skrattfest

jag har ont i käkarna och knäna. käkarna har jag ont i pga av allt skratt. knäna har jag ont i för att jag föll i backen. så nu är jag ett skrapsår igen. tack för det.

kvällen började vid 5-tiden hemma hos mig. emma, linn och jenny kom hit på lite fördrink. vi satt mest och snackade och lyssnade på music. sedan blev det taxi ut til enhörna.
kvällens tema var halloween, de hade fixat allt jättefint. det blev mingel, årets look-a-like tävling(som förstårs Ek tog hem...haha så jäkla lik dracula haha) o så var det tipspromenad.
årets toastmaster var ingen minde än gamla enhörna spelaren martin lorentzon(som nu spelar i AIK). det var lite otippat och skoj.
midagen var underbar, potatisgratäng, fläskfilé, köttfärsspett, lax, olika grönsaksblandningar och tzatziki, såser.
undertiden vi satt till bords var det olika prisutdelningar på scen, tävlingar (challes flygplan var så jäkla awesome) det blev mycket så myket skratt så tårarna rann och mascaran blev en mess. tror det var min 6e gång jag var där. och det känns som ingenting har förändrats. jag älskar enhörna för deras sammanhållning och sin sjuka humor.
efterrätten bestod av chokladtårta och äppelkaka. grädde o såklart baileys. mums! jag citerar emma: om man inte var mätt innan blev man verkligen det nu. så himlans gott! lagom till efterrätten öppnades också baren.
när alla priser(riktiga o skämt) var utdelade och alla hade tackat med sina fina tal ;) så började dansen. hela matsalen blev dansgolv och vi rockade loss.
hahhahah om jag minns rätt hade anders och ruben värsta uppvisningsdansen när -en kväll i juni, spelades. alla stod i en ring runt dem och de var så jäkla roligt.
sen blev det syriandans också. alla i en ring och höll varandras händer eller lillfingrar och körde på. snabbare och snabbare kändes det som.
kl 24 gick bussen in til stan. ruben stod som vanligt längst fram i bussen med microfonen och underhöll oss.
väl framme i tälje blev det flamingo...men det var så himla mycket folk så jag kom ingenstans! trist för jag ville ju dansa som fan. så runt 2 bestämde sig jag, emma, linnea och sarah att dra till sthlm. daniel kom och hämtade oss och sedan hände så mycket grejer så jag vet inte ens hur jag ska börja så jag sumerar det såhär. vi var utanför whiteroom, gick i högklackat till stureplan och spybar. samtal. gick till whiteroom igen (ja fortfarande i högklackat) stod och snackade, träffade en gamal vän, eller 2, gick tillbaka till stureplan, samtal, lobby? i högklckat, hjälpe 2 killar ringa eftersom de inte kunde pga av norsk telefon, ramlade, ett freak följde efter mig och juckade. jag blev skärmd, ville att sarah sulle rädda mig, haffade taxi, prutade taxi hem. från 700 till 400. BRA SARAH!!!! du lyckades bättre än mig.
väl hemma, runt 04 gjorde jag en liten natt-middag och kollade på one tree hill. däckade i soffan, vaknade kl 9 och gick o la mig.

snart ska jag baka en tårta, åka och köpa godis/leksaker till wilma. min lilla vovve fyller 10 år. jag minns så väl när hon bara var en liten valp och inte kunde hoppa upp i min säng. hon var så minimini. min lilla skatt, min bästa vän som alltid ligger nära och tröstar när jag är ledsen och nere. wilma som alltid är glad när jag är glad. pain in the ass ibland, men jag är så glad att jag har fått ha dig i mitt liv. åren går så fort, snart finns du inte längre kvar hos mig. visst, små hundar kan leva till 15, men det kan man inte riktigt ta förgivet.
jag älskar dig, wilma!
kl 18 är det middag hemma hos mamma å pappa. jonas, nina, lucas, tilde och såklart wilmas bästis ceasar kommer och grattar. det blir 3-rätters, och min favorit mat!!!!!!!! jag har längtat efter mammas dragonmarinerade fläsfilé med knaprig hasselbackspotatis.

vill bara säga tack till enhörnas festfixare som gjorde kvällen till en succé.



