hej

efter en voltaren och ett bad med Junia så känns det mycket bättre... men inte ok. det blir ju värre när man sitter och spänner sig. typ som köra bil...eller sitter på ett flyg. (inte för att jag spänner mig när jag kör bil, men det känns ju 100ggr bättre i nacken av att bara få ligga ner)

idag har jag tvättat (jag vet, jag tvättar varje dag...men tydligen blir det så när man har små barn, de dregglar på allt, det kommer bajs här och där + kiss, och såklart en spya eller 2 har inträffat, nu är ju Junia mer en dregglis( det forsar ut dreggel ) än en spyis. thank god.

Vi har pratat med Cecilia... Om 2 dagar ses vi!!!!!! Wowowowoowowwwwww!

japp sen var vi på ekonomiljus i moraberg, vidare till eskilstuna. lämnade/hämtade. ni vet same same...
sen åkte vi faktiskt till tuna park och kollade lite. solhattar inhandlades, vax lite strunt...och även en present till Kim.
avslutade dagen med att hänga tvätt. Kom hem lagom till middagen. Det enda vi hade kvar i skafferiet o kylen eller rättare sagt frysen var köttbullar och spagetti så det fick de bli. Vill inte handla hem något nu eftersom vi åker till arlanda 06 på lördagsmorgon.

nu sitter Junia i sin matstol här bredvid mig och gör sitt. poop face var det här, dags att byta.  HEj så länge.

Puss på dig nallen.


Torsdag

Jag kom precis innanför dörren. Flängt som en dåre och min nacke/rygg är inte att leka med! Fortfarande stel och har ont sedan jag lekte på bodaborg. Å älskade säng, nu behöver jag vila.


Verkar som vi har valt rätt vecka.

Regn och kallt ska det iaf inte vara på Skiathos!


Love


God natt!

Så nu sover Junia och jag ska också krypa ner i sängen med ett.... eller två avsnitt av one tree hill. Kim är helt inne i sitt lägenhetstänk, han kollar kök, olika köks-ö lösningar, golv hit och dit och badrum. Jag är så glad att han är intresserad av sånt eftersom jag själv inte är det. Visst det är kul att bläddra i en tidning och peka på ett ursnyggt badrum och säga så vill jag ha det, men så funkar det inte riktigt...(fick jag lära mig ;)
Dagens föräldragrupps möte var helt ok. Junia är äldst på sina 4 1/2 månad och yngsta killen var 2 månader å nån vecka om jag minns rätt. Idag masserade vi magen. Junia gillat såklart, sen blev det lite prat om mat och sömnvanor. Rebecca hängde med, så nu vet hon också hur man utför babymassage. greeeeeat!
Sen blev det stan, Kim hämtade upp mig och Junia efter jobbet så åkte vi till enhörna och fixade lite.
Handlade mat på maxi. Middag... Fotboll på tv. Trööööött!

Godnatt säger jag nu!


2 bilder från efterfesten.


TACK!

Fick ett presentkort på en valfri behandling + spa på centralbadet i sthlm. Tack Sarah, Jelena, Daniel och Tobbe!


onsdag

God morgon. Vi är uppe men sega. Stannar nog hemma och myser i pyjamas tills det är dags och bege oss till BVC, föräldragruppen här kommer vi!!! Ska testa och se om det är något för oss. Babymassage verkar väl helt ok.
Sen blir det stan (förhoppningsvis möter vi upp Becca), ska köpa nödvändigheter till grekland. solkräm, schampo, tops... en bikini? hämta min kavaj som jag glömde på efterfesten i söndags...

byeee bye!


Kul!

Ser att fler har hittat hit till min kickass blogg. As kul ju!
Inte för att det är en as kul blogg, jag skriver bara för att jag älskar att kunna gå tillbaka och se vad jag tex gjorde i sep 2011. Och såklart för att mina föräldrar och min bästis som för mestadels befinner sig utomlands ska få lite koll på vad vi pysslar med här hemma.
Så om det är några frågetecken för er nykomlingar är det bara att fråga på, jag lovar jag är ganska snäll innerst inne...höhö.

