🍭🎪🎠

Bilder från lördagen när kidsen var på kringelfestivalen med bästa vännerna! (Jag fick bilderna skickade till mig när jag jobbade) 
Blir så glad när jag ser hur kul dem har tillsammans ❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Dagarna går...

I fredags, lördags å söndags jobbade jag. På söndagen hade vi den årliga inventeringen 🙄(den är ifs inte klar än, har tills på fredag på oss) 
Känns som dagarna går ihop nu. Skulle behöva fylla på sömnkontot. 
Annars så var helgen bra. I fredags så var Tobbe, Jelena, Kalle, Cecilia å pappa över på middag. 
I lördags så var Kim ute på galej i sthlm och jag å kidsen hängde med Cecilia. Typ kollade på idol, spelade backgammon, käkade popcorn och chips = Chill. 

I söndags avslutade jag arbetsdagen kl 17 men satt i köer vid scaniarinken så var inte hemma vid middagsbordet förrän kl 20. Trött man blir. 

Junias rum är praktiskt taget klart, bara en matta som ska in. Alicia vill också ha lite nytt till sitt rum så vi ska rensa på leksaker och göra plats så hon också känner sig nöjd med sitt rum. 

Så veckans planer är att färdigställa inventeringen... och vårt höstutskick kommer i brevlådan på torsdag så jag hoppas på spring i butiken. 
Flickornas gymnastiktermin börjar imorgon så då är jag ledig för att kunna vara med Alicia. 
Junia kör två pass i veckan nu och det är hon väldigt glad över. 

Jag funderar på att skaffa gymkort men vet inte om jag har tid. Att gymma alltså. 
Ser fram emot lördag då jag äntligen ska träffa girlsen på kräftskiva hemma hos Karro. Mmmmm Yey! 🦐🦀

Det var allt för nu. Hej. 
(null)


(null)

(null)


Ljusexperten Möte i Varberg

I tisdags efter jobbet blev jag upplockad av Nina och vi åkte till Varberg stadshotell, kom fram 23.30, då var jag rätt trött. 
Skulle checka in, men de hittade ingen rum på vårt namn så vi fick ett tillfälligt rum. Lite trist när vi egentligen skulle ha ett fint deluxe rum. 
Men vi sov ju bara. 
På onsdagen blev det frukost vid 07.30 och den var GUDOMLIG! Jag beställde omelett, och så avslutade jag med det bästa jag vet. Croissant med nutella. Satt BRA! 
Sen åkte vi till Belid. Där hade vi först ett eget möte och sedan åt vi lunch. Efter lunchen tog Belid över och vi gick till deras fabrik där vi fick se hur en belidlampa tillverkas. 
Från steg ett till färdig produkt. Ett riktigt svenskt hantverk. Tänk på allt som produceras i Asien och Östeuropa som vi köper så billigt men kvaliteten är lite sisådär. Då är det rätt skönt att kunna stå och prata för en svensk produkt som verkligen håller måttet av god kvalitet. Finns inte så många svenska lamptillverkare kvar 😞
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter fabriksrundturen gick vi till deras showroom. Tittade på nyheter och sen hade vi genomgång om digitalisering och Belids nya satsningar mm. 
Väldigt lärorikt hela dagen 👍🏼
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Typ kl 17 blev mingel. Två barkillar serverade drinkar efter önskemål och det blev snittar å snacks. 🙌🏼
En buss kom sedan och hämtade oss och körde mot stadshotellet där jag och Nina checkade in på nytt och fick nu vårt efterlängtade rum 😊 
(null)

(null)

(null)

Vi gjorde oss klara sedan åkte vi med bussen igen till en restaurang precis vid vattnet. 
SÅ jääääkla mysig och för inte tala om killarna som serverade och snackade om maten och vinet. Kändes verkligen som de brann för sina jobb. Sjuuukt duktiga 😍 
Aja på Hattavikens restaurang bjöd även då Belid på en helkväll med trubadur, skumpa, snittar av olika slag. 
Sen blev det torsk med hummersås till varmrätt och cheesecake till efterrätt. 
När alla kände sig nöjda åkte vi tillbaka till hotellet där festen fortsatte in på småtimmarna tillsammns med Belids säljare och bla VDn för Belid och Herstal. 

