herreeegud

vad jag är bakis. går inte att beskriva med ord. jag fattar inteeee! jag som var duktig igår och höll mig ifrån spriten, drack bara vin.

aja, men jag får skylla mig själv.

gårdagen var sjukt kul! hillan bjöd på en hejdundrande 25års fest. kom dit vid 5 tiden. de blev buffé med massa gott! efterrätten var sååå god, jag åt 2 stora slize. efter maten så blev det frågesport, vi blev indelade i grupper. självklart förlorade vi. så kassa! haha...sen dansade vi kvällen och natten lång. tog taxi hem vid 05. becca och lundberg sov över.

idag har jag å becca bara legat i sängen och slöat. vi åt amerikansk pizza tills vi dog.


600

bra jobbat emelie. 600 inlägg på några månader. såklart att det var roligare att blogga i början, men de sensate månaderna har det hänt massa stuff jag inte har skrivit om här.
men aja DET fixar sig!!!
igår efter jobbet gick jag å sofi ut och åt på grappa. det var så gott! väldigt lyckad kväll haha, sen hade jag världens sovmorgon hos sofi. stackars sofi fick gå upp och jobba. själv har jag bara slappat hela dagen, det var jättejobbigt att köra till tälje. jäkla snöööö...DÖÖÖÖ!
nu har jag precis dammsugit klart lägenheten, ska hoppa in i duschen och krypa ner i sängen och börja mitt paradise hotel maraton. missat så många avsnitt nu :(
imorgon är det jobb igen, ska åka lite tidigare och hämta wilma hos mormor i hägersten. ska äta också, PLÄTTAR med hallon... mumsgott! mamma å pappa landar 20.30 så jag ska åka och hämta upp dem på arlanda.

hejsålänge




jäktiga dagar

som ni kanske alla förstår så var lördagen SOM vanligt helt sjukt rolig.
head-bang cilla stod för kvällens bravader.
vi åt en god middag på håpes, vi beställde in bubbel.
becca klarade uppdraget.
vi skålade för sammanhållningen.
killgänget som gick samtidigt-ville vara en grupp i kön. 
becca trodde en främling hade hennes legg
creepy
vi dansade tills de stängde på nybron.
cecilia hade 50% på subway.
taxi chaufförerna var snälla.
cecilias ihopvikta väska i fickan
vant- killen som hälsade till mamma ann-sofie i e-tuna var pricken över i:et.
alla jäkla video-klipp...våran grej?

ja...

söndagen var inte så pjåkig den heller. vi bara låg och flabbade med varsin cola. och så hände de lite mer grejer, men de avslöjar jag inte ÄNNU!

godnatt! en jobbdag imorgon också!



VI ÄR PÅ G!

vi är redo! jag, cilla, becca, sofi, tina och eva sitter hemma hos sofi och förfestar. BRA musik och goda drinks. vi är på topp! haha
jag sliter på jobbet för att få unna mig sånna här kvällar med mina vänner. I LOVE IT!
snart kommer taxin som hämtar upp oss...

:D
this is


AWESOME!

vi ÄR tillsammans igen

tillsammans igen; bambi, skalman och gazi är äntligen samlade igen. vi har käkat så jäkla mycket popcorn, godis, saft, läsk chips, dipp..yes ALLT! vi har tittat på let´s dance, pratat om allt vi har gått miste om de senaste 2 veckorna. o såklart har vi lirat buzz också!
vi laddar även upp inför morgon dagen, då ska vi göra eskilstuna osäkert igen.
jag och sofi jobbar som vanligt, becca och cecilia kommer med tåget vid sex-tiden.
VET ATT DET KOMMER BLI EN AWESOME KVÄLL! vi har bokat bord, så kl 21 ska vi ut och äta middag och dricka drinkar på "nya" centro.

jag har fått thailands gåvor från becca. en burberry bikini, en jimmy choo plånbok EXAKT en sådan jag hade önskat mig sååå himla nöjd, och ett par örhängen. TACK BECCKKYYYYY beccccckyyy! så jäkla kul att få lite presenter såhär på en fredagskväll =) allt var jättefint!

nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen så tjejerna får spela lite själva.

hörs kanske imorgon då!