Tjaaaa då!


:D


Ganska händelselös dag...

Tvätt, betalat räkningar, varit i brunnsäng. Jä jä... På kvällen så träffade vi Sarah och Daniel och åt varsin oxfilépasta på Barolo. Jonn anslöt sig också. Trist tisdagen blev plötsligt trevligare!


KÄRLEK!!!


Bilder från lördagen!


Godmorgon

Junia vaknade för en kvart sen, jag tog upp henne till mig och nu ligger hon som vanligt och snackar och experimenterar bredvid mig. Nappen kan hon ta själv och sätta in i munnen sen ploppar hon ut den så den flyger iväg. Jag ger henne den så hon får ta den med händerna o in i munnen igen och så håller vi på i nåååågra omgångar. Lite tjötigt men hon verkar ju tycka det är roligt. Bästa vännerna just nu är ju hennes fötter, de får hennes fulla uppmärksamhet hela dagarna. Helst ska de in i munnen.
Vi testade majspuré igår, den gillade hon! Ok det var lite Junia uppdate.
Annars har det inte hänt så mycket. Igår var jag fortfarande sliten efter helgen. Kändes verkligen att man hade varit på Boda Borg hade världens värk i alla leder och muskler. Så det blev en hemma dag, jag dammsög av lägenheten. Jag satt med oerhört tråkigt jobb relaterade grejer. När Kim kom hem från jobbet lagade jag torsk med vitt vin, creme fraîche, lök, buljong och saffran. Gott gott gott! Man blir lagom mätt av fisk.
Sen åkte Kim och Junia till Trosa och tittade på tomter. Jag var tvungen att fixa lite av det sista med ang jobbet.

Nää nu börjar vi dagen tycker jag!


Mammas gos


Paaaartey

Min festdag var klockers igår! All var så grymt taggade o på partymode och vi gav inte upp förrän 07 imorse. Jag mår som jag förtjänar och firar min allra första morsdag i sängen med pepsi och en pizza. Men det var sååå värt det, min 25 års fest blev verkligen ett minne för livet. Det ska ni veta mina vänner. Tack för att NI finns och fyller mitt liv med glädje. Massa kärlek får ni av mig!!!

Min mamma får världens största grattis på morsdag och GRATTIS igen för att huset i brunnsäng nu är sålt! 2012 är ett sådant fantastiskt år och jag hoppas och tror det fortsätter i rätt riktning.

Älskar min familj!


Gokväll.

Förra inlägget kom typ 2 h för sent men aja, just precis är middagen uppäten. Kim hade slängt ihop en lövbiffpasta med saffran och persilja. Asgott!
Jag har även testat lite kläder som jag ska ha i morgon... Haha jag kommer se ut som en discoboll haha.
Ikväll ska vi bara vara hemma. Ska färga Kims hår. Ljust .... Hahahaha.


Iväg!

En sväng förbi maxi och systemet sen är allt klart inför morgondagen.... Taggad?!?! JAAAAA!


Mms

Fick nyss den här bilden från Rebecca, ser skönt ut det där ...


wihoo fredag

Junia är på stan med Becky. Jag sitter hemma i lägenheten... fixar med det sista inför morgondagen. Diskat, plockat lite... ska strax skypa med pappa. på söndag är det deadline för inköp av kristall. ska gå igenom detta nu eftersom jag inte kommer hinna med något sånt som jobb resten av helgen.

Loreen var ju awesome igår, tyckte dock att hon mumlade lite i början...hörde liksom inte vad hon sjöng... men det kanske var nerverna som spelade roll.

vi hörs senare!

Minigolf

Idag har varit en riktig fin dag. Solen har lyst på oss och Junia har åkt sin bugga på stan. Hon älskar verkligen sin tiger som ni ser på bilden :) Vi mötte upp Rebecca och sen anslöt sig Kim när han kom hem från jobbet. Det blev en mjukglass vid maren.

