godnatt

yes min favorit danny tog hem segern i hell´s kitchen! det var han värd!
nu ska jag skynda mig in i duschen (paus i so you think you can dance) sen blir det sängen.
undrar om jag kommer drömma om shopping  i natt, jag är så shoppingsugen. klänningar... skor jag behöver skor. och smink, det skulle vara härligt med lite nya ögonskuggor. och mitt läppstift pajade jag i lördags. typ satt på locket när den var helt uppskruvad. hatar verkligen när det händer.

jag ska börja räkna ner nu. snart åker vi till greeeeeekland. 20 days left!
godnatt

HUNGRIG

sådär ja, nu har vi varit ute och powerwalkat i 30 min, å så har vi hjälptes åt att göra middagen. inte kul att stå och steka när det är stekhett i lägenheten. det blir en nyttig middag, GI squash lasagne.
ruben fixar disken, jag kan inte, paris my new bff går nu på 3.an. och det kan jag ju INTE missa. i love tisdagar. kl 20 paris, kl 21 hell´s kitchen (final ikväll!!!) kl 22 so you think you can dance. BÄSTA BÄSTA :)

ikväll åker bror & co hem från kalymnos. nu blir mamma, pappa å wilma ensamma igen. wilma har varit ledsen hela dagen, det blir hon alltid när folk börjar packa sina resväskor. förra året la hon sig i min, bland alla mina kläder och prylar. ååå vad det gjorde ont att lämna henne. usch, jag börjar alltid gråta när wilma och mamma vinkar av mig i taxin. fy fan, de där tårarna är de värsta jag vet.att lämna dem jag älskar.



tisdag

en sista minuten till kalymnos kostar 895:-, fatta underbart. jag har lagt ut 5500:- men så är det. man kan aldrig veta om det finns resor kvar. mycket beror på vädret.

jepp jobb idag, händer inget speciellt. ska snabba mig hemåt, så jag hinner gå ut och gå med ruben. innan all tv börjar. ruben är min personliga tränare. vilken tur jag har. jag är hans kock. vilken tur han har!
hörs senare!


klänning gina

natti

nu blir det sängen. jag är skit trött. i morgon är det jag som öppnar på jobbet så jag kan inte ligga kvar och dra mig direkt...
jag saknar michael, jag tänker på honom och jag är fortfarande jätteledsen över det som har hänt. jag såg janets tal på BET awards igår. usch, då började jag gråta...

godnatt, ta hand om er!


film

oh yes, nu börjar the 40 year-old virgin på 3:an, en roligare film får man leta efter...sååå skön!


min middag bestod av kräftstjärtar med advokado. smaaaskens. (njaaa) varför är all GOD mat onyttig? jag är inte mätt heller. istället för att äta glass får jag ta en nektarin och en kiwi. inte alls lika gott.

mmm

på lördagar har jag minst antal besökare. vad sysslar ni med då? förfestar? ligger ute i det gröna och är jättelångt borta från datorer? hehhe... sen på söndagar så har jag som mest, då är ni hemma och inte gör ett skit, kanske bakis, kanske på inne-humör med datan i högsta hugg? ja .. men det är  lite roligt. för det är samma med mig. jag är nästan inte i närheten av en dator på lördagar, man hinner liksom inte. söndagar är min läsabloggar dag, då tar jag igen allt jag missat!


måååndag

jag låg uppe till 01.30 inatt och tänkte på edward, så kär blev jag i twilight. jag är besatt ..haha. filmen var så bra, och han är så skum att man blir helt fast. jag önskar jag hade en vampyr som edward. jag skulle vilja leva med honom förevigt!

idag har jag arbetat i 32 graders värme. japp så skönt har jag det, luften tog slut ungefär 1 h efter öppning. huvet började snurra då, FY TUSAN va det blir varmt i affären. sofi har varit på kryssning i helgen. till visby. jag fick en gåva av henne idag, en hello kitty som är rosa. o ja, det är verkligen sånt här jag älskar. klistermärken + rosa godis.

jag åkte en halvtimma tidigare från jobbet, hämtade upp ruben å så åkte vi och storhandlade. blev mest frukt och annat nyttigt för nu ska jag ta tag i mig själv. om 3 veckor åker jag å syrran å andreas till kalymnos och då ska jag ha en plattare mage. så nu så. jag har 3 veckor på mig.
sen var det meningen att vi skulle till friskis och träna lite, men vi hann inte med det. vi gick ut och gick. skönt att få komma ut lite, även om jag svettades som en gris.

nu ska jag kolla på mommas boys, börja lite smått med maten. ruben är och spelar basket med några polare.


twilight


nu är det läggdags, vi har hyrt filmen twilight. jag har höga förväntningar.
godnatt allesammans!



kalymnos-nytt




sötisarna tilde och sofia




angie och drinkarna




nina och pappa


jonas specialare, å vad hungrig jag blev nu!

solig söndag

idag har vi badat. åkte ut till enhörna och la oss på sandviken-bryggan. solade, snackade, va bakis, käkade pizza och badade. anders bönade och bad att jag inte skulle lägga upp bilder på facebook från igår när han dansade på bardisken med bar överkropp, men det skiter jag i, han är skylldig mig ett marmorbord..hehe
orkade inte smörja in mig, det ångrar jag nu. kolla in min rygg! och jag...som ALDRIG bränner mig. jag är brun jämt, men jag underskattade den "svenska" solen.
underbar söndag.

