its friday

halluu. idag kom cecilia. KUL! vi gick till theo, pelle och niki och sa hej. sen gick vi till beachen och la oss tillsammans med de andra. lunchade på de lmar med maria, andreas, theo och pelle. sen badade vi lite till. vi pallade inte så mycket idag. kom hem vid 4 och duschade, kollade på my name is earl.
nu ska vi ta en walk med wilma, hämta ut lite pengar. ikväll ska vi käka på tzi tzi maga med theo och pelle. sen blir det förfest hos oss. PARTY ikväll ja! bilder kommer imorgon, är lite stressad.
hej så länge!

hallå där

nu har vi käkat middag. egentligen är jag redo för utgång, men jag är smart. jag ska spara mig tills imorgon. jag ska ta lite sovmorgon, gå upp och städa mitt rum + övervåningen tills cecilia kommer hit. tror hon kommer med 12 båten. perfekt! då har vi hela dagen på oss och värma upp till kvällen. Å DET ÄR JU FREEEEDAG! yeah. jag har längtat efter en
reäl utgång. ska bestämma med theo och pelle vart förfesten ska äga rum.


onykter? oh ja.


road trip

yes, kom precis hem.vi åkte iväg med våran hyrda jeep i morse kl 10.00.den var väligt liten, (4 pers bil) men tur att vi är smala, så vi kunde klämma in oss utan problem. lite svettigt dock... hehe
vi åkte runt och badade på 5 olika stränder runt kalymnos. alla var bra på sitt lilla vis. åt lunch i emborios. tror mitt bästa ställe var exotic ambelli, jättemysigt! vi lyssnade på MJ heeeela tiden. grekerna måste ha tyckt att vi var lite en-spåriga.

nix, nu blir det duschen! hur är vädret där hemma?






vitt vin tack! :)





onsdag

halloj. jag är tyvärr inte helt kry. det är ganska jobbigt när man vill göra så mycket!
ikväll har vi varit i massouri och ätit middag. firade lite födelsedagar osv. nu ska jag kurera mig, med kalymnisk honung och lite sömn. vi ska upp tidigt imorgon. vi har hyrt bil och ska åka runt till olika stränder.

bild från ikväll, jag å andreas


pserimos

tjaabaaa! idag gick vi upp 07.00. åt frukost, jag försökte gå ut lite med wilma men hon vägrade. sen blev det taxi in till pothia där vi tog båten över till pserimos. vi var ett helt gäng som åkte över så det var kul! vi var där och stekte hela dagen, stranden där är så underbar! kl 17 gick båten tillbaka. kom just hem, nu ska ska jag in i duschen. det blir middag hemma ikväll. theo åker över till kos för att möta pelle som kommer med planet. hoppas de hinner över med sista båten.

bilder från idag! kommer fler sen... måste skynda!






måndag

jaha. jag är sliten. trött. behöver sömn. så jag ska inte göra ett skit ikväll. ska gå och lägga mig nu och kolla på crash.de övriga i familjen har åkt över till telendos. jag orkar inte ens tänka på mat....

imorgon ska jag vara pigg som en nötkärna. då ska vi till pserimos. bad heeela dagen.

hejsvejs

söndag - panteleimon

tjaa. idag skulle vi gå till en "ny" strand för att få lite omväxling.men andreas sov till tre(!) så vi ska ta det imorgon istället.
ikväll ska vi äta tacos här hemma, sen ska vi vandra upp till kyrkan högt uppe i bergen för att fira panteleimon. skyddshelgon. alla på kalymnos samlas där antingen ikväll eller i morgonbitti för att bla. tända ljus, få välsignat bröd från präster och be. även folk från andra öar åker hit, så det kommer vara smockat med folk.

lite bilder från igår.
grillade marinerade jätteräkor.











lill-theo, anton och mellan-theo


poooool-time


lördag

dagarna går fort... idag har vi som vanligt varit på stranden och poolen.
middagen ska vi äta hemma, pappa ska grilla jätteräkor. ska bli mums! vi får se vart vi hamnar sen..


club sandwich vid poolen. fasen va gott


världens goaste pizza


igårkväll efter pizza porto kom theo och effie förbi, vi satt och drack lite på altanen. sen tog vi en taxi in till neon och mötte alla de övriga där. manolis var lite crazy och bjöd alla på shot, alla som var på hela neon. hehe... det gick åt några flarror. vi avslutade natten på loca. sjukt roligt, jag å theo dansade till michael jackson.






sådärja, nu köööör vi!

freeedag

idag har vi solat och badat. jag åt en pool-bar-special (typ macka med grekisk sallad innuti) till lunch. gick hem från stranden vid fyra, sen har vi bara legat i sängen med ac:n på och kollat på playa del sol. jag har tagit det lugnt med alkoholen, men ikväll är det fredag och det betyder feeest! vi ska åka in till pothia. käka på pizza porto. åå som jag har längtat!

bilder från igår kväll. middag hemma.

pappa ska löjla sig som vanligt


mammas mat, en vanlig och en vego. så alla blir mätta och nöjda.


efterrätt, små glassar från kondis.


surfing är kul, om man vill blöta håret.. hehe






 


torsdag

hallå där. jag har varit sådär skönt bakis idag hela dagen. därför har jag inte tagit kort, eller gjort något speciellt. solat, badat sovit. skönt. nu ska jag hoppa in i duschen, maten är strax klar.

igårkväll så gick jag, maria och andreas till domus. där fick jag världens starkaste vodka lime.det var typ ett glas med vodka och nån droppe lime i. men jag fick i mig den. sen kom niki och theo och hämtade oss, så vi åkte in till massouri och satt oss på neon. det var sååå kul att träffa alla igen! kom hem vid 04-tiden. helt ok kväll!


sådär såg jag ut igår... redo för fest.