Nu på kvällskvisten så spelade vi ett parti minigolf med Tobbe och Jelena. Men alla fick en redig usel omgång, den vill vi helst glömma...
Nu sitter vi på här på täppis och inväntar ESC! Heeeeejja Loreen!!!!!


Balkonghäng med becky.


Torsdag

Junia ville upp 09 idag. Jag, den bortskämda morsan tyckte det var en aning tidigt. Men men... så är det ibland!
Nu ska hon få gröt...och sitta i nya stolen. wiihooo... egen stol! =)
Dagens planer är : städa badrummet, bädda rent....och sola på balkongen.
Ikväll är det semi i ESC, kan jag aldrig missa. AAAAAALDRIG =D

Den 2 juni drar vi till Skiathos. Vi väntar bara på att resorna ska gå ner liiiiite till, jag håller kontakten med Cecilia och det finns ganska många platser kvar... så det känns lugnt. Hon har iaf bokat ett fint modernt hotell åt oss i Skiathos stad.
Ska bara bli så jäkla skönt att åka. Familjemys på hög nivå, och Junia får umgås extra mycket med gudmor Cecilia.... som hon faktiskt bara har träffat vid dop-veckan.





Det börjar dra ihop sig...

FÖR FEST! Min 25års fest.
På lördag kl 09.30 ska vi mötas på centralen i tälje, vi blir 25 pers och 5 bilar kommer att ta oss till Bodaborg i oxelösund där vi kommer att röja järnet i 5 h.
Sen blir det hem och vila och göra sig redo för kvällen... kl 19.30 är det olearys som gäller. Storbildsskärmen kommer att visa ESC och självklart kommer loreen ta hem hela baletten! såklart blir det middag...och lite andra överraskningar under kvällen ;)
Nu längtar jag!
Tråkigt bara att mina föräldrar och min bästa Cecilia inte kan vara med på min dag.


Kärlek...


Trött

Nu blir det eftermiddagsvila för fröken.


Äntligen hemma!

Idag så har vi varit ute och flängt. Vi struntade i att det var 23 grader varmt och spenderade nästan hela dagen med tvätt och att åka fram och tillbaka till eskilstuna. Jag försöker att åka till jobbet en gång i veckan, helt ok tycker jag. Junia klagar inte över att åka bil direkt. Bra musik och en lugnande motor så är hon nöjd!
Efter jobbet åkte vi till babyproffsen och köpte en gåstol som kan göras om till hoppstol. 2 i 1 liksom, tror den kommer att gillas. Sen hittade jag en brio matstol som jag har letat efter ett tag nu. Den heter brio grow men har utgått från deras sortiment, men de hade kvar en i butiken så jag slog till direkt. Tycker den är stilren och inte så plastig som så många andra är. Sen såklart finns ju tripp trapp trull stolen som är fin, men denna föll mig verkligen i smaken!
Nu är vi iaf hemma igen, Kim är och golfar så vi får väl ta om montera ihop den där gåstolen själva ;)
Ha det! Bye!


Skön solig dag!

Idag har jag och Junia varit hemma hos min brorsa i nykvarn. Underbart väder så det var bara att inta en solsäng och där låg jag resten av dagen. Pause för lunch, och lek med Junia förstås. Poolen är 25 grader varm så Junia fick plaska lite, men vi doppade inte hela kroppen.
Nu på kvällskvisten kom Kim ut hit , vi ska grilla hamburgare och bara slappa. Snacka om skön tisdag!


Lek i skuggan med kusin Tilde.


I detta ögonblick


22 maj

Jag får nästan tårar i ögonen när jag tittar på prinsessans Estelle's dop på tvn. Det får mig och tänka tillbaka på Junias stora dag. Det var en fin dag som jag alltid kommer att minnas, känslan att gå in i kyrkan med vår dotter och alla som var där för hennes skull är obeskrivlig.

Älskade lilla Junia, du är det bästa som finns!


