äntligen

skönt med seger. de behövdes verkilgen, men matchen var trist. det är inget GO i ssk. känns som de bara slöar och har noll koll. vinsten var bara ren tur. aik var lika dåliga. rättvist skulle ha varit 0-0. haha

jag o mamma var på invigningen av ica. det var sååå sjukt mycket folk. de hade rullat ut röda mattan och bjöd på bubbel. alkohol och alkoholfri. massa snacks på stora brickor som de minglade runt med. mozzarella + tomat, skagentoaster, ölkorv och ostar, godis, mörk choklad, olivtapende (heter det så) frukter, ja you name it, jag gick runnt och åt hela tiden.. blev nästan mätt av det.
jag hanadlade som bara den, min och mammas vagn gick loss på 2000:- , vi fick en goodiebag också som innehöll, en mössa från cocacola, matlådor från pågen, hårspray från wella, ölkorvar, smörkniv, kellogs flingor, ost, kaffe... och en ros. snällt =)
jag är så glad att "våran" hederliga gamla butik är tillbaka igen, och den var super fin!!! nu ska det bli kul att åka och handla igen. jag tycker inte om stora icamaxi och willys är inte min grej!

jag ska gå ut med wilma nu.
natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0