Hej hej från Bangtao beach!

Vi har inte wi-fi på rummet här så jag har för första gången struntat i allt som har med mobil att göra.

Dagarna är lata. Vi bor på ett strandhotell så vi varvar pool med strand varje dag. Äter, leker, badar. 
Andra dagen blev jag tyvärr sjuk (igen) troligen streptocker i halsen och infektion. Besökte läkaren och fick en dunderkur och är nu frisk igen. Har dock några dagar kvar med antibiotika. 🙏🏼
Vi har det verkligen toppen. Barnen går på minidisco varje kväll. Vi har vår terass precis vid poolen (poolaccsess) så det är bara att hoppa i. 
Imorgon flyttar vi på oss till Kata noi (ligger strax utanför Kata) kul med lite miljöombyte. 
Livet är bra underbart! Kan inte ladda upp bilder nu, men kolla in insta och fb. Försöker lägga upp en bild om dagen 😉😎



Imorgon åker vi

Jag har packat till mig och kidsen. Så jag känner att jag är i fas med det mesta. 

Kim packar på 5 min men sen behöver han aldrig packa och tänka åt någon annan än sig själv. Skulle nog inte lämna över det lilla ansvaret på honom 😉
Till lunch blev det sushi och till middag sallad (vi blev så inspirerade en av gårdagens sallader - Salata Kraides) så vi försökte oss på att göra en sådan.

Och såklart paprikaröra!!

Vi kollade på mellon. Tyckte den var rätt trist, ingen favvo ikväll. Sedan kollade vi på en film 50 first dates. Har sett den förut men väldigt länge sen, den är faktiskt bra! 


Nä nu ska jag sova. Klockan är 2 min över tolv vilket betyder! 👇🏼

Skriv inläggstext 


Hej heeeeej

Ja sedan jag sist skrev har jag jobbat, handlat allt till resan, ni vet bra att ha grejer från Apoteket, böcker, spf mm. Var förbi Skärholmen och där fyndade jag mycket. Cubus har 40% på all make up och solcreme, Åhléns lägger ju ner så där köpte jag på mig av lite dyrare märken på schampo, balsam inpackningar o hudlotion,  estelle & thild till barnen, SACHAJUAN Aussie till mig, 30-50% off! 


Vad har jag mer hunnit med? Jo var och fixade ögonbryn och fransar med färgning. Vaxade även benen. Fixade naglarna. Filade ner rejält och fick färgen ljusrosa. 

Igår kväll så firade vi Jelena 28 år. Vi var på mira mar tillsammans med ett gäng på 25 pers kanske? Vi hade jätteroligt, satt kvar länge. Sen gick vi och några till vidare til Park där vi tog ett glas, sen vidare till flamman där vi dansade och träffade på roligt folk. Bla Micke som bjöd hem på efterfest så jag, Kim, Malin, Henke, Becca o Cilla följde med hem till honom med några andra glada folk och vi hade verkligen skitkul, tills jag tittade på klockan 03.30 och jag tog en taxi hem. Skulle ju hämta barnen mellan 10-11. 

Tack för igår Jelena! Bra intiativ till mira mar, är ju så god mat och trevligt att dela på små rätter tycker jag😍



Stressonsdag

Idag var en riktig stressdag. Hade första mötet inbokat 10.30 men vi blev tok-sena pga av olika anledningar så jag kom inte till jobbet förrän 11.20. Som tur var kunde och ville Marcus vänta på mig. 

Sedan kom nästa säljare vid 12.10, och avslutade med att Marie från kuriren kom och vi kollade på hur marknadsföringsplanen i tidningen ska se ut under året. 
Jag har fortsatt med 50% prismärkning och det kom 4 pallar med lampor. Dagen FLög förbi, kändes som jag jobbade 1 h idag. 


Kommer ni ihåg den här 👆🏼 godingen jag la upp förra veckan från belysningsmässan. Den kommer från artwood och är 165cm i diameter. Fick en beställning på den idag 👏🏼 en kund ska ha den i sitt hus i fjällen. 


Nu är jag påväg hemåt, Junia har säkert lärt sig något nytt på gymnastiken så det ska bli kul att se, så har Kim hämtat ut nya bilen idag så den ska jag också få se. Inte alls min typ av bil för 5 öre. Men men... det är hans val, man får välja sina strider. 

4 dagar kvar till Thailand. Längtar ihjäl mig! 








En helt vanlig tisdag

Vi började vår morgon med lyxfrukost. I alla fall för barnen, för igårkväll så lämnade Åsa över en kasse med godsaker som vi skulle ha på alla hjärtans dag. 

