8

VILKEN helg. jag säger bara det...!

den såg ut såhär i korta drag.
jobbade i lör, åkte hem lite tidigare och hämtade upp syster vid östertälje. sen hem till täppis. provade kläder, gjorde oss klara, lyssnade på skön musik.
vid 6 tiden styrde vi kosan mot etuna. väl hemma hos rasmus parkerade vi oss i soffan med varsin öl/cider innan vi tog en taxi till jocke o rami.
där blev det alkohol o pizzakalas . sofi, jesper, ada, staffan och en snubbe till var med oss under kvällen. hade riktigt trevligt. världens killer-lägenhet må jag säga. snyggast i etuna. lätt.
vid halv 12 begav vi oss till håpes. där blev det bubbel och snicksnack, efter det gled vi in till nybron. före i kön, inget inträde och bästa priserna på drinkarna :) ibland är det bra att ha kontakter.
vi stängde nybron.
vi somnade med en gång, heeeelt utslagna. TACK ALLA FÖR EN GRYM LÖRDAG!

idag då? jo, vaknade med värsta huvudvärken. men efter en promenad till stan och sushi i magen gick det över. handlade lite nödvändigt på hm, en klänning hahah...smink, linne, leggins mm.
avslutade med en fika på waynes. daniel kom förbi och sa hej. tydligen var maria väääldigt lik hans ex. kul prick.
hemma hos rasmus igen blev det film. åkte hem kl 17. lämnade maria i sthlm och sen hem till mamma å pappa. hämtade wilma.
sen har jag ätit soppa och färgat utväxten. diskat. kollat på solsidan.
snart blir det mello på svt, missade ju den igår!

hej svejs




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0