard och dansade loss till sköna låtar.
vid midnatt kom robin och skjutsade in oss till eskilstuna där vi gick till nybron. daniel hade bokat bord så det blev helrör med massa gott till, blanddrycker, lime citron, snacks o allt sånt =) vi dansade loss och hade hur kul som helst.

jag vet inte riktigt hur natten avslutades, jag var helt slut när vi kom hem så jag somnade ganska så snabbt. på morgonen fick jag höra att folk både badat i sjön och jacuzzin. haha..ja vad säger man?
söndagen var seg. vi åkte till max och åt hamburgare, sen förbi slagsta glass och moffade gratis glass tills vi dog.

sen sov jag resten av dagen.

SÅ det var min helg.








RSS 2.0