Fira fira fiiiiira

En vecka har passerat. Det går undan, mycket i kalendern som ska klaffa. 
I lördags så hade vi födeseldagsmiddag för att fira Junia och Alicia. 
Vi beställde libanesisk buffé till middag o det gick hem. Supergott! Åsa hade som vanligt gjort världens godaste tårta o daimkakor. 
Barnen fick bla skidhjälmar, biokort, bouncekort, kläder, skidglasögon, sneakers, o leksaker. Mycket nöjda! ⭐️ 
Det blev inte så jättesent på lördagen så vid 23 hade alla gått. 

(null)

(null)
Lyckad kväll för våra tjejer ❤️ 

I söndags var vi uppe tidigt för att åka till Flottsbro för att inviga skidor å allt annat nytt men jag mådde inte bra alls. Så stannade hemma. Däremot kändes det bättre efter lunch så jag tog en promenad för att få frisk luft. 

Det hade iaf gått bra i backen o det var roligt att höra! 
På kvällen somnade jag först av alla. 19.10. Mådde väl fortfarande inte helt 100... men sov hela natten som en liten gris å vaknade på måndagen redo för veckan! 

Imorgon ska Alicia ha med sig glass till fsk för att fira sin födelsedag. 
På kvällen ska tjejerna åka med Jonn o Sandra till Heron för att äta o gå på Röjar-Ralf på bio (som de fick i födelsedagspresent) behöver jag säga att de är ÖVERLYCKLIGA?! Det är full fokus mot helgen nu. Den kommer bli GRYM 🙌🏼 





Intensiva dagar

Hej. I tisdags åkte jag o Nina till Borås, eller ja till Hindås som ligger strax utanför för att vi hade möte med ljusexperten. 
Vi har gått igenom ganska mycket, ny VD håller på att rekryteras då vår nuvarande ska pensionera sig senare i vår. 
Marknadsföringsbiten håller vi på att tänka om, dra in på antalet direktutskick och satsa mer på sociala medier o webb. 
Många nya produkter är på intåg vilket är SÅ kul. Samt fler av våra egna ljuskällor. 
Jag känner mig pepp inför året. 

Jag har gått upp 07 både i ons å tors för att hinna med att träna innan mötena. Det är inte ofta man har sådant flyt att mab hinner träna innan frukost o jobb men bor man på hotell utan kids så måste man passa på. Och det är definitivt mycket lättare att komma upp på sådana tillställningar när man har en vit månad 😉 

Gårdagskvällen var trevlig med god mat och massa snack om våra butiker, bollade idéer, vi pratade om mässan som drar igång 5 feb. Ska bli intressant och roligt! 
I mars åker vi till Österrike. Eglo har bjudit ner oss där vi ska kolla in deras 2500kvm stora showroom med deras produkter.  Tror vi är 36 pers som flyger ner. 

Nu är jag så trött, jag sträckkörde hem för jag bara LÄNGTADE hem. 
Imorgon jobb 💪🏽 längtar så mycket efter en lugn kväll i soffan med familjen imorgon. Kanske lite mörkchoklad kvällen till ära! 🤗

(null)

(null)
Musselsoppa till förrätt. 
(null)
Till varmrätt tog jag fisk 


Tankat vännertid

Den här helgen har spenderats med vänner. Vilket jag verkligen behövde! 
I fredags efter jobbet så bjöd Mary mig på spa och duobehandling på skogshöjd. Assååå så skönt, vi bara gled runt och njöt. Hade en manlig massör och han masserade riktigt bra. 

Efter det så bastade vi och gjorde oss klara för att åka hemåt. Där Kim,Sam o kidsen käkat middag. Jag å Mary åt fisk o skaldjurssoppa (som jag förberett kvällen innan) 
Sen spelade vi kort o bara hade en mysig kväll! 

❤️❤️❤️❤️

I lördags så jobbade jag och sedan var det girls night med Becca, Cilla, Sarah, MJ, Karro hos Jelena som fixat tacos å massa annat gottigott. 
Vi spelade så många roliga spel o vi skrattade sååå mycket. 
Vid midnatt gav vi upp och åkte hemåt. Välbehövlig skrattfest! 🙏🏼 

Söndag idag o det blev sovmorgon. Vid 11 snörade jag på mig promenadskorna och gick en promenad i solen. Så himla underbart. Hade framgångspodden med mig i öronen. 
Tycker om den. 
När jag kom hem så skjutsade vi Junia till Celine där hon skulle hänga idag och jag, Kim å Alicia åkte till Kungsholmen för att träffa per o Carina. Alicia hängde med dem ut på isen och jag och Kim åt lunch/middag för oss själva. 🤗

Bra helg. Fast inga bilder togs. 
Imorgon ny vecka och den ser jag fram emot. 

