4 juni - måndag

Vi tog sovmorgon till 10, sen åt vi frukost i loungen. Idag var första dagen med stekande sol så vi tog vårt pick o pack och hyrde moppe och drog iväg till en beach som låg ca 1 mil söder om Magaluf. 
Kim hade valt den med omsorg (stod tom nudista playa El Mago när man kollade Google Maps 😂) 
Vi valde att först äta lunch och dricka lite rosé innan vi gick förbi alla nakna badgäster och leta oss ut mot klipporna där vi inte behövde ligga precis bredvid alla. 
Hitta en perfekt liten spot så vi kunde hoppa å dyka i från klippan. 
Sån himla najs dag, jag slumrade till och läste bok...vi låg kvar till 17. Vi stannade en snabbis i Cala Mayor för att ta en redig cheesecake glass med oreo på en glassbar vid havet.

Kvällen: 
Vi tog lite dricka på The Level o spelade kort innan vi gick in till stan och bestämde oss för ett säkert kort - ribello. 
Vi åt kronärtskockcarpaccio till förrätt och den var sååå god. 
Till varmrätt delade vi på en lasagne å en pizza med ruccola, prosciutto, mozzarella. 
När vi skulle gå stötte vi hop med ett svensk par i vår ålder och vi frågade om de kände till nån bra bar (som vi missat). Vi fick ett väldigt bra tips!  
Bar Cuba som är en skybar med grymma drinks. Vi gick dit och efter ett tag mötte vi dem igen vi började snacka. Killen kom från Järna (hallå vilken liten värld) men nu bodde dem i sthlm. 
Vi hade verkligen trevligt och bestämde oss för att dra vidare för dans. 
Hamnade på en club som jag inte minns namnet på, vi (eller jag och Sara) dansade... vi parta på rätt bra. Sen gick vi vidare igen till nån live bar där vi dansade ännu mer, Kim körde öltävling med några irländare(som han såklart vann) och sen var kl 04 och vi gick hem. 
Skitrolig kväll... herregud. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0