nu ska jag bara ligge på soffan och glo på tv. vi får se hur kvällen blir, vi pratade om bio..menmen..











fest

jepp igår kväll hade vi en mycket trevlig kväll. pratade, drack vin och bara umgicks. vi avslutade kvällen på olearys.






















haha jag och emma fick jäger sjalar som vi gick runt med...




och en keps....




mattias och anders stod för underhållningen... MOAHAHAA


lördag

jepp idag har jag jobbat som vanlig. efter det åkte jag direkt ut till enhörna och kollade på andra halvlek. de vann med 6-0. bra där
träffade emmas å charlies lilla hund eddie. såååå söt. han låg och sov så sött i gräset. jätte varmt ju! :)


emma & eddie





nu är jag hemma, har precis duschat av mig, ska måla naglarna och göra mig i ordning till kvällen. ruben håller på med maten.
ikväll ska vi festa till de hos challe å emma, vi får se vart vi hamnar senare. 550 har öppet till 3, olearys har popcornfest eller så blir det trosa... hmm..

...

jag vill bara säga godnatt , vi ses i morgon.
<3


depp

nehe, vi får fortsätta deppa här. ingen glädje blir det när england tar hem straffarna. TRÅÅÅÅÅK!
ska kolla på 1:an kl 22.00 de visar en dokumentär om M.J ,
Filmen speglar Michael Jacksons karriär på 1980-talet, hans musik, dans och kreativa genialitet. Det blir bilder från olika framträdanden, videoklipp och stillbilder, intervjuer med familj och kända kollegor.
efter den kommer almost famous, å det är j en toppen film. till de blir det milkshake eller glass i stora lass :)

kul

det är nu som fotboll är som roligast. så jäkla kul om de vinner och får spela final!


U21


mååål

kom precis innanför dörren, fotbollen står på högsta volym här hemma, spänningen stiger 2-3 till england står det nu. sverige låg under med 0-3. hejja hejja. jag är för nervös för att kolla.. haha


ska bädda min sida av sängen med M.J. ikväll <3


 min middag och väntar på mig, ruben har varit snäll och köpt sushi.



HALLLÅÅÅÅÅ 3-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÅÅÅÅÅL!

hot

det är gaaanska hett på jobbet idag. vi får nästan släcka hela butiken för att det ska bli någolunda svalt. men snart så slutar vi och då ska jag hem till brunnsäng och hämta mitt michael jackson påslakan som jag alltid sov i när jag var liten. jag känner att jag behöver det inatt, min älskade M.J . usch vad hemskt allt är.
sen är det Sverige match på tv som gäller. vi hörs sen då.

Michael Jackson

jag kunde inte sova längre, något var fel, och något som är jävligt fel är att michael jackson är död. jag kan inte fatta det här.jag gråter, jag har växt upp med hans musik, dansat till den 1000tals gånger. första låtarna jag lärde mig utantill var från albumet dangerous, som jag fick av min bror när jag gick i 2:an. will you be there är helt fantastisk. jag känner mig tom, sitter och tittar på nyheterna.
jag vet inte vad jag ska skriva...


godnatt

sådär ja. nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. det är inte lätt ibland, speciellt nu när jag känner mig kissnödig hela tiden. men som sagt det går åt rätt håll.
imorgon blir det jobb igen, det är ju inte många kunder som vill handla lampor nu i värmeböljan men jag är glad över att få vara tillbaka. då tänker jag på annat och dagen går mycket snabbare än att bara vara hemma. solen får vänta, och jag kommer få ha solen 5 veckor i grekland så det är luuugnt.

godnatt


ohh

shit jag har glömt att köpa sås till köttfärsbiffarna jag har gjort. (brukar ha nån kall sås, typ tomat&baslica, eller örter, gräslök från creme bonjour) va ska man göra? kan man blanda ihop lite crème fraiche, grädde och pesto? kanske blir bättre än ingen sås alls... :)
ruben kommer hem närsom, de vann matchen igår förresten! great success.

hööörs sen dårå kanske.



badbilder

från kalymnos och pserimos 2008














































gokväll

dagen började med att jag fick ringa vårdcentralen 07.00, fick en tid 10.00. så jag begav mig dit. lämnade prover, och jag får svar i morgon eller i övermorgon. men det känns bättre idag, jag har druckit juice hela dagen. va en sväng på apoteket och köpte alvedon och resorb. (byter ämne) ibland glömmer man bort det där med varannan vatten när man är på festhumör, så då är resorb den bästa medicinen. :)
sedan åkte jag till eskilstuna och jobbade, kom hem nyss.
det är fortfarande stekhett på balkongen, men jag orkar inte sitta där. snart ska jag börja med middagen.
jag är så sugen på att göra något roligt nu i helgen, träffa vänner och dansa. sola och äta go mat. jag hoppas att jag mår bättre då. det liksom kryper i benen.
lönen kom in på kontot idag också, NAJS. jag ska spara de mesta till greklandsresan. bara 25 dagar kvar nu! och snart är det britney konsert, ååå massa roligt å göra här framöver.