Mitt i veckan 👋🏼

Tjaaa tja onsdag idag. Jag har varit hemma med en sjuk Alicia. Hon fick ont i örat igår vid läggdags och Kim åkte in med henne till husläkarjouren där de såg att det var öroninflammation. 
Natten gick tack o lov bra så jag är glad att vi fick sova. 

Dagen idag har vi inte gjort många knop, tvättat, lagat mat - vego squashlasagne, bakat kladdkaka, hämtat ut tjejernas pass från polisen, lämnat lite lampor å hämtat lampor o fixat lite annat som stått på listan. 

När Kim o Junia kom hem från fritids så gick jag ut o gick i snön. Det var fasen jobbigt för det kom rätt mycket snö och jag hade i princip motvind hela vägen ☃️ såg ut som en snögubbe när jag kom hem. 

Nu är Kim och tränar med Lasse å jag ska hoppa in i duschen. Blir hemma med Alicia imorgon också. 
Stackars barn med dessa återkommande öroninflammationer. Jag kommer ihåg att det var den värsta smärta jag visste när jag var barn. Öronvärk. (Fast när man tänker efter så är nog alla sjukdomar värst när man väl har dom!) 

Vi säger så. Godnatt! 
(null)
Längtar lite extra till värmen i sjukstugan. 

(null)
Alicia var svår att få till på passbilden. Hon fick göra om så många gånger för den blev inte godkänd. Hon tröttnade mot slutet (typ 15 minuter) 😅 Junia fick till sin bild på första försöket. 

(null)
Kalle var här igårkväll när Tobbe å Kim spelade badminton. 
(null)
Gårdagens middag. Ugnsbakad torskrygg med créme fraich, fetaost och pesto. Så gott! Ska in på vår rutin matsedel nu, riktig höjdare å superenkel. Lagar sig självt. 
(null)
Alicia och Spence... 3 år sedan 😍

(null)


❓❓❓

När vi lämnat Matilda å Oliver blev vi kvar hos Wåhlstedts. 
Jag å Mary gick ut 1 mil. Det var skönt. 
Mindre skönt när vi kom tillbaka från promenaden för jag fick en allergiskreaktion av en proteinshake (med pulver) som jag drack o blev jättedålig!!! 
Halsen gjorde så ont, det stack i hela munnen o halsen. Så vi åkte hemåt. Så efter 20 min så blev jag yr och började få kramper i magen. 
När jag fått upp all shake började jag må bättre. 
Har aldrig varit med om något liknande. 

Junia åkte iaf hem till Cecilia på kvällen. Hon sov över för att de skulle upp jättetidigt idag för att vara i Katrineholm på gymnastikläger över dagen. 
Alicia hängde med farfar och Åsa medan Kim körde tennis (?) med Tobbe i bollhallen. Så jag kunde ta det lugnt. 
Idag mår jag precis som vanligt. 
Sååå skumt! 

Idag har vi inte några direkta planer. Kanske ska ta en titt på vart vi ska bo när vi åker till Thailand. Vi åker om en månad! 😍 







Junia 7 år

Morgonen började kl 06 med sång, frukost på sängen och paketöppning. 
(null)

(null)
En mycket nöjd tjej gick sedan till skolan. 


Efter jobb o skola så var det äntligen dags för pyjamaspartyt. 
Kvällen började kl 18, med pizza.
Följt av paketöppning och några lekar. 
Sen gick de på jakt efter sin godispåsar.
Det blev glass i stora lass och vi sjöng för vår 7-åring. 
När vi var klara med allt bestyr så la sig kidsen i sängen o soffan framför tvn där de kollade på Harry Potter o käkade lite mer chips o godis. 
Junia var så glad och lycklig. Vilken kväll hon fick med sina kompisar. 
Kidsen var uppe seeent, när jag kollade till dem vid 00.30 var fortfarande 3 av dem vakna. 😂 men de satt helt fastklistrade framför Harry P 😊
Natten gick så bra så, alla sov som stockar. Jag och Kim också 😅 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På lördagen vaknade alla vid 08, men vi låg kvar i sängen till 09. Skönt! 
Så blev det nutellamackor o varm oboy med marshmallows till frukost. Ojojoj vad de åt! 
(null)

Sedan lekte barnen på o vi klämde in en lunch innan vi packade in oss i bilen o skjutsade hem kidsen. 