godnatt

nu är jag hemma igen. jag är super trött och har 1000 saker o tänka på. det är fan inte lätt när det är svårt. kom hem från mötet 19.30, åkte direkt till ssk matchen med cecilia. det var askul, fullsatt och härlig stämning.  bäst av allt var ju att de vann med 2-0 mot suckers-färjestad.
efter det skjutsade jag hem cecilia och såklart BROÖPPNING. ska bli skönt att byta stad.
när jag kom hem skrev jag en lista på vad jag ska göra i morgon.

packa wilmas väska
lämna wilma hos dagmatte
åka till ekonomiljus och hämta lampor
lämna in skor för omklackning
åka till jobbet i etuna
gå igenom fakturor, beställningar
hinner jag med att åka och köpa lunch?
boka bord tills på lördag
försöka sluta jobbet runt fyra-tiden
åka till systemet och ta ut cash
åka och hämta wilma
åka till mormor i sthlm, lämna wilma och bli bjuden på middag
åka hem
sola
duscha
måla naglarna
ha hyggis med becca å cilla
packa väskan till eskilstuna
sova

synd att ett dygn bara är 24 h.
känner att jag skulle vilja ha lite extra tid.


skitkul

jag har inte kommit hem än.
efter jobbet hämtade jag wilma, sen har jag varit i brunnsäng och tvättat...ja och här sitter jag fortfarande.
jag ska också hinna packa ikväll. imorgon (direkt efter jobbet) ska jag hem till bror i nykvarn och sova. ska upp JÄTTE tidigt för att åka till viared på onsdag. ljusexpretenmötet börjar 9. vi brukar åka på 5 h (inräknat kisstopp) så ja, vi åker runt 04. hjälp jag orkar inte tänka på det. det blir iaf jag och nina som drar iväg. hoppas vädret är ok, annars blir allt bara ÄNNU jobbigare. ska försöka få henne att köra första biten för jag är verkligen inte på humör att köra så tidigt.
vad ska jag mer hitta på ikväll? JO duscha, gå ut med wilma och äta...just det. har glömt att äta. kanske för att jag fortfarande är ganska så mätt efter den efterlängtade el macon jag proppade i mig till lunch. kunde inte motstå när markslöjd-peter bjöd.
imorgonbitti ska jag lämna decemberpärmarna för redovsining. kom på att jag glömde ekonomiljuslapparna på jobbet så jag får nog ringa till sofi och höra vad de var för beställningar...

NU piper tvättmaskinen. bara en tvätt kvar sen heeeeem!
hittade lite festliga bilder här på min gamla hederliga stationära data...


haha jonas och maria har grävt ner pappa-mustasch


jag och mitt älskade hus (jag är superglad)

hejhej

va trevligt med söndag. jag har spenderat min söndag i sängen, och här tänker jag stanna. wilma är rastad, jag är nyduschad och längtar efter en god natts sömn. imorgon är det måndag och det är FULLT upp hela veckan. peter på markslöjd kommer kl10. jag måste hinna med att lämna wilma, hämta lampor på ekonomiljus och lämna in 2 par skor för omklackning. hmm... känns redan nu att min tidsschema kommer att spricka....

igår så va jag och cecilia här hemma. vi drack vin och kollade på scary movie 2. hahhhahahah. efter det gick vi till the strip och träffade folk. det var kul... sen spårade allt. som vanligt!

nattinatti

cecilia hade parkerat gamla bettan SÅ snyggt. rakt över en snöhög. så hela bilen var liksom upphöjd. försökte få till hela spektaklet på bild, men de blev inge bra. de måste ses i verkligenheten. såg så kul ut.
imorgon är det lördag och det är jobb som står på schemat. (ovanligt?)

vi får se vad som händer imorgon kväll, jag vet att jag ska tillbringa den med cilla iaf. skönt att ha dig tillbaka.

nattinatti


snälla :)

min mamma har varit hos frisörn idag på kalymnos. frisörn lärde jag och cecilia känna när vi var 14-15 år. han har alltid ställt upp för oss, tagit hand om oss och förklarat saker vi inte har förstått (lite som en storebror eller extra plastpappa) OCH (speciellt när vi inte har varit spiknyktra). han känner alla på hela kalymnos, så han vet vad han talar om! han har alltid varit coolast på beachen också, med tåringar, navel + bröst piercing, tatueringar och härliga speedos. 
jag tycker att Georgios lyckades få till mammas frilla bra. pretty awesome!  




