Veckan som gått

Veckan har väl mest innehållit jobb. Känns att hösten är här. 
I tisdags var det utvecklingssamtal med Junia och det var så roligt att få höra hennes framsteg och vad dem pysslar med i skolan. 
Både hennes mentor och Junia var i alla fall överens om att Junia behöver utmaningar för att få ett bra flow i skolan. 

I fredags så var det en hemmadag, hämtade Junia vid 13.30 å sen så var på vi stan med Cecilia. Fixade naglarna. På eftermiddagen så hade Alicia sin kompis Elin på besök. 
Vi åkte allihop till Lasse och Åsa och hoppade lite studsmatta o snackade lite innan det blev pannkakamiddag o fredagsmys med idol här hemma. 

Lördagen var gymnastik, jobb å sen kalas för Ida som fyller 2 år. 
Sån himla mysig eftermiddag å kväll med många barn överallt och härligt häng för oss vuxna 😊 Victor följde med oss hem för att sova över och Junia följde med familjen Wåhlstedt. 

Idag är det en lugn dag och det blir bio i eftermiddag. 🙌🏼 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Gottskär, bilkörning och PEPP

Fulltankade med ny info, pepp inför hösten och en massa nya idéer lämnade vi Gottskär bakom oss i torsdags eftermiddag. 
Sånt givande möte, spännande saker som är på G på ljusexperten och jag vill tro att vi kommer bli ännu bättre! 

Fredagen bestod av jobb men också mys med idol o god mat. 
I lördags så var Junia med Cecilia och Alicia var hos farmor så jag och Kim kunde jobba. Tack för all hjälp! 
När vi kom hem från jobben bjöd Junia o Cecilia på nybakad kladdkaka. Sen blev det middag o film tills vi somnade i soffan 😴😆

I dag söndag tog vi sovmorgon, sen kom Matilda över för att leka med Junia. Alicia fick åka till husläkarmottagningen för att kolla upp sin hosta hon har haft några nätter nu. 
Fick utskrivet hostmedicin och kortison nässpray i några dagar nu. (Nu börjas hennes sjukperiod igen, jag orkar inte) 
Himla underligt det där hur olika det kan vara mellan två syskon. 
Tittade tillbaka på vab- dagar för kidsen förra året 2018. 
Junia 5 dagar (då hade hon vattkoppor så hon var alltså inte "sjuk sjuk " på hela året ) 
Alicia 27 dagar - öroninflammationer, scharlakansfeber, halsfluss, ständiga förkylningar. 
😱
Jag hoppas hoppas verkligen på ett bättre år för Alicia nu. 🙏🏼

Ja, resten av söndagen då, jo Malin kom över några timmar. Vi hade en del att ta igen eftersom vi inte setts på så länge. Men snart händer det grejer å då kommer vi definitivt ses mycket mer! 

Nu blir det ett avsnitt av Modern Family innan sängen. 

Hej! 
(null)
Somna i soffan-style 

(null)

(null)

(null)


Hej!

Ny vecka. Imorgon möte, åker till Gottskär utanför Göteborg o blir där till torsdag. Ska bli kul och det blir första riktiga mötet med ljusexpertens nya VD Linda. 

Veckan som gick var en riktig pangvecka. I torsdags så åt vi middag på lilla styrbjörn med Lasse och Åsa. Var så längesedan vi åt där så det var mycket uppskattat! 

I fredags efter jobbet så blev det en favorit i repris (nästan) vi grillade scampi hos Lasse och Åsa och käkade äppelpaj å spelade spel. 

Lördagen var jobb, sen hem å gjorde mig klar. Sen kom Sarah 🤗 vi hämtade upp Jelle å sen hem till Cecilia i Huddinge där vi tog oss vidare till Pinchos där vi käkade middag. Sen spelade vi poker o drack bubbel tills klockan blev jättemycket. 

I söndags så var vi på visningar, familjen Budai kom runt lunch o sen krasch i soffan med stranger things och modern family på Netflix  ❤️
Tack helg, du va go! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


10 sep

Idag var en stor dag för Junia. Första läxan kom hon hem med. Som hon har frågat, tjajat och sett fram emot att få en läxa. (Om du bara visste lilla du vad du har framför dig 😅) 
Så läsläxa fram till tisdag nästa vecka 📖🧡
Hon läste ett kapitel för mig ikväll. Hon var så stolt. 😍

(null)
Helgen

I fredags efter jobbet så kom familjen Budai  o Robban över på middag. Blev risotto o rödvin. 
Planerade resa, snackade massa o spelade sällskapsspel. 🥰

I lördags var det gympa för Junia, Kim jobbade, Alicia hängde med farmor o gick på bio och såg toy story, jag, Cecilia å Junia gick på stan. Jag fixade naglarna å shoppade ny klänning.  Sen åkte vi hem och åt lunch o bara kollade på film o hade en riktig mysdag. 
(null)


Kl 15.30 kom mina kollegor, Maria, Albin, Lovisa å Sofi från jobbet. Det var nämligen dags för en liten "kickoff" kryssning med Birka. 
Hann med nöd å näppe med båten (pga halvmaran) 😅 snacka om stress. 
Fick pusta ut fem min i hytten innan det var dags för skaldjursbuffén. Där fanns allt man kunde tänka sig! 
Mätta å belåtna gick vi till taxfreen å köpte lite gott innan vi gjorde oss klara o förade lite i hytterna. 
Sen så var det mest dans som gällde. 💃🏼
Hade så kul! 
Dagen efter var det frukost, o lite shopping trots huvudvärk. 🤔😉

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Ja, så rolig var den helgen! Check 👊🏼
En vecka

Går ju undan. Förra var bara jobb för mig. Vi hade slutinventering i söndags. Mycket att göra, mycket att gå igenom. Sliter mitt hår när allt inte klaffar. 
Men nu är allt godkänt så får det bli som det blir. 
Eftersom jag jobbade hela helgen så var det inte så mycket som hände. I fredags kom Lasse och Åsa över på fishtacos och Chicagospel. 
I lördags så var det gymnastik och födelsedagsparty hos en klasskompis för Junia. 
På kvällen när jag kom hem - hemmagjorda pizzor och film. 

Idag har jag min lediga dag. Tvätt å sånt står på schemat innan jag hämtar tjejerna. Alicia ville gärna gå till fsk idag då de ska på teater 🎭 

(null)
Junia spenderade sin fredag hos min mamma och Junis stora intresse är smink o håruppsättningar, både på sig själv och på mamma 😉😊
(null)


Vi har även börjat planera nästa års sportlovssemester. Först var vi så inne på Costa Rica men efter ett tag ändrade vi oss till Sri Lanka. Tanken är att hyra ett stort hus i Unawatuna. Jag har varit där förut men kommer inte ihåg så mycket av det. Foton därifrån hjälper mig att minnas men har svårt att placera mina minnen rätt. Blandar ihop med Indien tror jag. 
På Sri Lanka åkte vi på safari, 3 dagars resa i landet med tåg längst med kusten, besökte olika teplantage (bla där Lipton Tea tillverkas) botaniska trädgårdar, sov i små hyddor mitt i djungeln, mm. Så himla tråkigt att jag knappt minns detta... (mest pga att jag blev sjuk under resan och var uttorkad och trött) 
Jag vill ju gärna prova på att surfa (och Kim vill fortsätta sin surfing efter Bali-resan) så därför tror jag Sri Lanka skulle passa oss bra. Så på fredag kommer familjen Budai hit så ska vi försöka göra slag i saken och bestämma oss 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 RSS 2.0