fredag

äntligen helg! och lång-helg dessutom.

igår var vi och åt middag hos mickey blue eyes. vi satt nära havet. när vi fick in maten kom värsta bongovågen över oss. jag blev såklart ganska arg eftersom jag var piffad till kvällen.men nu är det ganska kul när man tänker efter... typiskt oss... jätteblöta. maten också för den delen. men ska man vara envis och sitta nära vattnet så får man skylla sig själv.

ja.. sen blev det chill hemma på terassen. theo, hannes o pelle kom förbi. vi satt o lyssnade på musik, drack o snackade skit till kl 01, sen tog vi en bulle in till massouri. neon såklart. mötte upp niki, effie, sandra, göteborgarna o liza. tog det ganska lugnt... kom hem vid 05. nu har vi käkat frulle och jag ska göra mig redo för pserimos. JAAA igen, men det är bara för att alla vill uppleva total lycka.
ikväll ALL IN!!!! inga undantag.




damn

hej. kan inte fatta att det redan har gått en vecka... men det har varit en galen vecka!!! vi har röjt varje kväll. jag, emilia o hanna har haft de så bra. camilla kom o hälsade på i söndags, vi åkte över till telendos och åt middag. sen på måndagen åkte vi till pserimos. vi var ett gäng på 17 pers. hade väldigt trevligt. massa vin blev det. på kvällen var det en sjuk kväll på loca. jag vaknade 18.00 dagen efter. (en av anledningarna till att jag inte bloggar) jag sover. =)

jepp, ja ikväll tar jag o theo moppen in till stan och ska vinka av emilia, hanna o gustav. i natt kommer maria, susann, andreas, pelle o hannes. KUUUUUUL!

ja, vet inte riktigt vad mer jag har att säga.


2 days left

sista arbetsdagen imorgon. det känns extra härligt att gå till jobbet då...

ja idag då, då har jag jobbat i 33 graders värme. tror att de var rekord. jag svettades som en gris. skönt.
efter jobbet åkte jag till min kära familj i nykvarn. nina har hjälpt mig med lite tvätt som jag inte har hunnit med. så snällt :)
de blev en jättegod kvällsmiddag tillsammans med jonas, nina, tilde, lucas, annika, stefan, ella , ida o nicklas. de blev grillat (NÄHEEE), coleslaw, sallad, potatis, sockerärter. till efterrätt blev det kladdkaka med glass (har nu ätit det 2 ggr idag haha)
poolbad och 25 grader kl 22...inte illa sverige...det börjar ta sig!





perfekt kväll!

nu är jag i brunnsäng, har fixat det sista och ska låsa och packa ihop. tömt brevlådan, stängt av alla apparater. för nu säger jag hej då huset, vi ses om sisodär 4-5 veckor!

NU hem till täppis! det blir sängen, å vad jag kommer att sova gott!
godnatt!

hello måndag

ny vecka, nya tag! den här helgen har varit galen. i fredags vaknade jag upp med spränghuve efter en partykväll med jobbet. det blev middag, drinkar och massa prat på håpe´s. en skönt liveband lirade också, och de var fullt med folk på alla uteserveringar. en mycket skön kväll må jag säga, men som sagt. kanske lite många drinkar där på slutet... vi hamnade på nybron där vi blev bjudna på en stor kanna sangria. tack för den!
jaja...på fredagen iaf så åkte jag ut till nykvarn och la mig på en luftmadrass i poolen. där stannade jag tills huvudet lugnat ner sig, sen åkte jag o becca till sthlm för att gå på outfit jakt. mötte upp ruben och effe. gick till buttricks och hittade ett och annat! =)
efter all provning blev jag o becca jättehungriga och satt oss på fridays vid kungsan och åt middag och drack varsin sommardrink. precis vad vi behövde.
kom hem runt 20-tiden. sen blev det en lugn kväll för min del.

jag blir gaaaaalen...skrev värsta inlägget och de enda som publicerades var detta.
jag lägger ner...


en liten pytte vecka kvar

det känns bra må jag säga...

life is good right now.

jepp min dag igår var ganska full, det blev jobb som vanligt. sen åkte jag o sofi till tuna park. jag hade värsta långa listan på allt som ska handlas inför resan. mamma behövde ett och annat också. hon har blivit en hejare på sudoku så jag köpte en värsting bok med 365 sudoku till henne. + 4 pocketböcker, o hennes favo godis-saltlakrits. wilma hade önskat sig ben, och bollar. pappa får hörlurar till datan :)
jag hittade 2 par skor, en bolero, en väska, solsidan säsong 1 på dvd, en bikini, massa smink, hårspray. något mer? minns inte...
vi åkte vidare ner till stan och satt oss på ett fik och åt mat. nachotallrik utan nachos till mig haha. men gott var det! åkte hem till tälje runt 21 tiden. fick lyssna på fotbollen på radion. OCH HOLLAND TOG HEM SEGERN! yesyes, hoppas verkligen att de vinner hela skiten!



