ohh

nu är det faktiskt dax för fika!
en ministrut glass skulle sitta fint såhär 2 h innan stängning.
mumsfillibabba.

jaaaahapp, ikväll ska jag förbi nykvarn och äta god middag. säga hejdå, höra hur det gick för Tilde när hon spelade tvärflöjt för kungen och drottningen som var på besök för nån dag sedan.

resten av kvällen ser inte så värst skoj ut, tvätt, tvätt och lite städ. måste plocka bort allt från fönstren för att jag får hem en målare på måndag kl 07 som ska börja fixa. jobbigt och flytta på soffa och sånt.

om en vecka fyller jag år. shit, va tiden går snabbt, känns som igår när jag flög ner till cilla på kreta. när jag fick stå upp halva flygresan. när jag blev full för att flygvärdinnorna bjöd på vin. det var en härlig vecka, jag träffade massa nytt folk och levde livet. inte för att jag vill leva sånt liv nu, men det var så jääääkla skoj då!

så, nu ska jag skriva ut lite fakturor och betala fakturor.

vi hörs! simma lugnt.


väntar...

hej alla!

idag har jag varit ledig, jag har varit så sjukt trött de senaste veckorna så idag tog jag en välbehövlig sovmorgon.
jag vaknade 13.46. haha... japp... så kan det gå.
jag gjorde mig klar och tog en promenad till stan, jag köpte en bikini och en zebra strand klänning till halkidiki. den var häftig, transparent tyg och turkosa stenar vid halsen.
sen gjorde jag en annan sak som jag har gått och väntat på i en månad, men det får ni veta om en vecka eller 2! håll ut!

efetr stan fixade jag hemma. städade undan alla kläder, började organisera upp vad jag ska packa med mig. nu sitter jag i brunnsäng och väntar på att fintvätten ska bli klar.
sen är det raka vägen hem till täppis. det blir lite how i met, godis och zero. min kille har åkt ifrån mig så jag får försöka somna på egen hand.

nu är det bara fredag och lördag kvaaaar!

grattis wilmis på din namnsdag!




oj, det var längesen =)


på söndag åker jag

jag har massor att göra innan dess. min smutshög ska vi inte ens tala om, jag tvättade som en galning i söndags, men det hjälpte inte.
högen är fortfarande lika stor.

aja, jag ska försöka packa så lite och så lätt som möjligt. endast 7 st klänningar ska följa med, inte 14 så jag kan välja mellan 2 varje dag. ett par klackar räcker. så det så.

aja, nu är det bara torsdag (ledig), fredag (jobba), lördag (jobba) kvar, åker 07.00 på söndag. HÄRLIGT! jag har varit på Halkidiki förrut, men jag minns inget...
å vad det ska bli skönt att få hänga med cecilia igen, den här resan kommer bli mycket speciell. vi har planerat in mycket. å så fyller jag 24 år nästa fredag! DE NI!



cecilia har hittat ett mysigt hotell som kostar 15 euro/natt/person. det är taget!

ikväll ska jag på bio, det blir baksmällan 2 med kim, gurra, jelena o tobbe.

vet ni hur man på kortast tid gör av med 12,000 spänn? det gör jag, för jag gjorde det nyss. tur att jag får tillbaka hälften. men just nu känns det tungt.

bye


vet inte hur jag ska göra



jag har tänkt att börja blogga om.
eller starta en ny blogg för att det finns så mycket annat jag vill skriva om nu.

ni hänger väl med dit i så fall?



en vecka går fort

hej! ohhh det är redan torsdag, och som jag har väntat på denna dag. ikväll är det eric saade som gäller för hela slanten!
men först tänkte jag berätta om min vecka.

i måndagskväll hade jag, kim, jelena, tobbe o martin en riktig försommar kväll hemma hos gurra i enhörna. vi grillade och bubblade utomhus. det var så jäkla skönt. en helt underbar kväll. kom hem rätt sent, var så trött efter ha suttit i timmar i de varma vattnet så jag somnade direkt.

i tisdags efter jobbet kom jonn och sandra förbi med sushi. vi satt allesammans på balkongen på täppis och njöt av kvällssolen. såklart kladdkaka till efterrätt.
resten av kvällen kollade jag på schlagern. super trött denna afton också.

onsdag, ja, åkte till skärholmen med kim efter jobbet. kollade runt på lite prylar, sen hem och lagade lasagne. tvättade, plockade, kollade på Glee. somnade innan 12.

ikväll ska jag hem till lindström i nykvarn. grilla, bubbla och kolla på schlagern. jag har blivit så bortskämd nu med pool, utomhusbubbel m.m. känns som livet är på topp.

Längtar super mycket till helgen.

för en vecka sen åkte sofi till grekland, har typ inte märkt att det gått en hel vecka. har haft massor att tänka på, men skönt att hon är tillbaka på lördag!

YES kameran är fortfarande i nyken, ska EJ glömma att ta med den hem ikväll.
puss på er.

super helg

hej.
jag har haft en såndär härlig helg denna helg.
i fredags, efter jobbet åkte jag o kim ner till barolo med jonn, sandra, daniel och isabell. vi käkade, pratade och myste på utesreveringen. jag fick världens största oxfilépasta. så himlans god.
vi var helt sänkta vid 22.30 så det blev sängen direkt när jag kom hem.

i lördags jobbade jag. hann precis en liten powernap innan jag, becca, kim, jonn, sandra, isabell och daniel åkte till kiholmen och softade. premiär dopp i mälarn efter bastubad. men vi tjejer hoppade det. jag o rebecka drog oss tillbaka till täppis efter ett tag. vi behövde lite ensamtid. liksom..du och jag alfred, du och jag.
vi pratade massor. kollade på roliga klipp på youtube och hade en riktig ems o becky night. sen blev det flamingo. jonas blandade goda drinkar till oss. träffade många från gamla klassen, det var skoj.
vid 2 tackade jag för mig och begav mig hemmåt.

idag har vi varit hos brorsan. åt världens godaste lunch, solade och jag badade i poolen. som ej var uppvärmd idag pga av att jacuzzin skulle hållas igång. så jag känner mig lite bäst att jag hoppade i, ja blötte håret och allt, när det var endast 11 grader varmt. de ni!
sen åkte vi en snabbis till skärholmen <3

ikväll har vi(jag, kim, jelena, tobbe, angelica, fredrik) suttit i kvällssolen på barolo..JA IGEN! oxfilé, man tackar... efterrätt också.

så nu är det sängen som gäller. jag är super trött.

glömde förstås kameran i nykvarn, så inga bilder idag tyvärr!

RSS 2.0