ny vecka

vecka 22 <3

Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

den sista veckan har den verkligen börjat röra sig och sparka. innan har inte kim känt något utanpå magen men i helgen fick han verkligen känna. livligast är den på kvällen, när vi ligger i soffan och tittar på tv. det känns så konstigt, att det är ett liv på insidan. haha... det går inte att föreställa sig känslan. det är iaf en mysig tid nu, jag har inte ont någonstans, mår inte illa, min oro för allt känns inte alls så stor som den var förut, är inte JÄTTE jobbig mot kim (tror jag). jag njuter av att vara gravid och allt känns så bra!

i lördags åt vi middag på la cantina med tobbe o jelena. hade en mysig kväll och vi blev så glada när tobbe berättade att han vill göra en barnsäng till oss. jag är så himla glad, den bästa gåvan jag kunde önska mig! för jag vill verkligen ha en säng till bebisen som betyder något, för henne/honom och för oss! en säng gjord av riktig vänskapskärlek helt enkelt!

nä nu är maten klar!
HEJ SVEJS!

en fredag

inte varje dag man får åka fin ferrari till och från lunchen. min snäll vän rally-rasmus kom och hämtade mig och bjöd på lunch igår. vi hade massor att prata om...!



på kvällen när jag kom hem från jobbet, hade Kim gjort pizza. jättegott och ganska oväntat =)

sushi

min fina kille kom hem med sushi till oss. minako-sushi som är bäst och godast! stackars nina som ska upp 04.00 och ge sig iväg till ljusexperten möte i viared... jag har frikort pga bebiskoll imorgon. jag sa pga, men jag menar tack vare för att jag har verkligen ingen lust att åka med till det här mötet... som ska handla om webben.
nu ska vi hoppa i säng, vet inte vad det blir för film. hangover 2 eller samma film som igår. jag röstar på den sistnämnda... ska bara hålla mig vaken ;)
natti.

ledig imorgon!

hej hej hallå! det är underbart att bo i nykvarn. mat och gott sällskap varje kväll... kan det bli bättre?
igår var pappa förbi på middag, jag var helt slut efter dagens arbete så det blev redan sängen kl 22. satt på en rulle, fast five, men jag lyckades som vanligt somna.
ikväll är kim ute och kör cross, jag kom hem för en kvart sedan. ska börja packa iordning mina saker eftersom det är tänkt (obs bara TÄNKT) att vi ska flytta till kims lägenhet imorgon. kommer bli jobbigt att börja laga mat igen. hmm... ja imorgon är jag då ledig. först ska jag till järna och fixa ögonbryn, sen ska vi till oxbackskliniken och träffa barnmorskan. jag är alltid lite spänd över de där besöken... men det är väl så det ska va .. sen ska vi kolla in lite vagnar och bilstolar. på kvällen ska vi ta med oss lucas o kolla på harry p.
så.. en fullspäckad dag med andra ord!
hej svejs!

Zakie <3



haft en jättemysig dag i nykvarn. zakie, lilla sötnosen var här på besök. han fick massa uppmärksamhet och presenter. så söt och så snäll. vi fikade, pratade en massa och bara va.
när familjen hade åkt hem gick vi till däckan där lucas försökte lära kim att skejta. det gick mindre bra. det blev middag, jonas grillade baconinlindadfläskfilé med potatis, tzatziki och parmaskink-sallad. efterrätt också!
nu ligger vi och kollar på nya filmen apornas planet. imorgon är det jobb som gäller!




fler bilder kommer, men som vanligt krånglar datan och bara hänger sig när jag ska ladda upp bilderna. håll ut mamma!!! =) godnatt




halva tiden har gått!

idag har jag varit gravid 140 dagar av 280.
det känns som det har gått jättefort, men om jag tänker efter var det hur längesedan som helst jag stod där med stickan i handen och var helt paff - det måste ju vara något fel, nej men JAG kan inte vara gravid. det går inte...
det var liksom inte planerat, det hände bara. ödet kanske. det kanske var menat. livet rullar på, det blir aldrig som man tänkt sig men allt ordnar sig alltid, kom ihåg det. vi är super lyckliga och läääängtar så mycket!

lördag

hej, första arbetsdagen igår gick bra. känns faktiskt bra att vara tillbaka i vardagen.
efter jobbet åkte vi ut till ki och hade kräftafton med jonn, sandra, isabel, danne, sarah, daniel, martin, patrik och malin. det var kul att träffa alla igen och snacka av sig. o så gott det var med kräftor! 20 st tryckte jag i mig, med aioli, bröd, ost.
idag har jag jobbat, faktiskt full rulle hela dagen och det är ju kul! efter jobbet hämtade jag upp kim vid garaget och sen begav vi oss till nykvarn. vi la oss i ute-bubblet och myste lite. kim med en öl och jag med en kamera och nya gravid-ameila.
jonas håller på att förbereda middagen som blir TACOS. mummmmms!
ska bara ta det lugnt ikväll, imorgon får vi fin-besök. emilia, ali, zakie, maria o pappa kommer hit. äntligen får jag hålla om o pussa på zakie!!!
hej då!