rosabandet

man tar alla förgivet. sin familj, sina vänner, sina arbetskamrater ja alla. man tror inte, eller man tänker aldrig på att något kan hända någon man bryr sig om eller som man älskar.

man börjar tänka när det händer. varför är det så?

jag har planerat allt, eller jag har tänkt ut hur mitt liv ska se ut. enda sedan mellanstadiet har jag tänkt ut min framtid. men man kanske inte ens får en framtid.






en onsdag

i tisdagsmorse var jag på möte med dem som sköter våran bokföring. vi gick igenom allt från aug09-aug10. nu är alla frågetecken utredda och nu ska bara revisorn verifiera bokföringen och då får vi veta hur det har gått för företaget detta år. jag är ju väldigt intresserad över det eftersom det är första året jag får ta del av utdelningen..dvs vinsten.

ikväll har jag ätit paj. mamma gjorde en jättego köttfärspaj med keso. jag har även druckit vin och kollat på berg flyttar in.

nu blir det film. skräckis nr 3.



kväll nr 3

jag har kommit hem från jobbet runt midnatt varje kväll den här veckan... önskar att julen var över...

nä om jag skulle fortätta då...


hejhejhallååå

jag hade en otroligt mysig kväll igår med nina. kl 17 satt vi oss på la cantina och åt middag och drack gott rött vin. jag tog pepparstek med cognacsdoftande (ja det stod så i menyn) pepparsås, sauterade grönsaker och potaisgratäng. åå maten bara smälte i munnen.
efter det begav vi oss till globen, vi gick till baren och drack lite vin innan föreställningen.
mamma mia var mycket bättre irl, så sjukt bra sångare/sångerskor. man blev helt rörd. nina är ju världens känsligaste person så det var lite lätt att hålla tårana borta när hon satt hon snyftade.
kl 23 var vi hemma igen, jag gick o la mig o vilade, men somnade och vaknade upp med smink och hela köret kl 03.
jag ska också gratta södertäljes bästa lag. ssk vann över färjestad borta med 4-1! helt otroligt! sen så gick syrianska upp i allsvenskan... förstå vilket praty det måste ha varit i geneta i natt... men jag har ju noll koll på syrianska så jag säger kort och gott bara grattis. hoppas de lyckas stanna kvar där.

idag har jag tagit det lugnt, kollat på tv, film och lagat mat. lasagne. mycket gott. jag kollade också på reprisen av så mycket bättre. i like it! så skönt gäng asså!!!
ikväll blir det bio på heron... tror jag.


22 okt.

hej hej hallå där! fredag, skönt att helgen är här. jag har ätit en god middag, jag har även klämt i mig kladdkaka och pommes pinnes och sist men inte minst en flaska vitt. (inte ensam då) nu sitter jag tillbakalutad i soffan och är nöjd. jag är as nöjd. idol olle var rolig när han pratade som keno. cirkus möller är tillbaka. härlig tvkväll.
becca kom förbi för ett tag sedan, hon lånade min svarta "gå i motvind" klänning och kuta iväg till flamman. hon är nog snart tillbaka. vi ska bara mysa. ta det lugnt.

jag ska jobba imorgon. sen blir det raka vägen hem, ska fixa mig och sedan blir det middag med nina...på la cantina om jag får bestämma. jag ser verkligen fram emot mamma mia, det är londonuppsättningen vi ska se och den har ju fått väldigt bra betyg.
 
funderar på om jag ska stanna kvar i sthlm, det är läkar-fest hahah aa faktiskt, som är till för läkarstudenterna på karolinska institutet. min vän gustav är en av dem som har fixat hela festen. så det ska bli lite förfest med theo o co nära globen... känns ju väldigt otippat och kul, men jag vet liksom inte om jag pallar...känns... lite hej kom och hjälp mig, hjälp mig alltså. men jag ska inte klaga på barpriserna..Öl, vin, cider 40:-Shots 40:-Drinkar 60:-. helt okej nu när det är helgen innan löning. olika dansgolv, djs och så spelar ett balkanband. det låter ju ganska soft men jag skulle behöva en silly eller en becky för att känna mig helt hemma =)

NÄ nu är det idol igen, den där linda kan lika gärna åka...