matintag

frukost : ett glas vatten, en omega 3 tablett, en b-vitanmintablett, en maxsoltablett
lunch: c-vitamin, omega 3, nutrilett
mellis: nutrilett och några jordgubbar (tack sofi)
middag: inte ätit den än, men undrar vad som finns i kylen?

hallåååå... en pizza skulle sitta fiiiiiiint =)

9 days left



gryyym helg tack vare vädret

å vilken underbar helg det har varit, man kan inte ha trist när det är världens bästa väder!
i lördags så gick jag o becky till barolo. vi åt och drack, pratade och skrattade. efter några timmar gick vi tillbaka till täppis, svidade om till partydressar och drack bubbel på balkongen och spelade favvo musik på högsta volym.
lagom vid midnatt begav vi oss ut i natten och dansade loss. tog massa kort och drack drinkar.

vaknade runt 12 på söndagen. åkte ut på vattnet med kims vattenskoter. så jävla kul, faktiskt! sååå kul!
vi var ute hela dagen, tills mina muskler var helt förstörda. man spänner sig som fan för att inte trilla av när det är höga vågor.
sen blev det en tidigt middag på greken i turinge. tog en saganaki till förrätt och souvlaki till varmrätt. mumma =)

vi avslutade kvällen med bio på heron. twilight - eclipse oh yes. den var bra!!!

bilder kommer sen, allt ät segt just nu :(



HEEEELG!

äntligen är jag hemma från jobbet. bikinin är på! ska sätta mig på balkongen och sola, dricka bubbel och äta choklad. (hur nu det ska gå) underbart med 30 grader!!!
om några min kommer becca, vi ska hänga här, sen gå ner till barolo och dricka rosé o äta middag. vi får se vart vi tar vägen senare.




vi säger godnatt

hej alla glada. nu är det sängen som gäller för mig och becca. jag ska jobba imorgon och becky är lagom trött efter att ha åkt bil från norge.

ikväll har vi bara myst. becca kom hit vid halv 10 med sushi. vilket var awesome. vi åt och pratade om allt vi missat den senaste tiden. vi har inte setts på 2 veckor!!! vi har också försökt att bestämma vilka outfits vi ska ha nästa lördag. shit asså, jag tycket sånt här är assvårt.

en ennan grej, whats the bigdeal with trosa?! aldrig fattat...
men å andra sidan... ingen fattar vad jag sysslar med på kalymnos varje sommar. bra jämförelse? NOT!

3 saker som gjorde mig glad idag:

* Holland vann över Brasilien
* Jag och sofi fick glass och milkshake + att jag äntligen fick en pratstund med upptagna rasmus
* du och jag alfred, du och jag

3 saker som gjorde mig mindre glad idag:
* skulle in på ica maxi och köpa lite nödvändiga ting (för ca en hundralapp) notan slutade på 1389:- BRA DÄR! det verkar som allt hamnade i min korg. 
* pappskallar som tankar bilen jättelänge, går in och betalar, ska gå på toa, köpa lite snacks. läsa tidiningen OCH inte kan flytta biljäveln från dieselpumpen! (och såklart finns det bara en på hela statoil)
* becca - emelie om du ska ha en body på dig nästa helg BEHÖVER du nog gå ut och gå en sväng ;)


snyggare kan ingen va

ledig torsdag

maria väckte mig runt åtta tiden i morse. jag trodde jag var på kreta. men vilken miss.

skönt att jag slapp köer hem till tälje iaf, verkar som om den värsta morgontrafiken redan var över. när jag kom hem la jag mig till sängs igen och sov så gott tills sofi ringde kl12. hon berättade om att 2 män hade blivit skjutna till döds i södertälje. jag fick lite panik, och läste på aftonbladet o ringde ruben. har varit en ganska konstig dag efter beskedet. jag känner mig lite...osäker. eller inte jag, men ja... ronna liksom. jag är orolig att det ska hända mer grejer nu och att någon oskyldig som är viktig i mitt liv kommer emellan.

jag låg hemma i soffan till kl 17. kollade på massa one tree hill avsnitt. sen tog jag på mig träningskläder och åka till brunnsäng, satt på en tvätt och så gick jag ut en powerwalk 30min.
efter det åkte jag till nykvarn och häslade på dem, de kom hem från kalymnos inatt. så vi pratade om våra resor och åt jättego grillad mat. efter maten gick jag o tilde ut en sväng i spåret.

nu är jag äntligen hemma på täppis igen, dusch, säng och film!

godnatt

min fina familj

på midsommarafton på kalymnos. <3


RSS 2.0