Måndag o tisdag

Jag kom inte upp till morgonträningen i måndags. I och med sommartiden var det helt omöjligt att gå upp 06 (som då var 05) 

På jobbet hade jag fullspäckat schema som alltid på måndagar med beställningar och annat, innna jag hämtade kidsen postade jag ett paket till en kund, bankade pengar o tog en sväng förbi Åkers styckebruk för att leverera två spotskenor o ledlampor som blivit fel till en kund. 
När vi kom hem svirade jag om och gick ut på en PW med Malin 👏🏼 typ 7,5 km. 

Det var INTE svårt att somna igår! Kollade på mästarnas mästare på play o sen Zzzz..

Idag var barnen på teater med fsk. Väldigt exalterade. Jag uträttade lite saker sedan var det dags för att åka till Tallhöjden för att ta bort stygnen från Alicias haka. Det gick jättebra, det som gjorde ont var ju att får bort tejpen som satt över stygnen. Både Alicia o Junia fick varsitt klistermärke. Nöjda åkte vi hem o påskade till hemmet. Nu är vi redo! 
(null)

(null)

Så nu ska jag sätta mig i soffan med ett glas rött och ett avsnitt av mästarnas! 


Sunday

Å i söndags var jag ju av förståliga skäl lite trött. Men vi åkte på en visning och sen hem till Lasse o Åsa där vi bokade Greklandsresan till sommaren. Jag, Kim å barnen åker 8 juli och Lasse o Åsa kommer ner 20-27 juli 😊 jag o Åsa delade på en flaska cava (rosé) o njöt av solen. Vi bestämde oss för att grilla, så det blev halloumiburgre med umamidressing å picklad lök. Precis som det ska vara Henke 😍
Det kändes så bra att inviga grillen alltså! 
Avslutade kvällen med två parti Chicago 👍🏼
Underbar HELG! 🌟



Torsdag - Middag på styret

I torsdags så jobbade jag. Barnen blev hämtade från fsk av farmor så vi hade en barnfri kväll med Malin o Henke på styret.
Så helt otippat kom Jelena, Tobbe å Kalle som också skulle äta där så vi hade världens tur att vi kunde dra ihop två bord så vi kunde sista tillsammans! 
Åt sååå god förrätt, löjromspizza och carpaccio som vi delade på 👌🏼👌🏼 suuuper! 
(null)

(null)

(null)



Fre och lör

I fredags var fsk stängd och vi var lediga med barnen. Skitmysigt att kunna vara hemma hela familjen på en fredag. Kl 09 var jag nere på stan på biljettcentrum och haffade biljetter till Jay-Z o Beyonces konsert i juni. Har drömt att få se dem lääääänge o äntligen har jag biljetterna i min hand. Så taggad, så förväntansfull, spelar Beyonce i lurarna varje gång jag tränar nu! Ska gå med Mary o Sarah 🙌🏼

Vid 10.30 hade jag och Alicia ett besök på BVC , dags för 4-års kontroll. Mäta - 101cm, vikt - 15,4 kg, rita en människa - galant, i en 5 årings nivå, syn - bra och så sist hörseltest som gick lite sisådär men det var nog pga av hennes förkylning så vi ska dit i april igen för att kontrollera att det inte är något fel på hörseln. 

Efter det kom Kim å Junia och hämtade oss vi åkte handlade gott till kvällen, myste hemma tills det blev kväll å då lagade vi mat och kollade på lets dance.

I lördags var jag uppe tidigt o tränade, sedan åkte jag till jobbet. Det var full fart - å det är så kul när det är så på en lördag i mars. Nu börjar vår lågsäsong, så fort ljuset kommer utomhus så går det neråt. Vi gillar ju MÖRKER, men snart så vänder det igen hörrni 😱 Nää det är låååångt kvar 😉
När jag kom hem gjorde jag mig klar inför kvällen, Sarah bjöd in till mousserandeprovning med tilltugg (Frida som höll i provningen är utbildad sommelier och berättade o förklarade, det var så intressant och kul att lära sig mer om mousserande!) vi testade en prosecco, en cava, en crèmant och en champagne. Mina favoriter blev cava och champagne. (Jag som alltid trott att jag är en proseccotjej) 
(null)

(null)

(null)

Efter mat och mousserande kom en annan dam förbi med lite andra grejer o ni som känner mig vet att jag inte riktigt är bekväm att varken prata eller skriva om det så jag skippar det. Men kul vare! 

