dag nr 1

ja.. nu är vi tillbaka i lägenheten. idag har vi inte gjort ett skit, bara legat under ett parasoll och sovit/läst/druckit/ätit. en fantastisk start på semestern. stranden är gigantisk. skönt att slippa trängas som i patong. vandrade hemåt runt 17, stannade på donken och tog en cheeseburgare.

nu ska vi packa. 4 nätter i koh p. hur fan ska jag få med mig allt? jag måste bestämma outfits innan. sjukt jobbigt, skulle vilja ha med mig stora resväskan. men då kommer bara alla backpackers skratta åt oss. ;)
äh... jag orkar inte tänka.

hej då!

kl är 07.07

och jag kan inte sova längre. jag har fått 4 h sömn, men jag kan verkligen inte sova. så jag slog på datan här på cecilias rum och tänkte blogga lite istället.
ja igår då. jo kom till arlanda vid ca 21. checkade in utan problemas. har aldrig haft en lättare väska i hela mitt liv, endast 17 kg =)
sen blev det lite mozzarella panini, taxfree och vin innan vi klev på planet. var lite försenad men det gjorde inget för vi hade medvind och resan tog 9 o en halv timma. jag kollade mest på film. kunde inte sova så bra. så toy story 3, the switch och sex and he city 2 fick min uppmärksamhet. fick en jättegod veggo lasagne som middag. helt klart värt att ta veggomat på flyget.
jaja, landade iaf  itid, väntade på väskor osv. flöt på ganska bra, även om vi var sist hahah
tog taxi mot hua hin. trippen tog ca 3 h. åkte på lite köer vid en bensinmack som drog ut på tiden. men det gjorde inte så mycket, värre var det ju med mig eftersom jag blev sjukt kissnödig efter 1 h i taxin. det är hemskt att vara kissnödig, förväntansfull och svettig på samma gång. tempen stod på 31 grader kl 18.00. tydligen varmaste veckan på länge =) I LIKE!
taxi chaffisen var inte så haj på english, så han fick liksom kommunicera med cecilias thai-vän längst vägen när vi kom in i hua hin. jag blev väldtigt förvånad över att det var så stort här.
efter ett tag stötte vi på cecilia vid vägkanten, jag blev så glad att jag höll på att kissa på mig. när taxin stannade kutade jag direkt in på kontoret-toan. så sköööönt!
efter massa kramar och snack tog vi bilen hem till cecilias och therese lägenhet. jätte fin, 2 våningar. perfekt.
duschade av oss, gjorde oss klara sen in till byn där vi mötte upp jeppe, henrik och lars från apollo. vi käkade middag på sweden...swedish? ja nått sånt. en svensk restaurang som har allt. jag började med en oxfilé med peppearsås och stekt potatis. jag var vrålhungrig! jag drack rött vin och breezers, min lilla nota gick på 600b. typ 130 kr. helt okej =)
efter middagen gick vi till apollos hängbar. vi drack drinkar på happyhour, jag blev full ganska snabbt. hade biljardturnering med andra människor. jag var kass. kunde inte direkt koncentrera mig. vid kl 03 kastade vi i handduken och begav oss hem.
helt okej snart på semestern.

Idag då? jo jag tänkte ta mig till beachen snart. vara där hela dagen. sola som fan, men tar det lite lugnt. vill ej bränna mig. ikväll/natt tar vi nattbussen mot koh phangan. skönt att åka på natten. kan man sova, och missar inte så många soltimmar.
tror inte det finns internet därborta på vårt hotell, men man kan ju alltid hoppas.

vi säger hej så länge!

0

hej då bloggen. nu åker jag. har ingen koll om cecilia har internet i sin lägenhet, men lovar att uppdatera så fort jag får chansen. jag är så jävla taggad!

puss till mina nära och kära!


åååååh

det går inte så bra för mig. jag kan inte packa. det tar bara stopp. jag vill ha med mig allt och lite till. jag hatar när det blir såhär. kanske ska lägga ner för ikväll och bara gå till sängs och kolla film!
bummer...

OKEJOKEJ! hejsålänge


IMORGON smäller det

jag vill börja med att tacka min fina underbara vän rebecca edermo johansson. utan henne skulle mitt liv vara så fjuttigt. det är hon som får mig på topp, hon vet vad jag gillar och inte gillar. HON VET vad jag vill...innerst inne :)

igår hade vi trevligt. vi satt och snacka massor, gjorde cosmopolitans och kollade på mellon. efter det rörde vi oss ner till flamman. i vanlig ordning blev det drinkar. träffade på alla möjliga. det var kul.

ja idag då? jo vaknade upp vid 12, inte alls så bakis som beräknat. skönt. pratade med cecilia. hon ska boka koh phangan i 4 dagar åt oss. kommer bli awesome det där! mer? jo jag ska sätta mig till ro i soffan, öppna en cola zero. kolla lite på sveriges mästerkock och OTH.

