en onsdag

till dig cecilia - vad hände med din blogg? du kanske kan börja skriva lite nu när du åker iväg igen!?!?

ja, såhär har min dag sett ut:

räknat ut hur mycket som förstördes/stals vid inbrottet tisdagsnatt.
mina kollegor är guld värda som fixade allt i tisdags.

jag har deklarerat

efter jobbet gick jag ut och gick med cilla i 1½h. la in en tvätt samtidigt i brunnsäng.

till middag blev det sallad med tonfisk (försökte mig på G:s otroligt goda dressing, gick sådär)

avslutade kvällen med komedin the other guys med will ferrell och mark wahlberg.

just det, igår så såg jag hostel 2. jag älskar hostel 1 också. de är grymt bra :)

vad finns det mer att berätta? jag är sjukt trött, imorgon ringer klockan 06.45.

natti






tillbaka till verkligheten

som alltid när jag kommer hem från en resa har jag 1000 saker att berätta om. men grejen är att de är svårt att förklara, för endel saker var ju bara kul för oss...eller just då!

21 april:

aja, på torsdag morgon kl02 åkte vi iväg. cecilia körde första biten. jag sov gott i framsätet. väl framme i Åre typ kl10 , upptäckte vi att vi inte skulle få lägenheten förrän kl 15. typiskt oss, men skönt att vara framme.
vi åt lunch, köpte skipass och hyrde skidor. sen fort upp i backen. så trist att det var mulet och grått bara. efter några träningsåk åkte vi och satt oss och tog första fikan. ja fika kan vi kalla det ;)

vid 18 tiden kom regnet, vi bestämde oss för att bege oss hem och sätta på bastun innan middagen. synd bara att jag råkade åka åt helvete när vi skulle snedda några backar. jag tappade balansen och flög rakt ut och landade med ryggen mot ett träd. ja så där låg jag, skräckslagen, trodde jag hade skadat mig för livet, mössa, vantar, glasögon låg flera meter upp i backen. det var så hemskt att ta sig ner...jag hade så ont. mitt ute i skogen. jag var arg, ledsen, besviken över skadan redan första dagen. eftersom övrigt folk hade åkt före mig var det bara Kim som fick höra mina skrik/svordomar. tillsut brast det för honom och han kunde inte sluta skratta när jag heeeela tiden gjorde nya saker. som tex gå igenom snön rakt ner i vattenfallet. fastna med både de ena och de andra och mascara över hela ansiktet.
det blev taxi hem från liften. typ 500m. =)

väl hemma så hade vi snacks och spelkväll. vi gjorde dipper, poppade poppiscorn... drack vin, cider och öl. spelade kasta gris, tavli och pratmakarna. när vi var tillräckligt på lyset bastade vi tills tacosen stod på bordet. vi åt och drack tills vi sprack, och somnade (hör och häpna) 22.00! ALLA SOMNADE! och vi vaknade pigga och fräsha kl 08.00 på fredagen.  men den dagen ska jag berätta om en annan dag!
inga bilder togs denna tag pga dåligt väder, inte kunde packa upp våra saker + skada.


ONSDAG

godmorgon här sitter jag och njuter med en frukost. jag har mycket att göra idag. men just nu känner jag ingen stress. allt känns sådär utomordentligt bra.
ska snart hoppa in i duschen och göra mig till människa. jag ska ner till stan och lämna lite lampor. så ska jag även gå på jakt efter påskpresenter och ett par skidglajjor. kan verkligen inte dra till Åre utan glajjor.
sen ska jag till brunnsäng och hämta tvätt och andra prylar som behövs i backen. grannen cecilia ska bjuda på lunch i solen...ett parti tavli hinner vi säkert med också.
vid 4 tiden ska vi möta upp resten av Åre-gänget. handling på ica och systemet. vi har bestämt att vi ska grilla 2 kvällar och käka tacos en kväll. (ser på smhi att det  kan bli rätt najs väder)
resten av dagen /kvällen blir lugn...packa...försöka somna tidigt, kl 02 drar vi iväg! jag har paxat för att sova=)

jag är supertaggad!

puss o hej sålänge!

update from greece

Grill-pappa i högsta hugg. Jag tror att det är de bästa han vet. Grilla på sin älskade grill. Har är lite lik Fredde i Solsidan när det gäller grillmani haha




man blir ju inte liiiite sugen!

Öppna spisen i vardagsrummet är nu helt klar, så den sprider härlig värme på vinterhalvåret.




mysigt!