äntligen

skönt med seger. de behövdes verkilgen, men matchen var trist. det är inget GO i ssk. känns som de bara slöar och har noll koll. vinsten var bara ren tur. aik var lika dåliga. rättvist skulle ha varit 0-0. haha

jag o mamma var på invigningen av ica. det var sååå sjukt mycket folk. de hade rullat ut röda mattan och bjöd på bubbel. alkohol och alkoholfri. massa snacks på stora brickor som de minglade runt med. mozzarella + tomat, skagentoaster, ölkorv och ostar, godis, mörk choklad, olivtapende (heter det så) frukter, ja you name it, jag gick runnt och åt hela tiden.. blev nästan mätt av det.
jag hanadlade som bara den, min och mammas vagn gick loss på 2000:- , vi fick en goodiebag också som innehöll, en mössa från cocacola, matlådor från pågen, hårspray från wella, ölkorvar, smörkniv, kellogs flingor, ost, kaffe... och en ros. snällt =)
jag är så glad att "våran" hederliga gamla butik är tillbaka igen, och den var super fin!!! nu ska det bli kul att åka och handla igen. jag tycker inte om stora icamaxi och willys är inte min grej!

jag ska gå ut med wilma nu.
natti

det här ska vi fira

jag är så jävla glad. mitt popcorn är borta...måste ha försvunnit i natt =) åå jag känner mig så fri. nu gäller det bara att försöka hålla sig borta från popcornskålen. ifs ganska enklet eftersom jag nästan bara äter popcorn med cecilia.
ja, cecilia ja. hon lämnade sverige i onsdags. nästa jobb som gäller är hua hin thailand. jag har redan siktat in mig på att åka dit i slutet av jan eller efter belysningsmässan i feb. jag längtar som fan!!!
hoppas hon bor på ett flott hotell som jag också får plats på ;)

idag är det tordag, jag ska snart pallra mig upp ur sängen. gå en powerwalk med wilmis till brunnsäng. sen ska jag tvätta...tvätta och tvätta. KUUUUL! men det gör ingenting för popcornet är BORTA!!!

ska förbi ljuspunkten och lämna ninas födelsedagspresent. vi (nina o jag) ska på mamma mia på lördag i globen. det blir en helkväll med middag och mys. länge sedan de bara var vi 2. så det kommer bli mycket tjejsnack.

senare ikväll ska jag o mamma till ica supermarket i weda som öppnar ikväll. fan vad jag har saknat min favorit mataffär.
kl 19 är det hockey. ssk-aik. södertälje måste vinna!!!

NÄÄÄÄÄ nu måste jag sätta igång, mycket o göra!



hahha jag o becky är helt craaaazy på dansgolvet... ta mig tillbaka, what a night!


sorry

men jag har ingen tid att blogga, jag är fortfarande kvar på jobbet och håller på med mina älskade skärmar. hahhaaaaa imorgon är jag ledig, det ska bli skönt... SSK - AIK 19,00 , hörs imorn!

måndag

jag har haft ett popcorn-skal i halsen i 6 dygn nu. sjukt irriterande. jag ska aldrig mer stoppa ett popcorn i munnen igen! ALDRIG!!!!!!!!!!

nu ska jag fortsätta leta efter min oth box.



de blev mina





dunder succé igår

fy tusan vilken kväll! det finns så mycket att berätta, men just nu orkar jag inte. jag har varit så dålig idag, men fö faaan vad det var värt det! jag har ont överallt mest i käkarna för att jag skrattade konstant, vi dansade och dansade! har säkert gått ner 2 kg av all dans ;)
05.30 kröp jag ner i sängen och somnade med ett leende på läpparna.

en helt awesome kväll och natt med mina bästa vänner!


de blev firade som bara den, här har de fått varsitt svettband + pussar av goldenhitscrewen

hej hoppppp

sådär ja, nu mår jag mycket bättre. jag tog tag i mig själv och gick hem till mamma. det var en skön walk i solen. raybansen åkte på... hemma i brunnsäng blev det tacos. mumsfillebabba.
sen knackade de på dörren - och där stod becca. (andra gången hon överraskar mig på 24 h)
efter lite snack åkte vi till täppis och becca hämtade lite stuff hon hade lämnat igårkväll.

nu ska jag sätta igång o göra mig klar! kl 17 ska vi vara redo för paaaaaarty =)











aj

mitt huvud. jag är sliten...måste upp, gå ut. göra något så jag blir människa igen.





