Tack o godnatt

Fredag: jag å kim åkte till sthlm för tidig lunch med Mallan å Henke på Pane Fresco. Delade på pizza och pasta... vi satt ute på takterrassen och solen sken på oss. En riktigt bra lunch! 
(null)

Sen åkte vi hem och hämtade Alicia som gått sin allra sista dag på fsk. Hon bjöd på glass i stora lass med alla dess tillbehör. Så gav hon presenter till pedagogerna på hennes hemvist och ett spel till förskolan som alla barn som går kvar kan få spela. 
Alicia kom springandes emot oss och log när vi kom men började direkt gråta och ville inte alls att det skulle vara "slutet" för förskoletiden. 
 Hon kramade om sina älskade pedagoger. Alicias favorit, Kent fick tårar i ögonen och då började faktiskt jag också att gråta. Det var jobbigt att säga hej då. Det tyckte jag med. 

Väl hemma tog jag en promenad på en mil och rensade tankarna. Kim och Alicia åkte till Kallfors för att hämta hem Junia. Hon hade spenderat hela dagen på kokpunkten med Matilda, Oliver, Spence å Mary. 
Sen blev det mys i soffan o kollade på film hela familjen. 

Lördag var det jobb för mig. När jag kom hem åkte Kim o Henke å spelade golf och jag å Malin tog en promenad. 
När männen kom hem igen grillade vi burgare, snackade massa, spelade kort. 

Söndag: hängt med Wåhlstedts. Vi spelade minigolf. I sol, sen regn, sen sol, sen okej. Detta väder gör mig galen. Oliver var jätteduktig å fick ban-bästa denna vecka. 
(null)

Efter golfen gick jag och MJ en PW, när vi kom hem blev det middag å lite kortspel. 

Nu är det bara en vecka kvar tills vi förhoppningvis åker till kalymnos. Veckan kommer gå fort så ska väl ta o skriva ner det som behövs göras innan vi åker. Å handla allt... 

Hörs i veckan! 





Mitt i veckan

Jag har mest jobbat. Det har varit kul, detta trista väder gör gott för affärerna 😉 
Igår blev det middag med jobbet (fick inte med mig alla men, dem som kunde) vi drack drinkar och jag åt en sån god flat-bread räkpizza med chiliaioli. 
Jättetrevlig kväll! Måste dit och dricka alla drinkar på listan för alla såg så goda ut!!! 
Får bli till hösten! 🍸🍹 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag gick Junia sin sista dag på fritids så nu är det SOMMARLOV! 
Hon åkte direkt hem till Wåhlstedts och ska sova där och åka till Västerås imorgon för att bada på kokpunkten. 
Tora går sista dagen imorgon. De har gjort egen körbärssylt som de ska äta till filen på frukosten imorgon så SUPER viktigt att hon kommer i tid till den. 😂 

Känns så jobbigt att det är sista dagen imorgon. Kommer jag typ börja gråta när vi säger tack o hej till alla pedagoger?😅 Tack vare världens bästa förskola med pedagoger har mina barn formats till dessa fantastiska tjejer dem är idag 🥰 jag är så tacksam! 
Jag är väl också lite nere för att barnen blir uppdelade i två olika skolor till hösten och det gör mig så ledsen. Har alltid tänkt att tjejerna skulle ha varandra i skolan och på fritids. Gå hem tillsammans. Stötta varandra. Bara ha varandra nära till hands. Nu blir det inte så och jag är så besviken på Södertälje Kommun.

Jaja. Snart helg! 🙌🏼


Freeeeeedag 🥂

Igårkväll när jag kom hem från jobbet så blev det en oplanerad barnfri middag på Barolo. 
Jag o Kim promenerade ner och verkligen njöt av kvällen. Sen tog vi en prommis hem, gick en liten extra omväg och gick längst med vattnet. Det var en riktigt fin kväll! 

Idag var jag ledig, fick sovmorgon sen tog jag en promenad på 1 mil och hämtade samtidigt Junia och Tora hos farfar. Vi gick hem och i samma veva kom Mikaela o barnen hem till oss. Så blev det en sån fin och solig dag och massa bad! Perfect! 👌🏼 
(null)

(null)

(null)





Jobb jobb

Nu har Maria och Jannette gått på semester här på jobbet, och det innebär att jag och Albin jobbar varje dag - fast vi går om varandra. 

Nedräkningen till VÅR semester är påbörjad. Den 19 juli går jag! Barnen går sista dagen på fsk och fritids 10 juli. De ska hänga lite med farmor o Pelle och Åsa och farfar medan jag o Kim jobbar. Sen, om nu allt går som det ska, åker vi till mina föräldrar på Kaly och är borta KNAPPT 4 veckor. Tredje gången gillt kan man säga, hade bokat med Norwiegian först men när den rutten ställdes in så bokade vi Airtours och sen när den blev inställd blev det Aegean (reguljärt) så där är vi nu. Hoppas hoppas allt går vägen! Och det blir ju kul också om pengarna för inbetalda resor dyker upp innan sommaren är slut 😉 

Förra helgen hade vi också långledigt hela familjen. I torsdags så åkte vi med familjen wåhlstedt och Cecilia till Lisö där vi spenderade helgen med 30 graders värme och 25 gradigt hav. Det var helt underbart! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




RSS 2.0