at work

hello. det gick faktiskt bra att köra hem igår. haha... bilen har jag fått låna av BMW i eskilstuna. den ska vara min tills torsdag. jag har kollat på den bilen ett tag nu, kanske inte aktuellt att köpa bilen precis nu eftersom jag har 2 bilar som jag kan använda tills jag drar till grekland. men efter sommaren. då...ja då skulle de sitta fint med en DRÖM bil
aja, efter jobbet så tog jag med mig becca på en liten tur. vi var jätte löjliga. hämtade upp cecilia också, sen åkte vi runt och bara snackade massa skit. efter våran lilla roadtrip så släppte vi av cecilia, åkte och hämtade mat till becca på minako. sen blev det filmkväll med popcorn. såg ännu en läbbig film, orphan. usch..jag hatar verkligen psyko barn!




nu är det jobb som gäller... bara 2 dagar kvar nu sen har jag ett litet påsklov =)

my love

ikväll efter jobbet ska jag åka bmw hem till tälje. jag är nervös... det är en lång väg alldeles ensam. med växel. men å vad fin den är.  aaaa... ska öva först. ska skjutsa hem sofi.                                      

film

                                                                   igår hade jag en riktig myskväll. åt kebab och GLASS... o kollade på skräckisen paranormal activity. så jäkla obehaglig film. håret reste sig på armarna kan jag säga... hade nästan lite problem med att sova sen...           

30 mars

så..då var mars snart över. känns så jäkla konstigt. dagarna flyger fram... nu har min familj åkt till grekland. skjutsade mamma, pappa å hunden till arlanda igår. så nu är det jobb som gäller för hela slanten. kommer sakna dem så mycket... :( men vi ses ju när jag åker ner och hälsar på i mitten av juli. åå vad jag längtar! älskar er!

hellooo

oh den här dagen har gått fort! jag har fixat med 6års-jubileums-annonsen som går ut i morgon. å så har jag och sofi sänkt priset på massa armaturer som ska "bort".så det har varit siffror och priser hela dagen. inte undra på att jag var extra grötig i huvudet ikväll. men aa det här känns bra. har fortfarande några leverantörer kvar, men de hinner vi säkert med imorgon innan rushen.
jepp nu har ljusexperten i eskilstuna funnits i 6 år. fatta hur tiden går fort! speciellt de 2 senaste.
efter jobbet åkte jag till plantagen och handlade lite fjädrar, minikycklingar och tulpaner som jag tänkte göra fint i butiken med imorgon. o så köpte jag lite till mig också; påskliljor, tulpaner + några videungkvistar. jättesött. så nu har jag påskpyntat här hemma. gäller att vara ute i tid hehe

igår var jag och ruben på möte. de vill göra hyreshuset vi bor i till bostadsrätter. det har ju varit lite av min dröm enda sen vi fick förstahands kontrakt. för det första får vi köpa lägenheten för 75% av marknadsvärdet, och sen så är täppgatan ett ganska attraktivt läge att bo på, så de kommer nog inte vara ett problem att sälja lägenheten sen. ett plus är ju också att lägenhetn ligger högst upp, har balkong i söderläge och öppenspis. de höjer marknadsvärdet. men aja, nu vet jag inte hur det här kommer att bli för att 2/3delar av alla hyresgäster måste rösta ja. så nu hoppas jag bara på de bästa!!! aldrig fel att tjäna en hacka pengar...;)

nä... nu måste jag sova. känns som de kommer bli fullt ös de kommande 3 dagarna. jag och sofi ska ha likadana kläder också. hahah imorgon är vi: svart klänning med plajetter på axlarna. gryyyymt.
jag ska försöka äta våfflor till lunch. det skulle vara BÄST!
gonatt då


måndag

oh...nu är jag tillbaka. var rätt död hela dagen igår. trodde helt allvarligt talat att jag skulle ramla ihop och dö när klockan ringde 09.00 i söndags morse. fattade inte vart jag var nånstans heller... hmm en dusch låter... kudden doftar nytt och det var ovanligt mörkt i rummet. tog några min innan jag kom på att jag var på hotell och att det var syrran som stod i duschen. men så kan det gå... hade iaf en toppenkväll i sthlm. vi gick på wallmans och kollade på show. åt en himla god 3-rätters middag och drack oss partyfulla hela högen och dansade konstant! haha

imorgon är jag ledig då ska jag sova, städa, tvätta och gå på möte. fun fun...