onsdag

tjenare. vi kom ju ganska tidigt till stranden idag, så det har blivit reält med sol idag. det går välldiga vågor och jag är ju inte badprissen nr 1. hatar att blöta håret, så jag tog det lugnt med badandet idag. känner mig som en gammal kärrng, men vad gör man inte för hårets skull? de är så sliiiitet!
aja,, jag å maria, mamma och pappa kom ju ner vid stranden vid 10. andreas va kvar hemma och sov. vi pressade som fan, jag somnade t.o.m. hääärligt sådär i solen.
vid 13 gick pärona upp och jag å maria låg kvar, gick till poolen delade på en grekisk sallad och drack öl och vin. hääärligt värre! efter ett tag kom andreas ner. sen var vi bra tvunga att åka till mickey blue eyes som jobber längts ut vid vattnet. (där vi åt middag igår) nina och jonas hade verkiligen rekomenderat det stället.så vi drog dit och drack lite öl. softade runt.
sen skjutsade andreas hem mig, så jag har chillat för mig själv med en bok och en zero. andreas och maria är fortfarande på stranden. jag känner mig lagom BRÄND! nä men nästan!
jepp ikväll ska vi grilla här hemma. får se vart vi hamnar sen, det är ju lillördag å allt!









 


morning

sådär ja, frukosten avklarad. nu ska jag smörja in mig och pallra mig ner till stranden. det blir en tub bikini idag, eftersom jag har sånna där härligt snygga ränder efter en vanlig jag hade igår. suck, va fult det är.
yes... vi hörs sen när jag kommer tillbaka!

godnatt

ikväll var vi på en mysig restaurang,precis vid vattnet. hade det jättetrevligt. våran sjuka humor är som bäst just nu. hehe.
när vi kom hem så träffade vi en kotte på våran tomt, trodde att de bara fanns i sverige.typ.
nu ska jag göra mig redo för sängen. jag, maria och andreas tänka kolla på en rulle innan vi somnar.
tack rubbe för att du finns. :)
godnatt!


fördrink på balkongen




kotten

sol och bad

hejhej!
flygresan hit ner gick bra, även om det var jobbigt för maria. hon hade riktigt svårt med första flygningen. jag trodde att hon skulle balla ur när hon såg lill-planet som vi åkte från aten - kalymnos med, men hon tog 2 av sina tabletter och skönk in i sin lilla värd.




när vi kom fram skålade vi i mousserande, åt lite grekisk plock-mat. sen begav vi oss till kantounibeach för ett kvällsdopp. så härligt, de gick ganska stora vågor.










sen blev det middag, mamma hade gjort dolmades, fyllda tomater + squash. + tzatziki och grekisk sallad. mmm va gott det hade jag verkligen längtat efter!
vid 23 tiden gick jag över till theo och niki. vi satt och drack lite och snacka. sen mötte vi upp resten av gänget på domus. å där var det fullt som vanligt. jätte kul att träffa alla igen!



idag har jag, andreas och maria legat på stranden. käkade lite lunch vid poolen. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. ikväll ska vi ut och äta på en restaurang vi ine har testat innan. ska bli spännande :)
vi hörs imorgon!



lillkissen får låna wilmas korg


framme!

NU...precis nu kom vi fram till huset, wilma är as glad! alla är glada. berättar mer sen, nu väntar havet!

hemma hos syrran

jepp, nu så har vi käkat mat. pizza, sushi och pasta. gott! vi har packat om väskorna och allt är på plats. vi har öppnat en flaska mousserande som vi  festar lite på. varvar ner.

jepp nu är det inte många timmar kvar!

hej då

nu så, allt börjar bli klart...



väskan är full, jag har gaaaanska mycket grejer som inte fått plats, (+ de som hänger på tork i brunnsäng!) ooops...de får jag packa ner i marias eller andreas väska.
jag fick ta bort 5 par skor också, nu har jag bara 12 par med mig :)
ojojoj hur ska det här gå?!

hejdååå!

mysigt

ruben kom hem för ca 30 min sen, jag låg fortfarande och sov, så han väckte mig. å va jag blev glad när jag slog upp ögonen och fick se honom!
nu ska jag sätta igång och packa! vi ska åka till sthlm vid 6 tiden kanske. ska hem till brunnsäng och hämta tvätten också.
känner lite stress!

OM vi inte hörs nåt mer så skriver jag i morgon när jag har flyttat in mig.



massa valpar

sitter och kollar på de 101 dalmatinerna på 4:an. en av mina favvo filmer när jag var mindre. tänker på wilma. saknar min lilla vovve.


jag å wilma när vi var yngre!

HEMMA

ooh, nu är jag äntligen hemma. kläderna jag ska ha med mig till grekland hänger på tork (de kommer säkert inte hinna torka) ..påväg hem var det självklart broöppning, och den är ju inte lite seeg, känns som de går upp 20 min innan  båten ska komma!
aja nu stökar jag runt här hemma, orkar inte ta bilder på de nya sakerna, ni får se dem på bild när jag har på mig dem istället. jag ska försöka blogga varje dag från grekland. kan vara soft att ta en pause framför datan efter stranden.

näe nu ska jag packa lite, käka lite mat. de enda jag har hunnit få i mig idag är den där jättestora smarriga shaken. JÄTTE NYTTIGT!




saknar er!



några godingar

valborg, kräftskiva å andra fester -04, om jag inte minns helt fel!














studentskivan :) -05


lång kväll...

jepp, nu är jag i brunnsäng. väntar fortfarande på att FÖRSTA tvätten ska bli klar. suck... de här kommer ta tid.
men jag hittade iaf lite grejer på tuna park. en klänning från gina, + en skjorta som jag tänkte åka i. på glitter köpte jag lite smycken och flätor. (nu kommer jag inte ihåg om jag köpte ngt mer)
det blev systemet också, köpte lite bubbel vi ska dricka imorgon hos syrran.
å vi kunde inte hålla oss, svängde in på MAX och köpte varsin LyxShake. sååå god, färska jorgubbar och allt. fan va god den var, helt klart värd 29:-
åkte till ica maxi efter och handlade lite sånt mamma behöver (som inte finns i grekland), sen hittade jag 3 pocket böcker där. de verkar bra!
det kommer bilder på allt sen när jag kommer hem!

nu ska jag kolla igenom lite gamla bilder på den här datan... å så lyssnar jag på alla mina greklåtar jag har här också. ååå vilka minnen!


jag börjar få resfeber...


semester

om en kvart börjar min semester! fatta va härligt!
efter jobbet ska jag och sofi åka till tuna park. jag ska köpa de sista till resan. pocketböcker, smink å lite sånt. kanske hittar nån klänning också!