I LOVE MY LIFE! vi hörs senare!

2 dagar kvar

jepp, är på jobbet nu. går igenom de sista med annonser som ska vara i ekuriren när jag är borta.
jag är trött...sliten. värsta tänkbara starten på dagen igår. vill helst bara glömma...men resten av dagen var bara mysig. låg i sängen i fler timmar, åt pizza från la cantina och hyrde 2 filmer. se get him to the greek. jag flabbade konstant!

annars var mässan toppen. jag hade kul i onsdags med becky och annie. vi fick HUR mycket mat som helst med oss hem.
i torsdags var det fest på wallmans i sthlm. min käre ljusexperten kollega tog hem vinsten som årets ljusa butik. väldigt glad för hans skull!!! jag satt med mina bästa manliga vänner över 30 (som jag brukar säga) vi hade sjukt trevligt och drack skumpa, åt 3 rätters och sen blev det massa dans natten lång. alla var där i hela lampbranchen.
ja... känns lite konstigt att allt är över nu. men det gör inget, efter jobbet ska jag packa... softa. kolla film. ikväll blir det mello med becky. bubbel...flamman. nu är det nära!

egentligen skulle jag ha lagt upp mina verk här, men jag kan inte spara dem eftersom jag inte får använda annonserna i andra medier.

jag säger party on, och om vi inte hörs i morgon så bloggar jag på måndag! ska till arlanda 20.00.


6

först och främst. grattis min fina mamma på din 58 års dag. jag älskar dig och allt du gör för mig. och wilma.
efter jobbet så bjöd mamma på middag. till förrätt blev det fyllda avokados (med kräftstjärtar, majo, creme fraish, och ost) gratinerade i ugnen. så jäkla gott! till varmrätt, dragonmarinerad fläskfilé med rösti. broccoli och massa massa sås. efterätt citron och lakritsglass med kladdkaka. jag försökte att hålla igen lite, men det gick inte...allt var så gott!

vad mer? jo jag har fyllt på läpparna, det gör ju ont, men inte lika ont som de 2 första gångerna...jag är van nu. Marianne skulle maila några bilder hon tog på läpparna när de var helt naturliga. kan vara kul att se... jag tycker ju att de går ner till sin verkliga storlek efter några månader, men tydligen blir jag van av att se läpparna varje dag och inte kan avgöra skillnaden.

nu ska jag göra mig redo. imorgon är det mässa. ska hämta becky kl 8.

vi hörs!







vi var 21 och 23. nu är vi 23 och 25. tiden går fort, men vi är och kommer alltid vara bestfriendsforever.

7 - en vecka... shiiit aaaasså

ooooh jag börjar känna mig nervös. ojoj. vet inte varför...det ska bara bli så skönt att lämna allt...för ett litet tag ;)

jag fick lite panic imorse för jag hade glömt bort att jag skulle gå och ta prov. livmoderhalscancer grejs, men allt gick fint...oroade mig i onödan...igen. skönt att jag hade glömt det på ett sätt, för annars skulle jag ha haft svårt med sömnen.

ikväll hade jag en riktig myskväll med min kära mor och far. åkte tidigare från jobbet, sen upp till heron och kollade på the kings speech. jag är lite konstig men jag gillar sånna filmer som faaan! rakt in i hjärtat, jag känner med honom... aa, sen blev det middag på pizza hut. vi pratade om allt möjligt. det var faktiskt en oväntad och super najs kväll.



nu blir det dusch, one tree hill och sova.

