Gokväll

Igår torsdag så var jag ledig. Jag hämtade Junia tidigt. Uträttade lite ärenden på stan, på kvällen så gick jag och Kim på smygpremiären av filmen Last Christmas. Ååå den var så bra! Ni måste se den! Den var rolig, sorglig, helt underbar! 

(null)
Mysig Datenight mitt i veckan. 


i dag har jag varit på Ica Maxi i Eskilstuna för att hjälpa till med belysningen över deras nya delikatessdisk. De har gjort om i hela butiken och nya bageriet, kött o chark, fisk- diskarna på ca 40 m ska belysas. 
Mitt förslag blev godkänt så det känns jättekul! Jag har lite fler idéer för att skapa den rätta känslan men ja, först vill jag få dit taklamporna så får jag kanske en uppenbarelse när dem är på plats. 

Ikväll när jag kom hem blev det tacos o sen till efterätt ben & jerrys. Man har ganska flyt när det finns vegan-ben & jerrys 😋 

Imorgon så har Junia tävling med gymnastiken i Haninge. Jag kan tyvärr inte vara med då jag jobbar men förutom Kim och Alicia så kommer även hejarklacken: farmor, farfar och Åsa. Heja heja Junia, mamma håller alla tummar och tår att ni tar en medalj. 🤸🏼‍♀️









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0