friday

oh yes. äntligen! jag och cilla sitter hos mig och snackar skit o småtittar lite på let´s dance. vi har de bra... det känns bra.
hihi
NÄE NU BLIR DET POPPISCORN OCH SNART AMERICAN PIE 2! (lite skratt, okejdå)




yummie






titta på honom... oh gosh han är het den där ronaldo


glee-time

nu är det soffan, poppcorn, cola zero och GLEE som gäller!



jaha ja, då är det redan fredag imorgon. skönt med helg, och cecilia komme ju hem också! this is awesome.

jag och sofi har bestämt oss för att börja träna efter jobbet. om vi sätter igång i april (när mamma, pappa å wilma dragit till greece) så är jag slimmad till beach 2010.  hoppas hoppas jag kan hålla det här nu, och inte drar mig ur. LAT som jag är! jag har ju aldrig gymmat i hela mitt liv. undrar hur de funkar...haha

hej så länge!

love

i´m in love



kan du bli min?

noooo

okej, nu har jag kollat klart på paradise. jag tycker inte om catja, cimon och greta. jag tål dem inte.
jag tycker att rami var ganska festlig och det hände massa stuff när han kom in i paradiset. lite jobbig kanske, men han är alla fall min idol som fick ut painintheass-andreas.
pontus..heter nya killen så? hahha han är en filur jag inte kan sluta skratta åt. VARFÖR SÖKTE HAN TILL PROGRAMMET? haha han ser ut som en massör i sin svarta dräkt och badtofflor som låter när han går.

ja, jag kanske ska försöka sova nu.

godnatt!

jag är ledig imorgon

jag tror att jag har för mycket inproppat i mitt huvud för tillfället. jag glömmer, blandar ihop, berättar och pratar om samma sak fler gånger om, ja... man kan säga att jag inte riktigt är på banan.
så det passar ju bra att jag är ledig imorgon och får vila upp mig. ska bli så skönt att sova ut för en gångs skull! ikväll ska jag kolla på alla paradise avsnitt jag har missat under veckan, jag har köpt cheddar-popcorn också, kunde inte hålla mig! :) haha cheddarpoppis får mig att tänka på när cilla och sofi skulle hitta snacks i farstacentrum.

det var AP jobbigt att köra hem från jobbet ikväll, det va tjock dimma nästan hela vägen. såg NOLL! var tvungen att ligga i 90 för att hinna med och se. tur att jag har världens bästa becca-musik.

jag är väldigt glad över att mina vänner ställer upp och följer med mig nästa söndag :)


nu är det spännande på so you think you can dance... hörs sen dåååå!





classic


thailand 08

tisdag

idag har jag jobbat på som bara den. anders från eglo var hos oss på förmiddagen. vi kollade in nya katalogen, beställde på sortimentet och pratade om mässan som snart äger rum. vi åt en förbjuden lunch på mcdonalds. damn, jag kunde inte hålla mig ifrån den där el macon. hahha den var suuuper god, kul... nu är jag fast! minst en gång i veckan måste jag äta en el maco med såndär god krydda på pommsen...
nä men dagen gick fort, kom hem för ett litet tag sen. va och hämtade wilma hos dagmatte. de hade varit i stallet hela dagen och wilma hade sprungit runt i hundhagen och lekt med en pitbull, eller wilma ville inte leka med pitbullen för den lät som en gris och var lite föööör på henne. då blir hon bara irriterad. tror inte ens att hon gillar andra hundar. njoo ceasar så.
jag har ganska mycket på G... måste snacka av mig känner jag...
men vad ska jag göra när cecilia är i egypten och becca är i thailand? pratade ifs med dem idag. cecilia  är ju hemma snart, landar fredag. och rebecca har bara sisådär 11 dagar kvar. jepp dagarna går fort!

jag var så sjukt trött igårkväll, o jag drömde att jag körde bil med ögonen stängda till etuna. kul att jag drömmer om att köra bil dit. har jag ingen bättre fantasi än så?





tjooho

jag är så himla trött. jag ligger i sängen med wilma och somnar snart.