synd att pappa ser så purken ut... det var han inte heheh


familj <3



min systers barn, emilia och andreas



oj redan fredag

jag har varit usel, jag vet. men den här veckan har varit fullbokad. eller rättare sagt överbokad. ons-tors var jag i svenjunga, kinna och viared. jag gick upp 04.00 på tisdagsmorgonen, åkte 5 h bil till startrading för att kolla in deras jul, gå igenom vad som ska beställas till utskicket ljusexperten går ut med i november. sjukt svårt att veta allt nu... hmm...
sedan så åkte vi vidare till markslöjd. där kollade vi på deras jul + hembelysning. efter den genomgången åkte vi vidare, var tvungen att stanna till på en skoaffär och inhandla 2 par nya skor.
kom till hotellet vid 18. gjorde mig klar till kvällens middag som marksöljd bjöd på. det blev en trevlig kväll, kanske en aning för mycket alkoholhaltig dryck för vissa hahha... tror att de slutade med att alla från marksöjd somnade i varsin soffa i lobbyn. jag var ganska duktig och kom till sängs 01.30....eller 02.
klockan ringde 07.30. då blev det frukost och sedan raka vägen till ljusexpertens lager där vi hade möte. gick igenom bokslut, våra egna julvaror, annonsering m.m. var klara runt 14, och då åkte vi fort som tusan hem till tälje igen. jag sov nästan hela vägen, så skönt!  kom hem rätt skaplig tid, åt mammas goa middag. sen åkte jag hem till täppis och somnade nästan med en gång.

imorse kände jag mig riktigt utvilad iaf. jag har jobbat, ätit JÄTTEMYCKET glass :) och hunnit med att köpa mig en partydress tills imorgon.  vi får se om det åker på...
resten av kvällen har jag hängt med becca. det var länge sedan det bara var hon och jag. du och jag alfred! NEEEEEJJJJ... STÅ STILLA OCH VAR TYSTA!..... NEJ TYSTA SA JAG!
håkan, nu har du blivit så lång igen... HAHHAH sunes jul ÄGER! pappa rudolf är en fröjd.

nu sitter jag och kollar på greys anatomy, måste ta igen lite känner jag. jag köpte säsong 3 när jag var sjuk i lunginflammation i somras. men eftersom jag var helt borta av febern och medicinerna under den tiden har jag glömt allt. så nu ska jag kolla om på säsong 3 innan jag kan börja med 4ans box.

imorgon ska jag försöka sova lääänge. sen blir det pyssla-om-mig-själv-dag. kl 15 ska jag, mamma å pappa åka till sthlm. vi ska möta upp jocke, sofi och min syster på hotel radisson blu strand. sedan blir det partaj för hela slanten. ska bli väldigt kul!!!!




klänningen jag köpte, från hm 199.-

måndag

sådär jag, då har man vaknat till liv efter lördagens utgång i eskilstuna. vi började med förfest med mello, bubbel och cider. massa prat och skratt. tog taxi till håpes där vi mötte upp annat folk. beställde drinkar och snackade. avslutade på nybron.

men aja, nu är den helgen förbi och nu är det en ny vecka. har mycket å göra, känns lite stressig det här men det ska nog gå bra. imorgon ska jag iväg och göra en grej. är lite nervös, berättar mer sedan. sofi ställer iaf upp och är mitt stöd :)
efter jobbet ska jag hem och packa, sedan drar jag iväg ett par dagar.

tror den här lördagen kan bli riktigt grym !

godnatt måste sova.
just det, jag och sofi fick blomleverans till jobbet idag. hahhaha jag dog av skratt.

söndag

åh vad det är häääärligt med söndag - NOT!

jag och cilla har käkat grekmat från kolgrillen. nu är det poppiscorn och wallander som gäller.
cecilias sista lör i etuna blev lite märklig, men kul hade vi!


godnatt


em och cilla - kan koppla in en tv utan problemas

efter jobbet åkte jag och pappa hem till becca och hämtade hennes tv.
den ska bo hemma hos mig nu. jag känner mig lost i tv världen. hur fasen ska man kunna välja en tv. finns ju 100 olika modeller och märken. så nej, jag ska tänka, gå och känna och klämma innnan jag bestämmer mig.
det är därför beccas oanvända (eller vad man nu ska säga) får vara min vän så länge. det blir rätt tyst här om kvällarna, när det är bara jag och wilma. då är tv:n bra att ha. snart åker wilma till grekland. den 27 mars om jag inte minns helt fel. det betyder att vi kan umgås i 15 dagar till. fast lördag går bort, och nästa vecka ons-tors då jag ska till viared på ljusexperten möte. julinköp på marksöjd och startrading ska också göras. ojoj, orkar verkligen inte .. JULEN 2010. hallå julen 2009 är typ inte slut...eller snön från den.
känner bara...REDAN! känns OFF, vill inte tänka på ljusstakar granar änglar, stjärnor. slingpr, LED,  pynt och sånt nu. vill bara ha VÅR!
ja...tillbaka till ikväll. jag och cecilia har kopplat in beccas tv. det gick bra. fast kanalerna ligger huller om buller. vet inte hur man söker rätt på dem. orkar inte heller.
vad mer? vi har käkat chips, dipp och popcorn. pratat om helgen och provat lite klänningar. (jag har provat, cecilia har uttalat sig) pratat i telefon och försökt styrt upp så vi blir ett litet gäng som samlas.

