hej

det var ett tag sedan...jag vet. men eftersom jag inte har min data här, och blogg appen fortfarande är ur funktion blir det inte mycket bloggande.
vad har hänt då?
njaa inte så mycket.
Midsommar var ju fantastisk på alla sätt och vis. vädret var på vår sida...vad mer kan man önska?
vi samlades rätt tidigt här på fredagen vi var 13 pers om jag inte räknar fel nu, gick till folkparken och hade picknick. 2 hundar och en liten Junia var också med. vi satt där länge och lyssnade på musik och snackade.
sen blev det poolhäng resten av dagen. Junia badade också! jag också...fast inte frivilligt... hahha jag blev liksom i kickad. med krans och kläder.
det blev kubb... mitt lag förlorade... sen blev det grillning. vi hade såååå mycket mat!
kvällen avrundades med musikfrågesport och där kammade ju vi lag HEJ hem spelet! yesyesyes!
eftersom man hade varit uppe ganska så tidigt och hållit igång hela dagen gav jag upp vid midnatt...men vissa fortsatte med bad och bubbel natten lång. hela gänget sov kvar iaf.
jag var så utvilad på lördagen...skönt. =)
tack för en trevlig midsommar allesammans!
 

Nu är det iaf TISDAG.
såhär har vår dag sett ut:
kl 09.00 junia vaknar och får ersättning. Vi somnar om till kl 11.
går upp, klär på oss och äter frukost. jag vaniljyoghurt med jordgubbar och Junia fick banangröt. sen gick vi ut med cesar. hann ungefär 45 min innan det började regna (IGEN)
Junia sov 1 h, sen lekte vi på mattan med cesar, kollade på lite barnprogram och lekte med leksaker. kl 15.30 somnade vi båda 2 i dubbelsängen och sov i 2 h, när vi vaknade sken solen. så vi gick ut lite, sen kollade vi på en film och förberedde sallad till kvällsmiddagen. Kim kom hem kl 20, då blev et grillmiddag med allsång på skansen.
Händelserik dag va? så här ser våra dagar ut...men jag ska inte klaga för det är faktiskt lite mysigt att inte göra något. På fredag flyttar vi hem till täppis igen...

vi hörs gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0