Helgen

Lördagen kom och försvann. Kim fixade världens goaste middag, viltfärsbiffar med potatismos å metxasås. Första gången sen Palma jag åt kött. Jag vet inte riktigt vad jag vill.  Jag tror jag tycker det är ok med vilt kött (vill ju tom ta jägarexamen). Ett vilt djurs levende går inte att jämföra med boskapsdjur.  
Men som sagt. Jag vet inte riktigt vart detta tar mig men under mina veckor utan kött så har det känt bra, både i magen och mitt samvete gentemot djuren. 

Men i alla fall, gårdagens middag får 5 av 5. 
Alicia sov hos farfar å Åsa. Vi skulle ju upp JÄTTEtidigt för att vara i Haninge kl 07.30 för att möta upp resten av truppgymnastik-tjejerna. 
MEN tror ni inte att Junia får vattkoppor å hög feber sent på kvällen. Sån otur! Så hon missade sin första tävling, men roligt för dem att de fick guld i plint! 
(null)

Så idag söndag har vi mest myst i soffan. Kim önskade sig att få köra cross som farsdagpresent. Haha okej. Bra present att vilja vara borta från oss. Närå men jag fattar att han verkligen ville göra något som han älskar. 
När han kom hem vid 15 tiden åkte vi till mina föräldrar som bjöd på den obligatoriska 3-rätters farsdagmiddagen. 
Hade jättemysigt å de var riktigt god mat! 
(null)

(null)
Presenterna i år blev ölkalendrar. Gick ju hem förra året så varför inte. 
Jag var på systemet tidigare i veckan o köpte 48 olika ölsorter. Jag ville att de skulle få olika. Såg lite roligt ut när jag lade upp alla på bandet (kanske inte för dem bakom mig i kön) o fick världens längsta kvitto. 

Men nu är det iaf dags för sängen! Å så kör vi vab vecka nr 3 imorn då 🙄


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0