min dag imorgon ser ut såhär:
10-15 jobb eskilstuna
(kanske ska gå på en visning 13.45, men bara kanske)
15.45 åka hem till tälje
16.30-18.30 va med wilma + göra mig klar + packa
18.45 hämta cecilia + åka till eskilstuna
19.30 installera oss hos sofi
20.00 bege oss till förfest där vi ser mello final 2010 + bubbel + partey

på söndag ska vi på 2 st visningar. första är kl 12,  JAG HÅLLER TUMMARNA!

jag kommer säkert inte hinna skriva imorgon!

näeeee nu ska jag gå med wilma, väcka cecilia och sen blir det marsch i säng för mig!
jag försov mig i morse, shit va dålig jag är. det var sjukt jobbigt!
min mor får ringa och väcka mig imorgon.

GODNATT


hej

min dag har varit great. jag ligger i min stora säng på täppis. är hur mätt som helst, det blev middag från kolgrillen.
vet ni vad? jag längtar till helgen.
mina ögonbryn är välplockade och färgade. ögonfransarna är svarta och fina och jag känner mig avslappnad och redo för en godnattsömn.
det var så jäkla skönt att få huvud och nackmasage idag, hon höll på med mitt hår i 45 min. jag somnade. jag älskar verkligen när någon tar i mitt hår, sådär skööööönt. oh...måste göras om. men nästa gång det blir behandlingsdags ska jag nog satsa på helkroppsmassage...
sen jag har städat hela lägenheten också, i love mina nya lampor.

hejsvejs


10 mars

nu har jag satt (eller okej jag fick hjälp med det) in mina besparingar i en annan bank, nån fond med bra ränta, så att de ska få växa extra mycket. om de nu hinner bli lite extra cash innan jag plockar ut dem... vill verkligen köpa mig en lägenhet snart! jag har hittat en lägenhet som jag tror är en riktig emelielägenhet..men ibland kan bilderna ljuga. ska gå och kolla på den på söndag.

imorgon ska jag ta en sovmorgon, tänk att få sova ut...till 10! sen ska jag o mamma åka till järna och bli omhändertagna. det blir lite olika behandlingar. hääärligt! känner verkligen att jag behöver lite lyx just nu. sen efter det ska jag börja packa ner alla mina prylar, kläder och annat som ligger här i villan i brunnsäng. de ska flyttas till täppis. jag ska storstäda och vika, hänga upp och göra allt hemtrevligt och fint. MMM jepp. handla lite, fylla på kylskåpet. systemet... om jag får lite tid över ska jag kolla på en tv. men det känns bara jobbigt...

jag är lite orolig att anna ska ta hem segern i melodifestivalen, om man ska tro på spelbolagen....och cecilia o sofi. fan jag pallar inte anna. hon är trist. jomen visst ganska bra låt, men hallå. salem är charm. en riktig snällis som är snäll. det är OKEJ om darin vinner också, men bara okej.

jag kollade på världens jobbigaste dokumentär igår på tv4+, bulgariens bortglömda barn. oönskade barn som sitter på ett barnhem där ingen sköter om dem! så jävla hemsk, jag grät. stackars stackars barn. usch jag kan inte ens beskriva hur de såg ut där på barnhemmet och hur barnen vanvårdades.
jag skäms att jag tänker att mitt liv är pest, och allt är jobbigt ibland. jag har det så jävla bra, livet har alltid varit bra och jag HOPPAS att alla i min närhet får vara friska och vara med mig så länge som de bara går.

godnatt

hoho det är tisdag

men snart är det onsdag. vilket betyder att det snart är helg. haha nä men jag är ledig på torsdag... ÅH ÅÅÅ vad jag ska sova då. jag har inte sovit på år och dar. imorse kom 2 killar inklampandes vid 7 tiden. de skulle kolla värmepannan. wilma skällde i 30 min, jag vågade inte gå upp och visa mitt fula fejs.

dagen har inte varit speciellt bra, fick ta en hyrbil till jobbet eftersom företagsbilen är på rep. jag har inte kört växel sen jag tog körkort, 4 år sedan alltså. så det blev 2 motorstop i en rondell. så jävla usel, men sen landade allt i skallen och jag klarade mig hela vägen till etuna på egen hand. skönt, nu kan jag köra riktig bil också.

sen blev det en sen lunch. pizza. kände redan då hur allt fett i pizzan satt sig i mitt ansikte och i huvet. försökte få bort att ont med en huvudvärkstablett, men njää var rätt hängig resten av dagen.