Vi var kvar rätt länge, tror vi åkte hem vid 02? 
Tack för en bra kväll Sarah!!! 😍




Hej

Först vill jag tipsa om två grejer, det ena är det här knäckebrödet 👇🏼
(null)
Det andra är den här müslin 👇🏼
(null)
Om ni är som jag, inte lika flitiga i köket och vill gör egna fröknäcken och müsli så är dessa från clean eating väldigt goda. Så tips från mig, finns på Ica maxi eller på webben. 

Måndag, träna, jobb, hämta barn, äta middag, kolla Bron❤️ och sova. 
Tisdag vab med en snorig Alicia, rensade ut barnens rum på massa (skit)leksaker och fyllde många påsar som fick åka till returen! 
Alicia hjälpte gärna till. 
Sen fick Alicia hänga med farfar och Åsa medan jag och Kim åkte till fsk för att gå på utvecklingssamtal om Alicia. 
Det var fint fint med Alicia och hon är väldigt koncentrerad och lyhörd. Avvaktande och försiktig. En bra vän. Är kreativ. Målning och att bygga ligger henne varmt om hjärtat. 

Efter samtalet åkte jag och Junia hem för att börja med maten och Kim åkte för att hämta Alicia. 
Då var olyckan framme och Alicia ramlade från en stol och slog upp hakan. 
Fick åka till närakuten och sy. Men det tyckte Alicia var väldigt spännande och vilken historia hon hade att berätta när hon kom hem vid 20.30 när allt var klart. 
Känsliga tittare varnas. 

(null)
Tänk om man vore så glad när man ska sys. 
(null)

Alicia fick en tapperhetsmedalj och ett klistermärke med sig hem. Hon var så stolt. 
Hon var bara tvungen att ringa mormor i Grekland på FaceTime och berätta allt. 
Så det var vår tisdag! 

Idag var det inga undantag. Morgonträning, jobb, åkte till BMW och fick hjälp med appen och lite andra finesser med bilen jag inte riktigt lärt mig än, sen var det inte många timmar kvar tills jag skulle hämta Junia från fsk. Åkte förbi ljusexperten i Tälje o sen hem. Malin kom över en stund (Kim ville provköra hennes nya bil) och vi bestämde oss för en middag imorn på styret bara sådär hux flux. Najs! 👌🏼
Sen åkte jag till Mikaela, som jag inte träffat på år och dar, och vi gick en PW på 6,7 km och pratade om livet. 
Det var gött att få komma ut. 
Nu ligger jag i sängen, imorgon ringer klockan 05.50. Bara att gilla läget och släcka lampan nu. Godnatt. 
PS, känns så tomt utan Bron, kollade på sista avsnittet igår. Älskar den serien. Tack för allt! 



Wow-helg

I fredags så hann vi med mycket i butiken. Jag o Albin skyltade om två färdigmålade fönster och det känns så bra att vara igång nu! 
(null)

(null)

(null)

Väl hemma hade Kim och barnen gjort egna pizzor. Satt fint efter en intensiv jobb-vecka. 
Lite rött vin, ost o talang på tv också. Dock var alla megatrötta och somnade vid 22...