har massa bilder men jag orkar inte... det tar sådan tid!

vi 3

är samlade igen. nu öppnar vi första flarran! kväll blir det idol, kräftor och utgång! men vi går inte all in ikväll, det ska vi göra i morgon!


ni tar det nästa match ;)

fan ssk torskade. hv var bättre i 1a, men sen tycker jag faktiskt ssk var bättre... hv gjorde 2 mål i första perioden. ssk gjorde 2 snabba mål i andra, och då blev det game igen! sjukt synd att hv gjorde 2-3, annars skulle ssk lätt tagit det. sista 2 min tog ssk ut målvakten och hv gjorde 2-4 i slutsekunderna..

shiiiit va kallt det är ute nu, och det blåser! hackade tänder hela vägen hem från rinken. tog ett varmt bad när jag kom hem. skrubbade och gjorde mig ren o fin. ansiktsmask åkte på också. vardagslyx.

sen blev det 2 varmamackor framför tv,n. kollade på ett avsnitt av one tree hill. jag känner mig avslappnad och redo för 3 lediga dagar. I LIKEEEEE!!!!

imorgon ska jag försöka städa upp lite här hemma, måste vara fint tills på lördag när cilla o becca kommer på ronar träff innan vi ska parta till det =)
efter städ blir det kista, skhlm eller sthlm med cecilia. hon behöver kläder till thailand och jag är på jakt efter... jaaa klänningar kanske..

skriver mer imorgon, wilma gnäller på mig. hon vill att vi ska gå och lägga oss nu!


I LIKE



En aning kort, men man får helt enkelt ha strumpbyxor på sig.
Åh fasen va jag är shopping sugen!!!

Chiffon Dress With Lace SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM


ja då ses vi på lördag

skulle vara awesome om jag hittade något av följande...






Kartell

Idag har jag fixat och skyltat om Kartell. Jag är helt in love i kartells armaturer - och möbler för den delen. så fort jag vet hur det blir med min lägenhet så ska jag beställa köksbord - och stolar!





Orginalet Borgie - min favorit lampa just nu. kostar ca 2500:- beroende på färg.




Ett billigare val,  Läckö från Globen går på dryga tusenlappen. Men näää inte alls lika snygg!!!


ZzzzZzz


ska drömma om vita thaistränder nu. wilma drömmer för fullt, hon skäller och springer i sömnen. det är jättekul, jag kan inte hålla mig för skratt. jag tror att hon jagar något...

5 days left...

... på lördag. då jävlar.



kvällen måste få 5 räka av 5 möjliga (och lite ris)..lis.


julen är planerad

nu vet jag vart vi ska fira jul!
mamma o pappa har hyrt ett stort rött hus med vita knutar utanför filipstad, värmland.
huset är på 200m2 och har 12 sängar, och så finns det en lillstuga på samma tomt där de finns 4 sängplatser.
det känns jättemysigt att vi ska iväg allesammans.
jag är jättetacksam att mina snälla föräldrar fixar det här för oss barn och barnbarn. kusiner mf.
vi kommer att vara där från 23 - 27 dec.




mamma, pappa o wilma
bror, nina, lucas, tilde o cesar
syster, emilia o andreas
moster + kusiner
mormor o hans


järvsö 2008


måndag - check

idag... på eftermiddagen så började vårat system att fungera igen. kunderna kunde äntligen betala med kort. känns bra att de värsta är över nu. men jag o pappa ska åka tidigare imorgon för att checka, så att allt fungerar som de ska.
annars har det varit en ganska förvirrande dag. bytt kassa hela tiden, fungerar den ..eller jaha kassa 2 fungerar, men rör den inte nu för att fdt har tagit över osv. men det gick ju som sagt bra tillslut.

efter jobbet åkte jag o hämtade wilma. o hittade parkering direkt, o precis när jag hoppade ur bilen kom emma, charlie o eddie förbi springande med en hylla. de ni!
sen blev det en god middag med riktig potatismos. jag älskar riktig potatismos.

snart blir det film och sängen. skööönt jag längtar efter lite sömn.

imorgon är det jobb och sen SVERIGE HOLLAND!!! ska ha en fotbollskväll med cilla. chips, dipp, popcorn och zero är ett måste!