ÄNTLIGEN!

natti

så nu får det räcka för ikväll, nu ska jag plocka undan lite här. göra mig klar för kvällen.
disken väntar också...
godnatt så hörs vi i morgon!


lite fler bilder från sommar 08




på väg upp till kyrkan





pelles b-day, förfest på stranden


cecilia lagar mat


time för grillpartyyy (hemma hos oss)





jag å pappa på tzitzimaga



neej, häfta inte upp reklam på mig...tönt skämt a la cecilia å emelie






det är theo som gör rätt


haha

det ska bli jäkligt kul att träffa er igen! pelle kommer den 28 juli, cecilia v.32 och adam 4 augusti. (hoppas)


oförglömligt bild på gänget utanför soppstället. pelles födelsedag å allt, han är på G!

ett urval

check... bikinis!









freedags mys ensam

just det, idag på jobbet kom en snubbe från sveriges radio, sörmland och interjuvade mig. de frågade frågor om lågenergilampor, och vad det finns för alternativ nu när den vanliga glödlampan är påväg bort. det var lite pinsamt i början och prata i den där micken, speciellt när jag inte hade övat på frågorna innan. jag bara svarade typ det som poppae upp i mitt huvud. de kommer säkert sändas i helgen eller nästa vecka, men jag ska gå in på webben och checka läget när jag kommer till grekland.

efter jobbet åkte jag en sväng förbi min bror och sa hej då. kramade om lucas å tilde. adrian min kusin var också där.
nu har jag precis ätit middag. den blev jätte tråkig, men den var go!


advokado med kräftstjärtar i tomat & basilikasås.


3 dagar kvar

hihi, snart så börjar semestern, bara 1 jobbdag kvar, imorgon 10-14!

vårat flyg går 06.00 på måndagmorgon.
ska åka från syrran 03.30, tar ca 30 min till arlanda.

jag fattar inte det här med gotland. varför åker alla dit? är det verkligen så kul? för det första... dyrt! typ inträde 200-300 spänn för att komma in på ett ställe, och drinkpriserna ska vi inte tala om.(man gör väl av med 1000 kr/natt ) vädret kan lika gärna vara svensksommar-regn. + alla andra svennar som ska trängas på en liten ö under en och samma vecka. (typ sthlmsveckan), och sen kanske man inte ens kommer in på de hippigaste ställerna för att man inte är cool nog, förklara för mig... varföpr lägger man inte slantarna på en vecka utomlands? allt blir så mycket härligare, maten, kulturen, varma kväller, massa bad i pool och hav. träffa nya människor från andra delar av världen..m.m. men vad ska jag säga? jag har varit på gotland en gång, då var det svinkallt, vi cycklade runt hela ön och jag fick skavsår av sadeln. .. det kanske är skitkul typ NU!

pratade med ruben i morse, de hade strålande sol och de var på gott humör. kul för dem.

näe, ikväll ska jag bara vara för mig själv. laga lite mat och hämta väskan från källaren. tänka ut vad jag ska ha med mig. kolla på nån film... bara ta det luuugnt!
det var faktiskt skönt att vakna upp utan ruben imorse, han klagar alltid att jag är så högljudd på morgonen när jag sminkar mig å så.

vi hörs sen när jag är hemma!


gonatt

jepp, nu blir det en lång tråkig dusch. silvershampot + sliverbalsamet ska få verka länge. kan ju passa på och peela kroppen på samma gång. jag har målat naglarna, inte för att jag tror att de kommer hålla tills vi drar, men man kan ju alltid hoppas.



kl 23 är det 2½ men på 6:an. ska försöka hinna klart allt till dess, så jag kan lägga mig i sängen.

så jag säger godnatt. ska jobba imorgon, fast först blir det e-ljus sen nykvarn och lämna juni-pärmar, fakturor och kassa rapporter.

lalallaaa

jag kanske ska bli mörk igen?!




haha eller korthårig?



hihi


haha

hittade massa gamla bilder på den här datan!


brunnsäng

nu sitter jag i brunnsäng. tänkte först sätta på en tvätt, men jag oooorkar verkligen inte åka tillbaka och hänga upp den. näe, jag får ta tvätten på lördag, då slutar jag tidigt.
jaja här så kollar jag det sista med travelstart, våra biljetter och att planet går som det ska...
hmm.. jag ska väl ta och åka hem nu. tråkigt utan ruben, vad ska jag göra för något till middag? eh det blir fil + banan. orkar inte... kanske ska gå en sväng också.

idag hade vi en tjuv i butiken. han kom in med en stor blå prasslig ikea påse, böjde sig ner, tog en kartong och gick ut. helt sjuk, jag blev förstelnad och kunde inte få fram ett ljud. tillslut bara jooockeee...joo joocke.. han tog en grej och gick! jocke fatta ingenting. jag igen: meh han snodde en smålandsdesign kartong, skynda ut och stoppa honom! så jocke kutade ut och frågade va fan han höll på med?(han hade kommit ganska långt) han ba: neej jag har inte tagit något. får ja se i din påse då, och så slet jocke upp påsen, och mycket riktigt låg ju våran kartong där. då började mannen att knuffas så då sprang jocke tillbaka.
ibland händer det helt konstiga saker...

nej nu ska jag dra till täppgatan! wish me luck med parkering ;)

16 juli

halloj.
imorse när jag klev upp och öppnade kylskåpet för att ta frukost stod 2 öl där på kylning. jag blev arg, varför i hellskotta ska han ha 2 öl med sig på vägen till båten när han inte tycker om öl? dålig planering. jag skulle ha laddat upp med den alkohol jag gillar...  det plingade på dörren och vips stod lundberg där, redo för att åka iväg. så det blev ett snabbt farväl. sen försvann dem... jag åkte till ljuspunkten och lämnade en lampa, sen ekonomiljus.

