Hej heeeeej

Ja sedan jag sist skrev har jag jobbat, handlat allt till resan, ni vet bra att ha grejer från Apoteket, böcker, spf mm. Var förbi Skärholmen och där fyndade jag mycket. Cubus har 40% på all make up och solcreme, Åhléns lägger ju ner så där köpte jag på mig av lite dyrare märken på schampo, balsam inpackningar o hudlotion,  estelle & thild till barnen, SACHAJUAN Aussie till mig, 30-50% off! 


Vad har jag mer hunnit med? Jo var och fixade ögonbryn och fransar med färgning. Vaxade även benen. Fixade naglarna. Filade ner rejält och fick färgen ljusrosa. 

Igår kväll så firade vi Jelena 28 år. Vi var på mira mar tillsammans med ett gäng på 25 pers kanske? Vi hade jätteroligt, satt kvar länge. Sen gick vi och några till vidare til Park där vi tog ett glas, sen vidare till flamman där vi dansade och träffade på roligt folk. Bla Micke som bjöd hem på efterfest så jag, Kim, Malin, Henke, Becca o Cilla följde med hem till honom med några andra glada folk och vi hade verkligen skitkul, tills jag tittade på klockan 03.30 och jag tog en taxi hem. Skulle ju hämta barnen mellan 10-11. 

Tack för igår Jelena! Bra intiativ till mira mar, är ju så god mat och trevligt att dela på små rätter tycker jag😍



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0