måndag

det är så skönt att sova i bilen. jag somnar varje morgon, och varje kväll. tror att cilla somnar ibland också..:) tur att vi har en egen driver. ahh... lyssnar på rihannas nya skiva om och om igen. den är så bra!
min dag har varit vanlig, kom hem halv 9. lagade lite mat, sen blev det tv. paradise hotel har blivit bättre. i love jackie. hon får mig att skratta.
nu ska jag ut med wilmis, sen blir det sängen.

nu är det bara tis, ons, tor kvar. sen är jag ledig!


min söndag

okej, jag erkänner. det blev utgång igår. jag och sofi gick ut och dansade på nybron. en och annan drink fick vi i oss också. kanske en för mycket för min del, men det var de värt. var lagom trött när klockan ringde 10.00 men dagen på jobbet gick fort!
efter jobbet tog jag en efterlängtad dusch (oj första gången jag tycker om en dusch), nu ligger jag i sängen och somnar säkert vilken sekund som helst.
imorgon är det måndag, ny vecka nya tag. jag känner mig glad. jag ÄR glad. GLAD vilket ord.

godnatt


lördag

om jag skulle ha varit ledig imorgon skulle jag ha gått all in. med råge. men eftersom så inte är fallet kör jag i en takt jag nästan inte känner till... men jag ska hålla mig så gott det går.

jag är iaf klar, redo för en kväll i etuna. jobba imorn 11.00. jag och edina ska ha likadana käder. röd kjol och topp.

NU SKA VI ÄÄÄÄTA!

fredag

nästan rekord idag på jobbet. superkul, det var fullt ös hela dagen!

nu sitter jag och cilla hemma hos mig och moffar chips och popcorn. kollar på idol och snackar skit. mysmys. hyggemys. jag orkar inte tänka på fest, bara på att jobba livet ur mig imorn. för imorgon är det den viktigaste dagen på hela året. det är imorgon vi drar in cash. cash is king. :)
men hoppas alla ni som är ute och slirar ikväll har jäkligt kul! i wish jag kunde joina.
ska kanske stanna i etuna och ha hyggis med sofi imorgon, äta middag på nått uteställe och bara chilla. jag jobbar 1advent söndagen också, kan bli mycket folk då med så jag ska ta det lugnt.
peppar inför next weekend. då är jag långledig. lör-sön! NAAAJS jeppjepp.

gookväll!
HEJA ERIK, FI FAN!


hyggis

efter jobbet åkte jag å cilla till tunapark och bytte lite stl på kläderna jag köpte tidigare i veckan. såklart hittade jag lite nytt inne på gina som fick följa med. hehe... sen gick vi och kollade lite på några idoldeltagare som satt och signerade cds. eddie min favvo var väldigt söt :) rabih, camilla och reza var också där. men det var bara eddie som fick min uppmärksamhet.
efter det åkte jag, cilla och becca till videorullen och hyrde en skräckis(?), köpte chips, dipp, popppiscorn, smågodis å cola. sen blev det en riktig hyggekväll hemm hos mig. vi tänkte lite på sofi när ett popcorn hamnade bland godisarna. haha...
filmen var inte en typisk skräckis. jag ville bli rädd, som typ the ring, eller texas.. va tusan den nu heter...eeh the grude.. de är riktigt bra skärckisar. den här var bara realistisk-vidrig. usch! men den var okej. faktiskt.
the last house on the left... hette den verkligen så?
nu ligger jag proppmätt i sängen, ska bli skönt att sova ut i morgon!... ska försöka julpynta om jag hinner, men om man känner mig rätt så kommer jag bara åka iväg och shoppa tills jag droppar. HAHAHA...
Shit asså

godnatt då!


det är tiiisdag

sista kunden gick 18.51. vi stänger 18.00. det betyder alltså att jag kom hem jäkligt sent ikväll också. typiskt. sen hade nån glömt kylskåpet öppet så min matlagningsgrädde och mjölk var kaputt. så jag fick laga nått som blev lite sisådär.

