Veckan

Förutom jobb så har veckan varit full av aktiviteter. I tisdags så hade Alicia avslutningsfest på fsk. De är 11 barn som slutar så vi var lagom mängd med folk. 
Minglade lite, drack cider och sen grillades det hamburgare o till efterätt glass. Efter presentutdelningen var klockan helt plötsligt 20.00 och dags att åka hem. 
Känns så vemodigt att lämna Tom Tits, hela familjen har varit så nöjda och båda barnen har älskat sin fsk🥰 men nu är det dags för ett nytt kapitel i livet. (Eller snart...) 
(null)

(null)

(null)

(null)

Har även uträttat massa ärenden. Nu är det så många avslutningar, student, födelsedagar, morsdag, förlovningsdag (9 år!!!!! 😱😱) så gäller att skriva ner så man inte glömmer bort någon. 
Och spelat 3 rundor golf! 😅 jag o Kim spelade två och fick exakt lika mycket poäng. 

Ikväll spelade jag med Nina och Åsa. Då vann faktiskt Nina som gick första rundan på typ 20 år. Det tycker jag var bra jobbat. 20 poäng på 9 hål 👏🏼

Barnen hade bakat cupcakes helt själva (kim satt på ugnen å höll reda på tiden men annars så made by the åbergs-sisters) fick smaka när jag kom hem. 😋 jag fick ihop 23.000 steg också. Flängt hela dagen! 😅 trött som bara den men ett avsnitt av dead to me hinns med. 

Imorgon ska vi ha räkafton 🦐 med jobbet hemma hos Albin. Ska bli jättetrevligt. Hoppas på fint väder så vi kan spela kubb o hänga ute ☀️ 

Vi hörs! 




Fler bilder


Ja, vad gjorde vi inte på Bommersvik. På torsdagen o fredagen fick vi strålande väder. Vi spelade kubb, tennis, boule, rodde ut till en liten ö och badade (ett dopp sen upp igen) vi grillade, spelade krocket och massa kortspel. 

På lördagen vaknade vi till en mulen dag men vi gick naturstigen och det var också kul. Sedan hade vi "fin" lunch i restaurangen. 3 rätters och allt var sååå himla gott. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Långhelg

Som planerat kom vi iväg ikväll till Bommersvik, och här hänger vi tills på söndag. 
Vågade inte riiiiktigt hoppas på att vi kunde åka för Alicia fick feber i lördagskväll och varit hemma i veckan och kurerat. Men sen i måndags är hon feberfri så vet inte riktigt vad det var som spökade så vi bestämde oss för att åka. 
Men nu så är vi här, vi började med att packa upp sen blev det köttbullar o pasta för kidsen och sen tapas för oss stora. 
Länge sen jag åt det nu och kommer alltid fram till att det är min stora kärlek i livet. Tapas, rödvin och gott sällskap. Så... ✅ 

Efter maten gick vi en runda och kollade solnedgången. 

Jag längtar efter sommaren ❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




🥂🍾👙🧖🏼‍♀️🍹🏨

Nu känns det lite som om dagarna går ihop. Vilken dag är det? 
Just det tisdag. Imorgonkväll flyttar vi ut till Erlandervillan på Bommersvik igen. Det var så himla gött i påskas när vi var där så vi ska vara där även denna långhelg. 🌟
Yey! Nu hoppas jag på bättre väder ☀️☀️☀️ 

Helgen som nyss passerat var ju också bra. 
I fredags efter jobbet så bjöd Lasse och Åsa in på grillmiddag. Åsa fyllde år tidigare i veckan så vi fick fira henne lite i efterskott. 

I lördags så var vi uppe rätt tidigt o fixade. Jag och Kim tog en promenad på 5 km. Härligt väder och sen så gjorde jag mig klar o packade. Mary kom hit vid 12 å sen så kom Cilla, Jelle, Karro o Sarah vid 13.45. Vi packade in oss i bilen å körde mot sthlm. 
Mot Clarion Sign för bad, bastu, rosé, käk och bara vara tillsammans o skratta å ha det bra. 

Söndagen var vi nere vid frukosten vid 08.30 sen satt vi ute i solen tills det var dags att checka ut. 

Tack för en bra helg! 
(null)

(null)

(null)




Onsdag

Ledig dag idag 🙌🏼 jag och Alicia åkte till stan och shoppade loss. Underbart väder NOT så vi var i princip ensamma på stan. 
Jag tog en pedikyr också så man är lite snygg om fossingarna tills på lördag då jag ska iväg på SPA o hotellövernattning med vänner 💋 
Det blev sushi till lunch och enligt Alicia var det den godaste sushin hon ätit i hela sitt liv 😂 vilken TUR mamma att jag valde att äta på resururang idag och fick uppleva det. Hahah Aa du är för go Alicia. 

Sen kom min pappa o hämtade upp oss o när vi kom hem dröjde det inte länge förrän Junia och Kim också kom hem. 
Resten av dagen röjde vi hemma, rensade Alicias rum och det är alltid så skönt att få ihop några kassar med onödigt SKIT! 
När Kim började med maten så blev jag så trött o somnade på soffan. Typiskt. Jag brukar aldrig somna bara sådär. Så nu känns kvällen jobbigt att jag inte ska kunna sova. 