lördagen var intensiv. kanske lite too much, men FÖR omväxlingsskull gjorde vi lite annat än bara nybron.
vi öppnade första bubbelflaskan 16.00. vi åt sushi och gjorde oss klara.
kl 19 kom taxin och hämtade oss, sen blev det födelsedagspartaj med spel, snacks, bål , bra musik och dans hemma hos sarah. kände redan då hur alkoholen steg rätt upp i huvet. men NEJ jag slutade inte. det blev en till flaksa bubbel... och lite annat. 
halv elva ringde jocke och sa att vi skulle komma till centro och ta en drink med han och hans vän. så jag och sofi åkte dit efter ett tag. sen är allt lite suddigt, jag vet att jag beställde in en bellinidrink med champagne (fortsatte mitt bubbel-tema) och att jag råkade hälla ut den över jockes vita skjorta. jag fick en ny, för det var den jag blev mest ledsen över,och inte att jag hade spillt över jocke, hahha...sen kom rasmus förbi och joinade oss. efter ett tag gick jag och sofi vidare till harrys. jepp...tror ni att jag klarade mig bra där? nope...
vi avslutade natten på nybron. hahah..jag fattar inte hur vi lyckades med allt. TUR att jag inte tog med mig kameran för höll knappt koll på mig själv.
jag ska ta det lugnt i helgen och fundera om jag verkligen ska fortsätta den här livsstilen. jag har ju så sjukt kul för stunden, men sen undrar man om det är värt det?
aja, faaaanks sofi för en awesome kväll!

äntligen fredag

vilken tajming! jag är faktiskt nöjd själv.
stängde butiken kvart över 6. satt mig i bilen och körde hemåt, mötte nina i nykvarn och lämnade över lite lampor. sen blev det brunnsäng och hämtade upp min torkade tvätt. hämtade wilma hos dagmatte. hem till täppis och bytte om, snabbt ner till solen 15 min och sen HEM, precis när let´s dance satt igång! ojojo... mitt tidsschema är underbart. JUST det, jag hann med systemet också. AWESOME!

ja... vad ska jag mer berätta om? jo becca ringde mig för en litenpytte stund sen. hon berättade att hon var salongsberusad. hon och stefan hade mött ett finskt par som de hade börjat dricka med vid ett gatustånd. ja vid gatan, sen hade de gått vidare till en bar av något slag. (om jag förstod allt rätt) och att de hade KUL! haha låter som hon har det toppen ;)

jag ser fram emot imorgon. imorgon är det lördag..ohhoooohhh! hoppas jag hinner blogga då. kanske skulle ta med kameran för ovanlighetens skull nu när inte FOTObecca är med! hehe, men sofi är också ganska galen på att ta kort jämt.

jeppjepp, nä nu längtar jag efter att få se idol-rabih´s dans. undrar om jag kan tvinga till mig let´s dance biljetter från markslöjd i år igen... det skulle vara gräääjt!



party it is!


torsdag

I love this. känns som måndag...men det är TORSDAG! wiiihooo. fatta bara 2 arbetsdagar kvar sen är det helg. och det ska bli en hejdundrande partyhelg för min del....i e-tuna. jeppjepp! direkt efter jobbet ska jag och sofi hem till henne och göra oss klara, äta sushi, snacka och dricka bubbel. sen ska vi på födelsedagspartaj. vi får se vart natten tar oss!

näe nu ska jag kolla vidare på glee som är världsbäst!





victoria´s secret förstör mitt liv

ja...hur ska man nu kunna äta igen? jag har försökt att undvika årets VS show..men de går ju i repris varje jäkla dag så nu gick det inte längre. de där donnorna får mig att känna mig värdelös, de är så perfekta. sjukt att man känner såhär, men va fan... de är bruna, as smala, långa, brösten är också där OCH rika. ja vad mer kan man önska sig?

hmm här var jag BRUN och lite smalare iaf ... får ha det som mål...eftersom jag aldrig kan bli en ängel.



LEDIG?

hej. min dag har varit tröttsam, jobbig och onödig om jag får säga det själv. åkte från stälje 12, körde till järvsö. hämtade mormor och wilma, körde hem mormor till sthlm och nu är jag äntligen hemma i sängen och ska sova. tog bara sisådär 8½ h
pratade nyss med becca, de sitter vid gaten nu och bara väntar... PÅ ATT FÅ LÄMNA DEN HÄR SKITEN!

jaha, jobb imorgon igen.

godnatt

vill ner till er..

jag vill till huset i grekland nuuuuuu! mamma å pappa har mailat massa bilder.... avis...avis.


mamma har bakat pepparkakor


nytt tak över éntren och sten på pelarna runt huset, mycket fint blev det!!!



jag ser även att de blev gratinerad hummer med bubbel på balkongen på nyår!


