super helg

hej.
jag har haft en såndär härlig helg denna helg.
i fredags, efter jobbet åkte jag o kim ner till barolo med jonn, sandra, daniel och isabell. vi käkade, pratade och myste på utesreveringen. jag fick världens största oxfilépasta. så himlans god.
vi var helt sänkta vid 22.30 så det blev sängen direkt när jag kom hem.

i lördags jobbade jag. hann precis en liten powernap innan jag, becca, kim, jonn, sandra, isabell och daniel åkte till kiholmen och softade. premiär dopp i mälarn efter bastubad. men vi tjejer hoppade det. jag o rebecka drog oss tillbaka till täppis efter ett tag. vi behövde lite ensamtid. liksom..du och jag alfred, du och jag.
vi pratade massor. kollade på roliga klipp på youtube och hade en riktig ems o becky night. sen blev det flamingo. jonas blandade goda drinkar till oss. träffade många från gamla klassen, det var skoj.
vid 2 tackade jag för mig och begav mig hemmåt.

idag har vi varit hos brorsan. åt världens godaste lunch, solade och jag badade i poolen. som ej var uppvärmd idag pga av att jacuzzin skulle hållas igång. så jag känner mig lite bäst att jag hoppade i, ja blötte håret och allt, när det var endast 11 grader varmt. de ni!
sen åkte vi en snabbis till skärholmen <3

ikväll har vi(jag, kim, jelena, tobbe, angelica, fredrik) suttit i kvällssolen på barolo..JA IGEN! oxfilé, man tackar... efterrätt också.

så nu är det sängen som gäller. jag är super trött.

glömde förstås kameran i nykvarn, så inga bilder idag tyvärr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0