jag o cilla kalymnos 2010


just det lördagen

det blev inget sthlm för mig i går. pga av händelsen med emilia pallade inte maria att ha någon födelsedagsfest, hon ville bara vara med familjen och det förstår jag när något så hemskt händer. men jag ska fira maria en annan dag, jag har fixat en ganska bra present till henne...

efter jobbet åkte jag hem till brunnsäng och va med mamma, pappa o wilma. gud va jag har saknat dem! vi åt middag och pratade. sedan åkte jag hem till täppis och gjorde mig klar. min vapendragare becca kom, vi spelade yatzy och förfestade (fast hon var nykter), sen åkte vi till flamman, och avslutade på olearys. jag blev kadäng. becca skjutsade hem mig, jag kom iaf inte till min dörr, jag plingande på grannen som hade efterfest, så där hamnade jag. haha otippat.
jag vaknade 14.30 idag. mådde inte som en människa ska må.

jag har saknat dig alfred, du och jag.


she is back

in town.

när jag åkte till arlanda för att hämta cecilia så var jag tvungen att stanna på donken och spy. så jäkla bakis va jag. jag fick anlita en snygg chaufför, för att det var dödsdömt för mig.

det är skönt att ha cecilia hemma igen, ikväll har vi ätit sushi och snackat massa strunt. vi är ganska bra på sånt!

imorgon är det morgonmöte som gäller på jobbet så jag ska krypa ner i sängen nu.

Vill gratta min Nina, och min farmor som fyller år idag!

nattii



jag o emilia kalymnos 2005 kanske?


älskar dig

i fredagsnatt blev emilia misshandlad/nersparkad av 2 okända killar i sthlm. hon mår under omständigheterna bra, och kom "undan" med en fraktur och brutna fingrar.
jag är så jävla glad att det gick så bra, tänk om hon inte hade skyddat huvudet med händerna. tänk om de hade fortsatt sparka ... så hon aldrig hade vaknat igen. jag har tänkt så mycket de senaste 24 h.

2 fega jävla svin... som ger sig på en ensam tjej!!! vad var motivet? rån? våldtäckt? va fan ville de? jag fattar inte hur man kan tycka det är kul att bara springa fram och sparka ner någon? jag tror på karma och fy fan, de kommer fan få ångra det här!


min fina underbara emilia, jag tänker på dig!! jag vet att du är stark....





bad

den här veckan går inte ens att beskriva. jag är så trött, och slut i huvudet och i kroppen.
jag grät 2 ggr idag. ja på jobbet. jag vet inte varför...alla känslor bara svämmade över. jag försökte prata vett med securitas.  misslyckades. kassan kom inte igång...och jag kände bara hur hopplöst allt skulle bli inför helgen. så när samtalet från mamma å pappa kom så brast det. de sa att de kunde flyga från kalymnos idag pga av vädret. (blåste för mkt) och de visste inte när de skulle komma hem. tårarna bara rann ner för kinderna... jag kände bara näää jag orkar inte mer. jag hade ställt in mig på att pappa skulle komma hem! och ta tag i allt som jag inte har lyckats med.
det är så sjukt påfrestande att känna sig otillräcklig. eller ja...att man inte klarar av det. jag har haft svårt att sova i 4 nätter..eller jag har inte sovit, jag tänkar HELA tiden. jävla hjärna, som aldrig kan släppa taget om jobbet.
andra gången jag grät var i bilen hem, allt bara försvann...ångesten. en kassa blev lagad ca 1 h innan stängning. vi kan ta emot kort och få ut riktiga kvitton. tänk va glad man kan bli över en sådan sak som man tar förgivet. mamma, pappa å wilma fick tag på nya biljetter så de kommer hem imorgon förmiddag. ibland är det skönt att få gråta ut, att bara känna hur allt man byggt upp försvinner och man får ny styrka.

jag måste ha varit en vacker syn på jobbet iaf, lite röd-gråt flammig i ansiktet, sminket hade runnit bort, röda ögon och JÄTTE stora läppar som bara dunkade. fy fan säger jag bara..

