Vi längtar 🧳

(null)


Helgen

Jag hade en ledig lördag och söndag och den tog vi vara på till max! 
Tacofredag med idol, vi somnade till allihop i soffan. Världens mys. 
På lördagen drog Junia iväg med Cecilia på gymnastik och vi andra gjorde oss klara. 
Alicia packade sin och Junia’s väska för övernattning hos farfar å Åsa. Vid 12 drog vi iväg, det var dags för oss att fira Carina i efterskott. Så vi plockade upp Micke o körde mot sthlm för att möta upp alla de övriga hemma hos Carina o Per. 
Det blev bubbel, lunch och snack innan vi tog uber till Oscarsteatern där vi kollade på så som i himmelen - musikalen. Jag tyckte den var jättebra! 🎭🎻 

Sedan blev det middag hos Per o Carina. Klockan blev lite för mycket så vi sov över. Så det blev även en mysig frukost där. 

Mot kvällskvisten i söndags så spelade jag padel med Cilla, mallan o henke. Skitkul!!!! 
Nu vill jag köra igen🎾 

Avslutade söndagen med att se så som i himmelen - filmen också, bara för att 😄
 


Ännu en vecka har passerat

Jag vet inte hur jag ska börja, 
Jag har fått magkatarr igen (hade senast i juni) och det har typ tagit över mitt liv de senaste två veckorna. Har ätit medicin i 1 vecka nu och äntligen märker jag skillnad. Läkaren ville sjukskriva då det är pga av stress men jag sa att då kunde jag lika gärna lägga ner livet så då fick jag tabletter som räcker till januari då det lugnat ner sig på jobbet. 

Har mått otroligt illa, inte kunnat äta normalt, kräkts och varit så jäkla deppig. Hatar det verkligen. Ashungrig hela tiden men mått illa av allt jag stoppat i mig. 

Men nu ser jag ljuset i tunneln och i januari så får vi en ny medarbetare och det är det jag har oroat mig över mest. Att jag inte har tillräckligt med personal och då stressar jag upp mig fast jag inte tänker på det och ja det är den som äter upp mig. 

Junia har varit magsjuk också så det var liksom grädden på moset. 

Men som tur är har jag en man här hemma som har roddat med allt, hämtat/lämnat barn till skola/fsk, kört och varit med på gymnastikträningar, lagat mat och ja till och med min vegan-mat som står på bordet när jag kommer hem vid 19-19.30 om kvällarna. 
Utan han så skulle jag nog brutit ihop på riktigt. 
Det är vid sådana här tillfällen jag saknar mina föräldrar. När jag känner att ångesten tar över mig och jag känner mig som världens sämsta mamma. Då skulle jag vilja ha min mamma här. Även om vi pratar i telefon nästan varje dag så har jag inte sett henne på flera månader och jag kommer nog aldrig vänja mig vid att hon inte är nära. 

I torsdags hade jag en riktigt dålig dag, jag mådde så fruktansvärt dåligt och kommer knappt ihåg förmiddagen. Hade sedan i somras sett fram emot just torsdagen för då skulle jag och Mary o Sarah gå och se No More Fucks To Give i globen med Mia skäringer. Trodde inte jag skulle palla, men bestämde mig iallafall för att gå. 
Och det ångrar jag inte en sekund. Alla borde se den. Många tankar,  jag skrattade så jag grät, blev berörd så jag grät. Ja, alltså den var så bra! Det var en bra kväll vi fick tillsammans. ❤️ 

Helgen bestod av jobb och nu börjar det verkligen bli rusch i butiken. Vilket är kul - men mycket att hinna med. I lördagskväll så kom Lasse och Åsa över på spontanmiddag. Kollade på så mycket bättre och så spelade vi hitta diamanten 💎 

Idag, söndag så orkade vi inte laga mat när jag kom hem så vi åkte till olearys och åt middag till barnens förtjusning. 
Det blev en helt ok helg i alla fall! 👍🏼 

(null)

(null)


Gokväll

Igår torsdag så var jag ledig. Jag hämtade Junia tidigt. Uträttade lite ärenden på stan, på kvällen så gick jag och Kim på smygpremiären av filmen Last Christmas. Ååå den var så bra! Ni måste se den! Den var rolig, sorglig, helt underbar! 

