Fredag

Hej. Idag har jag städat, tvättat 8 maskiner och packat ihop alla våra saker. När Kim kommer hem från jobbet flyttat vi hem igen. Trist och skönt på samma gång.
Nu har vi 9 dagar ledigt tillsammans! Skönt!
Ikväll ska vi till Trosa och äta middag, imorgon döps Oliver i Tveta kyrka ska bli kul att se lilla pysen igen :)
På söndag ska vi ta en heldag på grönalund med vänner. Ska bli askul, förra året fick jag ju inte åka allt...
Veckan som kommer tar vi som den kommer, vi ska upp till min mormor i Järvsö ett dygn, annars inget planerat.

Hörs!

27 juni

Jag gjorde en miss idag. Jag köpte en AS snygg bikiniöverdel men jag kände att trosorna var onödiga. Varför vet jag inte. Nu sitter jag här med min perfekta överdel och inga under pants, nu ångrar jag mig! Måste pallra mig tillbaka till Skärholmen och införskaffa mig dem genast, fanns inte många i min storlek kvar!

Ikväll har vi grillat, Tobbe och Jelena var över.

Just det, i morse köpte jag biljetter till swedish house mafia konserten den 22 nov. Det kommer bli grymt drag i nya arenan, går ju inte att missa en sådan spelning.
Men jag ska absolut inte börja längta än, sommaren har ju för tusan inte ens börjat... Känner mig en aning stressad att det är 1 juli på söndag. Jag börjar ju liksom jobba i augusti (slutet) då har jag varit hemma 8 månader... Skrämmande hur fort det går!

Nu blir det sängen. Natti!

hej

det var ett tag sedan...jag vet. men eftersom jag inte har min data här, och blogg appen fortfarande är ur funktion blir det inte mycket bloggande.
vad har hänt då?
njaa inte så mycket.
Midsommar var ju fantastisk på alla sätt och vis. vädret var på vår sida...vad mer kan man önska?
vi samlades rätt tidigt här på fredagen vi var 13 pers om jag inte räknar fel nu, gick till folkparken och hade picknick. 2 hundar och en liten Junia var också med. vi satt där länge och lyssnade på musik och snackade.
sen blev det poolhäng resten av dagen. Junia badade också! jag också...fast inte frivilligt... hahha jag blev liksom i kickad. med krans och kläder.
det blev kubb... mitt lag förlorade... sen blev det grillning. vi hade såååå mycket mat!
kvällen avrundades med musikfrågesport och där kammade ju vi lag HEJ hem spelet! yesyesyes!
eftersom man hade varit uppe ganska så tidigt och hållit igång hela dagen gav jag upp vid midnatt...men vissa fortsatte med bad och bubbel natten lång. hela gänget sov kvar iaf.
jag var så utvilad på lördagen...skönt. =)
tack för en trevlig midsommar allesammans!
 

Nu är det iaf TISDAG.
såhär har vår dag sett ut:
kl 09.00 junia vaknar och får ersättning. Vi somnar om till kl 11.
går upp, klär på oss och äter frukost. jag vaniljyoghurt med jordgubbar och Junia fick banangröt. sen gick vi ut med cesar. hann ungefär 45 min innan det började regna (IGEN)
Junia sov 1 h, sen lekte vi på mattan med cesar, kollade på lite barnprogram och lekte med leksaker. kl 15.30 somnade vi båda 2 i dubbelsängen och sov i 2 h, när vi vaknade sken solen. så vi gick ut lite, sen kollade vi på en film och förberedde sallad till kvällsmiddagen. Kim kom hem kl 20, då blev et grillmiddag med allsång på skansen.
Händelserik dag va? så här ser våra dagar ut...men jag ska inte klaga för det är faktiskt lite mysigt att inte göra något. På fredag flyttar vi hem till täppis igen...

vi hörs gott folk!

Torsdag

Hej, dagen började ju med strålande sol, men efter lunch kom stora tunga grå moln och täckte hela nykvarn. Surt, jag som bara hade planerat att sola idag. Jag har iaf dammsugit huset medan lilla fröken sov. När Kim kommer hem från lägenheten ska vi bara åka och handla det sista inför midsommar. Vi kommer bli 12 pers här ute, vid 12 tiden går vi iväg till folkparken där det blir picknick och sång och dans, sen ska vi tillbringa resten av dagen här vid huset, grilla, bada och spela kubb och allt det andra som hör midsommar till. Jag skippar nubbarna denna midsommar också.
Tror på en ganska lugn, men mysig midsommar tillsammans med goa vänner och såklart så blir det Junias första och vi ska sjunga och dansa som bara den! Det gillar hon!