jag ska duscha världens jobbigaste dusch ikväll... suck. ska nog ut med wilma innan, blött hår och utomhus dont mix.

jag längtar som fan till nästa helg! SOM FAAAN!


jobbig vecka

skönt att ha måndagen avklarad, men den här veckan kommer bli låååång. jobbar hela helgen. och det är den här veckan vi säljer som mest på hela året. visst det är kul, men det tar verkligen på krafterna.
idag har jag varit och köpt nya arbetskläder till oss tjejer på gina tricot. hittade ganska mycket fint. så imorgon ska jag å cilla ha röd/glitter toppar. awesome! :)

kom hem rätt så sent ikväll, typ halv nio. kollade på paradise hotel och silent library. nu ska jag zzzz. trött!


gonatt

nu ska jag sova, ska ha morgonmöte i morgonbitti. uua, måste upp en timme tidigare.

jag orkar inte berätta om helgen. det var bra.


söndag

shit jhag glömde min tandborste hos sofi. det är fan det sämsta man kan glömma, orka gå och köpa en ny! jag vill borsta nu.
jag ska berätta om gårdagen sen, nu börjar one tree hill! sängen, cola och oth, finns inge bättre på en bakissöndag.


min fredag

har varit underbar! jag har nyss kommit hem från heron. vi var och kollade på nya twilight filmen. jag är helt såld nu, finns ingen återvändo. jag är besatt. den här filmen var grymt bra, mycket bättre än 1.an. den här känns verkligen i hjärtat. jag grät som fan. men sån är jag! ååå vad jag längtar till nästa film nu! åh åh, edward det finns ingen bättre än du! <3


by the way är det lördag imorgon. vilket betyder partey! jag, cilla och sofi jobbar som vanligt i etuna. vi räknar med att rebecca anländer vid 15 tiden. sen kör vi igång på det vi är bäst på! o ja, det ska festas som aldrig förr!

jag ska packa de sista imorgon, kommer säkert glömma det viktigaste. typ skor? bästa att lägga fram dem nu...

godnatt!

hejhejhallåå

ja, jag har hunnit med en hel del idag!
gick upp vid 10, började sortera alla hundramiljoner klädesplagg.
sen åt jag frukost. gick ut en sväng med wilma.
duschade och gjorde mig klar, becca kom.
vi åkte till brunnsäng och jag la in en tvätt.
åkte ner till stan. jag hittade ett par skor på scorett. svarta med lite rosa + dragkedja. jag fick ta stl 35, undrar om mina fötter krymper på vinterhalvåret? de sitter som en smäck iaf mucho nöjd. tänkte ha dem på fredag.
på hm hittade jag en kjol och en topp, billigt och bra!
köpte även lite låshår på celestine. ska sy på clipons imorn.
vi lunchade på mollys, jag åt en varm pestopasta med soltorkade tomater, parmesan, ruccola. gott, men orkade inte hela!
avslutade med att köpa kamera. blev en vattentät sak. säkert bra. ska testa lite imorn om jag hinner.
efter stan blev de enhörna. fixade de sista med lamporna. tiden rann iväg så när jag var klar och skulle hämta upp becca hemma hos henne hade vi missat halva mammas pojkar. vi hyrde twilight och myste till edwards ljuva stämma. laddar upp inför morgonkvällen. då blir det new moon på heron 21.20.
nu ligger jag nerbäddad och ska kolla på paradise.

gonatt


CHECK TORSDAG!



18 nov

jag fattar inte, varför måste 6an vara så jobbig? varför inte sända PH varje kväll 22.00. lätt och hålla reda på. neä nu ska de krånga, sön mån 22.00. tis ingen show alls. ons tor 21? osv. fattar noll!
men tur att tv6 play finns! :)

imorgon är jag free! jag å wilma ska ta en sovmorgon. sen ska jag tvätta! wihooo va kul. ska bara göra tråk saker tills becca slutar skolan. då blir det stan. sthlm eller stan, beror på vad vi orkar med.

jag längtar som fan till helgen. jag och mina 3 favoriter ska ha världens bästa lördag! <3

 

godnatt


neje

jag å becca tänkte gå på premiären av new moon på fredag. heron har bara längst-fram-skit-platser kvar! NOOHO. vi får ta det nästa vecka istället....


