Hellooo

Vaknade helt utvilad 07.30 och magen hade lugnat ner sig efter många timmars sömn. 

Packar upp väskan och ser ett brev, från älskade Junis. Det gjorde min dag! Ringde och FaceTimeade med henne och hon blev ju så glad över att jag hade hittat brevet. 


Åt frukost (ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt för frukost och även hotellfrukost, inte alls min grej, men idag efter många dagars uppehåll av fast föda så sprang jag nästan dit, åt fil med nötter, kokos, frön ❤️ blodapelsinjuice och avslutade med vattenmelon och passionsfrukt 😋 sen tog det STOP! 


Mötet drog igång 09.30 och ja, där blev vi indelade i 5 grupper och har arbetat mycket med tankar om våra egna produkter och avtalsleverantörer. 

När vi var klara vid 15.30 tiden gick de flesta och tog kaffe, men eftersom fika inte heller är min starka sida gick jag o Nina ner till gymmet istället. Jag gjorde några enkla övningar. Skönt att röra på sig. Tog en dusch och nu ligger jag och softar inför kvällens middag. 

Usch va tråkig jag känner mig, gillar inte frukost och inte fika. Men sån är jag 😜 kommer ihåg redan när jag var tonåring hur brutalt tråkigt det var när alla skulle åka ner efter skolan eller kvällar och fika på Waynes. VARFÖR? Hahaha. 

Vi hörs! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0