idag är det min och jockes sista jobbardag tillsammans. sen ses vi inte på 5 veckor... lite mer. sorgset, så vi köpte lite extra till fikat.


jocke fick en bakelse


och jag en avokado


närå jag tog lite choklad ;)


fint spänne

frågor & svar

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? ruben
3. Hur lång är du? 163 cm
4.
Vilken var den senaste film du sett? jag kommer faktiskt inte ihåg... I robot kanske, jag kollar mest på tv serier
5.
Vem ringde du senast? cecilia
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? är du ute på vift? ska jag ringa imorn? till min syrra maria
7. Vad är dagens planer? ikväll blir det mys
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa, svar på allt man vill veta...direkt!
9.
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta, bor just nu i grekland
10.
När såg du senast din mamma? i påskas
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 08.00 ringde klockan, men jag steg upp 08.17
13. Har du någon gång hittat en katt? jepp, flera som vi har adopterat. hehe, fast i grekland dårå.
14.
Vilken är din favoritplats? kalymnos på någon mysig taverna/strand
15. Vilken plats föredrar du minst? finns många...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? har eget företag, familj och lever livets goda dagar!
17. Vad skrämde dig som barn? att bli utanför
18.
Vem fick dig att skratta senast? how I met your mother gänget... hehe
19.
Är du för ung för att äga vinylskivor? nä, men jag äger inga...
20. Har du stationär eller bärbar dator? bådeoch kan man säga
21. Sover du med eller utan kläder på dig? på sommaren sover jag tunt, på vintern i värsta flanell pyjamasen ;)
22.
Hur många kuddar har du i sängen? jag har 2 ruben har 2 det blir 4 kuddar i sängen
23.
Hur många landskap har du bott i? 2
24.
Har du någon gång spytt på fyllan? ja det har jag gjort
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? ja det är jag
27.
Vilken är din favoritglass? slagsta glass :) GB sandwich
28.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? spara till framtiden (investera i företaget) eller bara bli helt crazy och flyga till las vegas bjuda dit twilight snubben och festa upp varenda öre ;) hehe..
29.
Tycker du om kinamat? ok
30.
Tycker du om kaffe? NEJ
31.
Vad dricker du till frukost? brämhults juice eller vatten
32. Sover du på någon särskild sida? vänster
33. Kan du spela poker? yeah
34. Tycker du om att mysa? ja
35. Är du en beroendemänniska? nej... tror inte det.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nope
37.
Vill du ha barn? ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? haaavet
41.
Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42.
Äger du dyra smycken? jag har ju en klocka för 20.000 kr... noohoo nej.. inga dyra bara glitter smycken ;)
43. Har du någon gång testat narkotika? no
44.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? en oliv
45. Vem är den roligaste människan du känner? fan va svårt, en rolig människa. finns många, men en person som alltid är glad/knasig och helt twisted när vi ska festa är charlie. skrattar alltid med eller åt honom!
46.
Välj ett ärr på din kropp? har ett ärr på ryggen efter en brännskada... usch det vill jag inte ens tänka på
47. Vad har du för ringsignal?  en trist vanlig, vet inte
48.
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? har faktiskt några klänningar, strumpbyxor ,skor, dopklänning å sånt från jag va bebis.
49.
Flirtar du mycket? ja
50.
Vart togs din profilbild för din blogg? hemma i hallen
51.
Kan du byta olja på bilen? nee tror inte det... å vad jobbigt, skulle inte förvåna mig om jag måste göra det imorn eller nått i den stilen.
52.
Har du fått fortkörningsböter? nix
53. Vilken var den senaste bok du läste? det ska bli ett sant nöje att döda dig - magdalena graaf
54. Läser du dagstidningen? jag kan inte äta frukost /gå till jobbet utan att ha läst tidiningen! LT är den bästa på morgonkvisten...
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej, men köper ofta cosmo, hänt bild. veckans nu! och all den där skiten.
56.
Dansar du i bilen? eftersom jag åker bli 1½h / dag så blir det mycket musik och många moves (speciellt nu när michael jackson spelas flitigt i bilen) 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vad jag ska köpa med mig till greece
59. När var du i kyrkan senast? last summer
60. Vilka personer utmanar du? becca :) + alla andra som har lust!


sugen på glass!

åå nu är jag riktigt sötsugen. glass... mint eller polka smak skulle sitta fint.

imorgon drar ruben till gotland. jag ska jobba/tvätta/packa skiten ur mig så jag slipper tänka på att jag är ensam.. hehe.



varmt som vanligt på jobbet, shit va bleeek. vad har jag sysslat med?
piké från peak, shorts inköpta i spanien och rosa klockan är från tshirt store.


smarrig middag, som jag lagade igår.


15 juli

hej på er!
idag är det onsdag. theo åker till kalymnos idag. de flesta väljer att åka reguljärt i år. apollo (charter) är så knasiga att de lägger flygtiden så sent, så man missar alla båtar från kos till kalymnos, och måste sova över en natt och ta morgon båten istället. det orkar man inte med. neej. man vill bara fram så fort som möjligt.
jag känner mig stressad... liksom tung i bröstet. vet inte om det beror på alla krashlandningar som har hänt den senaste tiden.(senast idag!?) eller bara att jag ska försöka få med mig allt på egen hand. jag vill ha någon som kan säga åt mig, neeej packa inte det där. det finns redan där. eller ONÖDIGT emelie, jag packar ju med mig allt jag hittar. 
min syster som jag ska åka med har ju krupp inför resan. livrädd ja, hon går på tabletter. jag måste vara den "starka" åå jag är lite orolig över det hela. jag har aldrig åkt ett litet propellerplan - som vi ska göra från aten - kalymnos. å det känns skrämmande, vill att ruben ska vara hemma och säga att allt kommer att gå bra.
men ååå vad jag längtar.

idag har jag varit på djuraffärn och köpt godis, poopypåsar och överraskningar till wilma. hoppas hon blir glad!

neeeheee vi hörs när jag kommer hem från jobbet!

summerfresh

yey... nu äntligen kan jag färga utväxten. det är lagom nära resan. om jag skulle ha gjort det för nån vecka sen skulle de hinna växa ut när jag är där nere, och om jag skulle göra det för nära resan skulle jag inte hinna använda silver shampo några tvättar och då skulle jag vara mer gul än blond. nä men gud vad det känns bra att vara fresh i håret igen! även om håret alltid blir ljusare där nere... men det kan de få bli!

