kvällen i etuna

yes igår åkte jag å rubbe till eskilstuna. stannade till på tunapark och shoppade lite. ruben hittade ett par snygga skor från björnborg. o jag en klocka från tshirt store.
vi åkte sedan hem till min kollegas lägenhet, som vi skulle få låna över helgen. öppnade en flaska mousserande och spelade timbuktu på högsta volym. gjorde oss klara inför kvällen.
sedan tog vi en taxi till förfesten/fotbollstittande hemma hos en av sofis vänner. sjukt dålig match, så ruben blev lite off. men alkoholen gjorde susen. halv elva sprang vi ner till strömsholmen där timbuk uppträdde. jag trängde mig nästan längst fram och faaaaasen va bra han va!
tappade bort sofi och hennes gäng så vi skulle möta dem på harrys. när vi kom dit möttes vi av en kö, en kö som aldrig ville sluta. vi ställde oss där, å just då kom en vän till ruben och sa att vi kunde gå till nybron istället. så vi hängde på, där var det också en jävulsk kö. men då såg jag att chian stod där i dörren (en kund som handlat mycket lampor hos oss till just nybron) så vi kom in direkt. soft.
där inne var det som det brukar vara på uteställen. mycket folk, olika "rum" med olika musikstilar osv.osv. vi dansade, träffade folk och hade kuuuul!
avslutade kvällen med en kebab,men det slår fan inte södertäljes. saknade kebabhousesåsen.

bilder kommer senare. jag är fortfarande kvar i etuna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0