Senare ikväll kommer Sarah och Daniel. Skönt att inte behöva stressa hit i morgon från sthlm.

Vi hörs gott folk, och OM inte. Trevlig midsommar och allt det där!

Vad är det för dag?

Hmmm dagarna går... Onsdag va? So you think u can dance ikväll! Yeeeeeey!

I måndags så hade jag och Malin det trevligt, vi gick en runda på stan, sen hälsade vi på Kim och Hampus som slet i lägenheten.
Efter det tog vi med var sallad och åkte ut till nyken. Satt och snackade, lekte med Junia och kom fram till att Malin och hennes kille ska fira midsommar med oss. Kul!

Tisdags, höll vi på att blåsa bort här. Gick en prommis med vagn och hund, men det var inte så skönt ute. Skönare och sitta i lä vid poolen, så det gjorde vi resten av dagen. När Kim kom hem från jobb + jobb i lägenheten så grillade vi och kollade på fotbollen.

Idag så är Junia hos farfar Lasse och Åsa. Jag har flängt och fixat massa tråkiga och ROLIGA saker. Handlat inför midsommar, letat fram kubb och andra nöjen i garaget hos mamma och pappa.
Va på maxi och systemet, inte alls mycket folk sååååå skönt att slippa trängas med alla midsommargalningar ;)
Nu är jag tillbaka i nykvarn, sitter med en kräftsallad i uterummet och kollar på I used to be fat. Ska gå ut med Cesar efter det.
Jaaa jag väntar fortfarande på att appen ska funka.
Vi hörs!

Fortfarande....

Funkar inte appen och det är ju på iphonen jag har alla bilder! Fattar inte vad de håller på med på blogg.se.
Känns som jag har 100 saker att berätta om men men...
Vad har hänt? I lördags så var vi sega, vi hängde mest hemma och sen på kvällen så grillade vi med Becca, Jelena och Tobbe. Vi spelade kort och hade trevligt, jag gav upp kl 01 och stupade i säng.

Igår hade vi spö regn hela dagen till kl 17. Så vi kunde ju direkt inte bada. Men vi satt inne och myste med film och serier istället. Kim åkte in till stan och fixade med lägenheten.
När han kom hem på kvällen kom även sarah och Daniel förbi på grillmiddag. Vi försökte planera lite midsommar men det går ju inte att förvänta sig så mycket eftersom det lika gärna kan va regn och storm. Sverige sucks sometimes.
Nu ska jag ta med mig Junia och dra in till stan, gå på föräldragruppen och sen möta upp Malin för lite shopping.
Hörs sen!

Hhmm

Någon mer än jag som inte kan logga in på bloggappen? Jobbigt!!! 

Jag har haft 2 fina dagar iaf, i torsdags så var jag och Junia i eskilstuna och på kvällen var vi hos Sarah och Daniel på födelsedags fika. 

Igår var jag, Becca, Kim, Jonn, Hampus, Jennifer, Daniel och Ruben här i nykvarn och vi grillade, kollade på den förgrymmade fotbollen och såklart badade vi. 
Det var en grym kväll, Junia sov som en stock hela natten. Resten av sällskapet sov också kvar. 


Onsdag

Idag har vi inte gjort så mycket. Becca var förbi en stund vid lunch-tid och passade Junia nån timme när jag var och uträttade lite saker.
Så bra att vi har henne! <3

Annars har Junia bara busat runt i gåstolen, lyssnat på min sköna sångröst och ätit gröt till lunch och majspuré till middag.

Fotbollen är i fokus nu , Junia hann med en dusch med mig mellan matcherna.
Synd att Danmark förlorade mot Portugal, gillar verkligen inte dem!
Aja nu hejar jag på Tyskland, tror de vinner hela em.

Imorgon har vi massa saker att göra!
Mer om det då, heeeeej!


Rally


Tack kusin Tilde!

