hellooo

oh den här dagen har gått fort! jag har fixat med 6års-jubileums-annonsen som går ut i morgon. å så har jag och sofi sänkt priset på massa armaturer som ska "bort".så det har varit siffror och priser hela dagen. inte undra på att jag var extra grötig i huvudet ikväll. men aa det här känns bra. har fortfarande några leverantörer kvar, men de hinner vi säkert med imorgon innan rushen.
jepp nu har ljusexperten i eskilstuna funnits i 6 år. fatta hur tiden går fort! speciellt de 2 senaste.
efter jobbet åkte jag till plantagen och handlade lite fjädrar, minikycklingar och tulpaner som jag tänkte göra fint i butiken med imorgon. o så köpte jag lite till mig också; påskliljor, tulpaner + några videungkvistar. jättesött. så nu har jag påskpyntat här hemma. gäller att vara ute i tid hehe

igår var jag och ruben på möte. de vill göra hyreshuset vi bor i till bostadsrätter. det har ju varit lite av min dröm enda sen vi fick förstahands kontrakt. för det första får vi köpa lägenheten för 75% av marknadsvärdet, och sen så är täppgatan ett ganska attraktivt läge att bo på, så de kommer nog inte vara ett problem att sälja lägenheten sen. ett plus är ju också att lägenhetn ligger högst upp, har balkong i söderläge och öppenspis. de höjer marknadsvärdet. men aja, nu vet jag inte hur det här kommer att bli för att 2/3delar av alla hyresgäster måste rösta ja. så nu hoppas jag bara på de bästa!!! aldrig fel att tjäna en hacka pengar...;)

nä... nu måste jag sova. känns som de kommer bli fullt ös de kommande 3 dagarna. jag och sofi ska ha likadana kläder också. hahah imorgon är vi: svart klänning med plajetter på axlarna. gryyyymt.
jag ska försöka äta våfflor till lunch. det skulle vara BÄST!
gonatt då


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0