(null)

(null)

Är väldigt glad att det äntligen börjar komma in människor i min egen ålder i gruppen. Jag har ju ALLTID varit yngst i LjusExperten och inte riktigt hittat min plats. Ibland är det faktiskt inte lätt som ung kvinna att få säga sitt. Vi hade sjukt kul och bollade idéer som aldrig förr kändes det som ❤️ 

På torsdagen var det möte ingen 08.30. Vi avslutade dagen kl 15 och sen åkte vi till Viared å plockade upp lite varor innan vi styrde bilen mot Södetälje. 19.30 var jag äntligen hemma. 
TRÖTT men längtat så efter barnen 😍 och Kim 😊 

Tack Belid för två riktigt bra dagar! 😊









Veckan som gått

Vilken vecka vi har haft! 
Skolstarten för Junia gick galant! Hon verkar trivas riktigt bra 👍🏼
(null)

I onsdagskväll var jag på bio med Mikaela, såg en skräckis som typ var det konstigaste jag sett. 😅😱 
(null)

I fredags blev jag, pappa, Kim å barnen bjudna på middag hos min bror i Nykvarn. Alltid gott, ååå det var så länge sen vi var tillsammns så vi var kvar till 00.30! 
(null)

(null)
Vilka jäkla fina altaner och utekök Jonas har byggt i sommar. 
Och kvällen... vilket ljus... älskar färgerna 🧡

I lördags så jobbade jag och det var faktiskt rörelse i butiken vilket är KUL, åkte hem lite tidigare för att gå på systemet och handla mat och lördagsgodis. 

Medan jag jobbade så hängde Kim å kidsen med familjen Wåhlstedt på Bårsta IP för att kolla på M + O som skulle springa hinderbanan med gladiatorerna. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När jag kom hem skjutsade jag Kim till Danne som hade nån sorts grabbkväll för dem som hjälpt till med bubbelbadet. 

Sen kom Junias klasskamrat Celine över för att sova kvar. Vi spelade memory, dem fick bada, sen gjorde vi hamburgare till middag. Så var klockan helt plötsligt 20.00 och godiset åkte fram och det blev The Incredibles på Cmore. 
När filmen var slut somnade Junia i soffan. Celine och Alicia gick ner o lekte på rummet 1 h till innan vi sa godnatt. Då var klockan nästan 23 😅 
(null)

Vi fick en riktig tjejkväll 👍🏼 

(null)
Junia fick en sååån fin rygga att ha som skolväska. Imorgon inviger hon den, tusen tack Wåhlstedts! Mitt i prick 😍


Söndag- Aspö

Ja, idag så blev det en premiärtur för mig till Aspö - Cecilias land. 
Vid 8.15 drog jag, Cilla å Jelena till Nynäshamn där vi sen tog färjan över till Aspö. Blåste när vi åkte dit, men sen blev det lugnt. 
Dagen har varit väldigt lugn, lite rosé, gick rundvandring runt ön, sen ett dopp, det var kallt. 
Lunchen bestod av rökta räkor, vanliga, kräftor i vitlök, chiliaioli och såklart BUBBEL. Ååååå älskar älskar! 
Vi satt och snacka om precis allt, hela dagen. 
Så blev klockan helt plötsligt 15.30 och dags att gå till färjan igen. 
Sån bra dag, nästa gång sover vi kvar för det var så himla mysigt och fint. 
Tack tjejer ❤️ 
(null)

(null)
(null)

(null)

Nu godnatt för imorgon börjar en ny vecka och det är minst sagt hektiskt från mån-sön. Helt fullproppad! 😅😓 vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

Just det, första natten Junia sover i sitt nya rum nu ikväll. Kims kontor är bortröstat. I veckan ska skrivbord, matta, nattduksbord inhandlas. Och såklart nya lampor. 🤗
(null)

(null)
Är lite inne på dessa för de kommer matcha mattan fint. Kanske för puttinutt... är lite trött på puttinutt iom att de haft fjäderlampor så vill byta stil helt. 
(null)

(null)

Gillar dessa också... svårt. Får ta hem och testa vilken som blir 👌🏼
(null)








Skolstart !

