klappat och klart

inför nyår. jag är nöjd. kan inte bli mycket bättre än såhär!

jag, ruben, josse, anders, linn, niclas, anna och david har bokat hotell på stureplan. middag på cirkus, sedan ska vi se showen we will rock you (jag har poppat queen låtar 2 kvällar irad fö att komma i form). vi har även köpt biljetter till whiteroom där vi avslutar natten.
otroligt skönt at slippa taxi och förvirring på nyår. och såklart att SLIPPA laga mat, duka o fixa och städa undan. nu kan vi vara precis hur vi vill.

nu till mitt lilla problem. val av klädsel. och av frilla.

nåja, jag har en dag till på mig och tänka ut det.

ikväll har jag ätit tacos. nu mys med min mosters hemmagjorda lingonglögg(som är helt awesome) och zorro.


dan före dan före doppardan

hej 22 dec nu. sickt! jag är helt förstörd av utmattning. jag sover max 5 h /natt. men det är mitt eget fel. jag kan inte sova. o går upp extra tidigt så jag kan läsa tidingen ... ordentligt! duscha. fixa trixa.
jag har aldrig känt mig såhär... utmattad och pigg på samma gång!

idag var en stor dag i mitt liv. jag blev lägenhetsägare och ledarmot i styrelsen på en och samma dag. (i förtetaget) jag var med på mitt första resutltatmöte. oh fasen ... nu är jag på G. jag har många planer... jag ska söka skola, och läsa företagsekonomi mm. jag måste liksom förstå allt. jag hänger med ganska bra nu också, men jag måste fatta ALLT! speciellt när pappa inte är hemma.
satt i möte 3 h i morse, vi gick igenom allt. bra och dåligt. vad vi ska jobba på, och vad vi är bäst på. resultat, utdelning, yes u name it.  väldigt intressant.

efter jobbet gick vi o åt på crazy town och drack vin. för att fira lite.

sista kvällen hemma ikväll, vi packar inför juldagarna. wilma är uppe i varv. vi har på soundtracket till ensam hemma... jag drömmer mig tillbaka till jularna på ekens. mitt underbara hem. (okej vinet tog lite på mig ikväll)

imorgon är det julfrukost på jobbet som gäller. sista dagen. oh vad det känns bra. jag har saknat min familj.
<3




en ledig torsdag

det ser ut som hej kom och hjälp mig här hemma. jag har grejer överallt, men jag orkar inte ta tag i det. jag vill bara ligga i soffan, med wilma och mysa med en glögg. känna att julen är här. utanför yr snön som bara den.

jag ska äta lite frukost snart, börja slå in lite julklappar.
kan inte fatta att det är bara 1 vecka kvar, sen drar vi hela tjocka släkten till värmland. jag o syrran har fått i uppdrag att fixa en förrätt och 2 efterrätter + dryck. känner på mig att vi kommer lyckas sämst. det är lite av våran grej, vi lägger ner extra krut på glöggen istället.
ooo på tal om alkohol, jag längtar efter mormors egengjorda svartvinbärssnaps till jullunchen.

igår så skrev jag o ruben på lånet av lägenheten. fasen asså, det går snabbt nu. ibland hinner man inte tänka. men allt har väl sin mening. det känns bra iaf, man ska lita på magkänslan.
efter jobbet åkte vi till heron o möte upp ek, vigge, martin, effe o challe. jag trängde mig på när de skulle ha grabbbio, men jag ville verkligen se the town. hade hört så mycket bra om den filmen. och den var bra! action precis hela tiden och lite rolig i vissa scener. den får 4 räka av 5 möjliga. har aldrig gillat ben affleck, speciellt inte i action, men HAN VAR HEEEEELT OKEJ!





söndag

jag mår så dåligt, hjälp mig. ge mig mcdonalds. nej pizzaaaa... nej kebab. ge mig allt. jag skiter i att jag har varit super duktig och gått ner 4 kg. jag ska ha fet mat, och det är NU!
gårdagen var crazy. jag o becca fick ännu en tillsägning av grannen. för hög musik tydligen.
vi vågade inte öppna först för att vi trodde det var spöket.
sen liftade vi ner till stan. vi lyckas med de mesta jag o becky.
sen blev det flamman. hade kul.

jag vaknade för en stund sedan. huvudvärk deluxe kan jag ju säga. som sagt. jag behöver mat. men jag orkar inte ta mig från sängen.