efterrätt

efter maten är jag nästan alltid sugen på något sött, så jag ska smaska i mig lite glass. vi hade inga jordgubbar eller banan hemma. ingen chokladsås heller, så jag fick ta o´boy istället.  lika gott det, om inte godare! glass är det bästa som finns på sommaren. (+ alla andra årstider :)
så nu sitter jag här med min efterrätt och kollar på bachelorette, sen blir det so you think you can dance.



o´boy med glass :P

nooo

nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska ta mig till. jag måste till vårdcentralen igen imorgon om mina besvär inte försvinner. det känns jättejobbigt, för det enda jag vill är att vara frisk igen. jag får spader snart. jag är så trött, men jag är utvilad och "klar" på samma gång. jag hoppas att det går över tills imorgon.

enhörna har match nu, i sthlm, hoppas de kommer hem med en vinst i bagaget.

hej så länge.


vill ha på mig

Brooker Klänning




hängselklänning från bubbleroom.se 249:-
skor bianco 1300:-

onsdag

vilken dag, vi var i brunnsäng och solade. spelade lite kubb, sen kom Aho förbi. längesedan vi träffade honom.
åt lunch på hebbevillan, Effe och James kom också. det blev en mjukglass vid maren innan vi åkte tillbaka till solstolarna. Ruben passade på att fixa frillan...



bakadpoatis med skagen




james klipper ruben, haha det ser ut som ruben är näck :)


det ser bra ut

ledig

jepp idag är jag och ruben lediga, nu ska vi ut i solen. vi åker säkert till brunnsäng och lägger oss i varsin solstol.
det ska bli fint väder hela veckan, 29 grader på söndag :O wow.
önskar att jonas & co var hemma så man kunde ligga vid poolen idag... hehe.

ha en bra soooooliga dag så hörs vi sen!

äntligen

vi har inte haft internet här hemma, men nu är et fixat! hääärligt, shit asså vad beroende man är av internet.

igår va första jobbardagen på länge. men det kändes bra att komma tillbaka igen.



efter jobbet hade vi mys på balkongen. vi har kvällssol till 21.00 ungefär, underbart. vi delade på en flaska vitt och åt middag, sen blev det fotboll på tv sverige-serbien med en varsin milkshake.






quorngratängen


mat

nu är middagen snart klar, det blir quorngratäng med pesto, mozzarella och pinjenötter. en av mina favoriträtter.
jag är vrålhungrig!




hej

sådär, nu har jag fixat de mesta, jag har bara en sväng kvar till brunnsäng sen är jag klar för idag. ruben har match ikväll, men jag orkar inte gå. det blir momma´s boys på tv istället :) det är ju så kul!
imorgon tänker jag åka till jobbet, jag känner mig frisk nu. ska bli skönt, känns som jag har missat en del. jag får ta en dag i taget.


solig måndag

nä nu måste jag ta tag i dagen, det går inte att sitta på balkongen med datorn och bara lata sig. jag ska gå ner till stan och hämta bilen som står parkerad på ljuspunkten, sen ska jag åka till brunnsäng och fortsätta med tvätten. ska svänga förbi ekonomiljus också.
det behövs städas här hemma också, dammsuga av lite. lampan som vi har i vardagsrummet börjar bli lite dammig, men den är inte lätt att göra ren + att jag är rädd att den ska åka i golvet om jag rör den för mycket... hmm...
först och främst ska jag äta lunch i solen.
hejsvejs.




saknar dig wilma, om 28 dagar kommer jag!

söndag

idag har jag tvättat, mest sängkläder. ruben har klippt gräsmattorna i brunnsäng. det tog typ 3 timmar. gräset växer så snabbt när det regnar så mycket. det skulle inte sitta fel att ha en riktig lie, så man kunde slå ner allt gräs i stället.
det var riktigt fint väder idag, 20 grader och sol. så vi passade på att äta lunch i solen på barolo. jag åt fläskfilé med mozzarella och klyftpotatis. härligt med värme!
efter tvätt och gräsklippning åkte vi till ica maxi och storhandlade. nu sitter ruben och kollar på fotboll, jag har precis lagat en mexicansklasagne ,väntar bara på att den ska bli klar i ugnen.
jag glömde såklart kameran hemma idag så inga bilder blir det...

hejdå


nu är jag uppdaterad


jag har fått massa photos från kalymnos.
å vad jag längtar nu! jag saknar t.o.m toaletten på pizza porto ;) aa men fy tusan va gott med en riktig portopizza. jag efterlyser lite strandbilder, hur ser kantounibeach ut?


Telendos



nu ser det ut som midsommarafton




svenska flaggan är ett måste






midsommarmiddag, ser ut som grillad oxfilé




PIZZA PORTO


jag hälsar från anders (jepp lucas å tildes morfar) att han gillar bilderna, och att det ser ut som ni har det HUR bra som helst!