när jag kom hem så spolade jag upp ett varmt bad. (faktiskt de första badet någonsin på täppgatan) jag tände massa doftljus, spelade beyoncés bästa lugna låtar, skrubbade och peelade kroppen, la ansiktsmask, drack lite vitt vin och bara låg och tog igen krafterna. det var sååå skönt.
nu har jag brunutansolat mig och kollat på idol. olle är fuckin amazing. i love u!

nästa projekt är att måla naglarna. och packa lite, imorgon efter jobbet bär det av till sthlm. men ska hem emellan och göra mig festklar!

hejsvejs

emelies lediga dag

såhär var min torsdag:

10.00 - vaknade
11.00 - åkte till brunnsäng, la in en tvätt
11.05 - 11.45 - tränade
12.00 - dusch och gjorde mig klar
13.00 - läkarbesök
13.30- la in en ny tvätt
14.00 - apoteket
14.30 - hämtade sarah vid centralen åkte mot etuna
15.15 - lunchade på tunapark, jag åt lasagne och sarah åt grekisksallad (det var jättemycket sallad)
16.00 -  hälsostudion, jag gjorde läpparna, provade lite nytt. sarah var med och checkade läget.
17.30 - åkte förbi jobbet och lämnade lite prylar, sen hemfärd
18.30 - lämnade sarah och sedan hämtade jag upp rubbe o james körde till rinken
19.00 -  SSK-DIF
21.30 -  SSK står som segrare
21.45 -  åkte till brunnsäng och hängde sista tvätten
22.00 -  hyrde film och köpte en kebabrulle + zero
22.30 -  kollade på film
00.15 -  ligger i sängen och kollar robinson

what a day, jag är helt slut med lycklig!


frustrerad

jag går i taket. jag håller min ilska inne, på en ganska bra nivå. men när jag tänker mycket, som nu. läggdax så brinner det i hela kroppen.
vi betalar multum för att ha ett fungerande system på jobbet. kassa, lagersaldo, beställningar, internet ja allt sånt som vi behöver för att överhuvudtaget kunna sälja en enda pryl.
allt hänger på datorerna och systemet. och vi har då val FDT. för att de helt enklet ska vara bäst, och kunna ge oss support, backup, stöd, fixa, jag helt enkelt åtgärda all sorts datakrasch så fort som möjligt.
deras  så kallade specialister kostar tydligen 900:-/h.
vet ni vilket svar vi fick imorse när jocke ringde o sa att vi inte fick igång datorerna?
att de inte hade tid att hjälpa oss, de hade fullt upp!
hmm...alltså, då gäller ju inte vårat avtal. eller de kan inte leva upp till det. eftersom vi betalar för att kunna få 24h support. även om en krasch skulle hända på helgen!
ibland önskar jag att vi bodde i usa och hade företaget där så jag kunde stämma de där idioterna (får man säga så?) vi hade alltså öppet idag men utan fungerade kassa.
jaaa och hur gick det då?
jag kunde inte se nån beställning , inte vad vi hade på lager eller vad en viss vara kostade. som tur är, är alla varor i butiken prismärkta. så det blev handskrivna kvitton och alla stackars kunder fick betala kontant. de fick åka och hämta ut pengar osv. några fick ta på hemlån och några la undan tills senare i veckan. när något sånt här händer känner jag att VI är oproffsiga. det känns som va fan, de här kan inte ta hela dagen... jag blir stressad/frustrerad och framförallt förvirrad!
det funkar inte, vi går miste om så mycket kunder och kunder=dagskassan. tydligen är detta inte fixat än, och datakillarna ska fortsätta imorgon (vi fick ta in en annan firma eftersom fdt hade häcken full)