18 augusti

rutinultraljud V.19+2
kan inte beskriva hur det kändes att få se bebis idag. överdriven lycka kanske passar in bäst.
vi (eller okej jag) är fast bestämd över att inte ta reda på om det är en liten tjej eller kille som ligger där inne.
det får bli en överraskning den 8 januari.

mysdag med tilde

igår hade jag och tilde mysdag. vi låg i sängen o kollade på film, gick ut med cesar, spelade backgammon, hon lärde mig spela blinka lilla stjärna på gitarr, vi lagade mat och sen åkte vi in till stan och shoppade nödvändiga prylar. så som klistersticks till naglarna. så till middagen gjorde vi oss fina med rosa, lila och ljuslila nagellack och blommor och diamanter. verkligen snyggt :) vi handlade även med oss lite efterrätt från ett kondis, cheesecake och en chokladboll till lucas.
efter maten gick jag, nina, lucas, tilde o cesar på promenad. hälsade på ullis o söta harry och snackade lite. 22.30 kom vi hem. jag stupade i säng nästan på direkten. kim o jonas kollade på fotboll medan vi var borta.
vi satt på en film, men jag somnade efter 20 min, kommer inte ens ihåg vad den heter...
IDAG DÅ? den 18 augusti, vad händer idag?
det får ni veta senare. späääännande va???
jag skriver mer ikväll, hej så länge.

hemma

igår landade vi på svensk mark igen. kändes skittrist rätt ut sagt. efter 5 veckor i grekland känns lite extra surt...man har ju för tusan vant sig med allt!
vi tog 07 båten över till rhodos. sen taxi till flygplatsen. allt gick bra, kim var som vanligt lite rädd inför start och landning.... haha..nä usch. inge kul med flygrädsla.
kims mamma hämtade oss vid skavsta och sen åkte vi ut till garaget för att hämta kims bil. SOM såklart hade slut på batteriet så tobbe kom till undsättning. danne tittade förbi också och bjöd in oss till kräftskiva på fredag. iaf något att se fram emot!
när vi hade fått igång bilen åkte vi ut till nykvarn. vi ska bo här tills på söndag. för att våra lägenheter håller på att göras om. det blev hemmagjorda hamburgare med allt där till. gott var det, sen kladdkaka till efterrätt. vi satt på altanen och myste hela kvällen, kollade på sista avsnittet av allsången och bara pratade om sommaren.
vi gick o la oss ganska tidigt, var trötta efter en dags resande...satt på en film.. Blitz tror jag den hette. ganska blodig. jag försökte hålla mig vaken till slutet, men somnade typ de sista 10 min.
idag vaknade jag runt 9, åt frukost ute i solen med tilde. alla andra jobbar. förutom lucas som är i tälje och skejtar.
vi ska väl hänga här hemma idag, bada lite pool om vädret är okej.
på fredag börjar jag jobba igen. känns bra att börja med en "kort" vecka =)
hej så länge

HEJ!


kim tycker om min mage
och
jag o magen tycker om kim


dagarna går fort när man har kul

jag vill inte åka hem...ångesten kommer krypande. idag beställde vi flyg och båt biljetter hem. vi åker båt till rhodos och tar ryanair hem till sverige därifrån. det blev bäst så.

idag har jag o kim varit på exotic ambelli hela dagen. sen har vi ätit en god middag hemma som mamma fixade.

nu blir det kvällsprommis med wilma... sen sängen...är heeelt slut!


äntligen onsdag

dagen är kommen. i 3 veckor har jag längtat.

idag har vi städat huset, tvättmaskinen går på högvarv. jag o cecilia gick ner till stranden någon timma och mötte upp alla de övriga. det gick jättestora vågor idag, det är ju så jädrans kul och bara flyga runt där under vattnet när vågen kommer. man får 1 liter sand i håret, och hänger överallt. bikinin sitter lite hej kom och hjälp mig och när man äntligen tror att man står stadigt så kommer en ny våg och drar med en. vi skrattade så vi inte kunde stå upp. manoliz tappa badbrallorna och theo surfade in så han kom upp på land som en strandad säl. niki och cecilia hade väldiga problem med bikiniöverdelarna och georgoes shorts bubblade upp...haha

nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få bort all sand.

vi tar 20.30 båten över till kos ikväll tillsammans med theo och hannes. vi ska äta middag i mastichari, camilla och malin ska också joina. kim,gurra, jelena o tobbe landar runt 02.tiden, sen tar vi båten över till kalymnos igen.

fan va jag är glad att de kommer!!! kommer bli en helt fantastik vecka =)

hejvejs.

RSS 2.0