Heeeeej hej bloggen

Äntligen har jag lagt mig i sängen! Dagen har gått i ett. Barnen har varit på exploria center med Mary och kidsen hela dagen. Väldigt roligt för dem att de fick hänka på. Jelena, Sarah, Emma o kidsen var också med. Becca kom tom en snabbis (oplanerat) så roligt för dem 🙌🏼

Själv har ju suttit och knåpat med diverse saker som gått lite snett. Några felbeställningar, lite skadat gods, mm. Mm så kul så. Glömde såklart att åka in med min deklaration så får göra det imorgon. 

Väl hemma så blev det chilifetaost o sallad till middag. Mosa en fetaost och hacka en röd chili, häll på ordentligt med olivolja och krydda på så har ni en nyttig och het dipp till salladen istället för en fet sås. 
Jag åt tonfisk o Kim åt kyckling till. Barnen åt lasagne. Alla gillar olika ✋🏼
Efter maten tog jag tag i mig själv (har inte sprungit sen innan Malta) det var tungt idag. Men det gick 8,6 km i alla fall. 
Önskar jag hade fler timmar på ett dygn. 

Nu är det bara drygt 2 veckor kvar tills jag o barnen åker till Kaly. Jag har varje dag fram tills dess inplanerad. Det är kul för då går det snabbt, men på ett sätt vill stanna upp och reflektera allt som händer. Jag blir 30 om bara några veckor. Vad häääänder?! Jag är 24 om någon frågar. I mitt huvud är jag 24! 

Vad är ett lyckligt liv? Vad gör dig lycklig? 
Jag vet vad som gör mig lycklig. Eller jag tror det... jag älskar ju att göra saker och jag försöker göra saker när jag mår så bra som jag gör. En dag vill man kanske inte längre, tappat sugen, tappat lusten. Vem kommer hjälpa mig upp då? De säger att småbarnsåren är jäktiga och man blir trött, så sant, jag har varit trött, jag är trött, men i det stora hela känner jag nästan tvärt om. Jag minns tiden innan barnen att jag var seg och inte tog vara på tiden, allmänt trött på livet. Såg inte så mycket framåt. Bara nuet. 
De senaste två åren har jag verkligen levt livet. Jag känner det. Jag har aldrig haft så starka band till minna vänner som nu. Aldrig varit så säker på mig själv och vad som är bäst för min familj, aldrig känt mig så hel fast mina föräldrar är i ett annat land halva tiden om året. 
Familjeliv, kompisliv och jobbliv. En salig blandning och det är det som gör mig lycklig, det är i alla fall det jag tror. 

Om jag kollar vart mina pengar går till så är det mat och resor. Jag kanske också rymmer från något eftersom jag nästan trivs lika bra utomlands som hemma. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag kanske inte känner att Sverige är mitt hem? Skulle vara en dröm att hyra ett hus några månader, spelar inte sån stor roll vart, bara att få åka ut på äventyr. Tänk 3 månader i Thailand. Det skulle vara så häftigt. 

Nu seglade jag iväg här på nått annat ämne... men jaaa... 

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0