Sötis


Måndag

Kim kom till jobbet 05.15 imorse (1 h tidigare än vad han skulle) detta pga av att hans iphone ställde om tiden inatt... 1 h framåt... va knastigt det kan bli, fick mig iaf ett gott skratt när jag vaknade imorse och läste hans sms.

Jag och Junia har varit på BVC idag, nu är hon 6.890g tung och 66cm lång...hon är 4 månader och 10 dagar gammal idag.
Hon följer sin kurva bra.

Nu ska jag  in i duschen och sätta på mig lite tunnare kläder (så varmt ute!) och sen ska vi bege oss ut igen.
Ha en bra dag!

Tack farmor!

Junia fick också presenter med sig hem ikväll! Världens bästa farmor!


Kvällens planer

Nu på eftermiddagen åkte till nancys och tog med oss varsin sallad och satt oss på en bänk vid kanalen. Riktigt skönt väder, snällaste Junia tyckte också om solen.
Halv sju ska vi på middag hos farmor och Per. Ska fira Hampus ännu en gång :) men jag ska absolut inte klaga. Go mat och tårta är det bästa som finns!


Söndag

Gårdagskvällen var kanoners, vi var ett stort gäng på 25-30 pers som var hemma hos Malin. Där bjöds det på fläskfilé, kyckling, kallskuret, potatissallad, såser och sallader. Det mesta fanns liksom, lika så i dryckesväg. Vi var kvar tills det var dags för resten av sällskapet att gå ut och dansa, då åkte vi hem. Hämtade vår lilla tjej i enhörna och sen bums i säng.

Idag tog jag sovmorgon, Kim fick sköta morgonen med Junia. Sen åkte han iväg och spelade golf. Junia åt en portion gröt och sen blev hon så trött så hon somnade nästan i stolen, jag bar över henne till vaggan o där slaggde hon iaf 1 1/2 h. Då passade jag på att diska, dammsuga lägenheten och göra rent balkongen. Hann precis med allt innan hon slog upp sina blå och ville upp. Allt utom att duscha då... Men det kan jag göra nu för att Kim är hemma igen.

Hörs sen!


Nu drar vi på fest!


Helg!

Igår kväll åkte vi ut till Ki. Jonn, Sarah, Budda, Isabel och Danne var där och skulle grilla så vi joinade dem. Det var en fin solig kväll och vi åt och skrattade hela kvällen.




Natten var lugn här hemma, Junia somnade ute på Ki och sen sov hon som en stock till kl 06. Då blev det käk, innan hon somnade igen och vaknade vid 10. Nu ska vi iväg och köpa present till Malin (Kims syster) som fyller 25 idag. Vi ska åka till Eskilstuna och gå på fest! Hampe och Jennifer hänger också på. Jag ska vara chaufför, så ingen alkohol för min del. Junia ska vara med farmor och Per. De ska nog ut en sväng på sjön. Kul! =)

Yes yes... vi hörs sen!


De har koll på Junia... :)


Försöker hålla balansen...


Så här ser vi ut!

Efter en heldag i tvättstugan!


Uselt

Jag kan inte fatta att det är över för Sverige, jag trodde stenhårt på dem!
Vill inte ens tänka på matchen....

Idag är det fredag, vilket betyder att när Kim kommer hem från jobbet har vi 2 hela dagar tillsammans här hemma. Vi saknar honom om dagarna faktiskt.
Jag o Junia ska tvätta och åka förbi e-ljus idag, får se vad kvällen har att erbjuda.

Bjuder på en bild från i påskas när vi var på kalymnos, fatta hur högt det smällde av dynamiten!


Gokväll

Det är hockey för hela slanten här hemma. Sverige har inte levererat, känns som de tappar lusten så fort de ligger under. Hoppas hoppas de sättet 2 mål nu i sista perioden.

Nu på kvällskvisten så har jag, Kim, Junia, Sarah, Daniel, Becca och Malin lirat minigolf. Jonn och Gurra tittade förbi efter deras tunga maraton cykling. De fick underhålla Junia :)
Vi bestämde att vi skulle köra en hockey kväll här på täppis efteråt. Och hungriga var vi också, så jag o sarah gjorde en jättelasagne med sallad till middag. GÖTT!

