kl är 07.07

och jag kan inte sova längre. jag har fått 4 h sömn, men jag kan verkligen inte sova. så jag slog på datan här på cecilias rum och tänkte blogga lite istället.
ja igår då. jo kom till arlanda vid ca 21. checkade in utan problemas. har aldrig haft en lättare väska i hela mitt liv, endast 17 kg =)
sen blev det lite mozzarella panini, taxfree och vin innan vi klev på planet. var lite försenad men det gjorde inget för vi hade medvind och resan tog 9 o en halv timma. jag kollade mest på film. kunde inte sova så bra. så toy story 3, the switch och sex and he city 2 fick min uppmärksamhet. fick en jättegod veggo lasagne som middag. helt klart värt att ta veggomat på flyget.
jaja, landade iaf  itid, väntade på väskor osv. flöt på ganska bra, även om vi var sist hahah
tog taxi mot hua hin. trippen tog ca 3 h. åkte på lite köer vid en bensinmack som drog ut på tiden. men det gjorde inte så mycket, värre var det ju med mig eftersom jag blev sjukt kissnödig efter 1 h i taxin. det är hemskt att vara kissnödig, förväntansfull och svettig på samma gång. tempen stod på 31 grader kl 18.00. tydligen varmaste veckan på länge =) I LIKE!
taxi chaffisen var inte så haj på english, så han fick liksom kommunicera med cecilias thai-vän längst vägen när vi kom in i hua hin. jag blev väldtigt förvånad över att det var så stort här.
efter ett tag stötte vi på cecilia vid vägkanten, jag blev så glad att jag höll på att kissa på mig. när taxin stannade kutade jag direkt in på kontoret-toan. så sköööönt!
efter massa kramar och snack tog vi bilen hem till cecilias och therese lägenhet. jätte fin, 2 våningar. perfekt.
duschade av oss, gjorde oss klara sen in till byn där vi mötte upp jeppe, henrik och lars från apollo. vi käkade middag på sweden...swedish? ja nått sånt. en svensk restaurang som har allt. jag började med en oxfilé med peppearsås och stekt potatis. jag var vrålhungrig! jag drack rött vin och breezers, min lilla nota gick på 600b. typ 130 kr. helt okej =)
efter middagen gick vi till apollos hängbar. vi drack drinkar på happyhour, jag blev full ganska snabbt. hade biljardturnering med andra människor. jag var kass. kunde inte direkt koncentrera mig. vid kl 03 kastade vi i handduken och begav oss hem.
helt okej snart på semestern.

Idag då? jo jag tänkte ta mig till beachen snart. vara där hela dagen. sola som fan, men tar det lite lugnt. vill ej bränna mig. ikväll/natt tar vi nattbussen mot koh phangan. skönt att åka på natten. kan man sova, och missar inte så många soltimmar.
tror inte det finns internet därborta på vårt hotell, men man kan ju alltid hoppas.

vi säger hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0