Världens bästa födelsedag! 🎈










Torsdag

Efter jobbet hämtade jag Junia från fritids. Vi åkte till maxi o handlade allt till hennes pyjamasparty som är imorgon. 
Direkt efter det så åt vi middag, å sen gick jag, Mary, Åsa å Cecilia ut på en PW. 
När jag kom hem så fixade Junia och jag allt pynt med ballonger osv. En stor madrass i vardagsrummet där man kan få sova över. 
Redo för en bra dag imorgon, klockan står på 06 då vi ska upp å sjunga för Junia. 
Hon har önskat sig Nutellamacka, liten semla och oboy till frukost. Det får hon också. Vilken mamma jag är va? Dränker mitt barn med socker. 
Men det är därför de är så söta våra döttrar
😉😉😉 
(null)

7 år imorgon. Min stora tjej. Gud va jag älskar dig. Å den lilla då, 5 år om 3 veckor. Alicia, Alicia, du som alltid skulle vara liten. 
Ni är bäst! ❤️


Hej onsdag

Full fart denna vecka, redan onsdag. 
Försöker hålla igång jobb, träning å hemmet. 
I måndags var jag ute å gick med Linnéa å Mikaela. I tisdags gick jag, Malin o Åsa ut i snålblåsten blandat med snö. Den var mindre kul. Och ikväll var jag ute med Åsa. Känns sjukt skönt att vara igång. 
I måndags så var Junia med mig till jobbet eftersom fritids var stängt. 
Men istället för att tråka där så fick hon följa med Maria o Felicia till Leos lekland. Vilken lycka! 
(null)

I tisdags så hängde både Christopher och Celine med hem Junia efter fritids. Full fart här hemma! 😅 Alicia blir super-exalterad med STORA kompisar. 

Idag onsdag så har vi fixat pass till tjejerna. Jag å Kim käkade lunch tillsammans på Planet Mesh. Det händer fasen inte ofta vi lunchar tillsammans en vardag. 1 gång om året om vi ens lyckas med det. 

Och så äntligen köpte jag en väska från LV. Tack, tack, tack Kim för presentkorten jag samlat på mig. ❤️❤️❤️ jag är så glad. 
(null)



(null)


Jag ville ha en som man kunde ha över axeln, ni vet över huvudet. Jag vill ha mina händer och armar fria.  Lagom o fin tycker jag. Ska premiär använda den imorgon! 👜❤️

Nu blir det sängen! Imorgon är det skolstart för Junia! Gääääsp, dags med dessa tidiga mornar igen, blivit bortskämt o lämnat vid 09 på fritids men nu är det 08 som gäller! 



Härlig dag

Okej, det var inte lätt att få upp barnen o Kim imorse. Men jag satt klockan på 08 och vid 09 fick jag faktiskt upp resten av familjen! 

För kl 10 så samlades vi ett firar-gäng i Tveta för att fira Tuva som blivit 6 år och Lovis 3 år. 
Vi gick mullespåret och sedan grillades det korv o det blev skattjakt o fika. 
Skönt att få vara ute och barnen lekte på bra! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så tack för idag Tuva å Lovis för att ni bjöd in till kalas i mulleskogen 🌲 

Efter det så var vi bara hemma o fixade tills jag ville ut å röra på mig. Gick ut en runda med Åsa på 8 km. 

Nu är jag helt slut! Laddar inför en ny vecka... på fredag fyller Junia 7 år och hon ska ha pyjamasparty här hemma! ❤️


Veckan som gått

Efter nyår har jag jobbat. Vi håller på att göra om in hela butiken så den här veckan har verkligen gått i ett. 
I torsdags så städade jag bort all jul hemma också, skönt! Lite senare än vanligt men det har varit mycket jobb för min del och jag vill helst inte att Kim ska ta ner julen o alla slingor här hemma för då ligger allt bara som ett ormbo i stora svarta sopsäckar och han har blandat ihop vilken trafo som tillhör vilken produkt... och om allt inte är på sin plats när det ska upp igen i december så får jag hjärnblödning... 

Junia har varit på fritids och Alicia på fsk denna vecka. Junia har även hängt med sin kompis Celine och åkt skridskor. Hon hade lite otur också såklart och ramla å fick både fläskläpp och näsblod. Men det gick bra, hon tog det bra. På’t igen bara! 
Igår kväll åt vi tacos, hade en riktig myskväll och såg sista Harry Potter-filmen. Så nu är vi nog illa tvungna att börja från 1an igen för båda tjejerna är verkligen fascinerade av Harry P. Synd bara att de 3 sista filmerna bara finns med engelskt tal, men vi försökte hänga med att läsa texten för annars skulle de inte palla 2 1/2h film med brittiskengelsktalande trollkarlar å häxor.