21 juni

ja, söndag idag och slut på ledigheten. jag har ätit mormors goda bullar till frukost. :)
idag ska vi tvätta. jag har massor med tvätt från förra veckan när jag var sjuk. så det är ju inte så kul att ta tag i det.

igår kväll så tittade vi på seven pounds med will smith. jag vet inte vad jag tycker om den, den var sevärd, man fick verkligen sig en tankeställare. men jag hade hoppats på att den var ännu bättre, ni vet som jakten på lycka. men den var helt ok!



nä vi hörs sen då.


midsommar

här kommer lite bilder från midsommar.


nu är vi påväg


midsommar, vi värmde upp med bubbel, jordgubbar och choklad.










kubb på högsta nivå


vi hade en jättefin midsommar precis vid vattnet, utan regn.

moster helen hade lagat all god mat <3


hela gänget






stora stenen och jag har växt upp tillsammans.

hemma

så nu är vi hemma i s-tälje igen. helgen har varit underbar. mormor hasr pysslat om oss riktigt ordentligt. vi har ätit mycket god mat och bara myst ihop. på midsommarafton blev vi bjudna på middag, trevligt sällskap och så blev det kubbspel, killarna mot tjejerna. vi var 12 personer.
jag ska berätta mer sen, nu ska vi packa upp, duscha och bara ha en myskväll. bilder kommer också.

järvsö

jepp, nu ska jag bara slänga i det sista i väskan och sminka mig, sen är jag färdig.
fick bilder från pappa.


lucas lever på nutella :)


tilde tar hand om våra kattungar


grekisklunch


lucas njuuuter


kolla in ouzo-dunken pappa håller i, inte dåligt 5 liter.

:)

jag vet inte hur morgondagen ser ut, jag har liksom inte börjat packa och jag måste åka till brunnsäng och checka läget innan vi drar. jag har säkert tvätt där som väntar på mig. men i alla fall så kommer jag inte blogga från järvsö, om jag inte kommer till ett trendigt hus där det finns dator. hehe...
kommer tillbaka på lör eller sön med massa bilder och annat kul från helgen.
vad ska alla ni hitta på i midsommar? känns som den här inte blev lika välplanerad som alla andra, eller blev det bara så för oss?
vi hörs säkert imorn, annars säger jag Glad Midsommar!


sova?

tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: dagkräm lumene, ögoncreme mary kay, nivea på läpparna

äter helst till frukost: rostat med extrarökt lönnebergaskinka, brämhults juice eller proviva.

så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: 20 kanske?

om jag inte bodde i sverige skulle jag vilja bo i: grekland

såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck: dricker aldrig kaffe

ser helst på tv: vänner, hell´s kitchen ,sex and the city, my name is earl, idol, fresh prince, joey, lie to me, so you think you can dance, 2½  men, greys anatomy, one tree hill, lost, desperate housewives, csi, seinfeld, uppdrag granskning, top model, extreme home makeover, oprah, ellen degeneres, paris hiltons my new bff, parlamentet, mannen som talar med hundar, son of the beach (hehe), tyra banks show,dirty sexy money, flight of the conchords, grannfejden, efterlyst, robinson... ja om jag säger såhär, jag ser helst på tv.

omj ag vann VM i en idrott skulle jag välja:
simning skulle vara coolt

hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: jag skulle fan ge mycket för att vara med typ jennifer aniston en heldag.

om jag vann en miljon på triss skulle jag: köpa en lägenhet

sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: hela livet? bo i snön där.

en maträtt som skulle ätas varje dag året om:  tacos

om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: hemligt

ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: utan julafton

gokväll

nu sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på so you think you can dance. jag älskar det! finns det något bättre än att se sjukt bra dansare? 




ruben kom nyss hem från sthlm, enhörna match. det blev en förlust. synd som tusan de som låg delad 2.a. nu vet jag inte vart de halkade ner till...
i övrigt har jag spelat lite betapet idag också, det gick inge vidare. vart är mitt ordföråd?


måste göra tråkigheter

jag ska duscha nu. jag har verkligen dragit ut på just den här duschen. visst jag har ju snabbduschat flera gånger, men jag har liksom inte gjort något annat än hoppat in, tvålat och hoppat ut. nu ska jag duscha på riktigt. jag ska skrubba bort all död sjuk hud. jag vet skit äckligt. jag ska försöka bli lite fräsch igen. efter en sådan här skrubbdusch blir man blek, blek som fan för man har försökt spara den döda, fast bruna huden länge. jag ska också tvätta håret med inpackning, och det betyder väntan. jag känner mig så pass stark idag, så jag måste göra det här.
haha, och vissa som kan stå flera timmar i duschen å njuta... närå men nästan. nej det är fan inte min grej.

nytt från kalymnos

pappa har skickat bilder från kalymnos. jonas & co kom fram i morse. flyget var försenat från arlanda igår kväll, så de missade sista båten som gick från kos, så de fick ligga över där och ta morgonfärjan istället.



frukost








tilde och sofia kollar in squashen.

nudå

jaha då ska vi se om det funkar nu då... bloggen har krånglat hela dagen. men iaf, nu har jag tänkt att jag börja packa. resväskan står här och vill bli packad,men det är så svårt, vad ska man ha på sig en regnig midsommar? regnkläder. ja... men jag måste ta med en klänning också, för vi kommer säkert sitta inne om det regnar.
imorgon åker vi till järvsö när ruben har slutat jobbet. ska bli skönt att komma bort, och få i sig lite riktig mat. jag har bara käkat blåbärsopppa och andra varma soppor i snart 1 vecka.