I lördags gick vi upp vid 08.30, en ledig lördag! 
Jippi! Junia hade gymnastik o efter det åkte vi till Nykvarn. Tjejerna gick på Olivias 5-års kalas och jag å Kim passade på att kolla in familjen Budais nya lya o sen tog vi en promenad tillsammans och åt lunch på New Mill grill. 
Vi plockade upp barnen som hade haft väldigt roligt på kalaset! 
Åkte hemåt, och sen vid 17 var det dags för middag hemma hos Lasse å Åsa. Det blev 3-rätters och allt var som vanligt 👌🏼 spelade ett parti skip-bo och Chicago innan vi tackade för oss och åkte hem. 
Dödströtta hela bunten. 

Tog sovmorgon i morse! Till 09! 
Känns som dygnsrytmen är pajad nu. Blir nog svårt att komma upp 06 imorgon... 
men tillbaka till idag så började jag med frukost. ICAs kokosgurt med Åsas egengjorda müsli. Nyttigt o gott 👏🏼
Sen träning 45 min innan vi gjorde oss klara o åkte till Kungsholmen. Kim gick på en lägenhetsvisning o sen hälsade vi på farmor å Pelle. Malin o Henke var också där och vi tog en promenad på isen o sen blev vi bjudna på en senare lunch på en ny italiensk pizza restaurang meno male, så mysigt och så gott. Alla som jobbade där var italienare o det kändes verkligen italienskt. 
Det var verkligen en trevlig söndag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem blev det röjning av kläder här hemma. Vi har så sjukt mycket som vi inte använder så nu åker det till Myrorna! 
Skönt! 

Nu godnatt, tack för en bra helg! ❤️


Hejhejheeeej

Är påväg hem från jobbet, blev lite senare idag då vi hade ett utvecklingssamtal efter stängning. 
Är van att somna kl 21 om kvällarna så nu längtar jag bara efter sängen (och lite mat) 
Kim gjorde en megastor lasagne i går till middag, när vi ätit middag hela familjen fick vi 7 matlådor över... väldigt bra! Och lasagnen var väldigt god med en twist med rökt sidfläsk blandat med köttfärsen 👍🏼så det ska bli gott att få den i magen snart! 


Vad händer annars då? Jo vi håller på att måla om våra podier på jobbet. Ska även fräscha upp badrumsväggen. Det behövs, var 10 år sen vi målade om sist 😱

Jag har gått upp vid 06 hela veckan och hunnit träna 45 min innan frukost, dusch, påklädning av barn och lämnat på dagis 08.45 💪🏼 känner mig som en powermom. Har mycket energi nu känner jag! (Inte konstigt när man sommar kl21 kanske) önskar jag kunde få ha den här dygnsrytmen nån vecka till,.. snälla. 

Är väldigt nöjd över bilen, tycker om den mer och mer för varje dag som går. 🚙😍

Ååå jag har ju glömt att skriva att Junia ska börja i Viksbergskolan till hösten, närmare bestämt 15 augusti. Det känns overkligt men så spännande. Junia är mer än redo att lämna Tom Tits för nya äventyr och hon pratar dagligen om skolan. 
Viksbergskolan är helt ny och slår upp sina portar i höst och har barn från förskoleklass upp till 6:an. 
(null)
Vår stora tjej!!! 



Tillbaka till jobbet

Så var det dags för att ta tag i det här med att jobba också. 
Känns alltid lite sisådär efter en semester, men det släppte ganska fort. 
Jag kollade igenom vad som hänt under tiden jag varit borta och kollade igenom beställningar. På slutet av dagen hade vi utvecklingssamtal med de anställda. 

Nu är ju helt jäkla slut. Tur att jag vaknade 05.50 imorse och tränade då för nu orkar jag fasen inte ens skriva här. 

En annan grej. Vi hämtade ut vår nya bil idag. Så nu ska jag sätta mig in i hur en BMW funkar. Med alla nya finesser å sånt... 
Bilen är jättefin! 😍


Söndag

Ååå huvudvärk! Men vaknade vid 06. Kunde kolla film, två stycken innan kl var 10. Det var ganska lyx. 
Kim å barnen åkte till Jonn o Sandra och jag plockade undan o tvättade. 
Ungerfär det jag orkade med. 

