Helg 🏌️‍♀️☀️

I går fredag jobbade jag, hämtade barnen från fsk och sen på kvällen åkte jag och Mikaela till Trosa och åt middag på fina fisken. Sommarkvällkänsla! 

Det var så längesedan vi sågs så det var välbehövligt! 

Idag gick jag upp 07. Gjorde mig klar och mötte sedan upp Cecilia för att åka till Kallfors. Dag 1 för vår grönakortet-helg. 

Sjukt varmt (och ska bli varmare imorgon!) men det är jag så glad över, tänk om det hade varit svinkallt o regn. 
Aja dagen började iaf att vi fick öva på grunderna, grepp, uppställning, bollplacering, balans och sikte. 
Sedan långa slag och pitch på Järna golf, åkte sedan tillbaka till kallfors där vi puttade och hade lite teori med golfetikett. 
Både jag och Cecilia tycker att dagen var rolig och bra. Såklart känner man sig väldigt osäker, alltså jag är inte osäker och blyg utan osäker för att jag inte sätter att träffa alla bollar. Man vill ju så gärna hitta rätt. Men öva öva öva såklart. 
Imorgon kör vi igen kl 09 på Järna. 

När jag kom hem så kom Kim o barnen i samma veva. Dom hade varit på ridskolan. 

Resten av dagen: Kim har fixat med poolen och jag har varit på plantagen och köpt nya växter så nu har jag planterat om 9 krukor runt poolen. Fruktansvärt tråkigt och DYRT!  


Men Bästa sommarvädret, Tobbe och Kalle kom på besök, sen Sarah o Victor och så nu på kvällskvisten kom Mary, Sam o barnen över och bjöd på glass! De åker till USA tidigt tidigt på måndag så vi sa trevlig resa och fick krama hejdå. 
Barnen lekte ute till kl22! Och Spencer tog ett ofrivilligt dopp 😱😨

Nu är jag sååå trött. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0