Hallå där

Så blev det helg igen 💥

I fredags så jobbade jag, hämtade barnen från fsk sen vidare hem och vi hjälptes åt att packa en övernattningsväska. I samma veva kom Carina å Pelle för att hämta Junia å Alicia.Vi vinkade ett glatt hej då sen var dom borta. 
När Kim kom hem åkte vi direkt iväg på vår datenight. Käkade middag o kollade på filmen American Made. Det är en true story. Intressant med sådana filmer. Helt osannolikt på något sätt. Helt klart värd att se.  
 

Sprang även på Emilia å Ali vid bion och bestämde att Zakie och Dani ska komma till oss nästa helg och sova över. De har pratat om varandra sedan Grekland så nu var det verkligen på tiden! Så nu har vi två förväntansfulla tjejer här hemma som räknar ner dagarna.



Idag lördag har jag jobbat, väldigt många veckor sedan jag jobbade en lördag, men det var bara kul. Tycker att det var full fart nästan hela dagen 👍🏼

Efter jobbet så bytte jag bara om och väntade på resten av familjen som spenderat hela dagen med att kolla på crosstävlingar. 
När dom kom hem åkte vi ner till stan och mötte Mary, Sam å kidsen och Tobbe, Jelle o Kalle. 
Det var ju kringelfestivalen och massa kul för stora å små. 
Åt middag på Barolo.... oooooch fick ögonkontakt med Benjamin ingrosso, som också åt på samma ställe. Han är bra stilig 😉😉

Efter middagen gick vi och köpte sockervadd och andra marknadsgrejer man bara mååååste ha. 

Vi avslutade kvällen med att svängde förbi Lasse och Åsa och spelade Chicago. 
Tack å godnatt vi åkte hem kl 23. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0