NU: SO YOU THINK YOU CAN DANCE!


sådär härligt gul/vit... hehe.


 


nu är det freeedags myyys

nä men nästan. nu tar vi vara på de få kvällar vi har kvar tillsammans. (ikväll och imorgon kväll)
vi har lagat middag, förrätt en variant av skagen. till varmrätt blir det quorngratäng. massa pesto och mozzarella.
nu sitter vi och tittar på allsång på skansen.



vi hörs senare!

jobbar

hejhej hallå! nu är det måndag...tänkte jag säga, men nej det är ju tisdag. ännu en dag närmare semestern!

tänkte berätta lite om min dag igår. rebecca kom till mig vid 16-tiden. vi började göra oss klara, sen efter ett tag upptäcker becca att hon har glömt sin britney-biljett hemma. så vi fick åka och hämta dem.
när vi väl är där. öppnat en flaska vitt och bara chillar med britney musik så ber jag becca att ta kort på mig.
MINNE FULLT kommer upp, och såklart har jag glömt minnet i min laptop hemma. omöjligt att gå på konsert utan kamera! å så kommer becca på att hon glömde sin kavaj hemma hos mig.
så vi fick be snälla stefan om skjuts. så vi fick skynda på som bara den, åkte hem till mig hämta allt, sen hem till rebeccas mamma och hämta hennes kamera. när vi äntligen kommer ut på vägen får vi in en geting i bilen. jag får panik i baksätet och slänger och flänger åt alla håll. SVETTIG och iordning gjord. sjukt jobbig. jag får tag på stefans väst och klämmer ihjäl den mot bilfönstret. Puh... vilken pers!
motorvägen - och vi är påväg! KÖ..KÖ.. vi får åka en annan väg. kommer fram till min syster halv 7. beställer en pizza, halva vesuvio halva capriccosa. (stavas det så?) vi går hem till syrran med en rykande pizza. hungriga. vi sätter oss och öppnar kartongen - FEL! kebab pizza. å nooo. ajja inget att göra nånting åt, vi hade ju bråttom. käkar och säger hej då.

framme i globen. jätte mycket folk, nu börjar jag känna mig taggad. såg marie serneholt. kul, hon e så söt.
natacha peyre satt bara nån rad ifrån oss. hehe altid kul att se kändisar ;)
förbandet var... Dj Havana Brown. vem fan är det? as trist! men sen började showen, och den var underbar. det var ingen hejd, verkligen en cikus med massa akrobater och sånt. britney sjöng alla hits, och vi hade bra platser (förrutom några kablar som var ivägen) . en riktig lyckad konsert, scenen var cool. aja här kommer lite bilder jag tog!





































13 juli

om en liten pytte vecka åker jag. vid den här tiden sitter vi i Aten (o där ska det shoppas!) och väntar på flyget till kalymnos. det är sjukt nära nu.. ruben åker till gotland på torsdag. synd att vi inte fick vara med varandra de här sista dagarna, men jag kommer ha fullt upp med att tvätta efter jobbet, å börja packa. jag jobbar tis-lör. sen på söndagen kommer ruben hem och sen drar vi till syster i sthlm och stannar där tills det är dags att åka till arlanda.

jepp, idag är jag ledig. jag är fortfarande trött och sliten från i lördags. de tog verkligen på krafterna, specilett när vi skulle gå till bilen igår, jag typ klev i vattnet (träsk?) hela tiden. och packningen var tung. kunde inte använda 2 högerstövlar pga skavsår. tog typ 30 min. 
nu ska sätta mig på balkongen och käka lite yoggi. försöka komma i britney-form. spela lite musik.
sen kommer becca hit, hon ska hjälpa mig att färga utväxten. å sen bär det av till sthlm, globen och britney spears.

yes bilder kommer senare.

ha en bra dag!


uppiggande?

nu sitter jag med min mask. jag behöver verkligen det här... snart blir det sängen. trött!


bakissöndag

nu sitter vi framför tv:n och bara tar det lugnt. jag har ätit sushi, ruben har ätit kebab. shit va jag är trött och sliten.
IMORGON BLIR DET BRITNEY!!! wwOOOWw










vi hade tur med vädret

vi hade en otroligt bra och rolig kväll igår på charlies land. vi kom dit vid 4 tiden och började festa redan då. grillade go mat. inge regn på hela kvällen... perfekt.


vi fick stanna med bilen och vänta på koövergången. hehe














duktig som jag är tog jag med mig 2 st höger stövlar. ena är min 35, och den andra högern är mammas 38. det gick inte så bra för mig och dansa i dessa ... hehe
















en melon med sprit




födelsedagsbarnet slog på stort






vi lyssnade mycket på michael jackson


körde thriller dansen på högsta nivå






det här funkar också...






betty fick vara med






hehe det börjar spåra ur...


bra challe!




god natt


tack charlie för en toppen helg!

lördag

stressad, JA! jag har varit i brunnsäng. letat på både de ena och de andra. sen åkte jag å lämnade allt hos stefan och becca. vi åkte till stan, becca leta efter stövlar. jag köpte alkohol, hämtade mina nyklackade skor, hitta några bikinis på rean. vad blev det mer? JO mat från ica. nu är jag hemma, ska packa det sista sen drar vi!
vädret är heeelt okej! hoppas det är sånt här väder därborta också...

vi hörs imorgon! O ja, kameran kommer blixtra flitigt ikväll/natt!




jag hade på mig mina nya

bildbevis

hehe... bevis på att ruben gör fjant-dyk. ;p


bild från förra veckan


bild från förra sommaren

undrar om han gör det för att styla?!

en favorit

önskar jag kunde vrida tillbaka klockan och få uppleva det här igen. vilken störtskön dag!


vi på beachparty. kalymnos.