Till middag blev det vildfärsbiffar med potatismos, sås och pressgurka. Och sen så läste vi klart del 3 av handbok för superhjältar. 
Så bra böcker! Såg nu att bok nr 5 släpps närsom så ska beställa den. Vi älskar dem! 

(null)

(null)

Har börjat kollar på en ny serie på Netflix. Dead to me. En svart komediserie . Trodde inte på den först men nu vill jag bara se MER! 

Kollat klart på nästa hela säsong 4 av working moms. Inte lika bra säsong som de andra 3.  

Tittat på Unorthodox, miniserie bara 4 delar.. (Också Netflix)  Den var sevärd. Tyckte om den. 

Hej så länge! 



Hallå 👋🏼

Veckan som gick var en bra vecka. 
Började med att revisorn kom på besök till butiken i måndags för att kolla upp inventeringen. 
Tisdagen var en vanlig arbetsdag så den gick undan. 
Så blev det onsdag och Sarah kom och hämtade mig å Alicia för en playdate hemma hos dem. 
Kidsen fick donken och vi beställde hem lunch från turinge ost & vin. Satan i gatan vad deras vego-lunch var bra!!! 
Vi drack rosé å solen. Spelade spel. Barnen hoppade studsmatta. När Kim slutat jobbet så kom han och Junia. Cecilia och Budda kom när de slutade och det blev grillat till middag. 
(null)

En annan stor grej är att jag äntligen fick min nya bil i onsdags. Har väntat i över ett halvår så jag har verkligen längtat! Jag är jättenöjd! Ska ta bild på den sen så ni får se min pärla. 

I torsdags så var jag också ledig (eller permitterad) min mamma hade Alicia så jag och Kim kunde ta en förmiddag på golfbanan med lunch. ⛳️🏌🏼‍♀️ 
Också här väldigt bra vego-mat! 👌🏼👍🏼 

I fredags var det jobb som gällde och dagen försvann i ett nafs. 
En filmkväll i soffan med familjen - Rädda Willy (en av favoritfilmerna när man var liten ju) 

På lördagen så åkte vi till Kungsholmen för att umgås med Carina, Pelle, Hampus och Elivira. Och för att fira Carina lite i efterskott. Vi gick till Rålis och där var det full rulle. Kidsen lekte i parken. Käkade hamburgare å Korv, sen efter lite väntan så fick vi bord på boulebar där vi blev bjudna på lunch. Jag åt musslor! Aaa så gott! 
Sedan matade vi fåglarna och sen hem till Pelle å Carina för mer lek och drinkar. 
Vi blev inte jättesena men åkte hem vid 22. En riktig heldag! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Söndagen var en redig vilodag. Förutom för Junia som körde gympa å ridning 👊🏼




Helgen

I fredags efter inventeringen var jag helt slut. Kom hem vid 18.30 och så blev det middag med familjen, och ben & jerrys i soffan sen somnade jag 😴 
Lördagen så var det balett för Alicia och sen så spelade vi årets första minigolf-runda. 
Det gick ju faktiskt bra för jag vann över Kim och det tyckte både jag å barnen va kul 😉
Efter det åkte både barnen iväg å lekte med kompisar så jag, Kim, Åsa, Lasse och Benge spelade golf ⛳️ även här slog jag Kim! (Men Åsa vann omgången) sen så blev det en hemmakväll med pizza och film. Junia sov över hos Celine så det vara bara vi tre hemma och det var mysigt för Alicia. 
(null)

Söndag, Kim körde cross med Jonn på fm och jag fixade med tvätt osv. Junia hängde fortfarande hos Celine så jag å Alicia hjälptes åt hemma. 
Vid 13 tiden åkte Alicia till sin kompis Novalie och jag spelade en runda golf med Lasse och Åsa.  Vid hål 4 öppnades himlen och regnet kom men det var inte så farligt. Det slutade ganska snabbt. 
Man kan ju tro att jag blivit bättre efter alla rundor jag hunnit med i år men för det mesta går det fel. Ibland lite rätt. 
Ska försöka gå ut i veckan om det inte regnar. 

På eftermiddagen / kvällen var det gymnastik och ridning för Junia. 
På kvällen, currypasta och Aperol spritz till middag. 
Så himla gott. 
(null)




Inventering och Valborg

I veckan så satt vi igång att inventera. Vi har alltid haft bokslut sista augusti men jag ville ha det sista april istället så vi har nu bytt och det känns mycket bättre. Har alltid haft lite ångest i augusti då jag vet att man ska tillbaka till jobbet efter semestern och sätta igång med den. Säsongen har börjat komma igång då och mitt i allt har vi ett utskick som brukar gå ut till hushållen och det kommer många leveranser. 
Så detta känns betydligt bättre, vi är inne i lågsäsong och vi har inte så mycket på lagret. 

Ja så idag har vi då stängt men vi är på plats för att inventera butiken. ✏️📒

På måndag så kommer revisorn och kollar så allt gått rätt till sen är det klart för i år! SÅ skönt! 

Igår var det Valborg, kidsen var hemma hos min bror och hade massa skoj på dagen, hämtade upp dem vid 19 när jag kom hem från jobbet sen hem till Lasse och Åsa som bjöd på grillmiddag och créme brulée-cheesecake 🍮
Kidsen sov kvar och jag och Kim cyklade hemåt vid tolv-snåret. 
(null)

(null)




RSS 2.0