Julfint har de också


utsikt över kantouni

hahah aa dessa ungdomar får aldrig nog...SÖÖÖÖÖTA =)

saknar er!


hej då rebecca

jaha...nu får jag inte träffa min shibby på 2 hela veckor. känns konstigt att inte får höra hennes röst varje dag. kommer gråta mig själv till sömns varje natt. hahha... nä men nästan. jag vet att hon kommer att få awesome därborta med alla thaipeople. hälsa kenza om du stöter på henne ;) hehe....
ja ikväll har vi haft en mys kväll med so you think you can dance, paradise hotel och buzz. självklart blev det popcorn till de!

SAKNAR DIG REDAN!
kul att vi har våra sidor. emelie höger, becca vänster!








nä nu är det läggdags för mig, ska upp tidigt imorgon och KÖRA BIL!


bilder från julen



emelie och tilde bästa vänner



wilma o ceasar bästa vänner

trettondagsafton

vilken afton det är! yey. eller inte, tydligen bara vi i hela etuna som har öppet till 18. känns otroligt kul. men aja...bara 30 min kvar. sen räkna kassan, låsa och skrapa bilen. -21 är det nu. toppen...jag säger då det. sverige...fyfan. ska hem fort och träffa becca. en annan grej; jag måste bort. imorgon är jag ledig. men jag ska åka bli i 10 h. det känns mindre kul, egentligen orkar jag inte, men jag måste. fanfan! va mer? känner att jag håller på att bli sick... bäst att ta ett grekpiller när jag kommer hem :p hehe. vete tusan hur vi ska få igen låset till grinden... tror att den är liiite isig.

godnatt

PARADISE är tillbaka. YES!... och vilka avsnitt. hehhe...jag säger bara det...stefan. usch på dig! är det bara jag som tycker om rami?

yea, imorgon är det dubbelavsnitt igen.

nu ska jag gå till sängs, så trött och fortfarande hungrig. hade sjukt mycket att göra på jobbet idag, en person mindre också nu när sofi ligger hemma med öron o ögoninflammation och halsfluss. jepp hon prickade in alla tre. jag åt lunch halv 3. och min lunch bestod av en avokado, lite kräftstjärtar och gräddfil. MUMS va mättande. jag kommer äta lika trist lunch imorgon också.... men så är det!

jag vet att man ska sluta när man ligger på topp, men när fan vet man att man har nått toppen?!!?!!



wiiho

nu är peter glad :) och jag med för ssk vann! jeHOO!



christmastime in järvsö

en liten sötis med mycket hår

kom precis hem från södertäljesjukhus. fick titta på de nya lilla underverket. bebis heter hon för tillfället eftersom inget namn är bestämt. storasyster emilia sa bebis, bebis hela bilresan dit :) kommer bli en hejdundrandes omställning för henne..tänk storasyster.
linda och bebis stod på ena sidan glasrutan och vi på den andra. hon var så söt, pytteliten eftersom hon inte var beräknad förrän 16 januari, och vilken kalufs. jag sa det, jag hade inte ens så mycket hår på min 1 års dag. hennes småsmå händer och fingar och naglar var de minsta jag har sett. SÖTASÖTA! hon låg och sov först, men efter en stund öppnade hon sina ögon och gäspade stort.
<3





måndag

den här dagen har inte varit bra. orkar inte ens tänka på allt... men jag har en bra nyhet!
linda har fått en dotter , grattis till er! <3


familjen Tunc består nu av 4 medlemmar :)


stiligt emelie

julafton

tydligen är det inne och visa sina panties... hmm... bra jobbat fotografen, bra.


sådär ja, uppdaterat som fan. nöjda och glada.

igår

oh ja, vi ha lika kul som det ser ut....

 haha











hahah våra STRONGA drinkar...classic!


my day

vad har jag gjort idag då? JO jag å becca har varit i skärholmen och shoppat. sen åkte vi till heron för att gå och se avatar 3d, men alla platser var slut, så vi gick till pizza hut och åt tills vi rullade ut som 2 bowlingklot. tänket rulla upp till bowlingen och slå ner några käglor. men guuud va gott det är med pizza från hutten. vi tog efterrätt också - bananasplit. MMmmmMMM...
sen blev det ett stop hos becca och hämtade lite pryls. sen kom kim och hämtade sina bilnycklar han hade glömt på nyår. avslutade kvällen på täppis med snack, klänning o bikini-check och såklart BUZZ, jag loosade som vanligt. becca kan ALL MUSIK I VÄRLDEN. överdriver inte...