inte nog med detta. för över en vecka sedan fick securitas in ett larm,,,aaa kanske 1-2 på natten att vårat larm i skyltfönster nr3 utlöst. de kom dit 3 min efter larmet hade gått. de undersökte både inne och ute men hittade ingeting som verkade fel.
nästa dag då jag kom till jobbet hade de lämnat en lapp, där de stod att larmet gått, när de var där och att de hade checkat så att allt var grönt. jag gick då till skyltfönster 3 för att se att allt var som de skulle.
aa tror ni inte att det är ett hål i högra hörnet. nån hade haft kul och kastat en sten, typ 8-10 cm i diameter, ganska långa sprickor och det låg glassplitter i skyltfönstret. hur fan kunde de missa det?
så vi ringer dem och säger att de måste komma till butiken för att skriva ner händelsen och hur omfattande skadan är. det behöver ju vi för att visa för försäkringsbolagen. en ruta går säkert på 15.000:-,
tror ni att de kommer? NEJ, det går en dag...2 dagar 3 dagar. sen ringer vi igen på fredagen. de lovar att skicka ner en snubbe, som ska kolla, skriva och sätta för något tillfälligt iför hålet så de inte ska komma in onödiga saker som tex REEEGN!
tisdagen är avklarad en vecka har gått, och fortfarande inget besök från securitas. ringde även idag. aa då de kommer... NEJ NEJ ÅTER NEJ! vad är deras problem? det tar säkert 5 min att besöka oss. FÖRBANNAD!

jag är glad över 2 saker.
1. bilen är lagad! hallelulja! 
2. en klapp på axeln behövs ibland, tack du vet att du betyder mycket för mig. pepp är den bästa medicinen.
 

2 filmer

avklarade.

nr 1


inte så värst ny, och inte så värst bra. men helt okej en måndagskväll (såg den igår) lite spänning. 2/5.


men man kunde ju alltid spana in den här gossipsnyggingen.


nr 2



lite lik vägen (the road) som jag såg för inte allt för länge sedan, världen går under, några lever. eli har en uppgift att förvara och försvara världens sista bibel. helt ok, den fåååår 3/5.

pengar är livet

visst, kärlek också, men jag gillar pengar mer. jag kan köpa kärlek för pengar hahhahaha

jag är en jävel på att spara. eller okej jag får bra hjälp, så de hamnar i rätt fonder och växer osv.  men jag trodde aldrig att jag hade kommit upp i de här!. men jag har alltid lagt undan 3000-4000 i månaden, och jag börjde jobba när jag var 17. så om vi tar snittet 3500kr x 12månader x 6 år= 252000 + räntor och vad de olika fonderna är värda. så kan de bli ganska intressanta siffror. ibland är det skönt att bara veta att de finns där. jag kanske vill ha en bmw en vacker dag. och slippa att ta lån skulle ju inte vara fel...eller köpa lägenhet och inte behöva ta lån på hela summan. börjaaa spara gott folk. pensionsspara eller nått!!! HELT KLART VÄRT DET!

det blåser som fan ute. trodde bilen skulle blåsa bort från motorvägen när jag körde hem från jobbet. men som tur var gjorde den inte det. jag har haft huvudvärk i 4 timmar nu. undrar om det är skönare att skjuta sig i huvet. det går ju iaf över då. jag har till och med proppat i mig grekalvedon. men icke sa nicke. jag ska nog ligga här och lida ett tag till...

jag är jävligt förbannad också. om inte bilen är klar i morgon kommer jag personligen se till att de aldrig mer får skicka en faktura till oss. AAAAAAAAAAAAALDRIG. jävla skitservice. jag mår illa. jag ska byta. visst vissa grejer kan ta lång tid, men kan folk inte meddela detta? säga 1 vecka 2 veckor, WHAT EVER! jag ringde dem i fredags. är bilen klar...nää det var lite strul men på måndags skulle de ringa tillbaka. tror ni att de ringde idag??? NÄÄÄÄ.
skit .eller den gången när de ringer och säger att bilen är klar, och sen när jag väl pallrat mig dit och ska köra
iväg så lyser både den ena och den andra varningslampan. då ba oj, vi måste plocka isär bilen och sen sätta ihop den och det är ganska omfattande. jo det fattar jag väl...men lite info tack!
skulle inte förvåna mig att bilen inte går igenom bilprovningen som ska göras snart. då kommer jag stämma dem.
jag måste ha en stor bil, jag ska faktisk hämta folk på arlanda i veckan. VIP folk. med vip stora resväskor. + hund.

jag är kanske lite bitter, men jag är samtidigt jäkligt glad. den här helgen kan inte bli bättre. på fredag ska jag hämta mina grekföräldrar + grekhund. på lördag ska jag åka till syrran och fira henne, det blir förfest och sen utgång. ska slagga där, och på söndag ska jag åka till arlanda igen och hämta cecilia. åå vad mycket skvalleeer!

vill bara att dagarna ska flyyyga fram nu!

godnatt

just det såg inte salt igår, dålig kvalité. såg en annan film ikväll men den får jag skriva om nån annan dag för att mitt huvud tillåter inte mer tänkande. huvudet vill bara dö.
 jag skulle vilja att tränare mårten var med mig varje dag och sa åt mig vad jag får göra och ej göra. sen såklart får gärna idol-olle sjunga peppande låtar så jag orkar ge ännu mer!

