min helg

fredag:
hämtade sanna vid tåget. sen blev det ica maxi och systemet. sen köpte vi med oss middag hem, jag tog en sushi och sanna tog en kebabrulle. vi satt bara hemma resten av kvällen, vi hade ganska mycket att prata om. vi kollade på tv och hade en riktig myskväll. somnade runt 1 tiden...

lördag:
vaknade 10, gjorde oss klara sen gick vi på stan i några timmar. kollade runt och njöt av solen. köpte med oss mat och åkte till nykvarn. syrran var också där... vi badade, solade och umgicks. jag slängde i både wille och lucas i poolen. hahah ja är bääääst på sånt! de kan aldrig klå mig. de var en sån härlig dag med massa sol.
jag o sanna var hemma igen vid halv 5. öppnade bubbel och satt på balkongen. lyssnade på musik och bara chillade innan vi började göra oss klara.
sen blev det middag på barolo. det var jättemycket folk, men vi fick ett bord direkt. det blev fläckfilé med mozzarella för min del. + vin :)
efter maten mötte vi upp becca och gick hem till mig. där fortsatte vi kvällen... tills det var dags att dra vidare. det blev flamingo. om jag ska vara ärlig så minns jag inte så mycket. jag vaknade i söndags med klänning, smink och linser på. hahah men kull hade vi!

söndag:
död. penguin pizza. sanna + becca. film. mys. säng.

helgen var grym!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0