Titta vilken fin mössa Junia fick igår av Tilde. Den har hon gjort på syslöjden. Den kommer sitta perfekt när den burriga hösten kommer ...

 


Myskväll

Igår hade vi en riktigt mysig kväll hos fam. Lindström. Helgrillad fläskfilé massa tzatziki och sallad. Nu vet vi hur poolen, bubbeln, tvättmaskinen och alla tv apparater fungerar så nu är det bara för oss att flytta in på fredag. Ska bli riktigt najs!
Vi blev kvar till halv elva igår och kom inte i säng förrän efter klockan elva. Det resulterade i att Junia sov hela natten till 9 imorse, efter lite mat sov hon vidare till halv 11 . Gött med sovmorgon!

Hörs senare!

 


:)

Junia tränar varje dag att sitta själv. Några sekunder längre för var dag som går.


Vad hände?

Junia låg NYSS på rygg och arbetade i gymmet. Så tokigt det kan bli :)


Hemma-dag!

Eftersom det blev ganska sent igår vaknade jag och Junia inte förrän kl 10 i morse. Skönt! Fram till kl 12 blev det lite jobb med pappa, gick igenom maaaassor av produkter som ska komma in till hösten.
Sen blev det gröt och ersättning för lilla fröken, sen somnade hon bums. Då hann jag också få i mig lite mat i form av 2 varma mackor.
Idag ska vi bara hänga hemma, jag måste packa upp allt och ställa allt på sin plats, dammsuga av och sånt trist. När Kim slutat ska vi till bror i nykvarn och grilla och säga "hejdå" och trevlig semester. De åker till mamma och pappa i grekland på fredag och vi ska vara hus, katt och hundvakt. Hoppas på 2 soliga veckor här hemma så vi kan utnyttja poolen till max!!!


Vi försökte...

Ha trevligt, men det liksom kom av sig. Vi , gänget , samlades hos Gurra för att njuta av en Sverige seger, gott sällskap, vin, öl, chips m. dipp och gul?! Vattenmelon stod redo på EM menyn. Men allt blev bara så fel fel feeeeeel! Jag orkar inte beklaga mig. Min söta 5 månaders bebbe ( säger man fortfarande bebis när de känns så stora? :) somnade i mitt knä och kurade ihos sig som en liten säl, då blev mitt hjärta kärleksfullt igen. Det blev liksom bäcksvart när emfesten kom av sig. Men som G sa; Emelie, Loreen vann ju iaf, och HON är ju så jävla mycket bättre än svenska landslaget som tjänar miljoners miljoner i sina klubbar men aldrig kan få till ett fungerande spel ihop och såklart är de helt usla för att de inte kan ge oss lite hopp, ( nu gick jag iaf IN på skiten)
Tack för ikväll, det var roligt att träffas vänner. Cecilia, vi kommer att sakna dig, ses på Kaly i augusti, thats for sure!


Ta vara på dagen!

Igår kom Cecilia hem för en snabbvisit. Hon åker tillbaka till Skiathos på tisdag så idag ska vi verkligen ta vara på dagen vi har tillsammans. Junia vaknade nyss så vi ska äta frukost och sen åker vi till brunnsäng och umgås med Cilla.
Vi går nog bara ut och går i det fina vädret, en sväng förbi stan å så. Ikväll är det fotboll som gäller!!!


Min humor!


5 månader!

Imorgon blir den här lilla tösen 5 månader!


9 maj

Bilden är från 9 maj när jag gick på Sofi's och Jespers bröllop.


Lunch

Nu drar jag, Becca , Kim och Junia till gabos och äter pizza. Tobbe är där i krokarna och fixar med båten som ska sjösättas vilken dag som helst nu.
Gott ska de bli iaf!!!
Senare ska vi till familjen Lindström. Grill och snack står på menyn.


More


Bilder från skiathos


Wilma håller koll på byggarna!


Kalymnos

Det byggs och byggs på huset på kalymnos. Ett allrum blir klart nästa vecka... Hoppas vi :)
Å vad fint det blir mamma och pappa !