efter jobbet åkte jag till täppis och bytte ut lamorna i köks, vardags och sovrumsfönstren. jag var tvungen att förändra lite... ny tid nya tag. på torsdag ska jag flytta in i MIN älskade lägenhet. jag har längtat efter den.

vad har jag mer gjort ikväll? beställt en klänning från nelly. kollat på DH och bara softat runt. ätit 2 apelsiner , lyssnat på salem al fakir som jag är hopplöst förälskad i. han måste vinna på lördag. HAN MÅSTE! han är så söt och snäll och braaaa... tralalla laaaaa
nu ska jag sätta mig på cykeln och cykla framför tvn. det är oscars. det är ganska underhållande.

godnatt GODNAAAAATT!




den ser ju bra ut så här iaf :)



måndag

idag har jobbat. sen har jag varit på lägenhtesvisning med sofi. kollade in en 3a på klostergatan i etuna. INTE min smak. big nono. kom hem till tälje vid halv nio. åt mammas goda middag.
cecilia kom lagom till HOLLYWOOD FRUAR, så jäkla awesome. vi har moffat muffins också, nu har jag inte så många kvar.
jag börjar bli lite stresad över att  cecilia ska dra iväg till kreta snart... den 4 e april. inte många dagar kvar nu... oh noooooh!


tjoohoo

så var även denna helg avklarad. igår hade jag mys med cecilia hemma hos henne. vi åt muffins, popcorn och drack rödvin + melodifestivalen. längesedan de va vi och några flaskor rött (ångrar dock de röda vinet idag, när mitt huvud OCH ögon sprängdes) sen blev det taxi till the strip där vi träffade alla. lundberg va på besök, så hela de gamla goa grabbgänget var ute. (minus challe) det blev massa shots och matte-drinkar. kändes konstigt utan becca, vi har ju varit nästan varje helg...sedan typ september haha =)

idag har jag legat i cecilias soffa och kollat på tv i 5-6 timmar. vi käkade amerikansk pizza med beasås. riktigt fett. åh vad det är skönt med bakishäng!!!

ikväll har jag varit på täppgatan och styrt upp lite grejs. skulle egentligen flyttat hem idag, men det är framskjutet till torsdag, då jag är ledig. lite strul med bilen för tillfället.

jag är så sjukt trött så godnatt. måndag imorgon, åhh säljare hela veckan...puuuuh!

freeeeedag

hej. idag är jag ledig. tilde är här och hälsar på, hon kom hem från thailand i onsdags. så jag har fått thaimassage i flera timmar nu. det känns bra att ha en egen massör. JÄTTTTEEE SKÖNT! å duktig är hon också.
idag har jag o tilde varit och handlat, sen har vi bakat chokladmuffins med marshmallows och vitcholkad inuti. tror de blev ganska lyckade. ska bjuda på jobbet imorn. annars har du inte hänt så mycket mer, är lite sliten efter gårdagen.

jaa..igår efter jobbet åkte jag till sofi, gjorde mig klar och drack lite mousserande tillsammans med nåra vänner innan vi gick på standup med shan the man på eskilstunateatern. han e rolig den killen alltså! efter showen gick vi till nybron och åt middag och drack bubbel, vin och drinkar tills vi stupade. eller iaf jag.  det var en lyckad kväll!

nu är helgen här, det känns BRAAAAAAAAAAAAA!

byebye

det är mars

den här snön gör mig galen. allvarligt talat. jag var med om en olycka igår. jag och min far körde av motorvägen påväg hem från eskilstuna. vägen var moddig och pappa förlorade kontrollen över bilen när den började slira ut mot vägkanten. vi snurrade och körde rakt in i en snövall. i detta ögonblick trodde jag att min sista stund var kommen. jag trodde att jag skulle dö. att mitt liv skulle sluta såhär. helt sjuk äcklig känsla. jag har aldrig varit med om en bilolycka förut. precis efter så kände jag mig bara helt tom och skakis. va fan hände liksom? mår jag bra? är allt okej med pappa? allt slutade bra iaf. polisen kom efter 5-10 min och frågade hur allt var osv, de ringde efter bärgningsbil. en sak som jag upptäckte va hur snälla folk är! verkligen, när vi väntade på bärgning i 1 och en halv timme så stannade jätte många bilar och frågade om vi behövde hjälp. det känns så bra att veta att folk verkligen stannar och försöker hjälpa till. så tack alla snälla männsikor därute!!! när jag kom hem hoppade jag in i duschen o sen somande jag. mitt huvud var fortfarande i chock. längesedan jag somnade så tidigt. jepp, nu är det jobb som gäller. hejsvejs!


RSS 2.0