Marias rum jobbas det på förfullt... jag är dock tveksam att allt är klart tills alla kommer..



måndag

fan. vilken jäkla brud robyn är. har suttit o kollat på 2 an nu, en doku med henne. jag finner inga ord. hennes låtar är helt awesome. o kleerup. vilken lirare.

aja, ikväll har jag varit på visning av en 3a, 90 m2, gulagården. den var göör fin. men aja, utan hiss och balkong. är det jobbigt att vara utan det? kanske inte nu..eller jo jag är ju softaren nr 1 i solen. ähh..
jag fick iaf en god middag, tacopaj gjord från scratch. helt awesome. jag åt tills jag knappt kunde stå.
nu dusch och soooova,
sista jobbdagen imorgon sen PÅSKLOV!

the helg

ja, vart var vi?
lördag va?

jo.. jag kom hem rätt skaplig tid från jobbet. somnade som en stock i sängen efter duschen. sen fick jag fin besök.  lagade köttfärssås och pasta till middag.vi satt på balkongen o gottade (ja oj vilket ord) oss i kvällssolen.
efter många klädbyten och skitsnack begav vi oss hem till jonn och sandra.
jag höll på att döda becca och cecilia påvägen dit... så förnedrad ;p

SÖNDAG:
vaknade, somnade om. vaknade..somnade. missade visningen. åt lunch med jelena o tobbe på gabos. chillade. sen hem till täppis, sov 16-19. skööööönt.
tvättade, sushi, hängde tvätt. kolla film. å älskade söndag.

hallå ja, det är lördag!

Och lördag mina vänner, betyder FEST!
Det är vårpremiär för rosé vinet också!



nu är det inte många minuter kvar, sen brummar jag hem till täppis, slänger på mig myskläder. öppnar en flaska rosé och hänger på balkongen. ikväll kommer vapendragaren och resväskan hem till mig. sen blir det säkert förfest med övriga. utgång? javisst, kanske berget...kanske nån annanstans, det visar sig!

stunder från täppisbalkongen är oslgabara!
















min lediga fredag

åh vilken dag! så skön, bra väder och humöret på topp!
vaknade vid 10 tiden, åt frukost och läste LT väldigt noga... sådär man bara hinner göra på en ledig morgon. sen åkte jag iväg till Järna och la mig på massagebordet 1 h. det var så skönt så jag somnade till.
efter behandlingen med brynen så åkte jag och fixa lite grejer på ljusexperten i södertälje. la in en tvätt i brunnsäng, sen hem och färgade utväxten.
vid 16 tiden blev det HM i skärholmen och 3 klänningar rikare. systemet också, rosé, bubbel, breezers, lite olika nya rödvinare som ska testas...



kl19 var det middag på lemoni. jag tog som vanligt grillad hallomi ost till förrätt, och ouzoflamberad oxfilé med råstektpotatis till varmrätt och chokladtårta med vanlijglass o jordgubbar till efterrätt. JA jag slog på stort. det bästa jag vet är en god köttbit och rött vin! åå vad man känner att man lever då.

kl 23,30 var det dags för Scream 4 på Heron. Den var väldigt speciell... den var liksom lite ironisk. skum, men helt ok. segt att komma hem halv 2 bara. det blev sängen direkt eftersom jag jobbar idag!

min dag kunde inte bli bättre!
och jag hoppas den här dagen kommer bli minst lika GRYM!


hej hopp

fasen va skönt att det redan är torsdag! den här veckan har varit härlig, fint väder, inte så stressigt på jobbet. + att jag har blivit bjuden på middag 2 ggr..

jag var lite nere i helgen pga av ssk´s usla match. men va fan... det är bara att bita hop.
vad hände i helgen då? joooo i lördags så jobbade jag, sen blev det middag ute i nykvarn hos brorsan. vi firade honom lite eftersom han fyllde 41 år när de var i paris. det blev oxiflé. åååå vad jag hade längtat! vi satt och snackade om allt möjligt, jag bakade en cheesecake till efterrätt.
jag fixade till mig lite och vid 22 tiden åkte jag in mot tälje igen. martin och linda hade som vanligt ordnat förfest. så jag tog med mig min ronar och mina breezers och joinade dem.
hade som vanligt urkul med spel, dans och vette fan vad som hände. vid 00.30 tog vi taxi till berget. det var inte fullt direkt, men vi hade kul iaf!

i söndags var jag död. lyckades ta mig till gabos med kim och martin. vi satt ute i solen en bra stund och bara njöt. resten av dagen spenderade jag i tvsoffan.
på kvällen fick jag städmani och städade hela lägenheten på 2 h. jag var helt uppe i varv. haha men så himlans skönt att få det gjort och vakna i en fräsh lägenhet på måndagsmorgonen.

igår så blev ju utbjuden på bowling/pizza hut kväll av marcus på lampgustaf. hade supertrevligt, vi spelade 4 serier, det blev 2-2. lite besvilken förstås eftersom jag ville klå honom. men aja, då blir det en repris nästan gång han slaggar på hotell i tälje.

Nu är det jobb som gäller fram till kl 18, ska förbi slagastaglass och hämta milkshakes så vi kan ha till eftermiddagsfikat här på jobbet.  sen börjar helgen! imorgon är jag ledig, då ska jag till järna. jag ska fixa ögonbrynen och så har jag unnat mig en massage. fettskönt JAAAA! sen blir det lite tvätt och annat trist.
jag uppdaterar imorgon...