Som sagt, det enda som saknas är en Sverigeseger!!!


Tröttmössa


Lunch i solen

Vi satt länge i solen och pratade om allt möjligt. Ett varsitt glas rosé var på sin plats!


Rebecca

Grattis på din nameday!


Torsdag

God morgon! Här var vi uppe en snabbis vid sju, Junia käkade lite men somnade om direkt efter. Nu vaknade hon igen och ligger och snackar med lampan som hänger i taket. Undrar vad hon säger :)
Nu ska vi upp och göra frukost, gröt till Junia och mackor + juice till mig. Känns som en vanlig torsdag.
Vid ett ska vi möta Sarah för en lunch. Ska bli trevligt!

Vi hörs sen gott folk!


Mätt som en plätt!

Kim kom hem sent från jobbet, han ska jobba imorgon också, lite surt eftersom alla andra är lediga. Men det känns ju skönt att vi kan åka iväg ibörjan av juni utan att han ska behöva ta ut nån semester. Imorgon är den in jobbad!

Det blev iaf en smaskig middag ikväll. Jag gjorde fläskfilé med vittvin, crème fraîche, krasse och lite andra kryddor till de blev det sparris, sugarsnaps och potatis klyftor. Nu sitter vi har i soffan och kan knappt röra oss. Junia har varit duktig och ätit gröt 2 ggr idag :)

Hej på er!


Soffhäng


Storvinst!


mycket på G

planerar.... semestrar.... födelsedag.... förlovningsdag... ännu mer semester. kalymnos m.m.




Hockey

Dagen bara svischade förbi. Efter handlingen så lagade jag mat. Junia fick testa sempers banangröt. Jag blandade ut med lite ersättning, hon åt kanske 5-6 skedar. Det är bra jobbat, vi har testat lite palsternackspure innan, men det gick inte hem. Vi koncentrerar oss självklart på ersättning med är kul när vi sitter tillsammans hela familjen och matar Junia, då njuter hon :)

Nu är det hockey som gäller, imorgon ska jag inte göra ett dugg! Så skönt, länge sen jag inte hade något minsta lilla inplanerat. Vad sägs om några avsnitt av one tree hill, promenad i solen.... Och så ska jag laga en kalasmiddag åt min man, för det är han värd!

Tjarå!


Tisdag

Nu ska jag bara få på mig lite kläder sen blir det en sväng förbi e-ljus innan vi drar till etuna. Ska hämta april-pärmarna och lämna dem för bokföring. lämna/hämta lampor.
veckohandla. speciellt ersättning... Junia äter som en häst =)
Ikväll ska jag o Becca till olearys och ordna med bordplacering och hur "schemat" ska se ut under min festkväll.
jag längtar sååå mycket efter 26 maj nu! det kommer bli en grym dag... en fullspäckad dag så det gäller att vila upp sig ordentlig innan den lördagen.

hej då

Godkväll.

Nu har lillan somnat, vi ska lägga oss i soffan med en film.
Jag håller på att bli förkyld, har nyst sjuttioelva gånger den senaste timmen. Usch och blä, sånt tjafs orkar jag inte med nu!

Kim var i vår nya lägenhet idag, han mätte och kollade ut lite saker. Snart börjar det stora projektet... Tror han sätter igång med allt när vi kommer hem från Grekland, så om en månad ungefär. Kim får sköta det mesta, han är bäst på inredning och sånt. Jag litar fullt ut på att han väljer rätt kök och kakel osv. De enda jag kan är belysning.... Och den kommer att vara grym! Tänk att få det precis som man vill tom uttag som sitter där man vill att de ska sitta.

Nä film var det! Heeej!


Ny klänning


Redo för en sommar på sjön!

Nästa helg så kanske Junia ska få följa med farmor och Per ut på sjön. Hon har iaf förberett sig väl! :)


Myspys i sängen!