strul

jag förstår mig inte på det här....

hehe

en lyckad bild ;)


becca å jag  vintras

middag

nu blir det middag framför tv:n. finns inget annat val när det är fotboll. sverige u21 landslag mot vitrysslad. det ser bra ut, sverige leder stort, 4-1. berg gjorde nyss ett hattrick. yeah!
sen måste jag kolla på paris bff, och dubbelavsnitt av hell´s kitchen.

jag har pratat med mormor också, hon tycker att vi ska komma till dem på midsommar. så det blir järvsö för mig å ruben. vi känner att vi behöver komma bort lite och bli ompysslade av världens bästa mormor som lagar så god mat :)

hörs sen kanske!

idag

nu doftar det kladdkaka i hela lägnheten. när ruben kommer hem från jobbet ska vi smaska i oss lite. det har blivit kladdkaka ofta nu här hemma, men det är ju så gott!
nu sitter familjen lindström (bror) på arlanda. jag önskar att jag och ruben också var med, gå lite å kolla i taxfreen, ta en drink eller två. fan asså, va jag är avis. de kommer få så underbart därnere på kalymnos. pratade med mamma för en stund sedan, hon håller på att förbereda maten de ska festa på ikväll/natt.
JAG VILL OCKSÅ!


långtrist

nu när jag är krasslig har jag börjat spela betapet (alfapet) på internet. jag är verkligen dålig på det... jag har inte vunnit en enda gång. pinsamt, men de där nördarna spelar säket var och varannan dag och har lärt sig hela ordboken utantill. typ som cecilia som har lärt sig alla frågor i TP utantill så hon vinner jämt.
men jag ska inte ge upp, jag hade en period för kanske 3 år sedan då jag var besatt av 5 i rad. jag spelade på blip .se hela tiden och blev bäst, jag fick den högsta rankingen och den bästa "kronan" . så om jag kan kan bli bäst i 5 irad kan jag bli normalbra i betapet ,right?


midsommar?

vad ska man hitta på?  va i s-tälje eller åka iväg?

1. jag tror inte jag kommer bli helt frisk tills på fredag/midsommar
2. jag får inte dricka alkohol pga medicinen
3. vädret ska vara kasst i hela sverige typ
4. vill inte vara i den här lägenheten som har fängslat mig i 1½ vecka
5. vill ha god midsommarmat och sällskap

hmm... om ja inte känner mig jättedålig på torsdag så åker jag och ruben nog till järvsö. där mormor och Hans är.  å moster och kusiner. där finns nog den bästa midsommarkänslan.

bilder midsommar -08 järvsö.








































vi hade tur med vädret

gokväll

sådär ja nu har jag diskat och duschat. sitter och kollar på mean girls. typisk highschool film, så jäkla rolig. lindsay lohan är bra i den här filmen, synd att det bara gick utför sedan.  eller hur var det?




min medicin

ruben var snäll igår, han köpte medicin till mig... :)
nu blir det glass, hänt bild, oprah på tv, jennifer a.niston + beyoncé är gäster.





15 juni

godmorgon. jag känner mig lite bättre faktiskt, kanske för att jag fick sova nästan hela natten.
jag vill jobba. jag vill leva normalt. jag är så less på sängen.
vädret är bra för mig, men jag tänker på alla som har sommarlov. regnregnregn. snart är det midsommar också. undrar om man får lite sol då? jag å ruben vet inte vad vi ska hitta på i midsommar. det hänger på vädret om man säger så, mest av allt skulle jag vilja vara med min familj på kalymnos. min bror med familj åker dit imorgon och ska stanna 2 veckor. lite avundsjuk. men men, jag åker ju också snart.
nu ska jag äta lite. vi hörs säkert senare.






såhär skulle jag vilja ha det!

old photos

från belysnings-gala-kvällen på grand hotell sthlm .feb 2007.
















årets ljusabutik gick till ljuspunkten södertälje :)


härlig, ett kort tillsammans med babben.


kul... :)




.


sällskap

när ruben är på jobbet eller tränar skulle jag vija ha lite sällskap av dig. saknar dig min fina wilma.


söndag

efter en helvetes natt känns det ganska bra nu. jag ligger i soffan och kollar på tv. ruben gör lite nudlar jag kan peta i mig. skönt att det regnar ute och är mörkt. det känns bättre då.
vi ska inte göra ett skvatt idag, bara vila upp oss, ruben behöver det också. kanske spela lite spel, monopol är ju vårat favvospel. :)
jag vill verkligen börja uppdatera lite oftare , men jag har liksom inte haft någon lust....
hörs sen!