(null)
Mysig Datenight mitt i veckan. 


i dag har jag varit på Ica Maxi i Eskilstuna för att hjälpa till med belysningen över deras nya delikatessdisk. De har gjort om i hela butiken och nya bageriet, kött o chark, fisk- diskarna på ca 40 m ska belysas. 
Mitt förslag blev godkänt så det känns jättekul! Jag har lite fler idéer för att skapa den rätta känslan men ja, först vill jag få dit taklamporna så får jag kanske en uppenbarelse när dem är på plats. 

Ikväll när jag kom hem blev det tacos o sen till efterätt ben & jerrys. Man har ganska flyt när det finns vegan-ben & jerrys 😋 

Imorgon så har Junia tävling med gymnastiken i Haninge. Jag kan tyvärr inte vara med då jag jobbar men förutom Kim och Alicia så kommer även hejarklacken: farmor, farfar och Åsa. Heja heja Junia, mamma håller alla tummar och tår att ni tar en medalj. 🤸🏼‍♀️

November - vegan

(null)

Jag har en bucketlist. Där står många saker jag vill testa, uppnå, besöka, göra... innan jag dör. 
En liten punkt på den listan är - äta veganskt i en månad. Och i våras (tror att jag det var) så bestämde jag och Mary att vi skulle checka av den. 
Så den 1 november (på självaste internationella vegandagen) så började alltså min veganmånad. 
Hur har det gått då? 
Jo kräver såklart mer planering, en snabb visit på Ica o bara ta något är att glömma. Måste läsa på allt. Vara väl förberedd. 
Jag kör storkok så jag har både lunch å middag o får flera matlådor. Jag har också börjat äta olika vitaminer så inte kroppen missar något. 
Så ja, idag var det dag 5 och jag tycker att allt jag fått i mig hittills smakat väldigt gott och det känns BRA! 
Nu förstår ju jag att ingen känner sig lockad att bjuda mig på middag , men bara så att ni vet kan jag ta med min egna veganmatlåda 😉

Min middag igår 👇🏼
(null)
👍🏼


Alla helgons dag

Vi hade en väldigt lugn förmiddag. Becca kom förbi och hängde lite med oss. Det var mysigt. 

Kl 18 mötte vi Lasse, Åsa, Benge, Erika och Tilde vid Kyrkogården i Rosenlund där vi först tände ljus i minneslunden sedan knatade vi bort till Kims farmors grav och tände ljus. 

Efteråt åkte vi alla till Lasse o Åsa som bjöd in till middag. Jag som har börjat min veganmånad fick en väldigt god vegansk middag och det var så uppskattat att de tänkt på mig 😊 
Vi åt, spelade TP och pratade massor tills ögonen gick i kors och vi åkte hem. 
Jättetrevlig kväll 😍 

Älskar serier!

Hela dagen så längtar jag efter att få krypa ner i soffan och kolla serier. Finns inget bättre i gråa november och nu går det tre riktiga höjdare. Svenska serier levererar stort just nu! 👏🏼 sjukt bra alla tre men jag har en favorit 🤗

På plats nr 3 kommer innan vi dör. Säsong 2 går nu på SVTplay. 
(null)

På andra plats kommer en ny serie av Josefin Bornebusch. Den heter älska mig och finns på Viaplay. 
(null)

På första plats och min absoluta favoritserie är vår tid är nu. Säsong tre rullar just nu på SVTplay. 
(null)
🖤

Höstlov. 

Vi har varit på bio och sett familjen Addams. 
Haft mysiga kvällar med god mat och film. 
Vi har bott på Hotell i sthlm och shoppat lite, ätit middag på underbara Supper. 
Badat och bastat. 
Haft Lasse och Åsa över på middag o spelkväll. 
Kidsen har varit på Halloween fest. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)


RSS 2.0