Seg-måndag

Vi var faktiskt uppe rätt så tidigt idag, jag och Junia. Vid 8, men sen somnade vi om och gick upp 09.30.
Ätit frukost, skypat med mamma, lillan sov en halv timma mellan 11.45-12.15.
Jag har fixat med lite saker inför mitt party som är den 26 maj. Vad mer? Bank grejer.... ja nu skulle vi ju egentligen ha gett oss av till eskilstuna men jag orkar verkligen inte. eller rättare sagt, jag har ingen lust med det just idag. ska svänga förbi brunnsäng, kolla post... tvätt och lite sånt i stället.
Så får det bli, Etuna tar vi imorgon!
Ibland är det skönt att ta dagen som den kommer....

hej så länge!


Godkväll!

Så var även denna helg slut. Idag så jobbade Kim 7 - 12.
Jag och Junia sov till kl.10 sen satt hon i sin sitter och kollade på när jag diskade ett berg av helg- disk. Igår hade vi en trevlig hemma kväll med Tobbe och Jelena. Film, pizza och chips mmm....

När Kim kom hem från jobbet idag så åkte vi till barnenshus i kungenskurva och kollade på matbordstolar. Hittade dock ingen som föll oss i smaken, så det blir att beställa en från nätet istället. Har hittat en på jollyroom som är fin.
Så vi tog en mjukglass och bara hängde istället, kl 17 var det dags för kalas hemma hos Lasse och Åsa. Hela tjocka släkten kom för att fira Åsa och Hampus som var födelsedagsbarn. Det blev jätte go middag och tårtor. Junia var nöjd hela kvällen och njöt av all uppmärksamhet.

Nu är vi hemma, Junia sover och vi sitter framför tvn och kollar på den siste samurajen.

Hej svejs!


Kärlek


En aning oväntat....

Vi har köpt en lägenhet, eller rättare sagt Kim har köpt en eftersom jag fortfarande står på den på täppis.
Den nya ligger på Doktor Martingatan - Gula Gården i Södertälje. Alltså inte så långt ifrån där vi bor nu. Det är en 3a på 83 kvadrat.
Så nu har verkligen Kim något att pyssla med för den ska totalrenoveras innan vi flyttar in. Vi har inte tänkt att bo där så länge, utan när vi hittar det rätta huset så flyttar vi direkt. Vi köpte lägenheten för att vi behöver mer plats och det var en riktigt bra affär!


Vill sitta med oss andra!


Sandviken

Snart ska jag och Junia ta och åka hemåt. Resan hit gick utmärkt, tog 2 h och Junia sov hela tiden.
Vi har bara myst hemma hos Sanna hela gårdagskvällen och idag. God mat, gott rött vin och gott sällskap. Vi käkade godis och kollade på hockeyn. Satt uppe till 2 och bara snackade om våra liv. Det fanns endel att prata om :)
Aja, har iaf haft det toppen!


4 månader!


heeej!

bloggen har kommit lite i kläm de senaste dagarna. bloggappen är ju skit, men det är ju inget nytt. har alltid problem med att lägga upp bilder å så.

ajaaa... nu till gårdagen. Vi var som sagt på bröllop. Det var så roligt att vara med på deras stora dag. Å så fin klänning... och allt! Sofi har verkligen gjort allt och kämpat med att gå ner i vikt sedan årsskiftet. Så duktig har hon varit med träning och rätt mat, så stolt! De var så stiliga!
All lycka till er brudparet... (som nu är i Grekland på en liten honeymoon)