det är vinter på min balkong


va mysigt vi har det i sverige...

det är söndag

REEEDAN. jeppjepp. vad händer idag då? jo det står mycket på schemat men jag har inte gjort ett skit. legat i sängen och kollat på animalplanet i timmar. krokodiljägarn is the shit. kul att ha har med sig sin babydotter i träsk och liknande och letar farliga ormar.

ska börja göra mig klar nu... har pratat med min syster i telefon. saknar henne, emilia och andreas, har inte träffat dem på hela julen. känns mysko.
pappa har jag också pratat med, strålande väder i grekland. de höll på att förbereda middagen tills ikväll då de får gäster.

nu ska jag föna mitt hår. KUL JA!


syster med dotter <3


jag som skulle bli smal

efter julen och fettonyår så lovade jag mig själv (ja vi kan ju kalla det ett nyårslöfte) att jag skulle gå ner lite i vikt. ja, skippa mina 3 chipspåsar med dipp i veckan. inte ta pommes till hamburgarna osv. ni förstår. men ikväll gick det inte så värst bra.
efter jobbet åkte jag å becca ner till crazy town och åt en middag. jag åt så jävla mycket. fattar egentligen inte hur allt får plats. när jag var klar med min million dollar cowboy oxfilé + en SKÅL pommes och massa sås(förrätt inräknad), högg jag in på beccas mos. fifan. man gör inte så, speciellt inte på restaurang. men jag var hungrig.
som tur va stoppade jag mig själv innan jag beställde in en efterrätt.
okej. imorgon börjar jag då! OKEJ!
jag ska ut och gå. okej, jag ska ut och halka. jag ska även försöka få med mig en kompanjon så vi kan stötta varandra, kanske inte live, men i telefonen? känns bra att ha någon att prata med när man inte har hund längre.
nog om detta.
livet rullar på (ja om man är fet)
nämde jag att jag blev berusad på mina 2 första glas vin?
hejdå


DÖ facebook DÖ

jag ORKAR inte. facebook strular, jag har glömt mobilen nån jävla stans och jag är helt stressad. jag kan inte kontakta nån! faaaaaan.


HEM

nu ska jag skynda mig hem från jobbet. jag är jättehungrig och sugen på att ha en hyggkväll med becca. NEJ ingen alkohol här inte.... eller? njooo... bara ett glas bubbel? eller ...neeej... kanske...

lördag

pratade med mamma å pappa idag. grillen är nu klar i grekland (de har byggt om lite nu under vintern) breddat gångarna, fixat pelarna, grillen/uteplatsen och éntren. tror det blir fabulöst snyggt.



såhär blev grillhörnan ,jättefint!

Nu väntar jag bara på att poolen ska påbörjas... :D


oj jag blev visst salongsberusad...och lite till

min skalle har gått i tusen bitar...tusen gånger idag. fifan. jag trodde jag skulle klappa ihop och dö i morse när jag vaknade. jag drömde sjuka drömmar och SÅKLART somnade jag med nyårssminket på mig. sminket var kletat över hela fejan. jag skrek medans jag tvättade av mig. lite pga av ångest, mycket pga huvudet.
jag pallrade mig ner till köket, satt mig ner med stefan och becca och åt upp alla rester från igår. cheesecaken var sjukt god idag. jag frågade om den ville flytta ihop med mig och vara vid min sida.

stefan - emelie, dina ögon är BLOD!
jag -  de gör fan ont i dem.

som ni kanske räknat ut så var det nyårsfest igår. jag drack allt som kom i min väg. mellan typ kl 2-4 var det skitmycket folk! de enda jag kommer ihåg var HÖGEN med jackor och skor som ingen kom över. SJUKT.

rebecca höll på att ramla ut från ett fönster. tur att hon klarade sig. stefan sköt raketer in i folkmassan.
jag hade tur igår, jag brukar alltid...eller på senare tid ramla illa och slå mig. men jag klarade mig igår. fett najs.
mina knän har ärr så det räcker!
men det var mycket trevligt igår, kul att träffa folk man inte träffar så ofta!

kom i säng vid 7... ?

nu ska jag sova vidare, jobb morgon. Ohh oh...


RSS 2.0