:(

hello

va trevligt med tisdag. dagen har varit bra, jobbat med sofi och cecilia. jag har fixat lite med annonsen vi ska ha i slutet av veckan, och beställt varor. självklart somnade jag i bilen påväg hem. (nej jag körde inte!) kom hem vid 8-tiden. hämtade wilma, sen gick jag ner till grillen och grillade mig själv i 15 min. jag ska försöka o bara sola 1 gång i månaden nu... det har blivit lite mycket på sista tiden. kanske bara för att jag hatar att vara blek när jag ska ha paaaartyklänningar på mig, det går inte! men jag är duktig nu och kör brun utan sol rätt ofta.
sen blev det syrianska piroger med tzatziki till middag. mumsfillibabba! åt 3 st. nu varvar jag ner framför tv.n. DH och HK. hmm...varför går inte paradise ikväll?!

fick hem NK tidningen. jag vill ha allt! ALLT! ledig på tordag. kanske ska svänga in till nk och checka läget. synd bara att allt som finns i den här tidiningen är dyrt. vråldyrt!

jag fick också ett brev från polisen. tydligen har jag kört för fort. 79 på en 70 väg. och ska böta 1500.-, kul bara att det är inte jag som kör. den är nina. tråkigt att de har tagit fel på mig och nina. det skiljer ju bara 18 år mellan oss....och är inte så värst lika varandra. bara att vi är blonda.
jag ska skicka in brevet till polisen i morgon och NEKA. fan ser de dåligt eller? man ser ju att det inte är jaaaag! de har klistrat in mitt körkort brevid bilden på nina när hon sitter i förarsätet och kör. lika som bär? NEJ hur fasen hittade de mig? egentligen?




oooh just det

  • MÅNDAG CHECK!


=)


godnatt

det ironiska med den här killen är att han ser ut som en bit ost. (hahha slient library, när en kille skulle få sina fingrar klämda i råttfällor)

jag färgade utväxten ikväll, det var lite jobbigt för att min vanliga blondering fanns inte på icamaxi så jag var tvugen att testa en ny. var lite nervöst, men det gick bra. tror jag. får se i dagsljus imorgon. ska köra lite slivershampo så det blir en aning bättre till helgen.

en sak jag har tänkt på är att det är svårt att vara så där perfekt berusad. är man för lite berusad blir man bara irriterad på andra som är fullare, och man tycker de mesta är pinsamt. om man blir FÖR berusad är det du själv alla blir störda på, och du gör säkert saker som inte var meningen att du skulle göra. man tar för sig... för mycket. det är svårt att vara mittemellan. I WISH att jag är mittemellan på lördag.

godnatt säger jag nu!




söööndag

CHECK!

haha

igår va jag å becca hos emma. wilma följde också med. eddie och wilma gick inte så bra ihop. eddie ville leka och var snäll. wilma var en bitch!
sen blev det flamman och avslutade på the strip. kulkul!

idag har jag och becca bara legat i soffan. förutom när hon gick och tatuerade sig. de blev awesome!

nu ska jag lägga mig, PARADISE HOTEL BÖRJAR 22.00 OJOJOJ FAN VA NAJS!


calle och kompis

mitt band skulle heta Kvi Emelie & Gazi Fisk.

haha jag kan inte sluta skratta, jag är lite hes känner jag nu. kanske för att jag tänker på GRAAAA ...eller ett finger i daimkrysset. alla sjuka sms. gävle? vart kom det ifrån? att emlia hänger med kalymnos...visst är det tråkigt med internskämt? usch på mig!
möller var rolig på ullared. tog ut lönen i fryspåsar.

kvällen var över förväntan..haha, det brukar bli lite roligare när det är mycket socker, snacks och alkohol med i bilden.