Idag så blev vi väckta av Becky vid 8.15., fråga mig inte hur eller varför...knäppt var det iaf... trodde jag drömde..vi somnade om ganska snabbt.
Sen blev det stan... köpte en 4 månaders present till lillan, sen blev det lunch och en ny telefon. men den har inte kommit igång ÄN... öööö hatar att vänta. ringde till telia och tjatade men tydligen var det nån störning så det var bara att gilla läget. känns konstigt att inte kunna ringa till någon...
efter stan så hängde vi bara här hemma. Jag, Junia o Becca. Godis, OTH och skitsnack..finns det något bättre?
Kim kom hem för en stund sedan, han har varit i Gävle och sålt sin cross. Känns faktiskt lite skönt i hjärtat som har blivit ett "mammahjärta" på senare tid och jag oroar mig ganska mycket över honom när han ger sig ut i skogen. dont blame me... han har faktiskt brytit allt som går att bryta...t.om nacken en gång i tiden, så jag får oroa mig!
jag vill ha en frisk och kry pappa till Junia =)

Nu blir det mys framför tv:n. Let´s dance och nya Hamilton filmen.

Imorgon ska jag och Junia iväg! vi ska åka till Sandviken (ligger ungefär vid Gävle) och hälsa på min gamla klasskampis Sanna. Ska bli jättekul att se henne...har inte gjort det på år och dar så vi har hur mycket som helst att prata om... =)
så det blir en liten roadtripp för mig och lillfisan... vi kommer hem på lördag igen!

Hej svejs!


Junia och kussen Tilde.

9maj

Sofi's och Jesper's dag! Det var en väldigt fin vigsel idag. Bilder kommer inom kort, ska även blogga om allt imorgon, men nu är det sängen som gäller! Det är slitsamt att gå på bröllop ;) fråga Junia hon somnade som en liten gris.... Och om jag känner henne rätt kommer hon sova minst 10h till, aaah skönt med sovmorgon!

Hej o godnatt!


Min tjej


Junia

Här var Junia 2 månader, vi är påväg till Borås.


Tisdag

Fixar och trixar. Imorgon ska jag o Junia på bröllop i Etuna. Min vän och kollega Sofi ska bli hustru och Jesper ska bli man. Det ska bli kul... vi förbereder oss här hemma genom att tvätta och så har jag försökt bestämma mig för en klänning. Junia har också svårt att bestämma klänning. Hon har ju så många ;)
Äh... ikväll ska jag sola, måla naglarna och hela den där baletten.
Hoppas och håller tummarna för brudparet att det blir vackert väder imorgon!

NÄÄÄ nu ska jag ringa till cecilia, om allt går som planerat åker vi ner och hälsar på henne på Skiathos den 2 juni. Som sagt... min födelsdag är på intåg...och likaså vår förlovningsdag! <3


Måndag

Idag har jag städat. Det tog sin lilla tid.... Närmare bestämt 7 h. Hade ju en envis Junia som inte alls gillade att mamma var trist o bara städade. Men jag vill iaf ge min dotter en guldstjärna för att vi fick sovmorgon till 10 och att hon sov middag i ca 2 h. Men när hon är vaken ska vi helst sjunga och leka. Försökte ta det sista av städningen när hon satt i babybjörn selen. Men det var så jäkla jobbigt att hela tiden böja sig över hinken med 6.5kg på magen.
Internet har krånglat i 2 dagar så jag ska försöka blogga mer imorgon!
Heeeeej!


Saknar er...

Ja nu var det 1 månad sedan vi åkte till Grekland för att hälsa på mamma o pappa...
usch vad vi saknar er!




de skickar i alla fall bilder varje vecka till oss, här är de på Telendos och firar 1 maj.

Oliver & Junia






FREEEEDAG!

Idag var vi uppe tidigt. Jag hade ställt bilen fel så jag kom på sent igår att jag var tvungen att flytta den innan kl 9 i morse. De har ju satt upp sånna urlöjliga skyltar att man tex inte får stå på vissa gator olika dagar i veckan. jävla fasoner. efter ha bott här i ett x antal år så har ju jag aldrig behövt tänka på vilken dag det är och vart jag får stå. som förra fredagen. jag parkerade utanför porten mellan 13.15- 14.00. jag betalade tom avgift! men inte fan kom jag ihåg att man inte just fick stå på den gatan på fredagar. Böter på 700 spänn - ja tack!
men men... sånt är livet.