En stor dag idag, en milstolpe i livet. Vår stora skoltjej. Vår Junia. Äntligen, som du har längtat efter att få börja skolan. Vi är så stolta över dig, vår första älskade dotter. ❤️ jag blir så rörd när jag tänker på våra år tillsammans. Du är så öppen, modig och vill göra nya saker, vill testa och försöka, du låter dig inte stoppas, du kommer gå långt, det vet jag! 

Idag 08.30 så var vi på plats på fina Viksbergskolans skolgård. Alla lärare blev presenterade av rektor Jan som även höll tal. Allt kändes så bra. Junia var pirrig men så förväntansfull och när hennes klass ropades upp så klev hon in igenom skolans dörrar med världens största leende. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sommaren 2018

Jag tycker att min sommar startade i april då vi åkte till Barcelona ❤️ 
(null)
Inga ord finns för vad dessa damer betyder för mig. 

(null)
I maj åkte vi en vecka till Kaly. Oliver följde med och barnen (och vi) fick en vecka utöver det vanliga! Å så roligt! 

(null)
Maj - sommaren kom till Sverige! 

(null)
Sista helgen i Maj, då var det Mrs Blixt möhippehelg i Gdansk. Kommer aldrig glömma denna helgalna helg med massor av känslor. Skratt, tårar och DANS! Och flera nya tjejer jag fick lära känna ❤️ 

(null)
Sista maj - Junia tog farväl av Tom Tits fsk och Cecilia tog examen! 🙌🏼

(null)
1 juni så löste jag och Kim in vår julklapp, och åkte till Palma. Hann även fira min 31 årsdag och vår 7e förlovningsdag. 

(null)
Juni fortsatte med tema fest! Lucas tog studenten, Mikaela fyllde 30 och bjöd in till tusen & en natt och Victor fyllde 2 år 🍾❤️💐

(null)
Vi åkte upp till Järvsö en helg för att hälsa på mormor, Hans, min moster Helen och Gunnar. Vi tittade på lokal och kyrka till framtida bröllop 😉😍 

(null)
Midsommar firades först hos Lasse och Åsa och sedan hos Danne och Karro 👌🏼

(null)
Vi går på konsert - Beyoncé and Jay-Z 😍 vi har poolhäng, vi går ut och äter middagar. 

(null)
Sista helgen i juni blir det inflyttningsfest hos MJ och Sam, dagen efter fyller Kalle 2 och det blir kalas i det gröna, vi följer upp med några fotbollshäng för att heja Sverige fram till vinst. Innan semestern drog igång gick jag ut med jobbet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 Juli - Augusti , 4 underbara veckor spenderades med vänner och familj på kalymnos. Vi hann även med Rhodos och Pserimos. 

(null)
Idag skolstart för Junia och så avslutas sommaren 2018, men förra veckan hann vi även med läger för Junia och Kims födelsedag. 

Tack för allt! ❤️


Firar-helg! 🍾💥

I fredags så hängde Junia med Jelena å Kalle hela dagen 🙏🏼. Alicia gick på fsk och vi andra jobbade. 
Efter jobbet så bjöd vi in min pappa, Åsa och Lasse på middag. Kim kirrade 3-rätters och vi firade honom lite i förskott. 
Det var en trevlig kväll med god mat. Vi avlutade med ett parti Chicago 🃏 

I lördags fyllde Kim 32 och jag o barnen väckte honom med frukost på sängen, sång och paket. Sen jobbade jag, men kunde åka hem en timme tidigare 😊
Väl hemma så gjorde jag mig klar, Carina å Per kom och vi åkte tillsammns till Trosa. Vi tog en drink på stadshotellet, sen blev det födelsedagsmiddag på mysiga fina fisken. 
Mmm ❤️ vid 23 åkte vi hem och åt efterrätt hemma hos oss med ett glas vin. 

Idag söndag, så tog vi en lååååång sovmorgon. Sen röjde vi lite här hemma och på kvällen åkte vi till Heron och gick på bio, Hotel transylvanien 3. 