På kvällen kom Tobbe, Jelena, Kalle, Sarah å Victor över på fajitas-middag som Kim kirrade.
Jag, Sarah å Jelle hann iaf konstatera att det bara är 40 dagar kvar till Barcelona! Yey!  

Middagen var super,  men både jag o barnen somnade nog vid åtta. 
Lagom. 
(null)



Lördag

I lördags vaknade vi vid 06, hann ta det lugnt och stilla innna det var dags för gymnastik för Junia kl 10. Det var föräldrarnas dag så vi fick vara med och hjälpa till och titta vilket var väldigt kul! 

Sedan åkte vi hem och åt lite lunch innna jag o Alicia drog iväg till Fun House där Lukas hade sitt 5-års kalas. Fullt ös med massa barn från dagis. 

Efter det så hann jag precis göra ordning till kräftis och duscha sen kom Mary, Becca å Cilla vid 17 tiden. 
Hade en jätterolig kväll, åt svenska kräftor, drack snaps och sedan avslutade vi med mello och min favorit vann! Hur kul! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hemma!

Ska såklart skriva om våra sista dagar i Bang Tao som var helt fantastiska! Vi fick bästa rummen på markplan med poolen precis utanför, som vi önskat när vi bokade. Älskar Hotels, vi har fått det vi ville vid varje stop. Nära till miniland och disco för kidsen som sprang på det hela tiden. Det blev inte så mycket "jobb" för oss utan de klarade sig själva. 

Hemresan gick galant, men besviken på emirates med snorpig personal. Har aldrig fått det intrycket innan. På nerresan var dem toppen och lika så när vi åkte till Dubai när Kim fyllde år. 

Pappa hämtade oss på Arlanda och när vi kom hem packade vi upp, tvättade det mesta i Thailand så det kändes helt ok. 
Sen blev det tidig middag, sushi som vi längtat efter riktigt mycket. Alicia åt 7 bitar, han hade längtat mest tror jag. 
Sen kollade vi på några avsnitt av mästerkocken och åt lite parma å salami innan vi däckade kl 19.00. 
Eller jag låg uppe till 21 för jag måste försöka hålla mig vaken ikväll när det är mello men sen gick det inte längre och somnade. 

Vågen då? Jag har gått upp 1,5 kg på mina veckor i thai. Jag har tränat varje dag mer eller mindre. Känns ändå okej, nu ska jag köra hårt tills nästa resa och det är i april då vi åker till Barcelona!!! Älskar att ha ett klart mål för då går det sjukt mycket lättare! 
Så idag gick vi upp vid 06, jag gjorde omelett och så ska hinna med en morgonträning innan dagen drar igång med gymnastik, kalas o sen är det kräftkväll med mina kräftälskande vänner. Åååå behöver prata av mig! 

Hörs! 

Sista kvällen i Kata

Och så swish så försvann dessa 5 dagar i Kata också! 
Vi bor jättebra, toppen med egen pool som man kan svalka sig i, stor uteplats så vi kan umgås och spela spel och sola. 
Varje morgon har jag och Åsa tränat, gymmet här saknar dock crosstrainer så det har blivit bandet istället! (Utom igår, för natten till fredag blev jag matförgiftad och spydde hela natten) 😱 så jag pallade liksom inte. Men till eftermiddagen var jag typ på benen igen, tryckte i mig vätskeersättning och drack vatten. 
Vi har badat i kata noi och Kata, favoriten Kata noi kommer vi nog aldrig tröttna på. 
Igår åkte vi till Kata noi på eftermiddagen. Dukade upp med snacks o dricka på stranden och spelade spel. Njöt av solnedgången. Det var en fin kväll. 
Vi har ätit så goda "fina" middagar så nu längtar man efter lite thaikäk på beachen igen. 

Så tack Kata för dessa dagar, imorgon far vi vidare mot Bang Tao❤️

Bloggen har hamnat på efterkälken men jag lägger upp mycket på insta! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0