nu är iaf nyår klappat och klart! känns bra att göra något nytt. jag, ruben, josse, anders, linn och niclas ska till sthlm, bo på hotell, äta middag på cirkus och kolla på we will rock you. kanske drar till skansen efter showen men vi ska iaf avsluta med att dansa in de nya året på nån klubb.
kommer bli super tror ja!
nu ska jag gå och dö . hej på er!

klaaaart

hejhej hallååå där. torsdag idag. jag har varit på media markt på heron och köpt nya one tree hill boxen. hittade även julklappar till mamma och pappa. sedan blev det ikea. åt lunch och hittade mycket smått och gott. som ljus och MATLÅDOR eftersom alla på jobbet snor mina hehe. köpte även vinglas eftersom vi lyckas ha sönder typ 1 varje helg. ooo cosmoglas. måste göra cosmosar på lördag!!!
efter det blev det hm i kungenskurva. avslutade med skärholmen där jag handlade resten av alla julklappar. känns så jäkla skönt att ha allt avklarat nu. YESYES!!!
nu blir det middag och sedan oth resten av kvällen.
imorgon ska jag jobba, sen blir det lunch med vännen rasmus och på kvällen idol för hela slanten. egnentligen borde jag sura eftersom olle inte gick vidare, men man kan ju kolla in allt annat som händer i globen. just det, mormor fyller år också, alla ska dit men jag vet inte om det hinns med. jag får fira lilla mormor i värmland dagen innan julafton istället.

HEJSVEJS!

jävla skit

ssk förlorade matchen i sista sekunden. det var så äckligt, känslan i hela kroppen. 1 sek kvar! åååå jag blev fly förbannad. Ett + i kanten får maten, vinet och EFTERRÄTTEN vi åt medan vi kollade på matchen...lite kallare än vanligt när man satt så nära isen bara...men det var trevligt med lite tisdags underhållning.

min helg var toppen! great. den var awesome. den var oväntad. den var rolig. jag var full och glad i 24 h... jag längtar lite tillbaka. till sköna soffan, martins oboy shots, goya och thailändskorna. för inte tala om bocken.
klart slut för idag.

ps. jag fick mitt lån beviljat idag. så nu äger jag snart en halv lägenhet. fuckin great.


så jäkla skönt att helgen är här!

wiho va kul. imorgon drar jag, becca, annie, ruben och förhoppningsvis andres till gävle för att hälsa på festprissen lundberg. ska bli sjukt kul! först och främst ska det bli kul att göra någonting nytt. fan asså, jag är super taggad.
kul att träffa martin igen och kul att vara tillsammans med roliga människor!
jag kan dock inte bestämma mig vad jag ska ha på mig, becca var här för en stund sen. vi pratade just om klädsel... tänk om gävleborna går ut i jeans eller så. eller stövlar och inte öppna klackar? hahah äh, vi kör altid på som vi alltid gjort. inga undantag!

jag ska hinna med att jobba imorgon också, ska försöka åka hem tidigare för att duscha och hinna göra mig lite klar innan vi ska dra vid 17.

hej så länge!


min fina vän

tack rebecca!

2010 12 02 kl.21.28

vill bara att du ska veta att jag uppskattar dig så himla mycket! känns tryggt att ha dig i mitt liv. du får mig alltid på bra humör och jag kan prata med dig om allt. du är den finaste och omtänksammaste vän jag har. love you






jag vill inte

att folk som jag inte känner...eller vet vilka de är, kommenterar taskit på min blogg. så du, fulnejtack(tror iaf att jag är snyggare än dig). ta dig i röven. gillar inte du mig, gillar inte jag dig heller eller er!! fuckface!

nog om tråkigheter, igår såg jag sista harry p. filmen. halvblodsprinsen.  den var bra. lite oväntat slut. vad gjorde jag mer igår då? jo handlade lite julklappar, men jag blev på sånt dåligt humör av alla leksaksaffärer man inte hittar i så jag la ner det ganska snabbt. mormor fick iaf ett par fina örhängen från pilgrim.
efter det åkte jag och storhandlade. MAT MAT MAT goood mat. avslutade på olearys, ssk match och världens bästa dijonpasta med biff m. vitlöksbröd. åt tills jag sprack.
väl hemma på täppis blev det glögg och filmen fame. den var helt ok.

idag har jag jobbat, och om jag kan ska jag försöka hinna med potter på bio. heron ska det va!

RSS 2.0