imorgon blir det jobb. cecilia ska jobba hos mig också, de här kan bli lite kul. speciellt på lördagar när det är mycket folk och alla frågar cilla som inte kan så mycket, och då blir cecilia lite orolig och stressad. =) neje det kommer gå så braaaaa...!

ja grabbarna åker till gävle imorgon, det betyder att vi har södertälje för oss själva. det känns bra, jag å becca (vet inte om några fler hänkar på?!) ska förfesta lite här hemma. jag har wilma också eftersom mina föräldrar ska till gälvE? sen ska vi möta upp cecilia för att sedan gå ut och roa oss. har inte bestämt 100% vad som gäller. vi får helt enkelt se.

nu blir det sängen! natti!


sushi, bubbel, chips, dipp, zero, smågodis, nachochips, poppiscorn va de vi tryckte i oss!

hej

hohoooo, klockan är mycket. jag måste ut med wilma nu. jag är sååå trött. ska bli skönt att få hoppa i säng snart. min dag har varit bra. har hunnit med de mesta! så nu hinner jag inte med något mer här, men kanske imorgon! byebye


YES

so you think you can dance är tillbaka! säsong 6 , åh de är verkligen så braaa!
jag har precis ätit middag, ställde mig och rullade köttfärsbiffar. med JAAA mozzarella. i love mozzarella. de blev gott.


efter tvn ska jag diska, och sen ska jag ut med wilmis innan det blir läggdags! för att imorgon har jag fullspäckat schema. ska försöka mig på en liten sovmorgon, sen ska jag lägga in en tvätt innan jag drar till familjen lundberg och sätter upp de sista lamporna. tror att de här kommer bli riktigt bra!!!
kl 15.45 ska jag till animalen med wilma, hon ska ta sin årliga spruta. efter det ska jag å becca (kanske cecilia) bege oss till skärholmen och leta klänningar (och skoooor). vi kommer avsluta kvällen tillsammans med tvn och mammas pojkar  :)


tummen upp!

orkar inte...

ett äldre par köpte en kristallplafond från oss i igår. de hörde av sig idag för att tydligen fanns inte upphänget i kartongen så jag var tvungen att åka till dem på lunchen med ett nytt upphäng, och sätta upp kristallen. men såklart var det fel upphäng, så pinsamt så jag fick be om ursäkt och åka tillbaka till affären och leta på ett annat upphäng. sen åkte jag dit med de riktiga upphänget efter stängning. puuuh vilket trassel...men allt slutade gott! sen åkte jag förbi lundbergs och lämnade lite lampor. fick världens största kram av milton, det är min kille det! kom hem nästan precis 21, lagom till desperate. - o ja, jag är trött!
jag ska sova nuuuu!


noooo

jag missade lite av silent library!

hell

jag frös arslet av mig imorse, var tvungen att ha strumpbyxor (jag hatar strumpbyxor!!!) eftersom inget annat var rent. jag har slarvat med tvätten. jag har gjort roligare saker om kvällarna än att tvätta. nej nu ska det bli ändring på det. CHECK!
efter jobbet skulle jag var duktig och gå och sola. tar med mig (bara) en femtiolapp och en tjuga. tjugan går in på kortet när jag ska ladda det, men inte 50 lappen. försökte 50ggr. jag började bli svettig, och speciellt när de satt andra människor där och bara kollade. så jag fick snällt gå hem igen och hämta en hundralapp. tror ni att de funka? nej, kul, skit. så jag fick skrapa ihop några 5or jag hittade längst ner i väskan., och ladda kortet med.

när solningen var klar så satt jag på mig kläderna och upptäckte att min ena strumpa var borta. den satt inte i benet på byxan som den brukar vara när den är försvunnen. jag skakade på byxan 50 ggr och letade på golvet i sken av solarieljuset efter min svarta strumpa. nej helt BORTA, så jag fick ta på mig skorna minus en strumpa. jag var arg, för att de var nya strumpor.
väl hemma hittade jag strumpan i bhn. typ vikt där bak. hur kan man inte känna det?

