❤️

Så var även denna helg över. Om exakt 3 veckor sitter vi på planet till Thailand. Flyget går 21.30. Så med lite tur kommer barnen (och förhoppningsvis också vi) sova som stockar. Men om jag känner Tobbe och Kim rätt kommer de nog ta några öl och sitta uppe o snacka eftersom vi har fri bar hela flygresan. 


Nåja, helgen har varit bra. Mycket bra. I lördags jobbade jag och vi sålde på bra! Nöjd. 
Kom hem efter kl 16 och slängde mig i duschen. 
Malin och Henke kom över i samma veva och hängde med kidsen. Spelade spel och så. 

Vi åkte ut till Vidbynäs med Lasse och Åsa och mötte upp Hampus och Elin där. Vi började med en flaska bubbel.
Den italienska buffén var super och vi gick och hämtade mat flera gånger. 
Det var jättetrevligt och roligt med något nytt och inte bara ett vanligt restaurangbesök. Träffade på några man kände också. Livebandet spelade mest gyllene tider och det var också kul, vi var kvar och stängde stället😉
Tog taxi hem och när vi kom hem satt vi uppe och snackade lite med Malin o Henke. Nästa vecka flyttar de till Tälje och jag lääääängtar! Ska bli skikul att ha dom nära och vill verkligen passa på och umgås.
 
Men tack så mycket för en fullträff i julklappsväg Lasse o Åsa! (Vet ju att ni läser😉) 
Jag är så glad och tacksam över "alla" mina svärföräldrar, Lasse & Åsa och Carina & Pelle är omtänksamma, roliga och lätta att ha och göra med. Vi är en stor och bra familj allesammans ❤️ 


idag vaknade vi kl10, käkade frukost sen kom Budda och hämtade upp oss och vi åkte tillsammans för att titta på en tomt. 

Sarah o Victor fick stanna hemma för Victor var dålig. 

Sen fick vi skjuts ut till vidbynäs för att hämta bilen. Vi käkade kebabsallad till lunch och sen har vi bara chillat. Barnen har badat, jag fick sova 1 h (hur skönt?) sen på kvällen gick jag ut och gick med Åsa, 6 km. 
När jag kom hem blev det fruktsallad och Kims favorit program -vad blir det för mat? 

Imorgon börjar en ny vecka, och det kommer bli en jätterolig vecka. Världens bästa Alicia fyller 3 år på fredag! Och vi kommer ha ett stor kalasmiddag på lördagkväll. Familj och vänner har ju inte firat Junia än så jag har slagit ihop allt.

Full fart! 😍🙌🏼

Ikväll tänker jag på Victor ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0