8

VILKEN helg. jag säger bara det...!

den såg ut såhär i korta drag.
jobbade i lör, åkte hem lite tidigare och hämtade upp syster vid östertälje. sen hem till täppis. provade kläder, gjorde oss klara, lyssnade på skön musik.
vid 6 tiden styrde vi kosan mot etuna. väl hemma hos rasmus parkerade vi oss i soffan med varsin öl/cider innan vi tog en taxi till jocke o rami.
där blev det alkohol o pizzakalas . sofi, jesper, ada, staffan och en snubbe till var med oss under kvällen. hade riktigt trevligt. världens killer-lägenhet må jag säga. snyggast i etuna. lätt.
vid halv 12 begav vi oss till håpes. där blev det bubbel och snicksnack, efter det gled vi in till nybron. före i kön, inget inträde och bästa priserna på drinkarna :) ibland är det bra att ha kontakter.
vi stängde nybron.
vi somnade med en gång, heeeelt utslagna. TACK ALLA FÖR EN GRYM LÖRDAG!

idag då? jo, vaknade med värsta huvudvärken. men efter en promenad till stan och sushi i magen gick det över. handlade lite nödvändigt på hm, en klänning hahah...smink, linne, leggins mm.
avslutade med en fika på waynes. daniel kom förbi och sa hej. tydligen var maria väääldigt lik hans ex. kul prick.
hemma hos rasmus igen blev det film. åkte hem kl 17. lämnade maria i sthlm och sen hem till mamma å pappa. hämtade wilma.
sen har jag ätit soppa och färgat utväxten. diskat. kollat på solsidan.
snart blir det mello på svt, missade ju den igår!

hej svejs




11

känner mig som en ny människa. tänk att lite plock och färg kan göra så mycket med fejan. jag är nöjd. okej, de är lite för mörka, men det ville jag ju ha också.
på tisdag ska jag gå och fylla på mina läppar igen. fasen va fort tiden går. försöker gå till Marianne 2 ggr/år och fixa till dem. jag är super nöjd! hon är verkligen omtänksam och lätt o ha o göra med. hon vet precis hur jag vill ha det. det får liksom inte synas för mycket, därför fyller jag på med ca ½ ml åt gången.

ja... sen är jag nog fit for fight till thai. ska bara gå ner de där sista kg också. visst jag kommer säkert gå upp 5 kg på lördag om man tänker på min alkoholkonsumtion...och tydligen blir det pizzor, chips, dipp, skruvar, drinkar, bubbel så ja, men det är värt det. får köra hårt sista veckan istället.

nu ska jag fixa till mig, sminket ska på (visst är jag en riktig läckerbit utan smink?) tur att kameran tar bort det värsta. sen ska jag bege mig ner till stan. hej¨så länge.




sådär, smink på!



12

tjobre. klockan är snart 12 och jag ska gå till sängs. ett steg närmare helgen! ett steg närmare mässan och ett steg närmare semester. imorgon är jag ledig. jag ska städa badrummet och bädda rent. sen ska jag till favorit i järna och fixa mina ögonbryn och ögonfransar så jag är finfin i thailand. jag hatar när mina ögonbryn blir bleks, de syns ju för tusan inte. ögonfransarna ska bli kolsvarta, då sipper jag ösa på med masacara...som jag endå bara svettas bort.
jag ska en sväng till stan, kolla efter snygga strumpbyxor till helgen. har sett ett par på lindex som har fångat mitt intresse. men om jag känner mig rätt så kommer jag nog hem med en ny klänning också.

ja... finns inte så mycket mer att säga. jag köpte en ny mobil idag. min gamla kära älskade är fucked up. men jag har inte bytt än... jag byter när det känns rätt.
och så köpte jag ett fint lack från OPI, färgen hot&spicy. i love it.



efter jobbet var jag ute med wilma. därefter la jag mig i soffan, kollade på sveriges mästerkock och sedan transformers på kanal11. eller det kanske heter TV11?

AJA, ska bli skönt att sova ut i morgon. ohhhh ja!


13. hejjjja ssk

jag satt som på nålar de sista 10 min av matchen. jag trodde att frölunda skulle göra 3-3 och att det skulle bli förlängning. men kära ssk bet ihop och kämpade till sig ÄNNU en seger. fullsatt i arenan också... över 6000 pers. riktigt bra stämning och klacken hejade på hela matchen.
fy fan vaaa skönt upp till slutspelsplats! nu ska jag vara glad resten av veckan. inte svårt eftersom jag har bara massa roligt framför mig...men iaf!



imorgon har jag möte med Marie på eskilstuna kuriren, vi ska gå igenom detta års annonseringar m.m. ja... annars blir det säkert som en vanlig onsdag. bio? (måste utnyttja mitt gå för halva priset på bio, för de går ut sista feb)
på torsdag är jag ledig.
på fredag kan det bli roligt på jobbet om allt går som det ska
på lördag ska vi festa i etuna. ska bli kul att träffa alla igen, förferre hos jocke... o sen håpes? nybron? ja det var längesen!
på söndag ska jag vila. en skön vilodag.










RSS 2.0