Så efter det vanliga intaget smaskade vi på Åsas chokladmuffins och en ask gelehjärtan. Tack 👌🏼

Inte varje dag man får starta dagen såhär 👆🏼


Sen blev det jobb och jag har bara sysslat med att förbereda inför vår 50% rea som startar nästa vecka. Lite småstressad över det ja, men fokus på det nu så löser väl det sig. 

När jag kom hem blev jag faktiskt överraskad. Vi hade bestämt halloumisallad till middag men på bordet stod det tapas, amarone och en bukett. 
Vi åt tills vi inte kunde sitta upp nästan. Junia visade ett kärleksbrev hon hade fått idag. Av Maxim, Junia är så kär i honom så jag vet inte riktigt om hon bara fantiserar att brevet (teckningen) var från honom. 🙂


Barnen fick köttfärssås å spagetti

Tack för idag, slut för idag säger jag. 


Vi ska till Malta!

Det är inte varje år man fyller 30, och det är inte varje år många av ens bästa vänner också firar eller fyller 30. Det ska jag ta vara på! Jag sätter på mig spenderarbrallorna och går all in. Hela året. 

När vi firade Cecilia 30 år i oktober så pratade vi om att vi skulle ta en weekend i år. Hon fick pengar till en flygbiljett och vi har pratat lite lätt om vart vi ska åka. Men i söndags så tog vi tag i saken. 
Så himla kul att fler ville hänka på, så sista helgen i april drar jag, Cecilia, Becca, Jelena, Malin, Mary och Sarah till Malta! 😎✈️🎉🍾💃🏼 det är svårt att slå detta. Jag är jätteglad att få spendera några dagar med många av de bästa, trofastaste, ärligaste och skönaste tjejerna jag vet. Vänskap växer inte på träd, jag är lyckligt lottad. Vi är så olika allihop men med rätt inställning - man ger och tar. Så blir ju allt så jäkla bra. 

Vi ska bo på ett 5-stjärnigt hotell med privat strand precis inne i st. Julian's. 
Såklart valde vi rum med club-access (Guests here benefit from exclusive services including private check in and check out. Breakfast, refreshments throughout the day, afternoon tea and pre dinner cocktails are served) 
Kan ju inte bli bättre! 



Måndag

Sån seg dag idag. Frusen, och suttit stilla med massa massa papper. Öööö... efter stängning hade vi möte, käkade lite Kebabsallad och jag kom inte hem förrän 20.45. Åsa var hemma med barnen så Kim kunde få gå på badmintonträningen. 

Jag har ju inte fått till min träning på en veckas tid nu men jag känner mig inte helt 100, så varför anstränga sig. 

Junia var tillbaka på fsk idag, men Alicia är fortfarande inte riktigt kry, förkyld och hostig. Hon får bli hemma resten av veckan för när vi åker på söndag ska hon vara frisk som en nötkärna! Peppar peppar... 





Lördag & söndag

Lördagen var jobbdag för mig och Junia gick på bästisen Matildas 7 års kalas 😍


När jag kom hem från jobbet, tog jag ett varmt bubbelbad. Sedan kom Sarah o Budda förbi och lämnade presenter till tjejerna (de kunde inte komma förra helgen när vi hade kalas) de fick många braiga saker till Thailand. 

Sen på kvällen åkte jag och Mary till Malin som bjöd in till fest. 28 år har hon fyllt och vi firade henne. Tävlingar o annat kul. Jag älskar quiz och tävlingar och jag och mina två lagkamrater Simon och David vann - stort! Tack Malin och Danne för en grymt rolig fest! 
Fick skjuts hem av buddas pappa. Så oerhört snällt gjort av honom. 


I söndags var det dags för kalas nr 2, Liam Junias dagiskompis fyllde 5. Undertiden Junia var där åkte vi till Elgiganten och shoppade. Alicia fick en hamburgare på donken. Sen åkte vi på en visning på ett hus i grusåsen. 


Resten av kvällen var LUGN. Gäsp. 



Intensiva men roliga dagar

I torsdagskväll så var det mamma mia the party på tyrol. Vi var 62 ljusexperter och stämningen var ju på topp. Jag bjöd med mig Kim, tänkte att de var dags för honom att träffa resten av butiksägarna. 

Allt var super, inte en enda tråkig stund. Sen var det ju party och vi stängde stället. 