Ikväll efter jobbet så åkte vi hem till Lasse och Åsa som bjöd på trettondagsaftonsmiddag. Trerätters, trisskrap, frågelek, vi spelade MIG, kidsen fick baddräkter (såå snygga!) och skidor och pjäxor i försenad julklapp. Nu vill vi ha SNÖ! Och vi vill att ragnhildsborgsbacken öppnar. 
Så himla fina grejer! 👌🏼och fina tjejer! 

(null)




Nyårsafton

Ja i måndags var det ju nyårsafton och vi var som sagt inbjudna på PARTEY hos mallan o Henke. 
Vi åkte dit vid 14 tiden. Så vi började rätt tidigt. 😅🔝😅😅😅
Skålade i många Kir Royale, gick frågerunda, lekte lekar, åt förrätt, varmrätt, efterrätt. Hade tacksamhetstal. Dansade. Magisk afton! Såg alla Sthlms fyrverkerier från deras lägenhet. 
Allt var bra. Förutom att tiden sprang iväg! 
Vid 07 tog vi Uber hem mot Tälje. 
Tisdagen var tung. Vi åt pizza i soffan med Tobbe, Cilla å micke. 

Tack vänner ❤️ 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bjuder på den 😱😵




December

(null)
Julkalendrar och jobb i fokus! 
(null)


(null)
Julbord på vidbynäs med Tobbe 

(null)
Tittade på vår söta Lucia 

(null)
Middag hos Per å Carina 

(null)
Hälsade på min farmor i Enhörna 

(null)
Spelkväll med jobbet 

(null)
Middag på Styret med Mary, Karro å Cecilia. 

(null)
Bakdag med familjen 

(null)
Julfrukost med jobbet 

(null)

(null)

(null)

(null)
Spenderade julledigheten i Järvsö. Barnen lärde sig åka slalom. Vi hade så mysigt! 

(null)
Annadagen firades hos Per å Carina ❤️ 

(null)

(null)

(null)

(null)
Nyår firades hemma hos Malin å Henke som bjöd in till FEEERRE! 

Tack 2018! Vill inte försöka slå det året för jag tycker det har varit ett fantastiskt bra år. Massa massa tid med familj å vänner. Många underbara resor. Med o utan barn. Tycker året gett mig allt i en salig kärleksfull blandning. 




Oktober o November


(null)
Hade en bra helg på jobbet 🤑

(null)
Hade en festlig lördag tillsammms med Mikaela å linnèa. 

(null)
Såg typ världens bästa film på bio med Kim ❤️

Bestämmer mig för att prova att sluta äta kött! 
(null) (null)
Kräftskiva hos Lasse och Åsa 
(null)
Middag o bio på MoS ,med karro, Cecilia, Sandra, Malin o Sarah ❤️  

(null)
Vi åker till PALMA med Sarah å Budda. Så välbehövlig och så skön liten semester i goda vänners lag!! Åå livet! 

(null)
Inflyttningsmiddag hos Henke å Malin på kvarnholmen. 

(null)
Halloweenparty hos Oliver och Matilda! 😅

November är inte så rolig. Båda barnen vattkoppor, Alicia åkte även på ögoninflammation, öroninflammation, halsfluss. 
Men några små glimtar! 
(null)
Tobbes Pappa Pelle, bjöd in på 60års fest i enhörna! Å va roligt vi hade! 

(null)
Farsdag 
(null)
Jag o Becca blev bjudna på middag på Lilla Styrbjörn av Cecilia ❤️
(null)
Cosmonova med familjen Wåhlstedt 
(null)
Junia ska på halloweenfest hos en klasskompis 
(null)
Första skolfotot 


Augusti o september

(null)
Herr och Fru Blixt ❤️

(null)

(null)

(null)
Junia var på gymnastikläger i Vackstanäs o sov borta 3 nätter ❤️ 

(null)
Kim fyllde 32, vi firade på fina fisken i trosa med per å Carina ❤️

(null)
Skolstart för Junia ❤️

(null)

(null)
Jag, Jelle åkte med Cecilia ut till hennes land på Aspö. Sjukt mysigt ❤️ 

(null)
Möte i Varberg, hälsade på hos belid. 
(null)
Bio o såg världens märkligaste skräckis 😅 

(null)
Kidsen på kringelfestivalen ❤️ 

September! 
(null)
Junia får nytt rum 

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi åker upp till Järvsö och har en av de bästa helgerna i livet tillsammns. Jag hade sååå kul!!!! 

