heeej!

bloggen har kommit lite i kläm de senaste dagarna. bloggappen är ju skit, men det är ju inget nytt. har alltid problem med att lägga upp bilder å så.

ajaaa... nu till gårdagen. Vi var som sagt på bröllop. Det var så roligt att vara med på deras stora dag. Å så fin klänning... och allt! Sofi har verkligen gjort allt och kämpat med att gå ner i vikt sedan årsskiftet. Så duktig har hon varit med träning och rätt mat, så stolt! De var så stiliga!
All lycka till er brudparet... (som nu är i Grekland på en liten honeymoon)

Idag så blev vi väckta av Becky vid 8.15., fråga mig inte hur eller varför...knäppt var det iaf... trodde jag drömde..vi somnade om ganska snabbt.
Sen blev det stan... köpte en 4 månaders present till lillan, sen blev det lunch och en ny telefon. men den har inte kommit igång ÄN... öööö hatar att vänta. ringde till telia och tjatade men tydligen var det nån störning så det var bara att gilla läget. känns konstigt att inte kunna ringa till någon...
efter stan så hängde vi bara här hemma. Jag, Junia o Becca. Godis, OTH och skitsnack..finns det något bättre?
Kim kom hem för en stund sedan, han har varit i Gävle och sålt sin cross. Känns faktiskt lite skönt i hjärtat som har blivit ett "mammahjärta" på senare tid och jag oroar mig ganska mycket över honom när han ger sig ut i skogen. dont blame me... han har faktiskt brytit allt som går att bryta...t.om nacken en gång i tiden, så jag får oroa mig!
jag vill ha en frisk och kry pappa till Junia =)

Nu blir det mys framför tv:n. Let´s dance och nya Hamilton filmen.

Imorgon ska jag och Junia iväg! vi ska åka till Sandviken (ligger ungefär vid Gävle) och hälsa på min gamla klasskampis Sanna. Ska bli jättekul att se henne...har inte gjort det på år och dar så vi har hur mycket som helst att prata om... =)
så det blir en liten roadtripp för mig och lillfisan... vi kommer hem på lördag igen!

Hej svejs!


Junia och kussen Tilde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0