åren går fort

jag å emilia


nyss var vi 0 och 2.


nu är vi 20 och 22.



livet går fort.

snart är vi 40 och 42. det kommer gå lika snabbt att komma dit, om inte snabbare. huuua... nej. jag vill stanna här. nu har jag det bra.


hallå där

det blev ju riktigt fint väder mot kvällen. så det var skönt att gå ut och gå. jobbigt bara med världens motvind.
när jag kom hem gjorde jag italiensk squashgratäng. mycket gott. det är ett big no no med ost nu, men jag kunde inte motstå, inge gott med en gratäng utan ost. hehe






imorgon måste jag till brunnsäng och leta efter sovsäckar. hmm.. känner mig inte så lyckad. jag vet inte ens om vi har några...eller vart de kan vara. bäst att ringa mamma och fråga. vi ska ju ut till mörkö. JA det blev så tillslut. det ska bli kul att dricka sig berusad i regnet med alla vänner och bekanta. jag ber nu till högre makter, låt oss slippa regn. jag blir t.o.m med glad om det duggar lite, men om det spöregnar och regnar liksom med vinden, åt sidan så dör jag. jag har inga stövlar heller. finns kanske några i brunnsäng, i stl 32. kan man klämma in fötterna i så små stövlar?
äh vi får ta det som det kommer.... fan asså. är det här sommar eller va tusan är det här för skit vääääääder i juli?!  jag har ångest. kan man inte få turen med sig nångång? inte mycket vi begär, bara lite värme.

jag har börjat bleka tänderna igen, igår kväll. men DUM som jag är drack jag ju rödvin ikväll, till maten. det typ förstör hela behandlingen. så där gick en "dosering" åt skogen.

nu blir det mys framför tv:n tills jag somnar. ska slå en plingeling till becca också.

VI kanske hörs senare om jag inte har något bättre för mig. LALALAAA nu är jag ledig i 3 dagar, LALALLAAA va skönt!


freeedag

nu är det fredag, dagarna flyter på bra! hehe härligt..snart är det semester. 10 dagar kvar! å 5 jobbar dagar kvar bara. snacka om att det är nära nuu...
imorgon är jag ledig, då ska jag hinna med stan med becca innan vi ska partaja hos charlie. (vart det nu blir! :)

ikväll ska jag ta det lugnt, ut och gå om det inte spöregnar.
jag återkommer senare...nu ska jag äta en underbar lunch som består av yoggi mini, en nektarin, en kiwi och en mandarin. önskar att jag hade en fet pizza med extra mycket allt. men NEJ. jag ska klara det här!


en dag i kista

sorry men vi fick väldans bråttom i morse så jag hann inte ens sätta igång datorn. men nu är vi hemma..äntligen.

vi började dagen med att åka ner till stan här i södertälje, jag hämtade ut mina linser från posten. + ett par super söta linskoppar som föreställer flodhästar. nu slipper vi blanda ihop alla linser här hemma.
sen lämnade jag in 3 par skor till skomakaren för omklackning. de ska hämtas upp på lördag, perfekt för då är jag ledig!


ett par blå och ett par bruna som jag ska ha med mig till grekland.


hihi, jättesöta rosa linskoppar.

sen begav vi oss till kista. vi hittade ganska mycket den här gången, men det var lite jobbigt för att alla har rea nu. orka gå in när kläderna ligger huller om buller. vem vill köpa sånt? och jag som hade lovat mg själv att jag skulle komma hem med minst 4st nya bikinis. men nej. det var utplockat överallt! trodde h&m skulle ha lite kvar men nää... typ de som hade kvar var stadium och intersport. men fanns bara fula kvar...inte riktigt min smak med bygelbh. eller de passar inte!j ag är ju ute efter trekant. eller tub variant. men jag hittade en som var ok från cubus.


kanske lite trist, men kulorna gör den roligare!



ruben brukar nästan aldrig hitta något när han går med mig och shoppar. kanske för att han tröttnar efter 1 h och ger upp, men idag hittade han ganska mycket.


skjorta från SALT, rea 200:-


jeans tiger, orange jack/tröja från jack and jones, den vita från carlings och glajor från jc.
han köpte BB kallingar också.




paus underhållning, mango och hallon sorbet , gott!


örhängen från glitter rea 30kr


fuskfläta också från glitter.


lindex, ta 3 bet. för 2. den rutiga är min favvo men rosetten på rumpan.


skor från scorett, bekväma som jag kan jobba i 499:-


nya älsklingar också från scorett 450:-


olika ansiktsmasker från kicks. den med choklad är MIN


jeansleggins med fickor där bak, vero moda 279:-


påväg hem kom vi på att vi hade ett presentkort på mediamarkt, så vi svängde in och letade rätt på lite michael jackson skivor, och dvd.


ett kamerafodral fick också hänga med hem


ikväll är det detta som gäller!







minnen :)

jag sitter och kollar på massa bilder jag har här på datorn. har seinfeld på i bakrunden. känns skönt att vara hemma och bara ta det lugnt. för att LUGNT kommer jag inte ta det på lördag.




en tiiidig morgon på kalymnos, påväg hem från loca. jag kommer ihåg den här morgonen sååå väl!
bakom mig har vi ön telendos.

one old photo

jag å ruben efter hammarbymatch, på rödakvarn.


haha

ruben är rolig han, nu har han varit i badrummet och lagt på en beautymask på ansiktet. han ville att jag skulle lägga gurka på hans ögon också, men jag sa nej det är att gå förlångt... hehe.
jag ville ta en bild, men masken är liksom genomskinlig så det skulle inte synas i alla fall. hoppas han blir fin och len.



hejsvejs

myskväll?

jag hade tänkt en myskväll ikväll. go mat, det blev fläskfilé med olivsås å sallad till det. + vin.
nu är det bachelorette som gäller, de är ganska underhållande. ruben vill ut. palla, jag måste vara fitforfight i morn om jag ska till sthlm eller kista och gå i affärer. vi får se vad som händer.... vill inte missa so you think you can dance heller..


onsdag

idag jobbar jag. jocke har köpt lite mörk choklad till fikat. jag har aldrig köpt den här chokladen förrut , för att apelsin verkar inte så go, men den var jättego! en ny favorit. snart slutar jag också...har inget speciellt inplanerat. jag ska ut och gå när jag kommer hem. laga nån middag.

imorgon är jag ledig! ruben också. då ska det shoppas. jag behöver massa små prylar till semestern. typ smink, grejer för håret (sånt jag inte kan hitta på supermarket där) kanske en och annan sommarklänning, å bikinis! jepp.
vi hörs senare!






igår kväll grät alla himlens änglar för MJ.

synd...