jag är rädd för att jag måste ha strumpbyxor i morgon igen... men tisdagen kommer gå fort. anders från eglo och micke från belid kommer.

jag säger hej då och godnatt!


söndag

nu sitter jag hemma hos mina föräldrar. vi har ätit en 3 rättersmiddag här hemma och firat pappa på farsdag! förrätt- skagen inspirerad toast, varmrätt- dragonmarinerad fläskfilé med hasselbackspotatis, efterrätt- kladdkaka. riktigt myyys. han fick 4 dvd filmer i present från mig. han ska ta med sig dem till grekland i december.

dif tog hem segern också, det är ju bra! känns skönt att ha dem kvar i allsvenskan om jag ska va ärlig.

imorse vaknade jag av att becca skrämde skiten ur mig. fyfyan va rädd jag blev!

gårdagen var awesome. jag, sofi och becca var uppe till 05 kanske och bara garvade och snacka skit. så det ska va!



high school musical

i morse var jag uppe med tuppen, gjorde mig musikal snygg och åkte i väg till sthlm för att gå på high school musical på göta lejon med min brorsdotter tilde. den var jättebra! alla va super duktiga, speciellt min favvo kevin borg som vann idol 08.
föreställningen var ca 2½h lång. vi somnade nästan på pendeln hem. sen hämtade jag sofi vid tåget i nykvarn. vi kom precis hem, vi ska göra oss redo för PARTEEEY!

hörs imorgon!


en fredagskväll

efter jobbet åkte jag hem till mamma och hämtade wilma, sen körde vi i racerfart hem till becca och kollade på idol och åt sushi. mumma. cecilia joinade efter en stund. vi garvade åt allt och alla. fisk. eddies grina-dåååh-face. och felsägningar. måns möller var JÄTTE rolig när han härmade bobby och hans morsa i mammas pojkar. HAHA
sen tvingade becky och silly ut mig och wilma på en promenad, jag höll på att tycka lika illa om dem som jag tycker illa om tove i idol.

kvällens minus, när RABIH åkte ur idol.
kvällens plus, när stefan la sig ner på golvet och skulle bli kompis med wilma - wilma attackerade.

ses imorn!

hemma

becca bjöd på massa smaskens så nu har jag gått upp 2 kg. skojar inte. provade en skjorta jag tänkte ha imorgon på jobbet. kan ju säga såhär; att knapparna stretar isär. ja. det var ju kul, tack för den becca, din arma sate. hahha näääääejeeee du var jättesnäll. shibby. beccasnäcka.
jag ska sova bort 2 kg nu så jag kan ha skjortan i morgon, jag har inte använt den sen i maj, för jag har inte orkat strukit den. men imorn ska den PÅ!

jag ska hälsa till nig.


TORSDAG

den här dagen har varit knäpp. jag ska ta mitt pick och pack och åka hem till tälje nu. ikväll ska jag ha myskväll med becca. det blir snacks, mammas pojkar och MTV EMA 09. yeye den här kvällen kommer bli grääääjt!
får se om jag bloggar senare, annars hej då sålänge. och vet ni vad?

HELGEN NÄRMAR SIG MED STOOOORA STEG!

godnatt

nu har jag bytt bild på fejan. jag brukar inte göra det så ofta så det här känns ganska stort! hahah... den här bilden och darins låt viva la vida väcker minnen, vilka partykvällar :)
godnatt nu ska jag ut med wilma och sedan blir det sängen.

