Den lediga dagen

Familjen tog sovmorgon, ovanligt va? Vid 10 var vi uppe och åt frukost. Lite chill framför tvn innan vi gjorde oss klara. Just nu är det labyrint som gäller på SVT-play. Junia önskar så att hon fick vara med och utmana Daidalos. 


Vid 12 åkte jag o barnen till kappahl och Lindex och handlade en ny uppsättning vinterkläder. Fleece, vantar, mössor, täckbyxor, jacka. Och så valde dem en ryggsäck. Den är så snygg, nästan så att jag kommer låna den. Vinröd i sammet. 


Lunchen önskades av barnen - happymeal med Nuggets. Sagt och gjort, vi mötte upp Kim och åt lunch. 

Efter det tog Kim barnen o åkte till Jula och jag åkte till plantagen och köpte blommor 😊 bättre sent än aldrig att plantera om vår stackars entréblomma som ingen bryr sig om. 

Kom in helt frusen och sliten. För att pigga upp mig färgade jag håret och ögonbrynen sen tog jag en lång varm dusch. 


Det blev tapas till middag.😄 köttbullar o pasta till kidsen. 

Imorgon kommer mina föräldrar hem, Kim ska hämta dem på Arlanda. Mamma har varit i Grekland sen mars så det är dags nu. Barnen längtar och har frågat samma sak den senaste tiden - när kommer mormor och när ska mormor hämta oss från fsk?! 

Ja hörrni en annan grej: Snart är det Jul igen! 

Som ni kanske läst tidigare tycker jag inte det är jättespännande med plantering av alla dess slag och idag var inget undantag. Tom värre att göra det i spöregn. Det blir rätt geggigt och smutsigt. Ska komma ihåg det till nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0