torsdag

min lediga dag... å vad jag har gjort grejer.

jag tog en riktig sovmorgon, gick upp kvart över elva. gjorde mig klar och åkte och hämtade upp ruben. sen åkte vi till järna (hansen o co) där jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen + plock. ruben satt ute i solen och väntade på mig. de blev mycket bra, så nu kanske jag inte skäms lika mycket att gå runt på kreta utan makeup. ögonbrynen blev ganska så mörka, men solen tar ju så mycket...
när jag var klar så åkte vi till kallfors och åt en underbar lunch. det är så mysigt därborta, jättetrevlig personal och inredningen är smakfull, upplägget av maten var också fin, för vad säger man? man äter även med ögat...

sen åkte vi till nykvarn, jag tog på mig träningskläder och begav mig ut i spåret 30 min. sprang + powerwalk. det kändes bra.

resten av dagen har jag, tilde och ceasar uträttat massa ärenden. ica maxi, cecilia önskade sig choklad och smågodis OCH godis blev det..MASSOR! vi var på mcdonadls och köpte lite mellis till tilde... vi har tvättat i brunnsäng, åkt fram och tillbaka. vi har köpt linsvätska och solskyddsfakotr och massa annat på apotket. vi har varit ute och gått med ceasar. vi träffade på en jättepytteliten jack russel valp- som hette wilma. oooo hon var så lik MIN wilma när hon var liten valpis. saknar henne.

nu snart kommer jonas och hämtar tilde och ceasar, jag ska ta mitt pick och pack och åka hem till täppis. ska hämta upp min resväska från källaren och börja packa.

oh just det, BIO ikväll Sex and the City 2.

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0