Nu är det dags att förbereda inför ny jobbvecka. Imorgon och på tisdag får Junia följa med farfar Lasse och Åsa och värma upp i brunnsängsskolan, innan allvaret på onsdag 😉 ååå vilken spännande vecka vi har framför oss 👊🏼


(null)
Innan frissan gjorde mig till människa igen 👆🏼

(null)

(null)

(null)

(null)
Sjysst med en fot rätt i fejan. 
(null)

(null)

(null)


Torsdag

(null)
Jag och Alicia har haft en ledig dag tillsammns idag ❤️ idag är också sista dagen Alicia går på sin penicillinkur, det firade vi med mjukglass på stan. 5e gången öroninflammation sen julas. Nu ska vi få remiss till en riktig öronläkare. 👊🏼

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag blev faktiskt rörd idag när Junia hade sin uppvisning. Hon kändes så stor fast hon var yngst. Jag, Kim, Alicia, Cilla, Lasse och Åsa var på plats och hejade på henne. När hon var klar fick hon blommor och choklad. 
Junia önskade tacos till middag så det fick det bli! 🌮




Sista dagen

Den här veckan har känts annorlunda, just för att Junia har sovit borta 3 nätter. Det har varit väldigt mysigt för Alicia. Hon har ju aldrig fått rå om oss alldeles själv. Det har varit så lugnt också. Inget bråk och tjafs som det annars alltid är mellan Junia och Alicia, allt har gått rekord snabbt när vi ska göra oss klara på morgonen och kvällen. 
Junia trivs som bara den på lägret, och inte ringt hem eller velat åka hem. Igår kväll var vi och hälsade på. Hon hade önskat att vi hade med oss choklad o marshmallows, så såklart vi kom med det! 😊
Hon visade sitt rum och matsalen. Sen satt vi bara och pratade och tittade på när barnen gjorde olika övningar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alla större barnen är så hjälpsamma och tar hand om dem små och "passar" dem på mattorna och hejar. Jag blir så varm i hjärtat. 

Idag kl 16 åker vi dit hela familjen för att få se avslutningen och sen äntligen får vi hem vår lilla tös igen. Säkert har hon vuxit flera cm, i alla fall om man mäter självförtroende och förmåga att hänga med nya människor. Kan ju inte blivit bättre inför skolstarten på onsdag. 

Jag är så stolt över henne, som vi har pratat om det här lägret hela sommaren. Och så pirrig hon var i måndags och nyfiken. Gud vilken tjej vi har! 



Massa saker

Jag vet att jag ligger efter i bloggandet o jag vill så gärna få ner allt i skrift, men ska försöka hinna med det nån dag framöver. 

Men jag vill i alla fall skriva en rad till Mikaela som blev fru Blixt i lördags. 
Jag önskar jag var med, ni verkar verkligen ha haft ett riktigt drömbröllop, när jag ser alla bilder på er längtar jag som en galning efter att själv få upppleva detta magiska som ni var med om. 
Grattis min fina vän, jag är så glad för er. Länge leve kärleken ❤️ 
(null)


Hemma o jobb

Första jobbdagen avklarad idag, men innan jobbet åkte jag, Kim o Junia ut till Vackstanäs för gymnastikläger! Junia, yngst och kanske mest förväntansfull o exalterad av dem alla. 
Hon fick anmäla sig o blev visad sitt rum. Hon bor tillsammns med två andra tjejer. De sover på pump-madrasser med sovsäck på golvet. 

Sedan var det samling i gympasalen o de blev indelade i grupper och började direkt med sina uppdrag och fick gymnastiklinnen med sitt namn på. Stolt Junia! 
Då kände jag o Kim att vi inte behövde vara kvar längre, så vi kramade hej då. 
Sen i bilen mot jobbet slog det mig att det är fasen helt otroligt att Junia gör detta. Sex år, känner ingen där (det var ingen i hennes grupp som skulle vara på lägret) men ändå hade hon en sån stark vilja att göra detta när vi frågade i maj. 
Hon blev väldigt glatt överraskad när hon kände igen en tjej där. Nova , de fann varandra direkt och tror de kommer stötta varandra bra. 
Vi står såklart på stand by här alla kvällar om hon skulle vilja åka hem, då får hon sova hemma o vi skjutsar dit henne på morgonen igen. 

Det är så spännnade o tror det här är både nyttigt för oss och Junia. 
(null)

(null)

(null)
Här bor Junia i ett rum. 


RSS 2.0