OM EN VECKA ÄR JAG I ÅRE FY FAAAAAN VA KUL!


nervös

ja. ikväll får vi då veta. vilket lag stannar i elitserien. ssk eller modo... jag är redan super nervös.


igår kväll hade jag o cecilia myskväll. vi lagade mat, drack rödvin och snackade. spelade massa olika sällskapsspel i skenet av 100 stearinljus. riktigt bra kväll, kom inte i säng förrän halv 2-2.
cecilia har varit min bästa vän sedan jag flyttade till tälje... och vi har gjort så mycket tillsammans. för att inte tala om alla resor vi har gjort! vi har liksom sett världen tillsammans. alla kalymnos trippar varje sommar. sååå sjukt att vi bara var 15 år första gången vi åkte och nu är vi vänner med halva ön. har träffat några av mina närmaste vänner där nere...

nä nu ska jag åka ut till nykvarn igen. jag har flängt som en jävel idag, och nu är jag trött.






hallå jaaaa

det är torsdaaag!

ssk vann igår. det var skönt. jag köpte en ssk mössa...och en halsduk jag ska ha på mig i åre. jag blev retade för mina inköp, men jag är nöjd som fan. å så var det -50% på allt dessutom!

efter matchen blev det donken. vi åt tills vi inte kunde hålla ögonen öppna. somnade i en hög i soffan framför tvn. det var riktigt mysigt i villan. inte varje dag man ligger som en prinsessa i en carpe diem säng.
som vanligt hade jag stora problem att ta mig ur sängen i morse, det blev en snabbdusch. släppte in och ut katterna och stressfrukost.

ja...nu är det inte många timmar kvar, ska fort hem och börja med middagen. hörs sen.



update från kalymnos.


det grävs och byggs för fulla muggar


wilma solar


och solar...


octopus lunch med de obligatoriska dryckerna retzina och ouzo

ikväll gäller det!

om inte ssk vinner ikväll åker de ut. hej då elitserien. egentligen är jag så besviken över den här säsongen så jag vill att de ska åka ner för att de förtjänar det. men okej, mitt hjärta vill ju innerst inne att de ska få stanna kvar. 19.00 börjar alltså matchen i axa. jag kommer vara där...och resten av tälje också för den delen. de är visst gratis ikväll.

igår efter jobbet lagade jag o cilla tacos. det blev sådär äckligt gott så man inte kunde sluta äta.

nina, jonas och barnen har åkt till Paris idag, så jag ska flytta ut till nykvarn några dagar för att vara hus och kattvakt. det ska bli kul. en fördel är ju också att jag kommer ca en kvart närmare jobbet ;)
ikväll efter hockeyn händer det väl inte så mycket. middag står väl på schemat.
imorgon kväll får jag besök. cecilia o becky kommer på middag. vi ska sitta i uterummet, äta pasta och dricka vin. känner på mig att det kommer bli en riktig skvaller kväll. skönt med sovsällskap också.

nä nu ska jag sminka till mig lite så jag inte ser ut som en kärring.
hejsvejs

5 april

okej, mycket har hänt...var ska jag börja?

mamma, pappa och wilma har åkt till hemmet i grekland igen. de har fullt upp. bla så byggs huset ut. min syster maria ska få ett eget rum. som vi ser på bilden har de kommit en ganska bra bit på vägen.


så nu känns det sådär konstigt igen...att vara utan alla. helt plötsligt försvinner de som jag träffar och pratar med varje dag. men vi ses i juli igen... då förväntar jag mig att allt är klart!

mer? jo jag har flyttat hem igen. till täppgatan. jag älskar den lägenheten och nu är jag där för att stanna (känns det som)
cecilia är hemma från thailand. eller hemma och hemma, hon åker fram och tillbaka till danmark för att gå chefskola. men i helgen som var fick jag ha henne hemma. då hade vi förfest hos mig med bla, gurra, martin, kim, micke, hampus, sebbe o linda. väldans trevligt. avslutade på berget.

igår efter jobbet blev jag hembjuden till linda och martin på årets första grillkväll. jelena, tobbe, kim och linda var också där (gurra kikade in en stund).
ååå vad jag har saknat grill. majs, entrecote, massa sallad, såser, fetaost och GOTT rött vin. fan det gjorde verkligen min dag...min vecka. super najs. vi passade även på att boka Åre.
åker natten mot torsdag stannar till söndag. å va vi ska ha kul! fast jag måste ju erkänna att de var ett tag sen jag stod i en backe.
efter för många glas vin drog jag mig hemåt. kollade på ett avsnitt av glee och somnade mycket nöjd.

ska försöka blogga oftare, men jag har inte hunnit!

hejdå

RSS 2.0