JAG ÖNSKAR ATT ALLT FINT SOM HAR SAGTS OM MICHAEL IKVÄLL, HADE SAGTS FÖR 1 MÅNAD SEDAN. HAN SKULLE VERKLIGEN HA BEHÖVT HÖRA ALLA VACKRA ORD. DET GÖR ONT I MIG ATT HAN ALDRIG FICK HÖRA. ALDRIG FICK KÄNNA, NU PÅ SENARE TID, ATT HAN FORTFARANDE VAR ÄLSKAD AV SÅ MÅNGA! NÄR HAN BEHÖVDE ALLAS STÖD SOM MEST, SVEK VI. SÅ KÄNNS DET.
JAG BLIR GALEN!

I MISS YOU!


nu har jag inga tårar kvar

nu är den 2 timmar långa minnescermonin över, och det var så bra. jag måste luta mig tillbaka och ta in allt.
jag höll andan när michaels dotter, Paris tog mikrofonen och sa - Ända sen jag föddes har pappa varit den bästa pappa man kan föreställa sig. och sedan börjar hon gråta. och fortsätter: - jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket. 
då började jag stört gråta... usch jag känner mig så LEDSEN! tom.


Hela familjen Jackson samlades på scenen och efter avslutnin




Brooke Shields höll ett fint tal. what´s up with the glove, Michael? ;)


the king will live forever

ikväll ska hela min kväll handla om M.J. jag kommer sitta klistrad framför tv:n i flera timmar. njuta. gråta och beröras till tusen!

Tv4+ kl.19.00. direkt från Michael Jacksons minnesceremoni som hålls på Staples center i Los Angeles.
Tv4 kl.19.28.  forts. minnescermonin.
Tv4. kl. 20.00. Michael Jackson - The dangerous tour, musikdokumentär från 1992. Från Michael Jacksons The dangerous tour-konsert i Bukarest den 1 oktober 1992.
Tv4. kl.23.10. Michael Jackson - not for sale, Brittisk dokumentär från 2009. Michael Jackson hade planerat att hålla en stor auktion där han tänkte sälja över 1400 föremål men två månader innan sin död beslutade han sig för att ställa in auktionen. Den här dokumentären tittar närmare på föremålen Michael samlat på sig. Allt från scenkostymer till hans private samling av konst.



trött

jag ska försöka att lägga mig lite tidigare ikväll.... jag hade svårt att komma upp i morse.


måndag - kväll

idag har jag jobbat hela dagen, det gick undan idag. tackar vädret för det. så fort det är en mulen dag så hittar kunderna till oss. så va jag på telia och skulle lämna in min lilla laptop. men nehe, tydligen skulle jag ringa LG själv och följa instruktionerna. så nu ska de skicka usb till mig. inte för att jag tror att nått sånt hjälper, jag behöver en ny dator hallåå! eller att den blir fixad på riktigt, snabbt!
när jag kom hem gick jag ut och gick, ruben sprang vi möttes upp på slutet och gick sista biten tillsammans. efter det blev det middag, jag gjorde hamburgare (köttfärs, ägg, vitlök, vatten, senap, tomatpure, lite grädde och grillkrydda) till dem åt vi advokado och lite ruccula. helt ok!
nu är det lipstick jungle som gäller!

... ja jag tänker på dig sofi. good luck!



...och som jag har väntat på på scener som denna... aaa jag vill se kirby i bar överkropp i dagsljus lite oftare tack!
shirtless-robert-buckley.jpg

yes.. han är snygg


måndag

nu är det bara 14 dagar kvar tills vi åker! 2 veckor, det går snabbt. sen är det semester för hela slanten!
och det är bara 1 vecka kvar till britney konserten... wieehoo va kul!



britney-spears-circus.jpg image by juicypink

5/7

jepp, äntligen hemma. vi åt middag på grekiskakolgrillen, sen tvättade vi lite. åkte och storhandlade på ica maxi. sedan hyrde vi film. nu ligger vi i soffan och ska kolla på den.

snackade med becca för en stund sedan, vilken knäpp kväll det var igår. hahha... men vi hade kul. vi bara skrattade åt allt som gick "fel" igår. hehe


godmorgon

hej. jag har nyss vaknat. jag mår okej. jag tog en resorb innan jag gick och la mig, de hjälpte kan jag säga.
vi har inget planerat idag, kanske svänger förbi nykvarn och badar lite om vädret tillåter. mitt huvud skulle må bättre av att bada...hehe.




proppat sminkbord


va söt du är ruben ;)




just nu

jag och becca värmer upp med michael i bakrunden. han är våran gooood.

snart är det buzz som gäller.... vi hörs i morgon!






pose med favvo skorna ;)









vi hade sol hela kvällen...




söta becca är alltid sötast



mys och hej!


jobb

snart får jag åka hem och börja fira att helgen är här! wihoo..!



dröm

jag pratade nyss med cecilia, nu är hon och hennes föräldrar på kalymnos och hälsar på min mamma å pappa.  de ska stanna 1 natt. önskar så sjukt mycket att jag var där nu... det skulle vara så roligt!

här är lite bilder från veckan..


finns det något sötare? wilma är polare med lillkissen. men jag tror inte kissen är så förtjust i att leka med tennisbollar...