Vi tog en taxi hem vid 01 och då var man lagom trött! 😜


I fredags kom barnen hem vid 08.30. De hade sovit hos farfar och Åsa.
Eftersom barnen fortfarande går på penicillin så blev jag hemma med dem. Vi badade, fikade på mormor-Evas bullar, tvättade, ja allt sånt som behövs. 
När Kim kom hem från jobbet åkte vi till Malin och Henke som bjöd på tacos. Per och Carina var också med så det blev en trevlig spontanare.



Mamma 64

Grattis mamma på din dag, vi firar dig imorgon. 

Tack för allt ❤️


Dag nr 2 på mässan

Japp idag gick jag, sofi (och lilla Tage), Maria och Per på mässan. Trevlig dag med massa intryck och snack. 

Kände vid lunchtid att jag inte alls var på topp, frös, ont i huvudet, mm. 
Så när jag kom hem vid18.30 så var det bara att inta sängläge. Ska försöka sova bort det här sjuka, för jag pallar fasen inte!!!! Hade nyss halsfluss. 
Imorgon är det mässa igen och på kvällen är det dags för alla butiksägare att få gå på galej. Vi ska gå och se mamma mia på Tyrol. Skulle ju önska att jag mådde bra då för annars kan det va, om inte jag är på topp så är det ingen idé. 
🙏🏼så kom igen nu! Krya! 




Plus och minus

Vi börjar med dagens minus ➖bara för att avsluta inlägget med något positivt.


Natten som var, va inte kul för 5 öre. Båda barnen vaknade ca 5 min efter att jag hade somnat (jag var ute och gick med Malin och kom hem 23.00 så man var ju lagom trött redan då) de hostade, gnydde och jag vet inte vaaaad så de fick krypa ner mellan mig och Kim. O ja, där låg de och hostade ikapp hela natten. 
På eftermiddagen var tjejerna på närakuten och domen blev streptokocker i halsen så penicillin 10 dagar igen! (Alicia och jag tog vår sista tablett för exakt 1vecka sen) så fick de hostmedicin, och Junia har blivit väldigt torr och fick ny salva till sina eksem. 
Behöver jag skriva en gång till att vi vill till solen och tanka D-vitamin? 

Dagens plus ➕
Efter 4 veckor har jag uppnått mitt mål. Började på 57,7 kg och är nu nere på 53,2. 4,5 kg har jag gått ner. Jag har hållt mig borta från kolhydrater och socker. Gått ut och gått. Ibland sprungit. 
Mina kläder sitter okej och jag känner mig helt ok nu. Det är ju själva poängen med hela grejen. Att äntligen få känna sig som Emelie igen. 
Men bara för att jag uppnått mitt mål kommer jag inte sluta - tvärt om, nu gäller det att hålla formen. 
Vid 20 tiden ikväll efter mässan gick jag ut med Åsa, 6 km. Ingen energibrist hör inte trots en sömnlös natt. 
Men nu längtar jag efter sängen, godnatt och så. 


Hej hej belysningsmässan



Ny vecka

En hektisk vecka har börjat, nu är jag påväg hem från jobbet och ska hämta upp barnen hos Lasse och Åsa. 

Ikväll får det bli en sen pw. 
Imorgon börjar belysningsmässan i Älvsjö och jag har verkligen tänkt till iår, ska INTE stressa igenom mässan som jag brukar utan jag ska faktiskt dit varje dag denna vecka. 
Imorgon får jag åka med Kim till Älvsjö så möter jag upp Albin och Lovisa där. 
Ska verkligen bli roligt att se vad lampvärlden 2017 har att erbjuda. 

Hörs! 


Slappar söndag

Trötta men glada efter en lyckad fest. Barnen höll på med sina presenter och så kom cecilia, Becca, Malin och Henke över och käkade rester från festen. Blev ganska mycket av allt över! 

Perfekt. Vi satt och skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. 

När alla åkt hem kollade jag på mellon. Asså jag tycker Charlotte Perelli var riktigt pinsam. Kändes som en i högstadiet hade skrivit låten. 

Kl 18 fick jag nog av soffan och drog bort till Malin. Äääääntligen kan vi gå! 
Vi gick 8 km sen gick jag upp till deras lägenhet o kolla läget. Fasen där kommer de att trivas tror jag 👍🏼 såg helt ok ut! 

När jag kom hem stupade jag i säng. Däremot var Alicia inte alls på sovhumör och somnade säkert inte förrän 22.30. 😩



Födelsedagsmiddag

Igår började vi dagen med att Junia gick på julians 5 års kalas på fun house. 