LED

LED/diod kommer mer och mer. i de här is-inspirerande figurerna i akryl sitter en eller flera LED lampor som lyser upp figuren i ett kallt/blått sken. jättefina och har blivit väldigt populära.










onsdag

jag är redan trött på julen. jag orkar inte leta fram rätt stjärna och upphäng, jag orkar inte tända just den julkulan som INTE lyser, när alla hundra miljoner julsaker gör det. hur kan kunden alltid hitta den som inte lyser? jag orkar inte ha glitterkorn i pannan varje gång jag ser mig i spegeln. jag orkar inte när de kommer in med sina småsmå lamor de har till nån ljusslingan eller liknande, utan att veta varken volt eller watt. snart kommer helvetet med alla julgransljus/advetsljus/luciakronorljus. ja ALLT. men det är bara att bita ihop. det är kul ibland också.
bara för att jag är så trött på julen ska jag lägga upp några bilder på mina favoriter.

förövrigt är det lillördag idag. men inget party så långt ögan kan nå. jag ser ut som en trött mumie. alltså en ganska trist dag. första snön kom, och försvann. dif mötte assyriska och förlorade :(

jag har inte badat badkar på jättelänge. jag saknar det...


jesse & chester


min vapendragare, min shibby, min aa, min bästa, min...MIN!


jepp

jaha jag lyckades få virus på luren från den andra datan för den är helt wierd nu. jag pallar inte. jag har uppdaterat msn också. wow, har inte använt det på år och dar. sofi kunde inte ens skicka bilder för att jag hade en så oooold msn.
men men, nu ska jag lägga upp bilder på våran fina och charmiga dhl snubbe. finns ingen trevligare leveransare, och han lovade att läsa min blogg också! haha.



jättesnäll med reflexer!

tisdag

hejhej, det är tisdag. trist-tisdag, men den är snart över. tjooho.
idag var det cecilias första jobb-dag. haha det är svårt i början men du lär dig snart. så duktig så...
lampor is the shit! :)



nu sitter jag i soffan och softar med wilma. har precis ätit middag. det var gott!


min kväll

wilma har gömt sig, vi ska klippa klorna. hon hatar det mest av allt. men hon måste!
jag är trött, kom hem kl nio. handlade på ica också. skulle vilja vara ledig imorgon. skulle behöva städa och fixa lite här hemma, jag känner att allt förfaller. men jag längtar så mycket till helgen! jag är ledig ÄNNU en lördag, kan inte bli mycket bättre!

Nu blir det chips och dipp framför tvn !


när vi ändå är igång...

klippen som aldrig blir tråkiga!


Kött fy faaaan!



NÄEEEE!



FOOORE!
VEM VAR DET SOM KASTA?
VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING SKJORTA?!
vi sa att det skulle komma frisbeesar, ni sa okej!
HAHAHHA

hej

i lördags när jag och cilla var bakisar i etuna låg vi i soffan kollade på youtube. bara massa roliga klipp, bla silent library. vill höll på att skratta ihjäl oss! japanerna är genier! så jäkla härliga klipp!
nu är det ju så att det börjar ikväll på kanal 5. den svenska alltså. hoppas den är kul!
här är några favoriter från i fredags!





jag sparar den bästa till sist! AWESOME! HAHA

måndag

då var det dags att påbörja en ny härlig arbetsvecka. jag är skittrött, sov så dåligt inatt, kunde inte sluta hosta. hade ont i halsen igår, men jag tog en sked kalymnisk honung och efter en stund så blev det mycket bättre. de är verkligen den bästa medicinen för halsont! känns som om alla är lite krassliga just nu. men så är det väl i dessa tider...
nix, nu ska jag dra iväg till jobbet! ha en bra dag allesammans!



godnatt

vilken dag! AIK fan va ni är bra! tack för den.
va hos lundbergs och kollade på matchen med matte, micke, martin och ruben,
sen fick jag springa runt , runt med milton. satt upp lampor och så i maries nya villa, de kommer bli så snyggt när allt är klart. nu ska jag sova, tittar på "knocked up" så jäkla skön film, älskar de där skådespelargänget!


söndag

hej. det är en härlig söndag idag. wilma fyller 9 bast. vi ska snart gå till brunnsäng och hälsa på mamma å pappa. sen ska jag packa bilen full med lampor för jag ska ut till lundbergs i enhörna och sätta upp dem. jag hoppas verkligen att de blir bra! ska bara se till att vara där innan den stora matchen börjar. aik måste ta hem det här nu!!!

hejsvejs

RSS 2.0