(null)

(null)
En lördag på Kungsholmen hos per å Carina, vi bowlar och äter sån god middag! 

(null)

(null)
September avslutas med namngivelse för Ida o Kim blir gudfar ❤️


Juli

(null)
Kalle fyllde 2, det blev kalas 🙌🏼 

(null)

(null)
Sverige spelade bra fotboll 

(null)
Jag var på AW med jobbet 

(null)
Junia gick på semester och sa hej då till fsk. 

(null)
Tjejerna hjälpte mig en dag på jobbet. 

(null)
Sverige spelade igen! 

(null)
8 juli gick hela familjen på semester, vi åkte direkt till Kalymnos! 

(null)
Dagen efter åkte jag å Kim till Rhodos, där träffade vi Per o Carina m vänner. 

(null)

(null)
VM finalen! 
(null)

(null)
Äntligen kom bästa Theo! 

(null)
Per o Carina kom! 
Sen dröjde det inte länge så kom Lasse och Åsa! 😊
(null)
Vi åkte till Pserimos! 

(null)

(null)
Så kom Cecilia, Robban, Tobbe o Kalle på besök! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nyp mig i armen vilken sommar vi hade! ❤️

Juni

Jag å Kim åkte till Palma  en weekend. 
(null)
Jag fyllde 31 🔝 minns tyvärr inte så mycket av den kvällen för Kim beställde in världens störst å starkaste GT. 😅
(null)
Vi firade 7år 💍 (är det ok att vara förlovad så länge utan att gifta sig?!) 


(null)
Den högra bönan bjöd in till 30 års fest med tusen å en natt tema. 🙌🏼
(null)
Tror Kim trivdes riktigt bra med skägg å musche. 
(null)
Victor 2 år hurra!! 
(null)
Lucas tog studenten hurraaaa! 

(null)

(null)
Åkte till Järvsö för att hälsa på mormor, Hans o moster och Gunnar. 
Så fina dagar! Massa massa lek. 
Kim körde bergscykling med grabbarna. 

Sen blev det midsommar och vi firade först hos Lasse och Åsa och sedan hos Danne å Karro där nästan alla vänner var samlade! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)
Sommardag hemma hos oss 

(null)
Golf med Åsa

(null)
På konsert, Beyoncé o Jay-Z. Helt sjuk kväll, hon är helt insane!!! 
(null)
Avslutar Juni med Wåhlstedts inflyttningsfest 🔝🔝🔝🔝

April & maj 2018

(null)

(null)

(null)

Påsken firades hos farmor o Pelle och sedan hos farfar och Åsa. Fina dagar tillsammans. 

(null)
AW med svägerskan 

(null)
Årets första golfrunda 

(null)

(null)
Sprang ett lopp med tjejerna 

(null)

(null)

(null)

(null)
Åkte till Barcelona med Cecilia, Sarah, Jelena o Mary! Så underbart kul! 
Vi bodde som prinsessor 🙏🏼💃🏼🥂
(null)
Apri  - månadens tjej,  kemi-Alicia hemma hos Becca. 

Maj: 
(null)
Snurrar på chokladhjulet i Ragnhildsborgsbacken på valborg. 
(null)
Vi firade med Lasse och Åsa. 

(null)

(null)
Årets första sommarkväll? Hemma hos Danne å Karro 

(null)
Lek 🤹🏻‍♀️

(null)
7 maj, kändes som sommar. Man kunde ha klänning utan problem, grillade o satt ute och åt middag efter jobbet! 😍 

(null)
Välkommen till världen William 


I mitten av maj åkte jag, Junia, Alicia och Oliver till kalymnos 1 vecka. Bada, sola, leka, träna, äta och va med mormor o morfar! 
(null)

(null)
Flygresan gick super! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vilken rolig vecka vi fick!!! 

Hemma i Sverige blev det prosecco-yoga. 
(null)
Picknick 
(null)
Middag på Mira Mar 
(null)

Cyklade till Junias nybyggda skola för att checka läget 
(null)

Sen blev det MÖHIPPA i Gdansk för Mikaela! Sjuuuuukt rolig helg! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vackra du! 

(null)
Möte i Uppsala 
(null)
Cecilia tog examen 🙌🏼 hurrrraaaaaa! 
(null)

(null)
Vi avslutade maj med en avslutningsmiddag på Tom Tits fsk för Junia. Så stolt jag var här. Kom en och annan tår. 


RSS 2.0