13 juni

det är lördag, läget här hos mig är oförändrat. jag sover, svettas och har ont.
det blir lite långtråkigt här om dagarna.
jag vill inte skriva mer om hur dåligt jag mår, nu räcker det.
mamma å pappa, kan ni  skicka lite bilder från kalymnos?

hej

imorse var jag på vårdcentralen och tog blodprov och näsprov. usch va obehgligt det var, de var som en lång tops som de körde upp i näsan. de måste ha kommit åt tårkanalen, för det började rinna från mina ögon.
när jag var klar kom ruben och hämtade mig och körde mig till södertäljesjukhus för att röntgas. sen blev det apoteket.
så jag har alltså lunginflammation med världens rethosta (speciellt om nätterna). eftersom jag har så ont i bröstet "vågar" jag inte ta i när jag hostar. sjukt jobbigt.
resten av dagen har jag sovit.

vi hörs...


sicko

hej, vaknade nyss ur min koma. jag är heeeelt slut. jag kan inte sova om nätterna, jag hostar och svettas konstant, så jag får sova på dagarna i stället.
jag var på vårdcentralen idag, och det var det seeeegt som vanligt. om man bokar en tid, varför får man inte hjälp den tiden då? varför måste man vänta en halvtimme extra? och sen när man ska till labbet för att ta prover, så får man vänta där också! jag bara satt och skakade för att jag hade så ont. när jag satt på stolen. kändes som 100 knivar som stack i ryggen och rumpan. helt svimfärdig, var nära på att lägga mig raklång på golvet för att dämpa smärtan.
jag ska dit i morgon igen, de misstänker att jag har fått lunginflammation så jag ska röntgas. jag hoppas verkligen inte att de är det, och att de vänder snart. men det verkar inte som det för att febern bara stiger....

nu ska jag krypa ner igen och försöka sova. hörs kanske imorgon igen!

yeaaahh

sverige-malta 4-0.  synd att de inte fick in ett litet mål till. men jag är nöjd.
nu ska jag krypa ner i sängen och kurera mig med en varm kopp te, kolla på lyxfällan. ruben vill inte vara nära mig, han vill t.o.m sova i vardagsummet. snacka om bacillskräck.

en annan grej som är såååå jobbig är att min lillrosa dator har börjat krångla. den blir liksom överhettad och stänger av sig själv, efter typ 1 h. den blir asvarm, så jag vågar inte ha på den ifall den ska explodera eller nått liknande. jag ooooorkar inte gå till telia igen. suck, varför kan inte allt bara flyta på? har jag inte tillräckligt att tänka på varje dag? jag hatar alla tekniska grejer som ska jävlas.

godnatt på er allesammans!

funny

money, money, money must be funny in the rich mans world. money, money, money always sunny...
yes, härligt! äntligen lite pengar på kontot. hmm det måste firas... sushi till middag kanske?


201

det här är mitt 201:a inlägg..jag började blogga den 15 april. sjukt många inlägg. usch, jag har blivit helt fast i det här! haha...


hemma

jag åkte hem tidigare från jobbet idag. jag ska vila upp mig nu, dricka varm honungsmjölk så jag blir bättre. det här vädret gör mig bara deppigare. den 10 juni och 11 grader varmt ute. jag är så trött.

nää

känns som om jag håller på att bli krasslig. jag har ont i hela kroppen. musklerna värker. åå va jobbigt. hoppas jag blir bättre till imorgon.

mätt som en plätt

sådär ja, hemma igen.
hemma hos ruben bjöd de på mat i stora lass, hembakade köttfärspiroger, dolmades, sallader och nån tzatziki variant.
till efterrätt fick vi nått syrianskt med kokos. nytt för mig, aldrig testat det, men det var gott. sen tårta såklart.
efter det blev det fruktfat, med körsbär, vattenmelon, nektariner, perskior m.m. jag höll på att spricka. men gott var det!
trevlig eftermiddag med andra ord.

jag ska lägga mig i soffan och kolla på greys anatomy. ruben är på träning.


nu så

önskar att det var lite roligare väder så man kunde ha på sig en klänning dagen till ära. men självklart nej.
nu ska vi åka iväg en sväng till brunnsäng. måste tvätta lite.
imorgon har baksmällan premiär på bio,å den måste jag se! ..hmm onsdag imorgon, det betyder att ruben inte har någon träning så det kanske kan bli bio då?!

hööörs senare!

:)

nu är ruben på sin laserbehandling. jag åt ju ingen frukost direkt,  jag är så sugen på en riktig skagentoast så nu ska jag göra en!



godmorgon

GRATTIS RUBEN!
nu är vi uppe! ruben fick en hejdundrande frukost och 5 presenter. ett par badshorts, en fuktcreme, en vinkylare, en bok: zlatan är zlatan och en scarf. många men små :)
nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. vi ska hem till rubens föräldrar och äta vid tretiden.


jucie, provivashot, flingor med fil, ostfrallor, oliver+feta, kladdkaka och såklart tidiningen goal.


hehe nyvaken


puss på dig

godnatt

nu blir det sängen! jag är mätt och belåten, nu gäller det bara att jag vaknar innan ruben imorgonbitti. jag ska fixa frukost på sängen + lite kladdkaka med ljus i + presenter såklart!


missa inte

den sjukt underhållande finalen av project runway, då de visar upp deras kollektioner under new york fashion week.

måndag

jobbet gick bra idag, allt flöt på bra. det är kul när det händer något...!