Lillfisan har somnat om... jag ska hoppa in i duschen. Sen när hon är vaknat till liv ska jag hänga tvätt, åka till e-ljus och hämta lite lampor... åka förbi ljuspunkten på stan och sen blir det en tripp till etuna för att lämna lampor.
ska även handla inför helgen. så vi har fullt upp idag!
kl 19 är det volleyboll. jag har längtat hela veckan... det är verkligen kul!


vi myser omkring här hemma =)

Trevlig dag

Jag är i brunnsäng och tvättar ett ton tvätt. det är skitkul. ska ringa pappa på skypen snart och gå igenom alla räkningar. också skitkul. men så är det ibland. igår hade jag däremot en toppen dag!

jag, rebecca o junia åkte till trosa och hälsade på rebeccas mamma (som är barnmorska) hon skrev ut nya piller till mig eftersom mini-pillren som jag haft inte alls funkade.
sen gick vi alla och åt en god lunch vid hamnen. mmm skaldjursgryta...mmmm =)

på kvällen så gick jag, kim, junia, becca, malin, tobbe, jelena och gurra till barolo och åt middag. mycket trevligt!
det var sånt härligt väder hela dagen och det fick ju humöret att vara på topp! + att jag har världens goaste unge som bara vill vara med och sitta o "prata" med oss andra.

NEHEPP... jag ska väl fortsätta med mitt... Just det, Junia är hos gudmor rebecca...tror att de gick ner till stan. Va bra att vi har rebecca, för vem vill sitta inne med datan och tvätt en dag som denna?

tjaaadå

Önskelista

Snart är det dags för mig att bli 25 (närmare bestämt om exakt 1 månad) och jag håller på att skissar på en önskelista...

DKNY guldklocka (*blink blink mamma, du vet vilken jag vill ha!)
Rayban Aviator solglasögon, bruna med guldbåge.
Presentkort på massage eller sånt där annat skämmabort-skönt.
Presentkort på Scorett.
Plånbok från LV eller Gucci
Utemöbler och blommor till balkongen, så presentkort på typ Plantagen skulle inte sitta fel.
Underkläder.
Prenumeration på tidningen MAMA.
Sånt där set från Cult Design, med diskmedelspump och diskborsthållare osv. samma sak till badrummet. En pump att ha tvål i =)
NUXE produkter, de som är på bilden.






Denna kommer från Gucci <3

listan kommer säkert att uppdateras ;)

HEJ!

Vi firade 1 maj i sthlm. Vi mötte upp Sarah och Daniel vid kungsträdgården. Träden stod så vackert i blom, så mysigt. Vi promenerade längs djurgården och satt oss på ett mysigt ställe som heter blå porten och åt lunch och fikade i solen.
Sen åkte Kim hem för att hjälpa Hampus med flytt. Jag stannade kvar och hängde med hem till Sarah och Daniel. Jelena och Tobbe kom förbi och det bjöds på middag. Grillat! mums!
En jäkligt bra dag med andra ord!
Vi kom hem runt 22 tiden och då var vi sååå trötta =)









1 maj

EN MÅNAD KVAR TILL JUNI, OCH JUNI BETYDER SOMMAR FÖR MIG!

Igår så var vi ju hemma hos Carina och Per. Malin, Krister, Jennifer, Hampus och Kim´s morfar o några fler var där för att fira Carina. Vi var ute till en början, var så härligt väder. Stod och snackade medan Per grillade för fulla muggar. Sedan gick vi in och åt, efter en stund somnade Junia i sin vagn - och där sov hon hela kvällen.

EFter maten åkte vi och kollade på elden. Träffade på Jelena, Tobbe och Niklas som hängde med tillbaka till Carina o co för lite efterrätt. Cheesecake med hallonsås.
Det blev en mycket trevlig kväll och Carina tyckte mycket om fotot vi gav i födelsedagspresent(det som var i förra inlägget).
Vi åkte hem vid 23.30, skjutsade ner Hampe o Jennifer till stan. Vi, lilla familjen åkte hem och somnade bums!


Till Farmor Från Junia


RSS 2.0