 


lugn lördag

jag känner att jag gjorde ett bra val igår ikväll. egentligen skulle jag ut och roa mig, men ändrade mig i sista stund. hade det så mysigt i nykvarn så det gick inte att åka därifrån.
jag åkte dit direkt efter jobbet, kollade lite på sskmatchen. jag o tilde smaskade i oss massa vit toblerone som jonas o nina hade köpt med sig från spanien. sen blev vi alldeles fulla av energi av allt socker så vi åkte till heroncity och discobowlade. tilde vann med 5 poäng. haha... hon spelade som ett proffs ;)
när vi kom hem, hjälpte vi till med middagen, det blev färsk bandpasta med bolognese + fetaostsallad. vi snackade mycket om julen.. vi drack xider (inte tilde o lucas då =) ruben kom förbi också. blev ganska mycket lampsnack (som vanligt) sen blev vi nog lite på lyset för vi plockade fram massa gamla album och bara satt och skratta åt alla kort. när jonas o nina var i våran ålder och bodde typ ovanför 550. vilka fester, vilken klädsel hahah...och massa kort från våra påsk- sommar - vinter träffar. ruben såg ut som en riktig syrian för 6 år sedan.
det är så kul att kolla på gamla kort, vilka minnen som väcks till liv. synd bara att man inte gör album längre. man sparar bara allt på datan...så trist!!!
kom hem vid 12 och stupade dirket i säng. supertrött!

idag har jag spenderat hela dagen i skärholmen. jag har handlat massa smink, b.u.s, ansiktsmasker, strumpor, olika leggins...eller tights om man säger så, gick på jakt efter vinterjacka. alla små stl var slut. boomerang, peak, goose var bara å gömma. men jag hittade en tillslut på esprit. dun, figurnära, kort men gick ner över rumpan. känner mig mycket nöjd. sen hittade jag en pälshalsduk liknade sak på mq. vad köpte jag mer? jo ett par converse skor. mocka med luddig insida. as sköna och snygga. + njöt av en go sushilunch!
nja jag var kvar tills det stängde kl18, sen åkte vi till nykvarn och hämtade min bil.

nu är jag hemma på täppis, ska laga middag och sen blir det film. SALT med angelina jolie. hoppas den är bra.

hejvejs



äntligen fredag

har jag käkat sömnpiller eller vad? jag är segt trött just nu. fattar inte... brukar max sova 6 h / natt men den senaste tiden har jag nästan sovit 8 h/natt. hmm mer sömn, betyder inte det att man ska vara piggare? aja...

idag har jag jobbat. + jag har varit och letat korg till wilma(som kommer hem om en liten pytte vecka) men de fanns ingen som var tillräckligt bra, så jag beställde en. riktig gosig, med höga kanter.
jag har köpt en hylla också, men det kommer säkert dröja innan den kommer upp... som med allt annat.

efter jobbet åkte jag hem, suck...denna väg alltså. jag pallar inte mer, vill HAAAA santa fen nuuuu nuuu nuuuu! jävla tunavallensbilservice... dålig service. faktiskt.
aja, väl hemma kom becky och hämtade mig. vi åkte iväg en snabbis och kollade på hennes nya lägenhet. jättefin nära stan. kommer säkert bli asfin när allt är på plats!
hemma på täppis åt vi tomatsoppa med vitlöksbröd, kollade på idol (å snälla olle bli min man!!!) och såklart blev det lite pp, och chips+dipp.
egentligen skulle jag ha hängt med becca en sväng ut, men jag orkar inte. jag bara längtar efter sängen... och animalplanet. fast först ska vi kolla resultatet i idol.

jag trodde att ssk matchen imorgon var på hemmaplan, men tydligen i göteborg, surt. får gå på tordag istället då. passar ju bra eftersom jag är ledig då.

NU IDOL!
godnatt


RSS 2.0