3 dagar kvar

hihi, snart så börjar semestern, bara 1 jobbdag kvar, imorgon 10-14!

vårat flyg går 06.00 på måndagmorgon.
ska åka från syrran 03.30, tar ca 30 min till arlanda.

jag fattar inte det här med gotland. varför åker alla dit? är det verkligen så kul? för det första... dyrt! typ inträde 200-300 spänn för att komma in på ett ställe, och drinkpriserna ska vi inte tala om.(man gör väl av med 1000 kr/natt ) vädret kan lika gärna vara svensksommar-regn. + alla andra svennar som ska trängas på en liten ö under en och samma vecka. (typ sthlmsveckan), och sen kanske man inte ens kommer in på de hippigaste ställerna för att man inte är cool nog, förklara för mig... varföpr lägger man inte slantarna på en vecka utomlands? allt blir så mycket härligare, maten, kulturen, varma kväller, massa bad i pool och hav. träffa nya människor från andra delar av världen..m.m. men vad ska jag säga? jag har varit på gotland en gång, då var det svinkallt, vi cycklade runt hela ön och jag fick skavsår av sadeln. .. det kanske är skitkul typ NU!

pratade med ruben i morse, de hade strålande sol och de var på gott humör. kul för dem.

näe, ikväll ska jag bara vara för mig själv. laga lite mat och hämta väskan från källaren. tänka ut vad jag ska ha med mig. kolla på nån film... bara ta det luuugnt!
det var faktiskt skönt att vakna upp utan ruben imorse, han klagar alltid att jag är så högljudd på morgonen när jag sminkar mig å så.

vi hörs sen när jag är hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0