ja, jag vet inte riktigt vad jag KAN skriva, ruben fyller år i morgon och självklart har jag fixat och trixat med allt möjligt. fast egentligen ska jag börja nu. jag vet att han läser min blogg så jag kan tyvärr inte skriva vad jag har köpt osv. det får ni veta imorgon.
vi är lediga och ska ha en riktig ruben dag. nu ska han få bestämma allt, eftersom jag fick det på min födelsedag.
nu är han och spelar match i östertälje så jag har god tid på mig och få iordning en middag. förrätt, varmrätt och efterrätt.

nä nu måste jag sätta igång! här ska det bakas!

vi hörs säkert senare.


snart så, 24 år!

sveriges nationaldag på kalymnos








hemma

enhörna vann!!!
äntligen hemma. sitter i soffan och kollar på euvalet. ruben är hos challe och spelar fifa.
lite bilder från helgen.





förfest på g





timbuk


heja enhörna ni ä bäst ;)



när vi skulle gå och rösta träffade vi den här lilla söta kotten.

rösta idag

nu GÖR ni det, annars är ni dåliga.

jag är hos sofi nu, ruben är på tunavallen och värmer upp. om 50 min börjar enhörna - ifk eskilstuna. vi ska gå dit och kolla såklart. de måste vinna nu!

kvällen i etuna

yes igår åkte jag å rubbe till eskilstuna. stannade till på tunapark och shoppade lite. ruben hittade ett par snygga skor från björnborg. o jag en klocka från tshirt store.
vi åkte sedan hem till min kollegas lägenhet, som vi skulle få låna över helgen. öppnade en flaska mousserande och spelade timbuktu på högsta volym. gjorde oss klara inför kvällen.
sedan tog vi en taxi till förfesten/fotbollstittande hemma hos en av sofis vänner. sjukt dålig match, så ruben blev lite off. men alkoholen gjorde susen. halv elva sprang vi ner till strömsholmen där timbuk uppträdde. jag trängde mig nästan längst fram och faaaaasen va bra han va!
tappade bort sofi och hennes gäng så vi skulle möta dem på harrys. när vi kom dit möttes vi av en kö, en kö som aldrig ville sluta. vi ställde oss där, å just då kom en vän till ruben och sa att vi kunde gå till nybron istället. så vi hängde på, där var det också en jävulsk kö. men då såg jag att chian stod där i dörren (en kund som handlat mycket lampor hos oss till just nybron) så vi kom in direkt. soft.
där inne var det som det brukar vara på uteställen. mycket folk, olika "rum" med olika musikstilar osv.osv. vi dansade, träffade folk och hade kuuuul!
avslutade kvällen med en kebab,men det slår fan inte södertäljes. saknade kebabhousesåsen.

bilder kommer senare. jag är fortfarande kvar i etuna.

hmm

när jag var yngre var jag brunett. jag funderar på att bli det igen. ruben vill det, jag vet varför. men jag är osäker.


vill se kungen

ååå jag som ville se vårat vackra kungapar idag, men de har redan börjat sin kunakortege genom etunastan.


good morning

hej det är lördag oooooooch det regnar INTE. härligt, hoppas det håller i sig nu hela dagen. jag känner mig stressad. jag vet inte hur jag ska lägga upp dagen. jag skulle vilja åka tidigt till eskilstuna och gå runt å shoppa lite. känna på läget liksom. men de verkar inte som om vi kommer iväg... på ett tag.
jag ska packa också, det kommer sluta med att jag tar med mig 5 olika klänningar och skor. typiskt. sen får jag ångset där istället.
vi ska få låna jockes lägenhet, han är på kryssning.

jag får fortsätta blogga därifrån ikväll, då får det blir bilder å annat.


haaha ha

visst börjar det gå lite överstyr när man som par sitter i soffan med varsin dator och nördar på en fredagskväll? vilket nöje. att det skulle gå såhär långt... framtidens sysselsättning.
jag ska fråga ruben om han vill kolla på en film istället, skickar förfrågan via msn. ;p



ja men lite kul kan man ha tillsammans med datorn.
haha ruben ser ut som en tjockis Ross i vänner.

nu är det freeeedags myyyys

middagen avklarad. nu sitter vi och trycker i oss choklad. ny sommrig smak. gooo. framför tv.n. ska snart gå och sola en snabbis. imorn blire fest fy tusan!


freeeedag

jag är trött. efter jobbet ska jag bara lägga mig i soffan och titta på tv. jag har saknat tv:n.
jag är ledig lör. sön. det känns underbart.
imorgon ska vi åka till eskilstuna och festa loss. etuna fyller nämligen 350 år och det är massa stohej här i stan. jag laddar redan upp med timbuktus musik här i affärn. han uppträder imorgon 22.30. ska bli GRYMT. synd bara att vädret är skit. va tusan ska man ha på sig? jag får återkomma imorgon när jag vet mer om kvällen.





heja timbuk du är bäst

10.00 - 23.30


10.00

idag hade jag på mig något som jag hittade längst in i garderoben.