nia, tilde, sofia och lucas på pserimos




pappa odlar meloner

när vet man?

ibland poppar frågorna upp i huvudet... speciellt vid sängdags.
när vet man vad man egentligen vill här i livet?
när vet man att man är mogen för att gå vidare? eller våga ta steget? åt alla håll, steget att avsluta, eller steget att gå längre fram. det känns så jobbigt, jag känner mig som en högstadieelev som ska välja gymnasielinje och inte veta vad man vill bli i livet. vilsen, ja kanske det men jag önskar att jag hade någon som kom och sa till mig vad som är rätt och fel i livet. jag vill inte välja fel. OM jag väljer fel, får man en andra chans då? finns så många frågor men inga svar. svaren finns där när vi har levt våra liv, då vet vi vad vi inte skulle ha gjort, och vad vi borde ha gjort. livet är för kort för att gå runt och tänka och inte våga ta steget ut.... jag vill så gärna men vill du?

hemma

yes, nu ligger jag i sängen och är redo för att sova. kvällen var jättemysig. vi åt och drack gott, pratade om grekland och bara hade det bra. imorgon ska jag jobba, slutar kl 14. skööönt, äntligen stänger vi sommartidigt. då hinner jag hem och softa innan kvällens aktiviteter.

lite bilder från kvällen...




ruben gör sitt vanliga tönt-dyk :)




mysig veranda




jonas hade lagat jättegod mat. GI såklart!


efterrätt glass, jordgubbar och grädde


simba är liiiite större än kissarna i grekland, eller hur mamma å pappa? tilde saknar ester, eller estro som hon fick heta tillslut.

fredag

hmm..det skulle ju regna och åska idag... men det kom bara några droppar i morse sen har solen lyst heeela dagen. hoppas de är fint väder ikväll i nykvarn. jag å ruben är bjudna på middag hemma hos bror. å såklart vill vi ta ett dopp i poolen också. jag har packat ner badkläder.
eftersom jag missar min dagliga träning, får jag hoppa lite extra med tilde och lucas på studsmattan. det är fan jobbigt.

ja annars finns det inget nytt att berätta. hoppas att ni också får en trevlig kväll :)




festa

På Lördag Vill Jag Festa! Vill Du?!

jajjemen, kom igen!



ruben var på systemet i dag, vi har laddat upp med bubbel och vin till helgen. great!
tyvärr tillhör inte de där bubblarna oss...


knas?

vad är det för fel på bloggen? det blir inte som det ska... hmm...

jag har städat. jag är jättesvettig, jag behöver en reäl dusch. o ja sofi, jag ska tvätta håret. ;)
jag har lagat middag också. bra gjort!

Godnatt på er!

är det inte vackert?

Kalymnos Island (18 dagar kvar)








våran strand, kantouni beach


Pothia, huvudstaden




















torsdag

stackars charlie, det blir inget partaj på mörkö på lördag p.g.a skada. hoppas han kryar på sig så vi kan åka nästa helg istället! jag ser verkligen fram emot det, OM vädret är på topp såklart, det skulle vara det bästa.
ja så nu är jag inte ledig på lördag, jag jobbar. men det är lika bra det, vädret ska ju bli uselt. imorgon ska det åska hela dagen här i eskilstuna (enligt smhi). jag är lite rädd för det, va liksom i en affär med bara massa el och 10000 lampor.

ikväll ska jag träna lite med ruben,  sen ska det städas. lägenheten är typ full med pollen och damm eftersom balkongendörren står öppen på vid gavel nu när det är varmt.

hej så länge!


kvällen

efter jobbet så åkte vi och åt middag. beställde förrätt och varmrätt och drack gott vin. jag beställde en grönsakstallrik (grillad squash, aburgine + dolmades och tzatziki)
när vi fick in våra varmrätter så upptäckte servitören att jag hade fått fel mat. jag fick istället halloumi spett, med råstekt potatis och grönsaker i tomatsås. aja så jag, bara det är vegetariskt så är det okej för mig. när jag kommit halvvägs så upptäcker jag en skruv bland mina paprikor. och den var inte liten... typ 5-6cm lång. helt sjukt. jag å ruben kunde inte hålla oss, vi började skratta för det kändes att vi var i en dröm. först liksom fel mat, sen en lång jäkla skruv i maten.
vi sa ju till såklart, och de upptäckte att det var skruven från stekspaden som hade skruvat sig loss och hamnat i min mat. aja.. det blev ju inte så lyckat det där hehe men det gör inget. de bjöd på förrätten och min mat. synd bara att det inträffade oss, på våran dag ... men men misstag kan göras.


förrätten var iaf toppen!

efter middagen så åkte vi till heron och gick på bio, I love you, man. den var bra! hade inte förväntat mig så mycket så jag blev glatt överraskad. mycket rolig och lättsam film, som fick mig att känna mig bra innombords :)



nu är jag hemma, ruben åkte ner till cp (centralpubben) och träffade alla polare. de har fest där ikväll, han har tur att han är ledig imorn, själv ska jag gå till sängs. NUUU när jag är klar med detta.

blev en ganska knasig kväll, men med ett lyckat bioslut. godnatt

varmt

idag plockade jag bort alla stearinljus från kristall kronorna. ingen idé att de får sitta kvar, de smälter ju av värmen och ramlar av.




härligt med 30 graders värme... ;)

1 juli

det är juli nu! åå va härligt. (19 dagar kvar)
idag ska jag å ruben fira lite också. vi har varit tillsammans rätt länge nu. kul, vet inte hur vi lägger upp kvällen. kanske ska gå ut och äta och sen bio.

va inne på smhi´s hemsida och kollade vädret för resten av veckan. på min lediga dag (lördag) ska det självklart regna. hallå det har inte regnat på jättelänge och så händer det just på lördag, och vi som ska till mörkö och fira charlie, hur ska det här gå nu då? så jäkla orättvist.  SVERIGE I ETT NÖTSKAL! hoppas de har fel!


idag är jag grön, klänning från thailand typ 50:-


RSS 2.0