Full fart på alla kids från Junias avdelning på fsk. De hade såå kul! 

Sen skyndade vi hos hem. Vi hade ju ett eget kalas att anordna. Kim lagade fajitas och tzatziki. Jag kirrade två sallader, dukade och ja ni vet, piffade till lite hit och dit. 

Kl 18 kom våra föräldrar och syskon, gammelmormor Eva, gudfäräldrar till barnen o några vänner.
Det blev presentöppning, sen middag, vi sjöng för tjejerna och de var sååå nöjda och glada över allt. 
Det var en fantastisk kväll och Åsa hade bakat så goda bakverk och tårta. Åsa, jag är förevigt tacksam. 
När halva antalet av gästerna åkt hem satt vi uppe och spelade charader och asså jag garvade sååå mycket! Barnen kraschade i soffan. 
Det blev sent, vi ville aldrig gå och lägga oss. 
Tack alla för igår! 


Livets bilder Alicia 0-3 år

Alicia, mamma och pappa är så stolta över dig. Du är bäst ❤️


Alicia 3 år

I fredags smög vi upp tidigt och gjorde iordning frukost till Alicia. Nu i efterhand hade vi inte behövt vara tysta som möss för vi var tvungna att sjunga "ja må hon leva" 4 ggr innan hon ens började få upp ögonen. 

Junia fick puffa på henne ganska länge men sen när hon förstod vad som pågick blev hon klarvaken och exalterad. 
Hon öppnade presenter, och vi hade det mysigt i hennes säng hela familjen 😍
Sedan blev det jobb och fsk. Alicia tog med sig GB sandwichar som hon bjöd på. 

Jag hämtade barnen kl 16 sen åkte vi hem och bara bytte om och sen raka vägen till mall of scandinavia där vi åt middag på vapiano, gick på bio och så Vaiana (hela familjen tycker att den var väldigt bra) och sedan fick Alicia shoppa. En vaianadocka, en vaianabaddräkt och en brödrost valde hon ut, 
Vi hade en jättemysig kväll och Alicia var så nöjd. 



Tjeeena

Nu är det dags att ta igen lite bloggande här va. 

När skrev jag sist, måndags? Ja. 
Tisdagen jobbade jag, hämtade barnen, gick ut med Mary på kvällen 8 km. Kom hem till en middag. Falafel, paprikaröra och avokado/feta sallad. 
Paprikaröran var 2die4 (grillad paprika, valnötter, spiskummin, citron, ströbröd, olja, chili, salt och peppar) mixa ihop allt.. tadaaa. 

Onsdagen var också jobb, Junia gick på gymnastiken med Åsa och Cecilia. Hon ÄLSKAR gympan!  Kim och Alicia åkte till Telge akuten och tog hepatit A vaccination, (påfyllnad) Alicia som tycker allt sånt är väldigt spännande sa inte ett knyst när de stack henne med sprutan och visade stolt upp sitt lår med ett plåster på för mig när dem kom hem. 
Sen gick jag och Cecilia ut, 6 km. 

Torsdag, ärenden i stan. Ekonomiljus, hämtade en armatur i Stockholm till en kund jag har i etuna. (Väldigt speciell lampa) sen frågade Mary mig om hon kunde låna mig några timmar. 
Visst, Kim kunde hämta kidsen så jag blev överraskad med godaste charkbrickan på turinge ost och vin och sen vidare till skogshöjds spa med duo behandling. Massagen var en av de bästa jag varit med om! 👌🏼
Förstår inte varför jag förtjänade allt detta, men jag är så tacksam. Min fina fina Mary. Du är så omtänksam och fixar med allt. 
Tack. 

Kvällen tar inte slut där, satt länge länge och pysslade med lite saker som än så länge är hemlighetsstämplat. 
Å så fyller ju lilljäntan år imorgon, Kim har slagit in alla paket. Oerhört imponerad. Han själv också, kan vara dom snyggaste paketen han någonsin slagit in sa han själv. 
Alicia hade så svårt att somna ikväll, tror hon somnade kl 22😱 fasen jag kommer ihåg det där, kvällen innan födelsedagen. 

👊🏼bam 6 km fick jag till också. 3,8 mil denna vecka och den är inte slut än😅

Största anledningen till att jag inte bloggat är för att jag tycker allt är oväsentligt när någon som känns som halva mig har det oerhört tufft. 
Vi burkar prata 1-10ggr om dagen. Varje dag. Om allt. Jag saknar dig. 
Och jag önskar att Victor blir frisk NU! 





RSS 2.0