Hemma

Hela familjen ligger utslagna i sängen. Allt gick bra på flyget. Första gången jag fick byta en värsting bajs blöja på 1 kvadrat meter flygtoa men vi grejade det, jag o Junia samarbetade bra. Hon var någorlunda stilla och jag gjorde det snabbt. Värre var det bara när jag skulle kissa och försöka ha henne i knät samtidigt och sen tryckte jag på spol-knappen ( och det låter ju alltid skithögt när man spolar på en flygtoa ) Junia blev helt förskräckt och hoppade till och började störtgråta. Vi skyndade oss tillbaka till Kim så med lite mat, tiger och sång blev hon samma gamla glada tjej igen.

Aja bilder från resan kommer! Hej så länge!


Vill inte åka hem...

Så var denna soldag också slut. Den har varit intensiv, vi var varit på stranden sedan kl 10 och sen tog vi eftermiddagen vid poolen. Junia har badat som bara den, nu ligger hon helt utslagen i sängen och sover.
Sista dagen, usch vad tråkigt att lämna detta nu när man liksom har kommit in i det hela. Trist att lämna cecilia också.... Men men, nu ska vi hem och ta tag i nya lägenheten och det blir ju spännande.

Fotot är från dagens lunch, Junia ligger så skönt och vilar på pappa :)


Åsså bada lite med pappa...


Mammas älskling!


Utflykt


Junia tar med sina rutiner!

Hon är lika otrolig här i Grekland som i Sverige. Hon somnar när vi går ut med vagnen om kvällarna, för att leta på en bra restaurang, sen sover hon medan vi äter, pratar, umgås och går vidare genom gränder och förbi skrålande barer. När vi kommer hem (runt midnatt) får hon lite mat, ny blöja och pyjamas och hon somnar om i sin ursnygga gula babysäng här på vårt hotellrum. Hon sover till 07, vaknar vill ha mat och sen somnar hon om tills jag får väcka henne för att vi ska hinna med hotellfrukosten som slutar att serveras kl 10.30. Jag säger bara det, vi är så överlyckliga för att vi får sova :D vi kallar henne Trötter av en anledning...


Solar och badar


Kärlek

Jag kan inte med ord beskriva hur god maten var igår, hur fantastisk utsikten var och hur romantiskt det var att sitta ensamma på en balkong högst upp i en vindkvarn och bara ha varandra. Vi åt tre rätters och beställde in champagne.
Det är sådana stunder man får en kick av, för att klara av vardagen och småbarnslivet. För vem har sagt att det är en dans på rosor?


Fantastiskt

Vi sitter i soffan på balkongen och blickar ut över landskapet. En flaska bubbel är öppnad och ikväll ska vi fira vår 1 års dag. Cecilia och Lovisa är barnvakter och jag och Kim ska bara ha varandra.


1år

Klockan är över 12 och det betyder att det är den 5 juni och 1 år sedan Kim och jag förlovade oss.
Det bästa året i hela mitt liv. Jag älskar dig!


Hej

Vi har det bra. Igår var det så jäkla varmt och härligt. Vi låg på stranden, badade avnjöt en lunch med en flaska rosé dagen till ära. Många ringde och grattade mig och fick ett mail från mina föräldrar, tack för den underbara presenten.
På kvällen gick vi ( jag, cilla, lovisa, kim o junia) till en fin restaurang som ligger på höjden. Utsikten var fabulös och vi hade så trevligt. Efter det blev det en passion mojito på en skön bar. Helt lagom 25 års dag helt i min smak.
Tack!

 


Bada bada badaaaa

Junias första dopp!


På väg

Sitter i bilen på väg till Arlanda. Junia gillade INTE att bli väckt halv sex. Hon tittade på mig med stora röda ögon och sen kom gallskriket. Gick och trösta med lite nappflaska. Nu sover hon i bilstolen. Nöjd.
Jonn är en ängel som kör oss. Tack.


Let's dance

Jag, Rebecca, Kim och Jonn sitter hemma hos oss och kollar på finalen. Vi har ätit sushi och snaskat godis. Jag är nästan färdig packad. Bara det sista ska ner men det tar jag i morgonbitti.
Junia somnade för en stund sen blir ett mission att få liv i henne kl 05.30. Trötter nr 1 !

Hörs :)


Mmm gott!


1 juni

sommar eller hur var det? inte här iaf, det regnar.

På dagens schema står det PACKA!
Ska sätta fart med det nu, ska bli så otroligt skönt att dra iväg.
Hörs senare!


RSS 2.0