23.30

oj

vad händer?inte bloggat på hela dagen!
 jo jag har haft en fullspäckad dag helt enkelt. dagen började som vanligt med JOBB. gick ifrån litelite tidigare för att åka mina 45 min hem och slänga mig in i duschen. sminket och klädseln blev inte så genomtänkt som jag önskat. men det blev ok.
sen åkte jag å ruben ut till enhörna för att fira min kusin jacob som tog studenten idag. hela tjocka släkten var där. åt mat och drack vin. ruben smet iväg och tränade (fotboll såklart) tur att det var i enhörna träningen var då.
ja, jacob drog iväg vid 22 tiden så då tackade vi också för oss och åkte hem till rubens föräldrar. det var planerat att vi skulle till olearys där ALLA studenter skulle vara, men rubens systarar hade inga biljetter och jag å ruben stod på listan och så blev allt så jobbigt. men vi åkte dit iaf. men det var sjukt lång och tjock kö. orka. även om man står på en lista så kan man inte gå före, för att alla hade ju biljett. jag tog mitt förnuft till fånga , eller ruben gjorde det åt mig. ingen alkohol efter 12 om man ska jobba dagen efter. som jag nu ska men ej ruben. så vi lämnade systrarna aslan och åkte hem.

skönt nu sitter jag hemma, första gången på hela dagen jag är för mig själv. sitter ner och känner mig bekväm. seinfeld är på tv::n. en vanlig vardag. men det var en rolig dag.

min dag

när jag kom till jobbet möttes jag av detta på kylskåpet.:




tack sofi, väldigt fina örhängen. de ska jag ha på lördag, om de nu matchar till klänningen jag ska försöka välja ut...

jag bjöd på tårta, black and white. mycket god.


efter jobbet skyndade jag mig hem, bytte om. vi åt middag på minako. det blev min favvo, sushi. ruben åt en bento.
mina läppar fick en allergichock och blev uppsvällda, säkert av soyan. hahah det så as kul ut.




det är alltså såhär jag kommer se ut om jag förstorar läpparna...


sen begav vi oss till heron, och där var det tjockt med folk som ville gå på bio. suck, alltid. vi såg skräckisen my bloody velentine. det som är ganska kul med den här filmen är att den är inspelad i 3D. så man fick värsta glajorna som man skulle ha på sig under filmen. effekterna blev coola och det kändes liksom att man man nära hela tiden. GÅ OCH SE!
häftigt ju!




aslan och hellman coolast i stan yeah, hahha.


suprise, hade fått våra namn på brevinkastet på RIKTIGT nu. yey.

22

i morse vaknade jag av att ruben stökade i köket. han skulle göra frukost till mig, så jag kunde få äta den i sängen, tyvärr försov jag mig och fick panik. var tvungen att hinna köpa tårta på pane italiano och fun light. sen förbi ekonomiljus. så det blev lite misslyckat.
tack för alla grattisönskningar från familj och vänner.



på min födelsedag har jag på mig en klänning från mq.


snart 22

hell´s kitchen är bäst! och så är det dubbelavsnitt vilken tisdagskväll.

jag har städat i flera timmar idag, jag har städat överallt. nu är det skinande rent, så alla som vill uppvakta mig imorgon är varmt välkomna. hahha närå skoja. jag ska jobba så jag slipper tänka på att jag blir ett år äldre. men skönt att vakna imorgon och allt är rent.
kanske blir frukost på sängen? njaa knappast ...det är bara mamma å pappa som gör sånt.



bianco

jag har de här pumpsen i svart., men det skulle inte sitta fel att ha dem i de här färgerna också!



 


regn

jag drömmer mig bort istället.










hmm

när jag var mindre var jag helt besatt av spice girls. de var mitt liv. jag hade hela rummet fullt med posters av dem, sprang på konserter och köpte samlarbilder. mel b hade den snyggaste kroppen av dem alla..
men, det här är inte ok...



det är tisdag

2 juni och vilket skitväder. det ska ju vara sommar nu. jag är riktigt deppig, hoppas vädret blir bättre imorgon på min födelsedag. egentligen skulle jag vara ledig imorgon, men orka tvätta, städa å sånt på sin födelsedag, så jag är ledig idag istället och fixar de sakerna. de får "fira" mig lite på jobbet istället. jag kanske ska baka något tills imorgon då.... 

på torsdag tar min kusin jacob studenten. å va tråkigt att den här veckan ska vara regnig för alla studenter, förra var ju kanon. jobbigt att stå på berget och gratta dem i regnjacka, paraply och stövlar. men vi får göra det bästa av situationen nu. så är det alltid i sverige, omöjligt att planera pga vädret.

hörs senare då!

önskar...


jag önskar att jag kunde vara hos er och smaka


wilma och vän

jaha

det tog en timma för mig att hitta parkering ikväll. känns otroligt misslyckat och pinsamt. jag ska tvinga mig till en parkering. SOM BARA ÄR MIN!
jag är jättetråkig ikväll, inga bilder är tagna idag. men ibland måste man ha en dålig dag också. hoppas allt är bättre imorgon.

gokväll!

trött

jag är så trött på att åka den här jäkla vägen, jobbet - hem, hem -jobbet. varje dag. jag är stel i nacken. jag behöver ny musik. åååå jag vill att det ska hända något roligt!

pingst på kalymnos

mamma å pappa har det bra därborta.




vindruvsrankor

de grillade jätteräkor

RSS 2.0