Många tankar...

Min första kund imorse, en äldre man i byggarbetskläder uttryckte sin frustration för mig. Han sa att han nästan inte kunde tänka klart. Han var arg... och ledsen. Men jag hörde på honom. Det är inte ofta jag hör en man som höjer sin röst om mäns våld mot kvinnor. Men allt han sa berörde mig. 

Jag tycker inte "jag är trött på" passar in. Så jag skriver jag är jävligt rädd för vissa män. Män som sprider skräck...otrygghet...och på något perverst sätt tror sig ha rätten att ta en kvinnas liv. Tar en kvinnas liv genom fysiskt/psykiskt misshandla... våldta. När hans tankar och värderingar blir mer värda än en annan människas liv. 

Kim...
Vad har han gjort med henne?! Jag tänker på hennes dödsångest. Instängd i den där ubåten med honom. Fan, jag vill inte tänka. 
Hon ser glad ut när hon står där i ubåten och vinkar. Hon skulle göra sitt jobb. 
Från att "ha släppt av henne i land" till att stycka och dränka henne. 
Jag får nästan panik när jag tänker på hennes sista minuter... 

Det är inte ofta jag är rädd, jag kollar inte över axeln när jag är ensam i spåret kl 22 på kvällen, eller när jag har gått själv hem från krogen sent om natten, tagit taxi hem själv... pratat och haft kul med okända killar. Men jag är LIVRÄDD för mina flickor. Det räcker med att de blir tillsammans med fel kille, som kanske misshandlar. Eller så kanske de bara ska till jobbet och träffar en främmande man som bestämmer att dig ska jag ta. Ta livet av. Mina tankar bara skenar iväg när sådant här händer.
Livrädd. 
Det är sådana män som får mig att börja känna hat, rädsla och ångest. Jag hatar det. Jävlar. 

Jag vill kämpa men jag vet inte ens vart jag ska börja i den här världen. 

🌹🕊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0