rimstuga


jag o rebecca talar om helgen....

emelie-livet är en fest, och du är bjuden. på lördag börjar livet, oj jag menar festen.

becca- på lördag blir det ingen slim shady utan en riktig lady, våra naglar vi lackar och på fötterna har vi klackar, nu ska det festas som aldrig förr, klockan 12 kommer jag och knackar på din dörr ♥

emelie- lady gaga är en hit för hon har ingen pit(t)

becca- bara vi slipper få en varsin dusch för det är ush....eeeh aah...

becca- på fredag är jag äntligen på väg hem, det tar nog ett par timmar kanske fem? om du inte har några planer vi kanske kan ha hyggis så får jag äntligen se dig igen min..snyggis? vi får hoppas sofi kommer hem i tid så du på lördagen får lite frid, för då ska vi in i vår vanliga dimma...åh va roligt de är att rimma!

emelie- åh min vän vad du är klok, har du lärt dig allt från en bok? du är kanske bäst på rim, men jag klår dig på att sniffa lim. det gör mig hög som ett hus! kanske du kan joina mig på lite bus? vad vore livet utan dig min friend, we´ll stick together into the end.

becca- du är inte så dålig du heller, du kan när det väl gäller! nu måste jag försöka sova, men en sak får du mig lova.. du och jag alfred som emil en gång sa, och du är verkligen en sån vän man vill ha! festa och lev livet med mig så länge de går, roligare än vad vi har tror jag inte man får!

and the winner is.... muuuuusen


becca o emelie OH!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0