Helgen 🌷

I fredags var vi lediga hela familjen, vi hann med golf och så kom familjen Wåhlstedt över på pizza o spelkväll. Egentligen skulle vi spela minigolf men det regnade så det blev en hemmakväll. Inte mig emot. Riktigt mysigt. 
De blev kvar till sena sena kvällen å Oliver sov över hos oss. 
(null)
På kvällen slutade det att regna och kidsen lekte ute och hade picknick. Och badade i poolen. 
(null)
Sötisar 

Efter jobbet i lördags bjöd Åsa å Lasse in till middag. Erika, Benge å Tilde var också där. Massa gott på grillen och efterätt egengjord glass som junis å Tora hjälpt till att göra. 
Sen blev det frågesport tills det var dags att bege sig hemåt. 
(null)

(null)

Söndagen var en drömdag. Vi vaknade upp till klarblå himmel så Karro o Danne bjöd in till en dag ute på Ki tillsammns med vänner.  Vi badade (ja jag med) massor, barnen lekte, vi grillade, drack lite bubbel. Å livets dag verkligen! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid 17-tiden åkte vi vidare lite spontant till min farmor i enhörna och fikade och önskade glad sommar. Det var en fin stund vi fick tillsammns innan det var dags att åka hemåt. 
Då var det nämligen dags för tjejerna att duscha, göra sig resklara å packa väskorna. Kl 20.30 skjutsade Kim dem och Lasse och Åsa till Arlanda. Jag sa hej då här hemma för jag kan inte hålla tårarna borta på Arlanda. Och jag ville absolut inte göra flickorna ledsna där när vi skulle skiljas åt. Nu blev det ett glatt hejdå och dem var SÅ himla taggade för att åka till mormor o morfar.
(null)
Å vad jag kommer sakna mina knasbollar. Men en vecka går fort och nu längtar jag extra mycket till en fantastisk sommar på Kaly! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0