Ännu en vecka har passerat

Jag vet inte hur jag ska börja, 
Jag har fått magkatarr igen (hade senast i juni) och det har typ tagit över mitt liv de senaste två veckorna. Har ätit medicin i 1 vecka nu och äntligen märker jag skillnad. Läkaren ville sjukskriva då det är pga av stress men jag sa att då kunde jag lika gärna lägga ner livet så då fick jag tabletter som räcker till januari då det lugnat ner sig på jobbet. 

Har mått otroligt illa, inte kunnat äta normalt, kräkts och varit så jäkla deppig. Hatar det verkligen. Ashungrig hela tiden men mått illa av allt jag stoppat i mig. 

Men nu ser jag ljuset i tunneln och i januari så får vi en ny medarbetare och det är det jag har oroat mig över mest. Att jag inte har tillräckligt med personal och då stressar jag upp mig fast jag inte tänker på det och ja det är den som äter upp mig. 

Junia har varit magsjuk också så det var liksom grädden på moset. 

Men som tur är har jag en man här hemma som har roddat med allt, hämtat/lämnat barn till skola/fsk, kört och varit med på gymnastikträningar, lagat mat och ja till och med min vegan-mat som står på bordet när jag kommer hem vid 19-19.30 om kvällarna. 
Utan han så skulle jag nog brutit ihop på riktigt. 
Det är vid sådana här tillfällen jag saknar mina föräldrar. När jag känner att ångesten tar över mig och jag känner mig som världens sämsta mamma. Då skulle jag vilja ha min mamma här. Även om vi pratar i telefon nästan varje dag så har jag inte sett henne på flera månader och jag kommer nog aldrig vänja mig vid att hon inte är nära. 

I torsdags hade jag en riktigt dålig dag, jag mådde så fruktansvärt dåligt och kommer knappt ihåg förmiddagen. Hade sedan i somras sett fram emot just torsdagen för då skulle jag och Mary o Sarah gå och se No More Fucks To Give i globen med Mia skäringer. Trodde inte jag skulle palla, men bestämde mig iallafall för att gå. 
Och det ångrar jag inte en sekund. Alla borde se den. Många tankar,  jag skrattade så jag grät, blev berörd så jag grät. Ja, alltså den var så bra! Det var en bra kväll vi fick tillsammans. ❤️ 

Helgen bestod av jobb och nu börjar det verkligen bli rusch i butiken. Vilket är kul - men mycket att hinna med. I lördagskväll så kom Lasse och Åsa över på spontanmiddag. Kollade på så mycket bättre och så spelade vi hitta diamanten 💎 

Idag, söndag så orkade vi inte laga mat när jag kom hem så vi åkte till olearys och åt middag till barnens förtjusning. 
Det blev en helt ok helg i alla fall! 👍🏼 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0